Evlilikten Beklenti?Dertleşmeye ihtiyacım var Arkadaşlar...

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
........................................

Son düzenleme:
Mesafeler iyidir..

Esinize hic anlatmayin bence o da annesinin huyunu biliyordur ve duzeltemeyecegi icin de arada kalir annesini savunur. Mesafe koyun araya evleriniz ne kadar uzaklikta bilmiyorum ama haftada bir gidin mesela.

benımde kv patavatsızdı ne mı yaptık uzaklastık ogluda bende

kv ne tatlı tatlı mesafe koy. ütü mütü elbette yapma. yerine göre cevabını ver. yerine göre suskun kalmak iyidir.

çocuğa gelince 3e giden çocuk çocuktur. çocukla çocuk olma. he he de gec çünkü çocuk.
tüm bunlara karşılık verip dur diyecek olan da sen değilsin eşim ama bunu devamlı söylediğinde evde hır çıkar. adamın ağzından gir burnundan tatlı tatlı çıkıp politik davranıp istediğini yaptırmaya çalış. ama sabırlı ol zort diye erkekler yola gelmiyor

Belki kvniz ogretiyordur cocuga. Cocugu duymazdan gelin, benim esimin abisi de acayip sahiplenir onu ilk evlendigimizde koca adam sahibiymis davraniyodu isguzarlik ediyodu, o artik benim esim ve iliskimizin disinda kalin lutfen, aile icinde tatsizlik cikmasin demistim, biraz surtusmustuk.

Allahtan k.validen yengenden izin aldın mı diyerek düşünceli davranmis bide demeyeydi napcaktin : ) sorumluluk alcan bide.. en iyisi mesafeli davranmak bnce. 3.siniftaa ama icine adam kaçmış sanki. Sen haklısın beklentin yerinde ama eşin de arada kalıyorsa sanada cvbii ver demis zaten susma sende bisey olunca

Esinize hic anlatmayin bence o da annesinin huyunu biliyordur ve duzeltemeyecegi icin de arada kalir annesini savunur. Mesafe koyun araya evleriniz ne kadar uzaklikta bilmiyorum ama haftada bir gidin mesela.
Evet oda aynen bana öyle diyor. Huyunu biliyrsun ben terslesem hemen ağlıyıp sızlıcak diyor. aramızda 1 saat mesafe var haftada bir görüşüyoruz yüzyüze. 2 gün aramasam 3.gün neden aramıyorsun diye söyleniyor

ben böyle seyler görmediğim için çok zoruma gidiyor, ama sanıırım çok fazla takmamak lazım bu tür şeyleri.Eşimde dediğiniz gibi ben senn arkandayım cevabını ver ben birşey desem ağlayıp sızlar diyor..

işte ben bunu nasıl yapıcam anlamadım,hep tartışmaya dönüyor şikayetlerim başlayınca.. Çocuk evet, ama o kdr itici geliyorki sevesim bile gelmiyor dedikleri 40 yasında gibi sanki...
evet huzursuzluğumuz sırf bu yüzden zaten. Annesinin dengesiz oldugunun oda farkında

Eşine ailesini şikayet edip durma; 8 yaşındaki çocuğu kıskanma.
şikayet etme konusunda haklısın bunun hata oldugunun farkındayım.
ama çocugu kıskanma olayı değil,o yaştaki çocugun dedikleri davranışları tuhafıma gidiyor sadece ..

İsrar eder ve basina kakar gibi dirdirini etmicen tatli tatli gulerek " aman askii bugun gene annen diyecegini dedi baka kaldim ama su sekilde cevabini verdim. Hahaha bu kaynanalarda hep boyle diyip lafi ceviricen. Kavgaya cikarmasina firsat vermeden sag gosterip soldan opucen

Oh mis gibi iste benim gibi 5 dklik mesafe yokmus
Sen lafini esirgeme altta kalma mesafe olursa arada cekinir o da. (Umarim yani )

Ee daha ne işte annesinin huyunu biliyor ondan bisey demiyor sen söyle bisey olunca icinde bırakıp dert edeceginee ver cevabini gitsin

Ay hem güldüm hareketlerine,hemde sinirlendim.o kucuk velet cevresinden kotu seyler duymasa size boyle davranmaya cesaret edemez.esinizle ugrasmayin bosuna onlar hiiiiic biseye karismak istemezler.araya koy mesafeni kendimle dalga geçirmek istemiyorum de.yoksa bir iki derken dalga konusu yaparlar sizi hic hos degil.Allah sabir versin.

kayınvalideye siz cevap verebilirsiniz, neden ayıp olsun ki. tabi ki üsluba dikkat etmek gerek, bir de mümkünse ses yükseltmemek gerek. yoksa eşinizden talep ettiğiniz ne varsa siz söyleyebilirsiniz. eşiniz de söylese olur, zamanla oturtursunuz bu düzeni, karşı taraf da size alışır.

çocuk sizin sinirlerinizi bozmuş, bazı çocuklar bir de bunu fark edince iyice üzerine giderler o kişinin, terbiyesizleşirler. tam öyle olmuş. ama ne diyelim ki size, en nihayetinde o da çocuk, büyüdüğünde kendi yaptığından kendi utanacak. çok canınızı sıkıyorsa o yokmuş gibi davranın.

Küçük çocuğu takmayın şimdiki çocuklar bilmiş oluyor birinin doldurmasına bile gerek yok. kıskançlığını açık gösteriyor biraz büyüyünce vaz geçecektir. Eşinize ailesi hk. konuşmak arada bırakır şimdi yeni evlisiniz belki bir şey demez ama zamanla tepki verir onlardan yana tavır alabilir. Eşinizin devamlı sizin aileniz hk. konuştuğunu düşünün kimse hoşlanmaz haklı bile olsanız. Onun için mümkün olduğunca onlarla mesafeli olun bahanelerle az görüşmeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…