Evlendim hemde severek ama olmadı yürümedi birşeyler oldu anlaşamadık çok kırdık birbirimizi,üzdük...Ne o beni aldattı ne de ben onu sebep bu tür şeyler hiç değil,çok basit birşey hatta bu kadar basitlik yüzünden biten bir evlilik demek ki kopmakda haklıymış.Ne o beni durdu ayrılmayalım diye ne ben onu,seviyorduk ama yapamadık.Olmadı üzüldüm çok üzüldüm hala içimde acısı vardır bu ayrılığın.Ne zaman bir müzik duysam bir film izlesem benzer bir söz duysam o aklıma gelir neden yapamadık derim.Görüşmedik hiç bitti çünkü/ama biten sadece bu değilmiş arkadaşlarda bitti teker teker,iyi gün dostu arkadaşlar tek tek çektiler ellerini,nasılsın diye sormak bile çok geldi bazen.Ne düşündüler acaba neler geçti akıllarından bir tek ayrılan biz miyiz? Zararım kendime olmussa sen niye korkuyorsun benden,şanslıysan ailen destek ben sanslıydım...Herşey çok çabuk değişiyor saniyede hayatlar değişiyor ne oldum değil ne olacağım demeli insan,,ama yinede iyi tarafından bakıyorum çok geç belki ama dostu düşmanı ayırt etmeyi gördüm.Kim içten kim değil anlıyorsunuz ama neye üzüleceğinizi bilemiyorsunuz ben hala içimde ki acıya üzülüyorum arkadaşılkar dostluklar demek ki sadece sen iyiysen varlar,ayağın bir sekteye vurdu mu herkes etrafından kaçıyorlar en iyi arkadaş kendinsin.Bundan sonrası için hayatıma çok ilk sayfalar açacaga benziyorum,umarım bundan sonra karşıma hep vefalı insanlar çıkar,yüzden değil gönülden.Çok kırgınım gerçekten herşeye bu hayata özellikle kendime,hiç affetmeyeceğim.
mücadele ettiğine inanıyorsan o zaman hiç düşünme artık
geriye değil hep ileriye bak tatlım
2 yıl zaman olarak uzun gibi görünür ama boşanma sonrasında hiçde uzun bir zaman değildir aslında
etkileri yeni yeni geçeçektir üzeinden, sende bunun için çabalıyorsan mutlaka olur
zaman zaman, isyanlar, sorgulamalar, korkular muhakkak olur
ama inşallah bizlerde hayatımıza doğru düzgün birilerini aldığımızda onlarda geçecek tatlım
geçecek geçecek buna emin ol
yalnız sana tavsiyem, hayatına girmek isteyenler olursa şans ver onlara
kabuğuna çok çekilirsen, kırması zor oluyor sonrada
bak çok sevip ayrılma konusunda çok haklısın
o nedenle karşı tarafın seni daha çok sevmesine izin ver hep
ve kendin bilincin yerinde olarak sev ne olursa olsun
insan sevince bazen bilinçsizce olabiliyor çünkü
içini ferah tut ve çevrenle iletişimini kesme hiç
bişi sormak istiyorum, merak ettim kaç yaşındasın?
yok arkadasım evlilik bitince arkadaslıkta bitiyormus dedim ya gercek bu zaten gorustugum bir iki kişi var onlarda tam olarak beni anlamıyor bazen biriyle dertlesmek istersin yaa,gülüşmeler ya da bosverrrrr deyip gecistirmeler ben tabi ki illa olumlu birsey duymak için yapmıyorum ama insan bazen dinlenmek istiyor,suan hayatıma birinin girecegi bir oratmda yok dedigim gibi istende ayrılınca iyice köseme cekilmis gibi oldum.Bu arada yasım 33 canım yolun yarısı gibi birsey artık
yolun yarısı falan diil canım
biz ona hayatının baharı diyoruzz
o zaman bütün çabanı iş bulma konusuna verip sonrasında da sana en iyi gelenleri sıraya koyup yapabilirsin
cok haklısın herseyden önce iş ama yok yokk...neyse elbet birgün çıkacaktır bir iş...
hayatın baharı çok güzel ama bazı şeyler içinde geç kalınmış demek,demek ki benim hayatımda böyle olacakmıs sorgulamak olmaz..
umarım senin dediğin gibi hersey yoluna girer canım benim cok tesekkurler.
Evet doğru!!!
Evlilik bitince herşey biter!
Yepyeni bir sayfa açarsınız hayatınızda.
Yeni acılarınız,yeni sevinçleriniz,yeni gözyaşlarınız,yeni kahkahalarınız olur.
Bunu farkedebildiğinize göre şu an yapmanız gereken tam gaz yola devam etmelisiniz.
Çünkü geçmişi kurcalamak sadece size zarar verir. Zaman öyle hızlı akıyor,insanlar öyle bir koşuşuyor ki siz aynı yerde sayıp durmaya devam ederseniz yazık olur inanın.
