süpersin çok güzel yardımcı oldun
Artık almaya gidince her ikisini takıp öyle bakıp son kararı verecem..
Işin kötüsü o mavi gözlük geçen sezonun gözlüğüymüş ve hiç bir yerde yok bi yerde gördük uçuktu fiat başka yerde de o markanın tam yeriymiş onlardada yoktu getirecekler
tam belli değilki canım benim kurban bayramındada gelebilirim bu ramazan bayramı ya şimdi fırsat bı fırsat diyor bir yandan kocam bir yandan da gidek diyor ankara ya işte bakıcam ama izmirde kalma gibi bir hayalimiz yok açıkçası kafa dinlemek için bir yere gidicez illa
bak o mavi gözlüğün başka cam rengi olan varmı sarı gri falan gibi onlarada bak dene bence cok hoş bir gözlük canım kız hala yğmur yayıyormu oralara bakim
1 yıl olcak 1 hazıranda .
siz ankarayda gelmeyin dediğin gibi baş başa güzel bi tatil yapın bi dahaki yaz allahın izniyle çocuğun olacak zor gideceksin
Kurban bayramındada gelin buya fakat ben olmayabilirim muhtemelen canım babamın yanına gidecem
füme rengi ve çok açık mor rengi var fakat füme rengi bende pek olmadı maviyi yakıştırmışlardı banada ve zaten ben füme renginide pek sevmem fareyi hatırlatıyor bana çok gördümde sanki
Bugün yağmadı ama çok pusluydu hava ve çaktırmadan sıcaktı hava
sakın kocanla bu yüzden kavga etme canım benim evden daha cok sogurtursun gercekten hemde eviniz cok yakın kaççak yer arıyordur yeni evli olan bütün erkekler neden böle yaa
kız Allah göstermesin o nasıl söz canım yaaa
buraya da Allah ın izniyle son yagıslar gelecekmiş bu hafta yagışlı yani o yüzden bu hafta işlerimiz durgun olur cok yorulmam
yok kavga etmiyorum eşimde kişilik problemi var annesine babasına sormadan çöp alamaz.hiçbirşey yapamaz bana giyinmem yemem içmem davranışlarım hakkına herşeyii söylerler ağzını açıp birsey demez. bizim sıkıntımız bunlar yoksa gtsın benım annem yakında olsa bende hergun giderim hiç çıkmam
türkçeyide maaşallah nasıl kullanmışımda sende nasıl anlamışssın
anlam karmaşası olmuş canım benim yani memlekete babamıziyarete gidecez onu demek istemiştim hay allah
heee ödümü koparttın bir an beni bırakıp nerelere gidiyorsun diyecektim kuzum belli olmaz belki bayram seyran dinlemez geliriz canımama ben Ankara ya geldiğimde mutlaka seni görücem o kadar kocama şimdiden söledim beni seninle görüştürücek
ayyy cok kötüü yaaa evlilik ne demek bu adam onun bilince değil koca nasıl olunur onuda bilincinde eger yaşıda küçükse yandın ki ne yandın yani gerci benim kocam 32 yasında hala cocuksu davranışları var yani beni deli eden bizde böle zamanlardan gectik canım benim kv oglunu sabah aksam arar ne yedin diye sorardı gelin sana ne yaptı neye ne harcadın falan şimdi sıkıyosa yapsın
canım benim evet bende çok istiyorum mutlaka görüşelim ne güzel olur ya ben o kadar senle görüşmeye odaklanmışımki söylemesi ayıp hedeyan bile hazır nazır duruyor
deşifre edecem evini
evin rengini sorunca öyle demiştin ya onun için bi takılıyım dedim sanaben cıkıyorum kocam geldi öptüm
benım sesım pek çıkmaz bişey demem deyince kalp kırınca korkarım çünkü . bunlarda bunu bıldıgı ıcın çöp kovama kadar laf ediyolar. eşimle konustuk. sımdıde yakın bır aile dostumuz var uzun suredır görüştüğümüz arkadaslarım. benım derdımı bıde onlardan dınlemek ıcın oraya gıttı konusmaya benımle konusamıyormus anlayamıyormus benı onlardan dınleyıp duzelecekmış ::) bılmyorum allahım dusmanımın basına vermesın. ailem arkamda bana hala destekler şimdi gitsem niye geldin demezler. ama insanın içinde hep bir süphe acaba vıcdan azabı cekermıyım dıye gece yattıgımda dusunmeden edemıyorum ben kötü bişey yaptımmı dıye bakıyorum yapmadım bırımız karadenızlı bırımız doğuluyuz aramızda çok kultur farkı var. anlaşamıyoruz benı sureklı baskı altında tutmaya calısıyo ama bende yapamıyorum ailesi kapanmamı ıstediği için kapanmamı bile istiyor. 5 yasndakı cocuk bıle bu kadar anne babasınn sozunu dınlemıyor ya. ! :
Ikinci gözlüğüm
Eki Görüntüle 1132990
benım sesım pek çıkmaz bişey demem deyince kalp kırınca korkarım çünkü . bunlarda bunu bıldıgı ıcın çöp kovama kadar laf ediyolar. eşimle konustuk. sımdıde yakın bır aile dostumuz var uzun suredır görüştüğümüz arkadaslarım. benım derdımı bıde onlardan dınlemek ıcın oraya gıttı konusmaya benımle konusamıyormus anlayamıyormus benı onlardan dınleyıp duzelecekmış ::) bılmyorum allahım dusmanımın basına vermesın. ailem arkamda bana hala destekler şimdi gitsem niye geldin demezler. ama insanın içinde hep bir süphe acaba vıcdan azabı cekermıyım dıye gece yattıgımda dusunmeden edemıyorum ben kötü bişey yaptımmı dıye bakıyorum yapmadım bırımız karadenızlı bırımız doğuluyuz aramızda çok kultur farkı var. anlaşamıyoruz benı sureklı baskı altında tutmaya calısıyo ama bende yapamıyorum ailesi kapanmamı ıstediği için kapanmamı bile istiyor. 5 yasndakı cocuk bıle bu kadar anne babasınn sozunu dınlemıyor ya. ! :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?