evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Aaa bizimkide. Yaklasio napmayi dusunuosun peki cnm 2 haziran bizim

defalarca konuştum sen ailenin yanında bana nasıl davranırsan onlarda bana aynı sekılde davranır. anasının babasının yanında maço oluyo dila sunu getır bunu götür dila suna bak anneme yardım et vs. değişecem zamana ıhtıyacım var dıyordum oda benım szamanım yok dıyodu. sımdı bosanma kararı aldım o bana değişecem zamana ihtiyacım var diyor bende dedim şimdide benim zamanım yok .

ah canım ya hayırlısı olsun hakkınızda inş.iyi olıcaksa kötü olıcaksa rabbim doğru yolu gösterir inş.

sakın bu yüzden kocanı boşama kız evet gözüne korku ver zamanında bende yaptım korkunun gözünü seveyim o her şeye deva valla yaa
o na zaman ver canım ama tavrını bozma bırak o senin için çabalasın insan ilişkiye ne kadar önem verip çabalarsa o ilişiki çaba veren kişi için çok degerli olur ona fedakarlık yapması için zaman ver canım

yok canım yemek yapmadım tatlı getir su getir öyle ... p.c yi aldı benimkide av forumlarına üye orda muhabbetçi şimdi uyudu kocişim mesai çalışıyo yorulmuşşş

aanaaa bizim bir tanıdıgımız var avcı bir keklik vurmu 3 saat anlattıda anlattı yaa

yok be o hıc bırsey yapmayacak ben tanıdım artık onu. son söz dila bana seçim yaptırma tarafım belli ben ailemi seçerimm defolsun gıtsın sımdı annecunun eteğinin altında yatsın. çabalama falan yok yani

oldu canım evliliğin yıkılması bu kadar kolaymıymışş ne kadar basit düşünüyor zamanla anlıcaktır seni ailesinin degerini bak canım benim
biz bayanlar dogdugumuzdan an itibaren aşılanırız evlilik için şöyleki
yarın bir gün kendi evinde ne yapacaksın
koca evinde mutlu ol yeter
bugün burda ören yarın el kapısı ne der gibi gibi gibi
laflarla küçüklüğümüzden beri aşılanırız ve bilir ve derizki
benim bir kocam olacak evim olacak ve ailem o olacak bu yüzden evlendikten sonra otomatik bir şekilde direk bocalamadan başlarız davranıslarımızı düzeltmeye
ama erkekler öle büyütülmediklerinden anneler hep kendilerine baglı büyyüttüklerinden bu sefer evlendikten sonra erkekler her zaman iki kişi arasında kalıyor karısı ve annesi ona zaman ver ve baskı kurma üstünde canım baskı kurdukca kaçmaya meyilli olur sizin şu anda ancak yeni yeni oturmaya başlar kavgayla gürültüyle

amin aminn cümlemizee.

sen hamilemisin.allah önce ona hayırlı br kul sonrada sana hayırlı bır evlat verır inşallah.:)

evet canım hamileyim çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına inş.

valla hiç bilmiyorum kuzum o anda bu ayı gecirmeye odaklıyım canım benim temmuz hele bir gelsinde ben önceden planlayamıyorum canım benim günaydın

senn daha varmış ya ben hiç plan yapamam bilmiyorum kocam yapsınn sana da günaydınnn

geçen yıl ilk yılımızda nişan yıldönümümüzde bile hediye almıştı çok şaşırmıştım uyuslukları çok ama bu yönleri de var işte.

bence senin koca iyi bir koca canım benim tabiki herkezin iyi ve kötü yanları vardır isyan dan habe varmı :44:

bence senin koca iyi bir koca canım benim tabiki herkezin iyi ve kötü yanları vardır isyan dan habe varmı :44:

iyi canım azcık ana lafına bakmasa kaymak olıcak kaymak o huyu sinir edio beni.
yok canım daha birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…