- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
Burda konu bu mu gerçekten? Boşuna zahmet edip bu kadar yazmışsınız.Hahaha hadi canım şeyma da kandırılmış yani... Sizde buna inandınız. Bazı kadınların amacı bu oluyor zaten.
Belli yaşa gelmiş para pul çevre isim sahibi erkekleri hedefe alıyorlar.
Kendi yaşıtları erkekler aileden zengin değilse bunları kazanması düşük bir olasılık meselesi ve yıllar gerekli.
Kısa yoldan bir çocuk yapıp, hayatlarını kurtarıyorlar. Herkes için söylemiyorum ama gördüğüm bu tarz bir evlilikte var. Kadın ağzıyla kendisi söylüyor bunu arkadaş ortamında. Hemcinsiz ama her kadın öyle masum, saf; kandırılmış değil. Bilinçli bir takas söz konusu. Para ve gençlik takası...
Kendimden odun veriyor yazmıssınız, napıyor mesela.Arkadaşım 33 yaşında eşi 54 yaşında 3 yıl filan oldu evleneli. Ikisininde ikinci evliliği üstelik. Ama yanyana görüntü cidden tuhaf. Kendileri iyi anlaşıyorlar ama bunda arkadaşımın pati çok büyük hep kendinden ödün veriyor bunu yapmasa anlaşamazlardı. Çok zor birlikte olduğun adam bi 10 yıl sonra yaşlı moduna ufaktan geçiş yapicak her yönden kendini yetersiz hissedilen kafa yapısı sosyal hayat cinsellik vs. Ve sen bunu sorun etmesen de o kompleks yapabilir sana baskı ve kıskançlıkla dünyayı dar edebilir. 21 ya s zaten evlilik için çok ermen bir yaş iken birde böylesi bir yas farkı hiç sağlıklı değil.
Kadin o kadar genc oldugu halde neden ödün veriyor? Genelde erkekler genc kadini elinde tutmak icin her seyden ödün veriyorKendimden odun veriyor yazmıssınız, napıyor mesela.
Aynen, buyuzden sordum.Kadin o kadar genc oldugu halde neden ödün veriyor? Genelde erkekler genc kadini elinde tutmak icin her seyden ödün veriyor
Mesela, arkadaşımla ben akran sayılırız eşimle beni aynı yaştayız ama ailecek esli gorusmuyoruz çünkü adam sıkılıyor bariz belli. Ya da arkadaşım evlilikten önce son derece sosyal serbest bir kadındı ama şimdi oraya gitmeyeyim burda ggezmeyeyim sorun olmasın kafalarında. Bu da doğru bir yaklaşım değil tabiki ama düşünsenize elçisi annesi ile yaşıt eşininilk evliliğinden kızları var çoluk çocuk sahibi. Bir düğüne gittiler mesela. Dans etmek istedi eşi istemedi herkes bize bakıyor yorun yapıyor demiş. E şimdi adama sorarlar madembu kadar biliyordun ne evlendin bir de çocuk yaptın. Bunlar birkaç örnek sadece. Yani kısaca kız eşine ayak uydurabilmek için bildiğimiz orta yaş üstü moduna geçiş yaptı.Kendimden odun veriyor yazmıssınız, napıyor mesela.
Neden evlendi arkadasınız? Asık mı oldu bu adama... hayatının en guzel yaslarını yıllarını ziyan etmıs.Mesela, arkadaşımla ben akran sayılırız eşimle beni aynı yaştayız ama ailecek esli gorusmuyoruz çünkü adam sıkılıyor bariz belli. Ya da arkadaşım evlilikten önce son derece sosyal serbest bir kadındı ama şimdi oraya gitmeyeyim burda ggezmeyeyim sorun olmasın kafalarında. Bu da doğru bir yaklaşım değil tabiki ama düşünsenize elçisi annesi ile yaşıt eşininilk evliliğinden kızları var çoluk çocuk sahibi. Bir düğüne gittiler mesela. Dans etmek istedi eşi istemedi herkes bize bakıyor yorun yapıyor demiş. E şimdi adama sorarlar madembu kadar biliyordun ne evlendin bir de çocuk yaptın. Bunlar birkaç örnek sadece. Yani kısaca kız eşine ayak uydurabilmek için bildiğimiz orta yaş üstü moduna geçiş yaptı.
Ikisinin de ikinci evliliği. Arkadaşım ikk evliliğinde yaşları yakınmış fakat çok hayal kırıklığı yaşamış tamiri mümkün olmayan noktalara varmışlar özelinin detayını veremiyorum. Bunu bir defa konuştuk arkadaşımla,aman genç olanını da gördük bu hiç olmazsa görmüş geçirmiş olgun ve sakin demişti. Bir daha da konusu açılmadı ben de soramam pek öyle.Neden evlendi arkadasınız? Asık mı oldu bu adama... hayatının en guzel yaslarını yıllarını ziyan etmıs.
Gencligini yakmis.. derdi neydiki o adamla evlencek? Neyse.Mesela, arkadaşımla ben akran sayılırız eşimle beni aynı yaştayız ama ailecek esli gorusmuyoruz çünkü adam sıkılıyor bariz belli. Ya da arkadaşım evlilikten önce son derece sosyal serbest bir kadındı ama şimdi oraya gitmeyeyim burda ggezmeyeyim sorun olmasın kafalarında. Bu da doğru bir yaklaşım değil tabiki ama düşünsenize elçisi annesi ile yaşıt eşininilk evliliğinden kızları var çoluk çocuk sahibi. Bir düğüne gittiler mesela. Dans etmek istedi eşi istemedi herkes bize bakıyor yorun yapıyor demiş. E şimdi adama sorarlar madembu kadar biliyordun ne evlendin bir de çocuk yaptın. Bunlar birkaç örnek sadece. Yani kısaca kız eşine ayak uydurabilmek için bildiğimiz orta yaş üstü moduna geçiş yaptı.
Galiba degil konu sahibu o kisinin yasini 24 ya da 22 yazmisEski acilan konudaki adam da ayni sahis mi o kismi anlamadim.
21 yas evlenmek icin cok erken bence. Once mezun olup iyi bir is icin cabalamali, kendi ayaklari ustunde durmali bir genc hanim. Evlilik ve es konulari daha sonra dusunulmeli.
Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Uzuldum.Ikisinin de ikinci evliliği. Arkadaşım ikk evliliğinde yaşları yakınmış fakat çok hayal kırıklığı yaşamış tamiri mümkün olmayan noktalara varmışlar özelinin detayını veremiyorum. Bunu bir defa konuştuk arkadaşımla,aman genç olanını da gördük bu hiç olmazsa görmüş geçirmiş olgun ve sakin demişti. Bir daha da konusu açılmadı ben de soramam pek öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?