EVLİLİKTEN KORKMAK

Nerozey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
264
82
33
Merhaba arkadaslar. Daha önce de açtığım konulardan taniyorsunuzdur beni. Eylül sonuna kadar sozlenicem inşallah. Seviyorum ve istiyorum. Ama nedense hata yapmaktan çok korkuyorum ve evliligimin istediğim gibi gitmemesinden pişman olmaktan çok korkuyorum.
Sizde de böyle bir psikoloji oldumu acaba.
Erkek arkadaşımla daha birçok şeyi hallemedik yani askerlik okullar falan bitti ama benim atamam olmadı bu gidislede zor olacak atamam cok az ve nerede oturacagimiz falan daha belli değil ama memleketimizde oturabiliriz. Tum bunlar kafamı çok karıştırıyor herseyi halledelim desek yıllar geçecek zaten 25 yaşındayım artık biyerlerden başlamak istiyoruz. Ailelerimizinde durumları iyi çok şükür. Sevgilimin ailesiyle de aram çok iyi iki ailede ilişkimizi onayliyor ve istiyorlar. Ama ben hiç olmadığım kadar evlilikten korkuyorum. Tabiki hersey muhteşem olmayacak bu duruma hazırlıklıyim ama neden boyle oldum hiç bilmiyorum.
İkimizde aynı yerde yaşıyoruz, küçük bir ilçe bu durumda çok korkutuyor beni, insanlarını pek sevmiyorum burali olsam da. Ama şimdilik eğer evlenirsek buyuk ihtimal burada yaşayacağız ve burada benim calisma alanim olmayacak, calismam icin ile tasinmamiz gerekiyor bu durumda çok korkutuyor beni. Sevgilim bana destekçi nasıl mutlu olacaksam yapmaya çalışır.
Ama tüm bunlara rağmen evlilikten acayip korkmaya başladım, sevgilimden de eminim seviyorum seviliyorum değer görüyorum ailesine bakacak ve koruyacak bir erkek güven veriyor bana ama daha hic bişeye başlamadan bu durumum sizce normalmi. Herşeyi kafama takar oldum lütfen yardım edin bana.
Fazla uzun ve karışık oldu ama yorumlarınızı bekliyorum.

Sanırım o ilişki ciddiye giderken oluyor . Şu sıralar bende de var . Erkek arkadaşım annemle ile tanıştı babam ile de tanisacak hafta ici . Bende korkuyorum nedense ... sanırım hata yapmaktan , ailemi ve kendimi üzmekten korkuyorum . Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşAllah .

nerde oturacağız ne olacak planlarını ne kadar yapsanızda hayat bir sürü süprizle dolu. her şey bir anda değişebiliyor. siz seviyor güveniyor ve başkasını istemiyorsanız gerisini akışına bırakın bence.

Sanırım o ilişki ciddiye giderken oluyor . Şu sıralar bende de var . Erkek arkadaşım annemle ile tanıştı babam ile de tanisacak hafta ici . Bende korkuyorum nedense ... sanırım hata yapmaktan , ailemi ve kendimi üzmekten korkuyorum . Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşAllah .
Aynen inşallah hepimiz için. En çokta bunca sene anlaştın taniyamadinmi demelerinden korkuyorum. Bunca yıllik sevgilimin her hareketini sorguluyorum resmen

nerde oturacağız ne olacak planlarını ne kadar yapsanızda hayat bir sürü süprizle dolu. her şey bir anda değişebiliyor. siz seviyor güveniyor ve başkasını istemiyorsanız gerisini akışına bırakın bence.
Aynen doğru söylüyosun bende bu şekilde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum. Belirsizlik çok zor

X