- 9 Mayıs 2019
- 25
- 11
- 3
- 40
- Konu Sahibi Guzel hatun
-
Yarabbim şu mübarek günlerde böyle konular okuyunca o kadar üzülüyorum ve o kadar sinirleniyorum ki.bu durumun çirkinliği nasıl yorumlanır nasıl çözüm bulunur??????11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen
Kız 10 erkek 8 en küçük 3 yasinda şüphe değil gözlerimle okudum.yazismalari ev hanımıyım birde kadın tanıdığım ve eşiyle eşim aynı yerde çalışıyordu çok dua ediyorum rabbim yardım etsin bana boşu boşuna da ümitlenen istemiyorumYarabbim şu mübarek günlerde böyle konular okuyunca o kadar üzülüyorum ve o kadar sinirleniyorum ki.bu durumun çirkinliği nasıl yorumlanır nasıl çözüm bulunur??????
Öncelikle çocuklarınız kaç yaşında?
Bu soyleminiz zan mı yoksa kanitlarinjz var mı?
Çalışıyor musunuz?
Aileniz ya da onun ailesi biliyor mu?
Amin daha yeniyim öğrenicem insallahKonu yanlış yere açılmış bdvye acın isterseniz.
Allah yardımcınız olsun Allahından bulsun ikiside...
Eşinizle konusmussunuzdur sanırım ne söylediniz nasıl tepki verdiKız 10 erkek 8 en küçük 3 yasinda şüphe değil gözlerimle okudum.yazismalari ev hanımıyım birde kadın tanıdığım ve eşiyle eşim aynı yerde çalışıyordu çok dua ediyorum rabbim yardım etsin bana boşu boşuna da ümitlenen istemiyorum
Gayet rahat evet onu seviyorum diyor ve kadın 1 kez boşanmış 2. Imam nikahlı yaşıyor olmuş anneden maaş alıyor vs vs çok dürüst bir insanmış eşim le konuşunca öyle bir savunuyordu nerdeyse ben bile inanıram dürüst oldugunaEşinizle konusmussunuzdur sanırım ne söylediniz nasıl tepki verdi
İnanılmaz saskinim . Bunu kendinize yapmayın etmeyin Allah aşkına terbiyesizce karşınıza geçip bunları söylüyor ailesine ve ailenize haber verin delillerinizi alın ve boşanma davası açın nafaka hem kendiniz hem çocuklarınız için alın ve tazminat davası açın .Gayet rahat evet onu seviyorum diyor ve kadın 1 kez boşanmış 2. Imam nikahlı yaşıyor olmuş anneden maaş alıyor vs vs çok dürüst bir insanmış eşim le konuşunca öyle bir savunuyordu nerdeyse ben bile inanıram dürüst olduguna
Eşine söylesene?Kız 10 erkek 8 en küçük 3 yasinda şüphe değil gözlerimle okudum.yazismalari ev hanımıyım birde kadın tanıdığım ve eşiyle eşim aynı yerde çalışıyordu çok dua ediyorum rabbim yardım etsin bana boşu boşuna da ümitlenen istemiyorum
Allah yardımcınız olsun .11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen
Kadının kocası ne diyor?11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen
Çocukları böyle bir yanlışın içinde yetiştirme.. boşan, karşıdaki adama da bunu bildir.. ama önce ispat gerek. Sadece kadın değil eşinin de rezil olması gerekKız 10 erkek 8 en küçük 3 yasinda şüphe değil gözlerimle okudum.yazismalari ev hanımıyım birde kadın tanıdığım ve eşiyle eşim aynı yerde çalışıyordu çok dua ediyorum rabbim yardım etsin bana boşu boşuna da ümitlenen istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?