- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Hahaha hadi canım şeyma da kandırılmış yani... Sizde buna inandınız. Bazı kadınların amacı bu oluyor zaten.Çünkü çok kolay hedefler. Şeyma ayrıldıktan sonra " acun ile birlikte iken rap müzik sevdiğimi sanıyordum aslında sevmiyormuşum" dedi. Tam manipüle edilecek yaşlar ve böyle tuzaklara düşen kızlarımız çok fazla.
Adam hızlı yaşıyor belki. Seneleri üçer beşer atlıyor yani. Siz yavaş ilerliyorsaniz adamin suçu neBakalım açıklaması vardır, herhalde.
Mantıklı izahı vardır herhalde :)Adam hızlı yaşıyor belki. Seneleri üçer beşer atlıyor yani. Siz yavaş ilerliyorsaniz adamin suçu ne
Yırmı yas var arada cok denmıs yorumlarda ama mevzu aslında 20 yas degıl.
30 yasındakı kadin sevgilim 50 yasında dese, sen bilirsin derim.
Mevzu senim 19 ergenlik yasında olman, onunda 40 olması.
Cırkın yanı.
Bana gelmez, otuz yasına gelmıs kadına akıl vermek benim isim degıl, elestırmekte.30 yaşında da olsa 50 yasındaki adam bana yine tuhaf gelir. Sonuçta reşit olduktan sonra subyancı sayılmıyor karşı taraf. Bazı seylerin fazlası abartıdır 30 yaşındaki gencecik kadının yanına 50 yasında andropoza girecek adam komik duruyor. Her halükarda 2 jenerasyon farkı 50 yasındaki kadın 70’le evlense yine aynı tuhaflık oluyor maalesef
Aahaha yok öyle değilde bazı ayrıntıları şimdi hesaplamaya başladı.. Bence haksız da değil zira eşinin kardeşleri ile aynı iş yerindeler ve kese ortakArkadaşın da bahane arıyo gibi artık
Bana gelmez, otuz yasına gelmıs kadına akıl vermek benim isim degıl, elestırmekte.
19 yasındakı kızla 40 yasındakı adamı el ele gorunce, bir irkilirim ama.
20 yas tabıkıde cok. Ama 19undakı sabi ile 30undakı kadın aynı degıl demek istedim.anladım. Bilmiyorum bana geliyor. 20 yas her halukarda çok fazla bir yaş ve diğer tarafın fiziksel olarak keskin sekilde yasını gösterebildiği bir yaş farkı. Etik bulmuyorum nedense, herkesin kendi görüşü tabi söz konusu 19 ise daha da gözüme batar orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?