- Konu Sahibi Guzel hatun
-
Konu sahibinin eli kuvvetlenene kadar idare et, onu görmezden gel, keyfine bakmaya çalış demiş. Sonra tekmeyi bas demiş.
Herşey elbette para değil fakat, siz 3 çocukla parasız pulsuz, desteksiz yaşamayı çok kolay sanıyorsunuz sanırım. Hayat öyle gurur yapıp sokaklarda kalınacak kadar kolay değil, hele 3 çocuk ile hiç kolay değil.
Zaten bizde öylece boş boş vakit geçirme diyoruz, şimdiye kadar belki olayı idrak edemedi mantıklı düşünemedi. Çünkü insan sorun yaşarken uzun bi süre olayları idrak edemiyor, sanki tüm bu olanları başkası yaşıyormuşcasına bi tuhaf oluyor mantıklı düşünebilmek zor oluyor, bi nevi piskoloji bozuluyor. Bu yüzden böyle yol göstermenin iyi olduğunu düşünüyorum.Hayatın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum merak etmeyin.
Lakin Konu sahibinin 3-4 sene sonra birden bire çok süper bir işi ve geliri olmayacağını düşünüyorum nedense. Yani ha şimdi tekmeyi atmış ha ilerde. Malum iki senedir bu adamı çekiyor ve halen sizin deyiminizle eli güçlenmemiş. Bundan sonra nasıl güçlenecek?
Oturup 3 çocuğum var aldatılıyorum dua edin bana diye burda konu açarak eli güçlenecekmi?
Söyledim ama adam mal ifşa edesim var ama nasıl bilmiyorum yardım edebilecek kimsem yokEşine söylesene?
Delil olarak elimde yazışmalar var flaş bellek e attım duruyor birde kadına kendi üzerine numara almış onuda biliyorum ama diyorki ben aldatmış olmuyorum diyor o numara yada yazışmalar delil olmaz diyor benim özelim onlar sana dava bile açabilirim diyorBir avukat olarak tavsiyelerim:
1.delil topla
2.para biriktir. Nakit olarak. Altin vs. Ortadan kaldir.
3.davayi açıtigin gün delilleri kadinin kocasina sun
4. Eve ailenden birini çağır ve büyük bir kavga cikart - evden uzaklastirma talebinde bulun
5. Sonrada cayini al ve bekle.
Pislik herif
Onun bütün ailesi biliyor zaten benim ailem de biliyor ama hiç umursamıyor lanet olasıcakadını rezil ederken, kocan olcak herif nolcak onun hiç suçu yok heralde
Eşinden soğuması içintam olarak ne diye dua etcez orayı yakalayamadım?
Valla ben de bilemiyorum artık iyice kafam karistitam olarak ne diye dua etcez orayı yakalayamadım?
Oturduğumuz ev ailesinin boşanma olsa ilk çocuklarla ben sokakta kalırımBir avukat olarak tavsiyelerim:
1.delil topla
2.para biriktir. Nakit olarak. Altin vs. Ortadan kaldir.
3.davayi açıtigin gün delilleri kadinin kocasina sun
4. Eve ailenden birini çağır ve büyük bir kavga cikart - evden uzaklastirma talebinde bulun
5. Sonrada cayini al ve bekle.
Pislik herif
Amin allah razı olsunAllah yardımcınız olsun .
Olmuyor işte ya cocuklara zarar verirse karşı taraf zaten esrarcı eroinci bir tip kocasiKadin madem evli kocasina soyle. Boyle susup herseyi kabullenen sonra" ciciklerim icin kitliniyirim "diyen sizler bana samimî gelmiyorsunuz
Söyledim adam karısına sormuş ağlamış yalanlamış hemen eşime söylemiş malum ev bark karıştıSadece kadın değil eşinde suclu hatta en buyuk suclu o.
Kadının eşine söyle bu durumu.
