Evlilikteki en buyuk problem aldatma

Hayatın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum merak etmeyin.
Lakin Konu sahibinin 3-4 sene sonra birden bire çok süper bir işi ve geliri olmayacağını düşünüyorum nedense. Yani ha şimdi tekmeyi atmış ha ilerde. Malum iki senedir bu adamı çekiyor ve halen sizin deyiminizle eli güçlenmemiş. Bundan sonra nasıl güçlenecek?
Oturup 3 çocuğum var aldatılıyorum dua edin bana diye burda konu açarak eli güçlenecekmi?

Zaten bizde öylece boş boş vakit geçirme diyoruz, şimdiye kadar belki olayı idrak edemedi mantıklı düşünemedi. Çünkü insan sorun yaşarken uzun bi süre olayları idrak edemiyor, sanki tüm bu olanları başkası yaşıyormuşcasına bi tuhaf oluyor mantıklı düşünebilmek zor oluyor, bi nevi piskoloji bozuluyor. Bu yüzden böyle yol göstermenin iyi olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden Sonra aklını başına alsın maddi olarak kendine ufak tefek birikim yapsın, ve delil toplasın en azından o deliller ile birşeyler elde edebilir. Eğer maddi gücü varsa ailesi destek ise sadece delil toplamak için uğraşsın derim.

Delil olarak elimde yazışmalar var flaş bellek e attım duruyor birde kadına kendi üzerine numara almış onuda biliyorum ama diyorki ben aldatmış olmuyorum diyor o numara yada yazışmalar delil olmaz diyor benim özelim onlar sana dava bile açabilirim diyor

Oturduğumuz ev ailesinin boşanma olsa ilk çocuklarla ben sokakta kalırım

Kadin madem evli kocasina soyle. Boyle susup herseyi kabullenen sonra" ciciklerim icin kitliniyirim "diyen sizler bana samimî gelmiyorsunuz

Şuan aynen bu adımları izliyorum beynimi okumuşsunuz sevgiler

Size sahip çıkacak bir aileniz yok mu onların yanına gitseniz o adamdan(!) ayrılıp. Rezil etmek yerine bütün ilişkinizi kesin allahın adaletine sığının bol bol dua edin işi Allaha bırakın en ağır cezayı alacaklardır emin olun rabbim sabır versin size de yürek soğukluğu versin sakince sıyrılın işin içinden başınız ağrımadan

Özel bir kursa yazıldım bitireyim inşallah annemin yanına yerleşmeyi dusunuyorum çocuklarımla beraber

Kanitlariyla beraber eşine sun. Tazminatlı boşan. Adam birakmayacagini bildiginden rahat belli ki. Benim burdan tepeme yurudu sinir sen nasil sakinsin.

Evli kadının imam nikahlı kocasını yine evli bir adamla aldatması, imam nikahlı kocaya söylemenize rağmen hala kadını boşamamış olması, eşinizin yüzünüze yüzünüze o kadını sevdiğini söyleyebilmesi, iki yıldır bunları yaşıyor olmanıza rağmen hala Allah’tan SOĞUKLUK dilemeniz... Hanginiz daha marjinal karar veremedim.

Güzel hatun Rabbim sabır versin. Bende senin gibi aldatildim. Bu acının tarifi yok en iyi ben bilirim.karşına geçip baskasini sevdiğini söylemesi onu savunması tarifsiz.benim pislik imam nikahı kiymis bu arap kadına. Bana dokunmuyordu zaten aylardır. Sinyal veriyordu.yapacağımı yaptım evet.öğrendikten 2 gün sonra zorla boşattım kendimi.midem alıyordu onla evli olmayı. Sonrada evi terkettim.şehri terkettim. 10 gun sonrada dava actim.tedbir bıraktım malına. Dava 2 yil olacak hâlâ sürüyor. Halen onun soyadını tasiyorum malesef. Ayrıldıktan 6 ay sonra kanser olduğumu öğrendim.çok acılar çektim. Gel gör ki hâlâ o acıyı atlatamadim.onu malesef özlüyorum.ne yapıcam nasıl geceçek bu acı. 2 de kızım var.benimleler.bazen düşünüyorum acaba devam etsemiydim kaldıramam dedim .nasıl peki bu sekilde mutlu musun merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…