Evlilikte yaş farkı

Hahaha hadi canım şeyma da kandırılmış yani... Sizde buna inandınız. Bazı kadınların amacı bu oluyor zaten.

Belli yaşa gelmiş para pul çevre isim sahibi erkekleri hedefe alıyorlar.
Kendi yaşıtları erkekler aileden zengin değilse bunları kazanması düşük bir olasılık meselesi ve yıllar gerekli.
Kısa yoldan bir çocuk yapıp, hayatlarını kurtarıyorlar. Herkes için söylemiyorum ama gördüğüm bu tarz bir evlilikte var. Kadın ağzıyla kendisi söylüyor bunu arkadaş ortamında. Hemcinsiz ama her kadın öyle masum, saf; kandırılmış değil. Bilinçli bir takas söz konusu. Para ve gençlik takası...

Arkadaşımda evlendi 20 yaşındayken 42 yaşında bir adamla. Çocukları var ve boşandılar. Bu durumlarda olan çocuğa oluyor. Kafalar bir yerden sonra uymuyor. Çünkü jenerasyon farkı var. Baban yaşında desem yalan olmaz.

Annemle aramda 18 ve babamla 19 yaş var.
Yani belki bana kızacak bazı arkadaslar ama yani söylemeden edemicem ne gerek var erjekmi kalmadi. Böyle bir iliskinin baslangici bile yanlis geliyor bana . ben olsam kızımın böyle bir evlilik yapmasina karsi cikardim. Hakkinda hayirlisi

Yırmı yas var arada cok denmıs yorumlarda ama mevzu aslında 20 yas degıl.
30 yasındakı kadin sevgilim 50 yasında dese, sen bilirsin derim.

Mevzu senim 19 ergenlik yasında olman, onunda 40 olması.
Cırkın yanı.

30 yaşında da olsa 50 yasındaki adam bana yine tuhaf gelir. Sonuçta reşit olduktan sonra subyancı sayılmıyor karşı taraf. Bazı seylerin fazlası abartıdır 30 yaşındaki gencecik kadının yanına 50 yasında andropoza girecek adam komik duruyor. Her halükarda 2 jenerasyon farkı 50 yasındaki kadın 70’le evlense yine aynı tuhaflık oluyor maalesef

Bana gelmez, otuz yasına gelmıs kadına akıl vermek benim isim degıl, elestırmekte.
19 yasındakı kızla 40 yasındakı adamı el ele gorunce, bir irkilirim ama.

Arkadaşın da bahane arıyo gibi artık
Aahaha yok öyle değilde bazı ayrıntıları şimdi hesaplamaya başladı.. Bence haksız da değil zira eşinin kardeşleri ile aynı iş yerindeler ve kese ortak ona bişey olursa ben kardeşlerine muhtaç kalacağım onların eline bakacağım diyor

Bazen insanlar nerde duracağını bilmeli senin de durman gereken yer burasi aslina bakarsan hic baslamaman gereken demeliydim ama orayi coktan gecmisiz

Bana gelmez, otuz yasına gelmıs kadına akıl vermek benim isim degıl, elestırmekte.
19 yasındakı kızla 40 yasındakı adamı el ele gorunce, bir irkilirim ama.

anladım. Bilmiyorum bana geliyor. 20 yas her halukarda çok fazla bir yaş ve diğer tarafın fiziksel olarak keskin sekilde yasını gösterebildiği bir yaş farkı. Etik bulmuyorum nedense, herkesin kendi görüşü tabi söz konusu 19 ise daha da gözüme batar orası ayrı.

20 yaş her halükarda fazla bir yaş. 30 yasındaki kadın 50 yasındaki ile evlense yine aynı seyi derim çünkü bu artık yaş farkını aşıp jenerasyon farkına dönüsüyor. Hem fiziksel olarak hem de dıs görünüs olarak bariz aradaki farkı gösterecek bir yaş. Bu insanlar neden her şeyin cıvkını çıkarıyor anlamıyorum.

20 yas tabıkıde cok. Ama 19undakı sabi ile 30undakı kadın aynı degıl demek istedim.
Bırıne mecburi saygı duyarsın cok gelsede gozune.bırı cidden tuylerını diken dıken eder bu nedir dersin. Demek ıstedıgım buydu. 20yas cok bu konuda hemfikiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…