Evlilikteki en buyuk problem aldatma

Kadının kocası biliyor mu? Bilmiyorsa neden duyurmuyorsunuz ? Onlar bu arsızlığı yapıyor bir de kadını size savunuyor kocanız.
Boşanma teklif ettiniz mi ne diyor ?
Allahım şu mübarek günde nerde çaresiz bir insan varsa yardım etsin inşallah o pisliklerden ayrı çok güzel bir hayat kurarsınız.

Adam başkasına aşık. Hala soğumadıysan Allah sana nasıl bir soğukluk verebilir ki?

Olmuyor işte ya cocuklara zarar verirse karşı taraf zaten esrarcı eroinci bir tip kocasi
Muhtemelen o kadın kocanız gibi birkaç kişiden para tırtıklayan biri.
Kocanız bunu öğrendiğinde çok pişman olacak.

Ssk ya ihbar edin. İmam nikahlı kocası var diye.
Devleti dolandırmaktan ceza alabilir kadın.

Ilk öğrendiğimde şok oldum ama istersen boşanalım ben böyle yapamam dersen boşanırız sıkıntı yok dedi

Feministler boşuna çabalıyor bence. Kadın kendine değer vermiyor ki sosyal hayatta eşitlik isteyelim, değer isteyelim. Kendini çok değersizleştirmişsin. İki yıldan bahsediyorsun ve her gün aç mı yorgun mu düşünüyorsun?? Eşin senden bunları talep etti mi? Açlığını tokluğunu düşünebilecek yaştadır herhalde kendisi. Bunca şeye rağmen ona annelik yapma artık.

Adamın size yaptıklarına rağmen nasıl evde huzursuzluk yok? Hala onunla evli kalmak size nasıl eziyet gelmiyor? Ve aç mı tok mu onu düşünüyor, akşam eve gelmesini bekliyormuşsunuz. Biz size ne desek boş. Buradaki insanları yormayın bence.

Cocuk olunca bosanilmiyormu oyle igrenc bir babayla cocuklari ayni evde yasatmaniz cok sacma evli kadinla iliski yasiyor cocuklara nasil ornek olacak farkindamisiniz bunun duayla falan isi yokki hadi dua ettiniz ondan ayrildi adamin karakteri bozuk ne kadar duayla birilerinden ayiracaksiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…