Evlilikteki en buyuk problem aldatma

Çocuk var boşanamam bahanesi okadar bayat ki okurken bile artık bayıyor. Sene olmuş 2019 halen çocuk var çok fedakar anneyim boşanamam diyen var ya pesss.
Bu durumda napalım. Gelip eşinizin kulağını çekimmi? Kadının saçını başını yolimmi.
Veya duam da ne diye dua edim? Bir ip ucu versenize

"E getir de tanışalım bari" deseydiniz. Eşinizdeki rahatlığa ağzım açık kaldı.
Sizin mesleğiniz var mı? Boşansanız aileniz destek olmaz mı?

Bu işler duayla falan olmaz. 3 değil isterse 30 çocuk olsun. Sizin gururunuzu, onurunuzu böyle ezip geçen erkek için sabırdan önce, güç isteyip eşinizden boşanın.

Karşınızda size, başkasını savunan ve başkasını sevdiğini söyleyen bi erkek var.

Çok zor bi şey. Allah, kimseyi böyle şeylerle karşılaştırmasın.

2 yıldır buna nasıl katlanıyorsunuz Rabbim çoook zor .. oda mı evli ?!?!?! Nereye gidiyor bu insanlık ya siz bişey yapamıyosanız o pislik kadının eşine söyleyin bi şekilde napıyosa yapsın.. Allah kahretsin böylelerini ya 3 tane cocugundanda mı utanmıyor off .. mecbur degilsiniz ki bosanın gitsin ya lütfen yapmayın bunu kendinize..

Oda bişimi kocasını yeni tanıştığı kendinden 6 yaş küçük yakışıklı için boşanan var... Bide dövme yaptırırlar ellerine tanıştıkları tarihi...

Bence o kadini rezil edin ki bir daha topluma çıkmasın boyle pislikler yuzunden nice aileler parcalaniyor ar damarı çatlamış. eşinizde sütten çıkma ak kaşık değil

Oda bişimi kocasını yeni tanıştığı kendinden 6 yaş küçük yakışıklı için boşanan var... Bide dövme yaptırırlar ellerine tanıştıkları tarihi...
Allah ıslah etsin ya ne diyim valla ar damarları çatlamış pislikler .. bi insan hiç mi düşünmez hemcinsinin halini ya ..

Arkadaşlar ağır yorumlar yapmayalım empati yapalım lütfen ..3 çocuk ne demek bilmeyenler yorum yapmasın ..bende 1 çocuklu boşanmış bir kadınım ama buna rağmen sallamiyorum bosan ne var bunda vs diye...bunlar kolay değil.. adamın duzgun işi yoksa memur değilse nasıl nafaka alsın bu kadın bosanirsa 3 çocuğa tek başına bakacak daha çok zora düşecek o yüzden sinsi ve mantikli davranmak gerek.... Şimdi bosanirsa bu herif çocuklara bakmaz rahatcana aşkını yaşar ..ülkede adalet olmadığını da görüyoruz yani nafaka vs açıdan ..peki biz napicaz ?

Önerim : öncelikle o pis herifi kocam diye sahiplenmek ten vazgeçin..o sizin artık kocanız değil sadece çocuklara bakmaniza yardim eden bir hizmetkar yahut size para akışını sağlayan yürüyen cüzdan. .öyle bakın olaya o bir hiç insan değil öyle düşün.... Asla acı çekme senin çocuklara baksın sana para versin ne ... Yiyorsa yesin...
2) bu arada bir çocuğun küçük 3 yaşında diğerleri ilkokula gidiyor himmm..bekle ya biraz büyüsün küçük olan şöyle 6 yaşına gelsin sende para biriktir gizlice köşeye para at ..cocuklarinla zaman geçir gez toz kendine bak bakım yap ..kıyafetler al kuoforlere git vs..kendini mutlu et dusunki ilerde gelecekte seni çok seven bir esin olacak boşanınca bu yüzden sağlıklı beslen spor yap ve cocuklarinla eglenmene bak..
3 ) bu arada küçük çocuğun büyüyene kadar kendini geliştir ilerde hangi işi yapacağım diye düşün o konuda adımlar at ..eğer ticaret işine gireceksen bunu araştır düşün bunun parasını ..hizmetkarindan karşılamaya çalış
4) asla hamile kalma ve Eger canın isterse iliski yasa ama tiksiniyorsan hazır bir hizmetkar sonuçta asla yasama...
5) tüm şartla olgunlaşınca topladığın delillerle birlikte adamın karşısına geç ve de ki eğer bu nafakayı vermeyi şu malları şöyle paylaşmayı kabul etmez anlaşmalı bosanmaz isen bu delilleri ( delileri maile felan at yedekleri olsun mutlaka) kadının kocasına gösteririm vs de..bunu o yellozada anlat oda senin hizmetkârı ikna etsin hemen çok bosanirsin sonra

6) yeni bir hayat yeni bir aşk mutlu çocuklar :*

Arkadas oldugu kisinin esiyle esinizin iliskisi varmis.
Bu durumu kendine yakistiran kisiye degmez.
Asik olsa sadece icinde yasasa neyse ama aldatiyorsa ve bu kadin evli ve evli oldugu kisiyle arkadassa durum cok uzucu ve sizinle alakasi yok esinizin secimi...

