oo aylık dönemleride düzenliyormu canım benim :26::26:
hala yemek hazırlayamadın mı kızz
bizim yıldönümüzde yaklasıyor 2 sene olcaka aca benim kazma kocam bana süpriz yapacakmı yapmazsa valla fena küserim
cenemizin yayları gevsek anam bizim
hiç geleyimde yardım edeyiim yokkk caya kahveye gelirisiniz ama
valla ben kaççak yer arıyordum seve seve gelirim
ayşe gelebilirim demi alıyon mu kız beni evine
aaaa olurmu canım öle şey yaaa seni acık almadımı bu cocuk ne diye baskı uyguluyor ooole sesini cıkarmazsan saf saf düşünürsen böle eskiden benim yaptıgım gibi başını duvarlara vurursun ben hayatımıj hatasını yaptım mı diye Allah tan biraz düşünceliymişte gidip dinlemek gibi bir şey yapmıs
sen kocana sesini cıkarmadıkca o hayatta düzelmez canım benim ama saygını sakın bozma al karsına güzel güzel konus benim ailem sana karıssa ne olur de
şimdiki çocukların bizim kocalarımızdan aslında kafası daha cok calısıyor emin olşimdiki çocuklar cin gibi
defalarca konuştum sen ailenin yanında bana nasıl davranırsan onlarda bana aynı sekılde davranır. anasının babasının yanında maço oluyo dila sunu getır bunu götür dila suna bak anneme yardım et vs. değişecem zamana ıhtıyacım var dıyordum oda benım szamanım yok dıyodu. sımdı bosanma kararı aldım o bana değişecem zamana ihtiyacım var diyor bende dedim şimdide benim zamanım yok .
defalarca konuştum sen ailenin yanında bana nasıl davranırsan onlarda bana aynı sekılde davranır. anasının babasının yanında maço oluyo dila sunu getır bunu götür dila suna bak anneme yardım et vs. değişecem zamana ıhtıyacım var dıyordum oda benım szamanım yok dıyodu. sımdı bosanma kararı aldım o bana değişecem zamana ihtiyacım var diyor bende dedim şimdide benim zamanım yok .
kistten dolayı adetin düzensizdir canım o patlıyacağına göre düzene girer inşallah
yok canım yemek yapmadım tatlı getir su getir öyle ... p.c yi aldı benimkide av forumlarına üye orda muhabbetçi şimdi uyudu kocişim mesai çalışıyo yorulmuşşş
Aaa bizimkide. Yaklasio napmayi dusunuosun peki cnm 2 haziran bizim
sakın bu yüzden kocanı boşama kızevet gözüne korku ver zamanında bende yaptım korkunun gözünü seveyim o her şeye deva valla yaa
o na zaman ver canım ama tavrını bozma bırak o senin için çabalasın insan ilişkiye ne kadar önem verip çabalarsa o ilişiki çaba veren kişi için çok degerli olur ona fedakarlık yapması için zaman ver canım
ah canım ya hayırlısı olsun hakkınızda inş.iyi olıcaksa kötü olıcaksa rabbim doğru yolu gösterir inş.
yok be o hıc bırsey yapmayacak ben tanıdım artık onu. son söz dila bana seçim yaptırma tarafım belli ben ailemi seçerimmdefolsun gıtsın sımdı annecunun eteğinin altında yatsın. çabalama falan yok yani
amin aminn cümlemizee.
sen hamilemisin.allah önce ona hayırlı br kul sonrada sana hayırlı bır evlat verır inşallah.:)
valla hiç bilmiyorum kuzum o anda bu ayı gecirmeye odaklıyım canım benim temmuz hele bir gelsinde ben önceden planlayamıyorum canım benim günaydın
evet canım hamileyim çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına inş.
senn daha varmış ya ben hiç plan yapamam bilmiyorum kocam yapsınnsana da günaydınnn
hem sen hamilesin demi ama bırak kocan düşünsün iki can tasıyorsun
dimi yaaadüşünür kız o o günleri hiç atlamaz nişan söz günümüzü bile kutlarrr
ay benim kocam resmen kazmaymıs yaaa ozaman
geçen yıl ilk yılımızda nişan yıldönümümüzde bile hediye almıştı çok şaşırmıştımuyuslukları çok ama bu yönleri de var işte.
bence senin koca iyi bir koca canım benim tabiki herkezin iyi ve kötü yanları vardır isyan dan habe varmı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?