- 9 Mayıs 2019
- 25
- 11
- 3
- 40
- Konu Sahibi Guzel hatun
-
Evde huzursuzluk yok eziyet yok ama durum böyle çocukların için burdayım boşanma olursa elimden alır korkusu da var tabi ama benim saçlarım bir tutam kaldı dökülüyor kan değerlerim 6 ya düştü mutlu değilim ben her gün akşam olsada eve gelse acaba ac mi yokmu çalışıyor diye düşünürken ondan başka kimseyi düşünmezken onun böyle yapması zaten beni bitirdiGüzel hatun Rabbim sabır versin. Bende senin gibi aldatildim. Bu acının tarifi yok en iyi ben bilirim.karşına geçip baskasini sevdiğini söylemesi onu savunması tarifsiz.benim pislik imam nikahı kiymis bu arap kadına. Bana dokunmuyordu zaten aylardır. Sinyal veriyordu.yapacağımı yaptım evet.öğrendikten 2 gün sonra zorla boşattım kendimi.midem alıyordu onla evli olmayı. Sonrada evi terkettim.şehri terkettim. 10 gun sonrada dava actim.tedbir bıraktım malına. Dava 2 yil olacak hâlâ sürüyor. Halen onun soyadını tasiyorum malesef. Ayrıldıktan 6 ay sonra kanser olduğumu öğrendim.çok acılar çektim. Gel gör ki hâlâ o acıyı atlatamadim.onu malesef özlüyorum.ne yapıcam nasıl geceçek bu acı. 2 de kızım var.benimleler.bazen düşünüyorum acaba devam etsemiydim kaldıramam dedim .nasıl peki bu sekilde mutlu musun merak ediyorum
Yok bırakıcam ama o karıyı alamîcak zaten rezil edicem çünkü ikisinideKanitlariyla beraber eşine sun. Tazminatlı boşan. Adam birakmayacagini bildiginden rahat belli ki. Benim burdan tepeme yurudu sinir sen nasil sakinsin.
Ne kadının ne de eşinizin rezil olmak gibi bir korkuları olduğunu sanıyorum.Yok bırakıcam ama o karıyı alamîcak zaten rezil edicem çünkü ikisinide
Merak etme çocukları almaz.umurlarinda değil çocuklar ki.olsa onlara bunu yasatmazlar.sadece korkutmaya söyler alırım diye arkası boş.peki sana dokunuyor mu.nasıl hissediyorsun kendini.Evde huzursuzluk yok eziyet yok ama durum böyle çocukların için burdayım boşanma olursa elimden alır korkusu da var tabi ama benim saçlarım bir tutam kaldı dökülüyor kan değerlerim 6 ya düştü mutlu değilim ben her gün akşam olsada eve gelse acaba ac mi yokmu çalışıyor diye düşünürken ondan başka kimseyi düşünmezken onun böyle yapması zaten beni bitirdi
Size katılıyorum ne adam çocukları almak isterMerak etme çocukları almaz.umurlarinda değil çocuklar ki.olsa onlara bunu yasatmazlar.sadece korkutmaya söyler alırım diye arkası boş.peki sana dokunuyor mu.nasıl hissediyorsun kendini.
Şikâyet edeceğim ama nerye birde eşim olan şahşın çevresi çok belediye ssk vs,bulur birde ispat edilmesi lazimmis ev arkadaşıyız derlerse şikayet geçersiz olur dendi ne derece doğru bilmiyorumKadının maaş durumunu şikayet edin de o maaş bi kesdilsin hem de faiziyle böylelerinene en büyük ceza paralarını kaybettirmedir
Canım benim o is öyle olmuyor.Ev arkadasiyiz demekle bitmez .eve gelip cekmevelere dolaplara mahalleye sorup araştırıyorlardı.Şikâyet edeceğim ama nerye birde eşim olan şahşın çevresi çok belediye ssk vs,bulur birde ispat edilmesi lazimmis ev arkadaşıyız derlerse şikayet geçersiz olur dendi ne derece doğru bilmiyorum
Hakliymissin araştırdım boirsey yapıla!iyormusCanım benim o is öyle olmuyor.Ev arkadasiyiz demekle bitmez .eve gelip cekmevelere dolaplara mahalleye sorup araştırıyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?