Onurunu gurunu çöpe at, hata sat demek istiyorsunuz galiba. Sürekli paradan dem vurmuşsunuzda
Ne tuhaf düşünceler var

Deliliniz varmis tazminat nafaka talep edin acin davanizi. Adam size geri döner diye mi bekliyorsunuz? O neden bosanmiyor ya da

Onurunu gurunu çöpe at, hata sat demek istiyorsunuz galiba. Sürekli paradan dem vurmuşsunuzda
Ne tuhaf düşünceler var
Evet empati yapıyorum kadının mesleği yoksa annesi babası yardımcı olmuyorsa ayda 1000 lira alıp mi büyüyecek bu çocukları adam bosanirsa zırnık vermez...benim mesleğim var boşandım geldim ne nafaka ne para her şey o kişiye bırakıp geldim emin olun en son para düşünecek kişi benim ..ama bu kadınının durumunu bilmiyoruz ve ben en kötüsünü düşünerek yorum yaptım..

Vallah kimseye boyle vicdanli bir sekilde bosan dwmemistim anam ortaligi yiksana tukursrne allahm.. ya bu ramazan ayinda allahinda bulurlar

İmam nikahıyla yaşadığını şikayet edin, nereye bilmiyorum ama o maaşı kesilsin öncelikle.
Sonra dostunun, kadının telefonunda ya da buluştukları bir yerde yakalamasını sağlayın. Böylece size sarmazlar. Tanıdık olduğu için bu kolay olacaktır.
Allah size yardım etsin.

Yuhhh!!
Bu ne yaa arkadas nedir bu midesizlik yahu!?
Valla kusura bakmayin da degil 3 cocuk,6 cocukta olsa bu ortam icinde kalinmaz!
Nasil dayaniyorsunuz?
Yazik degilmi size,o yavrucaklara?
Aileniz sahip cikmazmi bosansaniz ya?
Cok uzuldum

Umarım okumayacağım bir an evvel evleneceğim diyen genç kızlar bu konuları okur da kendisine ders çıkarır. Koca her zaman bulunur çocuk her zaman yapılır ama eli ekmek tutan biri olmak ve buna emek vermek gençlik yıllarında olacak işle. Çocuktan ve belli bir yaştan sonra çok zor.
Size gelince de yeterli dediki toplayıp boşanmanız gerekiyor. Kusura bakmayın ama aksi midesizlik olur

Bırakın Allah aşkına şu aile, para işlerini
Koskoca kadın ailesi desteklese ne desteklemese ne. Bu saatden sonra o senin kocan kır dizini otur dediler diyemi oturacak.
Bunu karısına yaşatan adam eminim çok iyi babadır. Çocukların üzerine düşüyordur. Bir dediklerini iki etmiyordur. Buna anca gülerim.
Öyle baba olsa ne olmasa ne.
3 sene sonra sanki şuan ev hanımı olan kadına tüm iş imkanları açılacak sanki. Öyle bir yazmışsınızki 3 sene sonra bütün işverenler kendini bekliyormuş gibi. Bana göre hava hoş. Konu sahibi 2 senedir çekiyormuş bi 20 sene daha çeker bence sıkıntı yok.
Gurur çokta önemli değilse demekki

Ne kadınlar ne de erkekler akıllanmıyor maalesef toplum olarak ahlak erezyonu yaşıyoruz,şu mübarek günlerde Allah hepsini ıslah etsin. Kendiniz çocuklarla evd3 yaşamaya devam edip adamı sokağa atın bence. Kocanızı kendi ailesine , kadını da kendi ailesine rezil edip herseyi anlatın. Hadi sizden utanmıyor , çocuklarından da mı utanmıyor bu adam , edepsizler.

Konu sahibinin eli kuvvetlenene kadar idare et, onu görmezden gel, keyfine bakmaya çalış demiş. Sonra tekmeyi bas demiş.
Herşey elbette para değil fakat, siz 3 çocukla parasız pulsuz, desteksiz yaşamayı çok kolay sanıyorsunuz sanırım. Hayat öyle gurur yapıp sokaklarda kalınacak kadar kolay değil, hele 3 çocuk ile hiç kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…