Mutlu olun inşallah bundan sonra!
Slm bende eşimle bir tartışma sonucu ayrılık kararı aldım iki gün sonra dilekçemi verdim aynı gün on dakika içinde boşandık. Herhalde ikimizinde kabı dolmuşki tek bir tartışma bu fitili alevledi. Boşanalı iki hafta oldu kendimi nadiren kötü hissediyorum ama ya daha kötü olursam diyede endişe ediyorum. Sonuç olarak öyle yada böyle verdiğim bir karar iyi veya kötü günler beni bekliyor. Gerçekten zor bir süreç ama bence öncesi çok daha zordu; ayrılsam mı bir şans daha versek mi çocuk yapsak mı vs.. derken en kötü karar kararsızlıktan iyi oluyor sanırım... Umarım Lale hanımında dediği gibi yeni bir sayfa yeni bir hayat bizi bekliyordur... Sevgiler...
bazı seyler yasanırken insan hiç başına gelmeyeceğini sanıyor ama hersey bizler içinmiş,üst üste gelmeseydi bu kadar zorda hissetmezdim kendimi,,
seninde aynı durumda olmana üzüldüm çünkü seni o kadar iyi anlıyorum ki ,aynı seyleri yasamak ama güçlü oldugunu da hissediyorum,
istanbuldayım sen nerdesin arkadasım bu arada senin yas nedir :)
Evet doğru!!!
Evlilik bitince herşey biter!
Yepyeni bir sayfa açarsınız hayatınızda.
Yeni acılarınız,yeni sevinçleriniz,yeni gözyaşlarınız,yeni kahkahalarınız olur.
Bunu farkedebildiğinize göre şu an yapmanız gereken tam gaz yola devam etmelisiniz.
Çünkü geçmişi kurcalamak sadece size zarar verir. Zaman öyle hızlı akıyor,insanlar öyle bir koşuşuyor ki siz aynı yerde sayıp durmaya devam ederseniz yazık olur inanın.
Mutlu olun inşallah bundan sonra!
Slm bende eşimle bir tartışma sonucu ayrılık kararı aldım iki gün sonra dilekçemi verdim aynı gün on dakika içinde boşandık. Herhalde ikimizinde kabı dolmuşki tek bir tartışma bu fitili alevledi. Boşanalı iki hafta oldu kendimi nadiren kötü hissediyorum ama ya daha kötü olursam diyede endişe ediyorum. Sonuç olarak öyle yada böyle verdiğim bir karar iyi veya kötü günler beni bekliyor. Gerçekten zor bir süreç ama bence öncesi çok daha zordu; ayrılsam mı bir şans daha versek mi çocuk yapsak mı vs.. derken en kötü karar kararsızlıktan iyi oluyor sanırım... Umarım Lale hanımında dediği gibi yeni bir sayfa yeni bir hayat bizi bekliyordur... Sevgiler...
Evlendim hemde severek ama olmadı yürümedi birşeyler oldu anlaşamadık çok kırdık birbirimizi,üzdük...Ne o beni aldattı ne de ben onu sebep bu tür şeyler hiç değil,çok basit birşey hatta bu kadar basitlik yüzünden biten bir evlilik demek ki kopmakda haklıymış.Ne o beni durdu ayrılmayalım diye ne ben onu,seviyorduk ama yapamadık.Olmadı üzüldüm çok üzüldüm hala içimde acısı vardır bu ayrılığın.Ne zaman bir müzik duysam bir film izlesem benzer bir söz duysam o aklıma gelir neden yapamadık derim.Görüşmedik hiç bitti çünkü/ama biten sadece bu değilmiş arkadaşlarda bitti teker teker,iyi gün dostu arkadaşlar tek tek çektiler ellerini,nasılsın diye sormak bile çok geldi bazen.Ne düşündüler acaba neler geçti akıllarından bir tek ayrılan biz miyiz? Zararım kendime olmussa sen niye korkuyorsun benden,şanslıysan ailen destek ben sanslıydım...Herşey çok çabuk değişiyor saniyede hayatlar değişiyor ne oldum değil ne olacağım demeli insan,,ama yinede iyi tarafından bakıyorum çok geç belki ama dostu düşmanı ayırt etmeyi gördüm.Kim içten kim değil anlıyorsunuz ama neye üzüleceğinizi bilemiyorsunuz ben hala içimde ki acıya üzülüyorum arkadaşılkar dostluklar demek ki sadece sen iyiysen varlar,ayağın bir sekteye vurdu mu herkes etrafından kaçıyorlar en iyi arkadaş kendinsin.Bundan sonrası için hayatıma çok ilk sayfalar açacaga benziyorum,umarım bundan sonra karşıma hep vefalı insanlar çıkar,yüzden değil gönülden.Çok kırgınım gerçekten herşeye bu hayata özellikle kendime,hiç affetmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?