- Konu Sahibi Guzel hatun
-
Gayet rahat evet onu seviyorum diyor ve kadın 1 kez boşanmış 2. Imam nikahlı yaşıyor olmuş anneden maaş alıyor vs vs çok dürüst bir insanmış eşim le konuşunca öyle bir savunuyordu nerdeyse ben bile inanıram dürüst olduguna
11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen
2 yıldır buna nasıl katlanıyorsunuz Rabbim çoook zor .. oda mı evli ?!?!?! Nereye gidiyor bu insanlık yasiz bişey yapamıyosanız o pislik kadının eşine söyleyin bi şekilde napıyosa yapsın.. Allah kahretsin böylelerini ya 3 tane cocugundanda mı utanmıyor off .. mecbur degilsiniz ki bosanın gitsin ya lütfen yapmayın bunu kendinize..
Bence o kadini rezil edin ki bir daha topluma çıkmasın boyle pislikler yuzunden nice aileler parcalaniyor ar damarı çatlamış. eşinizde sütten çıkma ak kaşık değilKız 10 erkek 8 en küçük 3 yasinda şüphe değil gözlerimle okudum.yazismalari ev hanımıyım birde kadın tanıdığım ve eşiyle eşim aynı yerde çalışıyordu çok dua ediyorum rabbim yardım etsin bana boşu boşuna da ümitlenen istemiyorum
Allah ıslah etsin ya ne diyim valla ar damarları çatlamış pislikler .. bi insan hiç mi düşünmez hemcinsinin halini ya ..Oda bişimi kocasını yeni tanıştığı kendinden 6 yaş küçük yakışıklı için boşanan var... Bide dövme yaptırırlar ellerine tanıştıkları tarihi...
Arkadaşlar ağır yorumlar yapmayalım empati yapalım lütfen ..3 çocuk ne demek bilmeyenler yorum yapmasın ..bende 1 çocuklu boşanmış bir kadınım ama buna rağmen sallamiyorum bosan ne var bunda vs diye...bunlar kolay değil.. adamın duzgun işi yoksa memur değilse nasıl nafaka alsın bu kadın bosanirsa 3 çocuğa tek başına bakacak daha çok zora düşecek o yüzden sinsi ve mantikli davranmak gerek.... Şimdi bosanirsa bu herif çocuklara bakmaz rahatcana aşkını yaşar ..ülkede adalet olmadığını da görüyoruz yani nafaka vs açıdan ..peki biz napicaz ?
Önerim : öncelikle o pis herifi kocam diye sahiplenmek ten vazgeçin..o sizin artık kocanız değil sadece çocuklara bakmaniza yardim eden bir hizmetkar yahut size para akışını sağlayan yürüyen cüzdan. .öyle bakın olaya o bir hiç insan değil öyle düşün.... Asla acı çekme senin çocuklara baksın sana para versin ne ... Yiyorsa yesin...
2) bu arada bir çocuğun küçük 3 yaşında diğerleri ilkokula gidiyor himmm..bekle ya biraz büyüsün küçük olan şöyle 6 yaşına gelsin sende para biriktir gizlice köşeye para at ..cocuklarinla zaman geçir gez toz kendine bak bakım yap ..kıyafetler al kuoforlere git vs..kendini mutlu et dusunki ilerde gelecekte seni çok seven bir esin olacak boşanınca bu yüzden sağlıklı beslen spor yap ve cocuklarinla eglenmene bak..
3 ) bu arada küçük çocuğun büyüyene kadar kendini geliştir ilerde hangi işi yapacağım diye düşün o konuda adımlar at ..eğer ticaret işine gireceksen bunu araştır düşün bunun parasını ..hizmetkarindan karşılamaya çalış
4) asla hamile kalma ve Eger canın isterse iliski yasa ama tiksiniyorsan hazır bir hizmetkar sonuçta asla yasama...
5) tüm şartla olgunlaşınca topladığın delillerle birlikte adamın karşısına geç ve de ki eğer bu nafakayı vermeyi şu malları şöyle paylaşmayı kabul etmez anlaşmalı bosanmaz isen bu delilleri ( delileri maile felan at yedekleri olsun mutlaka) kadının kocasına gösteririm vs de..bunu o yellozada anlat oda senin hizmetkârı ikna etsin hemen çok bosanirsin sonra
6) yeni bir hayat yeni bir aşk mutlu çocuklar :*
Evet empati yapıyorum kadının mesleği yoksa annesi babası yardımcı olmuyorsa ayda 1000 lira alıp mi büyüyecek bu çocukları adam bosanirsa zırnık vermez...benim mesleğim var boşandım geldim ne nafaka ne para her şey o kişiye bırakıp geldim emin olun en son para düşünecek kişi benim ..ama bu kadınının durumunu bilmiyoruz ve ben en kötüsünü düşünerek yorum yaptım..Onurunu gurunu çöpe at, hata sat demek istiyorsunuz galiba. Sürekli paradan dem vurmuşsunuzda
Ne tuhaf düşünceler var
Vallah kimseye boyle vicdanli bir sekilde bosan dwmemistim anam ortaligi yiksana tukursrne allahm.. ya bu ramazan ayinda allahinda bulurlar11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen
İmam nikahıyla yaşadığını şikayet edin, nereye bilmiyorum ama o maaşı kesilsin öncelikle.11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen
Yuhhh!!11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım 2 yıldır eşim başka bir kadına aşık ve ben 3 çocuk var diye hiç bir şey yapamıyorum ve kadın öyle arsız ki anlatamam bir de kocalarımız arkadaş yarabbi sen sabır ver yada bana soğukluk ver allahım sabrım tükeniyor gibi hissediyorum o kadını cümle aleme rezil etmek istiyorum benim için de dua edermisiniz lütfen
Evet empati yapıyorum kadının mesleği yoksa annesi babası yardımcı olmuyorsa ayda 1000 lira alıp mi büyüyecek bu çocukları adam bosanirsa zırnık vermez...benim mesleğim var boşandım geldim ne nafaka ne para her şey o kişiye bırakıp geldim emin olun en son para düşünecek kişi benim ..ama bu kadınının durumunu bilmiyoruz ve ben en kötüsünü düşünerek yorum yaptım..
Konu sahibinin eli kuvvetlenene kadar idare et, onu görmezden gel, keyfine bakmaya çalış demiş. Sonra tekmeyi bas demiş.Bırakın Allah aşkına şu aile, para işlerini
Koskoca kadın ailesi desteklese ne desteklemese ne. Bu saatden sonra o senin kocan kır dizini otur dediler diyemi oturacak.
Bunu karısına yaşatan adam eminim çok iyi babadır. Çocukların üzerine düşüyordur. Bir dediklerini iki etmiyordur. Buna anca gülerim.
Öyle baba olsa ne olmasa ne.
3 sene sonra sanki şuan ev hanımı olan kadına tüm iş imkanları açılacak sanki. Öyle bir yazmışsınızki 3 sene sonra bütün işverenler kendini bekliyormuş gibi. Bana göre hava hoş. Konu sahibi 2 senedir çekiyormuş bi 20 sene daha çeker bence sıkıntı yok.
Gurur çokta önemli değilse demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?