- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Bizimkilere bakınca işte bu hayat arkadaslıgı herkes yasamalı diyorum, sonra da ya ben beceremezsem diyorum ki beceremeyedebilirim ayrılırım kafam nettir rahattır ama o stresi söküp atamıyorum. Benimkini arayıp tarih vermem lazım erteliyorumYaşadıkların gayet normal hisler. Bilmediğin bir şey evlilik. İnsan bilmediği şeyden korkar. Annenden babandan görsen bile her ilişki farklı. Alışırsın. Hiç merak etme☺
Ya alkolü cok sevmem ama dün düğün de rakılar olmazsa gelmem dedimStres normal ben evleneceğim gün sarhoştumsen düşün artık ne derece
Önüme ne getirdiler se içtim valla sabaha kadar benim kusmamla uğraştı adamYa alkolü cok sevmem ama dün düğün de rakılar olmazsa gelmem dedimayık cekilmez diyince üzüldü
Yaaaa
Bu ikilemler çok fena oluyor, bir yanın evlenelim diyor bir yanın deli misin böylesi daha güzel diyor.
Misal biz flört ederken hararetli kavga etsek adam bana en sevdiğim çikolatayı alır, şiir yazar, kırmızı gülü de yanına iliştirirdi ben mest ama şimdi maydonoz roka tere aranjmanı yapıyor
Oyyy bebek meselesi ayrı bir konu başlığı, doğurana kadar gel-gitler yaşadım:))) biraz da bu gel-gitler sebep oldu sanırım tek çocukla kaldımhamilelik doğum korkutmuyor rahat geçiriyorum o dönemi ama bir birey yetiştirmek
Düğünüme içip içip kuduran bir amca lazım yoksa gitmemÖnüme ne getirdiler se içtim valla sabaha kadar benim kusmamla uğraştı adam
Aynen gercekten dogru kisiyle yükleri paylaşabilmek o kadar önemliymiş ki. Hep takıldıgım ilişkilerim oldu, bunun yeri de cok baska.Bekarlık sultanlıksa evlilik krallık bunu söyler kenara çekilirim.
Biz direkt nikah yaptık, gelinlik damatlık yok, kınaymış düğünmüş stresi yok, 2 şahitle gittik evlendikBöyle gizlice dümdüz nikah kıyıp evlendik desem keske
Bu adamlar hep tatlı dille tavlıyor çok tehlikelilerYaaaababam gibi. Babam da annemi şiirler buketler seranatlarla getirmiş bu günlere hala kızınca iki mısra okur annem duygusal bebiş gibi ağlar. Çocuk cooook büyük sorumluluk bu kısmı Eda edince o konuyu da acıcam
Kayınvalidemle arayı sevgilim korumaya calısıyor, ben konuşmak istemeyince söylüyorum o bi şekilde idare ediyor evlenince ne olur bilemem aynı devam ederse cok sıkıntı olmaz kayınvalide. Baktığım gelinliklerin çoğu az tarlatanlu valla su anki gelinlikler yürüyen avize gibiBiz direkt nikah yaptık, gelinlik damatlık yok, kınaymış düğünmüş stresi yok, 2 şahitle gittik evlendik
Bugün olsa yine aynısını yapardım, atardım adamı bisikletimin arkasına yürü seni evinin erkeği çocuğunun babası yapacağım derdim:)))
Valla tamam evlilik güzeldir hoştur da doğru kişiyle evlenmişsen, onda bile iniş çıkışlar oluyor, her dakika kelebekler uçuyor, çiçekler açmış, dünya pembe demiyorsun çünkü 2 farklı kişi bir araya geliyor, birlikte yaşarken ilişkiye müdahil olmayan aileler bir anda evliliğin ortasına yıldırım gibi düşüyor, bir de kayınvalide kayınvalidelik yapmaya niyetlenirse buyurun şenliğe :))
Cok tatlısınız ya ailemi gördüm ,maşallahBu adamlar hep tatlı dille tavlıyor çok tehlikelilerben de annen gibiyim, adam şiir bir yana durduk yerde bir anda öyle güzel bir şey diyor ki otur ağla.
Bebek konuna da gelirim teselli için :))
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ama kişinin tarzıyla da alakalı gelinlik, bana göre değil, zaten hart hurt biriyim öyle duvağı salına salına taşıyıp gelinlik içinde prenses gibi olamam, sıkılıyorum kasılıyorum, rahat olacağım şortlu kotlu bir şey olursa olur :)))Kayınvalidemle arayı sevgilim korumaya calısıyor, ben konuşmak istemeyince söylüyorum o bi şekilde idare ediyor evlenince ne olur bilemem aynı devam ederse cok sıkıntı olmaz kayınvalide. Baktığım gelinliklerin çoğu az tarlatanlu valla su anki gelinlikler yürüyen avize gibi
Kokteyl daha uygun bence, yemekli düğünde de kulp takılıyor, yemekler soğuk geldi, ben et/tavuk yemem, ara sıcaklar güzel değildi, mezeler kötüydüAy hazır konu açmış buradayken şunu da sorayım. Sizce düğün yemekli mi olmalı? Yoksa zengin ordövr tabaklı kokteyl şeklinde mi? Düğünden sonra yemek yemeğe gitcez Düğün yemekli olursa nası gitcezordövr tabakları icin de millet ayy yemeksiz der mi bence tabaklar gayet yemekli gibi ama neyse
Verdiğin akıllar için cok teşekkür ediyorum ablacım cok sağ olAy yine çenem düşmüş, yazıp yazıp durmuşum:))) Şimdiden tebrik ediyorum, inşaallah çok mutlu olursun, ben kaçtım
mutluluklar dilerimmmArkadaşlar herkese merhaba.
1.5 senelik birlikteliğim var agustos sonunda isteme nişan olucak. Aslında daha önce olacaktı ama koronadan ötürü ertelendi, kışın daha da artacağı icin aradan cıkarmayı düşünüyoruz. (5-10 kisi ile bahce de olacak isteme yüzük takma.)
Neyse. Ben cok stresliyim. Seviyorum onu yerim
ama böyle nasıl anlatsam. Stresliyim işte , zaten aynı evde yaşıyor gibiyiz sürpriz bir durum olmayacak. Huyunu suyunu cart curt biliyorum, normalde ayaklarımın yere değmemesi lazım. Düğün seneye olucak daha cok zaman var biraz da ortalama 10 ay sürecek nişan beni endişelendiriyor. Korona olmasa planımız Eylül de evlenmekti.
Neyse işte cok stresliyim bu normal mi? Yoksa emin olmadıgım şeyler var da ben mi farkında değilim de ondan mı strese giriyorum? Ailem tanıyor cok seviyorlar birbirlerini. Ama yine de icim de kalbime öküz oturmuş gibi bir his var.
hiç evlilik insanı değilim, evlenenlerle alay ediyordumkendimi bu durumun ortasında bulmuş olmam acaba ondan mı kaynaklı? Yoksa tamamen normal stres süreci mi? Tecrübeli üyelerin desteğini yardımını istiyorum.
Ben bitse de gitsek diyordum.Ben boyle merasimlerden nefret eden biriyim. Ayni stresleri yasadim :)
Bazilari dogarken evlilik hayali ile doguyor onlarin ayaklari yere degmiyor:)
Bazen darlıyorum onu da ama öyle elle tutulur bir problem yokmutluluklar dilerimmmumarım heyecandandır, eğer aklında bir şey varsa eğer kocanla paylaşıp konuşmanı tavsiye ederim. tekrardan mutluluklar :)
Ahahahahaha aynı benBen bitse de gitsek diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?