Şuan aynen bu adımları izliyorum beynimi okumuşsunuz sevgilerArkadaşlar ağır yorumlar yapmayalım empati yapalım lütfen ..3 çocuk ne demek bilmeyenler yorum yapmasın ..bende 1 çocuklu boşanmış bir kadınım ama buna rağmen sallamiyorum bosan ne var bunda vs diye...bunlar kolay değil.. adamın duzgun işi yoksa memur değilse nasıl nafaka alsın bu kadın bosanirsa 3 çocuğa tek başına bakacak daha çok zora düşecek o yüzden sinsi ve mantikli davranmak gerek.... Şimdi bosanirsa bu herif çocuklara bakmaz rahatcana aşkını yaşar ..ülkede adalet olmadığını da görüyoruz yani nafaka vs açıdan ..peki biz napicaz ?
Önerim : öncelikle o pis herifi kocam diye sahiplenmek ten vazgeçin..o sizin artık kocanız değil sadece çocuklara bakmaniza yardim eden bir hizmetkar yahut size para akışını sağlayan yürüyen cüzdan. .öyle bakın olaya o bir hiç insan değil öyle düşün.... Asla acı çekme senin çocuklara baksın sana para versin ne ... Yiyorsa yesin...
2) bu arada bir çocuğun küçük 3 yaşında diğerleri ilkokula gidiyor himmm..bekle ya biraz büyüsün küçük olan şöyle 6 yaşına gelsin sende para biriktir gizlice köşeye para at ..cocuklarinla zaman geçir gez toz kendine bak bakım yap ..kıyafetler al kuoforlere git vs..kendini mutlu et dusunki ilerde gelecekte seni çok seven bir esin olacak boşanınca bu yüzden sağlıklı beslen spor yap ve cocuklarinla eglenmene bak..
3 ) bu arada küçük çocuğun büyüyene kadar kendini geliştir ilerde hangi işi yapacağım diye düşün o konuda adımlar at ..eğer ticaret işine gireceksen bunu araştır düşün bunun parasını ..hizmetkarindan karşılamaya çalış
4) asla hamile kalma ve Eger canın isterse iliski yasa ama tiksiniyorsan hazır bir hizmetkar sonuçta asla yasama...
5) tüm şartla olgunlaşınca topladığın delillerle birlikte adamın karşısına geç ve de ki eğer bu nafakayı vermeyi şu malları şöyle paylaşmayı kabul etmez anlaşmalı bosanmaz isen bu delilleri ( delileri maile felan at yedekleri olsun mutlaka) kadının kocasına gösteririm vs de..bunu o yellozada anlat oda senin hizmetkârı ikna etsin hemen çok bosanirsin sonra
6) yeni bir hayat yeni bir aşk mutlu çocuklar :*
Özel bir kursa yazıldım bitireyim inşallah annemin yanına yerleşmeyi dusunuyorum çocuklarımla beraberSize sahip çıkacak bir aileniz yok mu onların yanına gitseniz o adamdan(!) ayrılıp. Rezil etmek yerine bütün ilişkinizi kesin allahın adaletine sığının bol bol dua edin işi Allaha bırakın en ağır cezayı alacaklardır emin olun rabbim sabır versin size de yürek soğukluğu versin sakince sıyrılın işin içinden başınız ağrımadan
İnşallah istediğin gibi olur canım benim güzel bir iş bulup çocuklarına bakarsın aslanlar gibiÖzel bir kursa yazıldım bitireyim inşallah annemin yanına yerleşmeyi dusunuyorum çocuklarımla beraber
Inşallah tek isteğim o zaten 2 yakaları bir araya gelmesin insallahİ
İnşallah istediğin gibi olur canım benim güzel bir iş bulup çocuklarına bakarsın aslanlar gibi
Evli kadının imam nikahlı kocasını yine evli bir adamla aldatması, imam nikahlı kocaya söylemenize rağmen hala kadını boşamamış olması, eşinizin yüzünüze yüzünüze o kadını sevdiğini söyleyebilmesi, iki yıldır bunları yaşıyor olmanıza rağmen hala Allah’tan SOĞUKLUK dilemeniz... Hanginiz daha marjinal karar veremedim.11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?