Evlilikteki en buyuk problem aldatma

Guzel hatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
25
11
3
40
11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen

Yarabbim şu mübarek günlerde böyle konular okuyunca o kadar üzülüyorum ve o kadar sinirleniyorum ki.bu durumun çirkinliği nasıl yorumlanır nasıl çözüm bulunur??????
Öncelikle çocuklarınız kaç yaşında?
Bu soyleminiz zan mı yoksa kanitlarinjz var mı?
Çalışıyor musunuz?
Aileniz ya da onun ailesi biliyor mu?

Kız 10 erkek 8 en küçük 3 yasinda şüphe değil gözlerimle okudum.yazismalari ev hanımıyım birde kadın tanıdığım ve eşiyle eşim aynı yerde çalışıyordu çok dua ediyorum rabbim yardım etsin bana boşu boşuna da ümitlenen istemiyorum

Eşinizle konusmussunuzdur sanırım ne söylediniz nasıl tepki verdi

Eşinizle konusmussunuzdur sanırım ne söylediniz nasıl tepki verdi
Gayet rahat evet onu seviyorum diyor ve kadın 1 kez boşanmış 2. Imam nikahlı yaşıyor olmuş anneden maaş alıyor vs vs çok dürüst bir insanmış eşim le konuşunca öyle bir savunuyordu nerdeyse ben bile inanıram dürüst olduguna

İnanılmaz saskinim . Bunu kendinize yapmayın etmeyin Allah aşkına terbiyesizce karşınıza geçip bunları söylüyor ailesine ve ailenize haber verin delillerinizi alın ve boşanma davası açın nafaka hem kendiniz hem çocuklarınız için alın ve tazminat davası açın .

Bir avukat olarak tavsiyelerim:
1.delil topla
2.para biriktir. Nakit olarak. Altin vs. Ortadan kaldir.
3.davayi açıtigin gün delilleri kadinin kocasina sun
4. Eve ailenden birini çağır ve büyük bir kavga cikart - evden uzaklastirma talebinde bulun
5. Sonrada cayini al ve bekle.
Pislik herif

Buncazaman nasıl durdunuz ki. Aynı evde aynı yastığa baş koydunuz ? Bu nasıl sabirdir yarabbim. Bence fazla beklemeyin delil toplayıp dava acın ikisini de cümle aleme rezil edin. Sonra yaşasınlar aşklarını doya doya utanmazlar..

Allah yardımcınız olsun .

Hey Allahım yaa bu ne pişkinlik. Allah cezalarını versin.
Kadının eşine söyleyin.
Siz de açın davanızı, bırakın bu şeref yoksununu.
3 çocuk en azından namus, ahlak nedir bilerek büyüsünler. Bulunduğunuz ortamda onlara güzel ahlakı öğretemezsiniz, baba figürü bu kadar ahlaksızken.
Allahım ne hallere düştük hiç utanmıyor mu bu evli barklı insanlar gerçekten inanamıyorum

Kadının kocası ne diyor?

Çocukları böyle bir yanlışın içinde yetiştirme.. boşan, karşıdaki adama da bunu bildir.. ama önce ispat gerek. Sadece kadın değil eşinin de rezil olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…