Evlililk bitince herşey bitiyormuş...

Theta_eta

Dünya döndükçe...
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
138
0
46
İstanbul
Evlendim hemde severek ama olmadı yürümedi birşeyler oldu anlaşamadık çok kırdık birbirimizi,üzdük...Ne o beni aldattı ne de ben onu sebep bu tür şeyler hiç değil,çok basit birşey hatta bu kadar basitlik yüzünden biten bir evlilik demek ki kopmakda haklıymış.Ne o beni durdu ayrılmayalım diye ne ben onu,seviyorduk ama yapamadık.Olmadı üzüldüm çok üzüldüm hala içimde acısı vardır bu ayrılığın.Ne zaman bir müzik duysam bir film izlesem benzer bir söz duysam o aklıma gelir neden yapamadık derim.Görüşmedik hiç bitti çünkü/ama biten sadece bu değilmiş arkadaşlarda bitti teker teker,iyi gün dostu arkadaşlar tek tek çektiler ellerini,nasılsın diye sormak bile çok geldi bazen.Ne düşündüler acaba neler geçti akıllarından bir tek ayrılan biz miyiz? Zararım kendime olmussa sen niye korkuyorsun benden,şanslıysan ailen destek ben sanslıydım...Herşey çok çabuk değişiyor saniyede hayatlar değişiyor ne oldum değil ne olacağım demeli insan,,ama yinede iyi tarafından bakıyorum çok geç belki ama dostu düşmanı ayırt etmeyi gördüm.Kim içten kim değil anlıyorsunuz ama neye üzüleceğinizi bilemiyorsunuz ben hala içimde ki acıya üzülüyorum arkadaşılkar dostluklar demek ki sadece sen iyiysen varlar,ayağın bir sekteye vurdu mu herkes etrafından kaçıyorlar en iyi arkadaş kendinsin.Bundan sonrası için hayatıma çok ilk sayfalar açacaga benziyorum,umarım bundan sonra karşıma hep vefalı insanlar çıkar,yüzden değil gönülden.Çok kırgınım gerçekten herşeye bu hayata özellikle kendime,hiç affetmeyeceğim.

Güzelim senin adina üzgünüm ama bu bir de ölümde yasaniyor.Babam mevki sahibiydi.Öldükten sonra her sey bitti.Hayat gecici.ama her sonndan sonra yepyeni baslangiclar var canim.Sadece sabir ve sükür etmen lazim.

mücadele ettiniz mi peki? ben çok üzülüyorum bu tarz şeyleri duyunca,okuyunca.birazda soğuyorum evlilikten. allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda her zamn

bence sizin içinizde kalan yapamadıklarınıın acısı
keşkeler bırakmışsınız yüreğinizde..
işte bu kolay kolay geçecek birşey değildir malesef
bende çok severek evlenmiştim ama benimde sürmedi ve ayrıldım
4 yıl oldu ayrılalı ama hiç ardıma dönüp bakmadım çok şükür
çünkü ben evliyken bile yapabileceğim herşeyi fazlasıyla yapmıştım
ve artık işe yarayacak bişeyin kalmadığını tüm benliğimle kabul ettim
ve ayrıldığım ilk günden bugüne kadar söylediğim tek şey vardır, iyiki ayrılmışım
bu karar hayatımda verdiğim en doğru karar

keşke sende yapabileceklerini yapsaydın bir parçada olsa
bilmiyorum ne kadar oldu ayrılalı ama zaman bazen insanın hatalarını görmesine yardımcı oluyor
eğer olabilirliğiniz varsa ayrıldıktan sonra bir araya gelen çiftlerde var pekala

şu ayrıldıktan sonra kimsenin aslında gördüğünüz gibi olmamasına gelince
o zaten hep öyle, boşuna dememişler insanoğlu çiğ süt emmiştir diye
bende de oldu muhakkak öyle kişiler, ben onların hepsini Allaha havale ettim..

üzülme ve dahada fazla yorma kendini
hayat bişekilde yoruyor zaten seni, birde sen yardım edersen ona işin içinden çıkamassın tatlım

hepinize tesekkur ederim,,mucadele ettiğime inaniyorum ama yeterli gelmedi mücadelem sağlık olsun diyorum 2 yıl oldu ayrılalı ama hala kendime yeni bir hayat kuramadım hala kapalı bir kutu gibiyim.Keskelerle ugrasıp duruyorum sanki elim ayagım baglandı.Büyümek boyle birseymis birazda acı cekmesmis,Keske bende hayatımda birseyler yapabilseydim ama hep yarım kaldı.İnsallah bundan sonra birseyler olur en azından umudumu kaybetmiyorum.Güçlü olmak için ayakta durmak,ayakta durmak için umutlu olmak lazım sanırım,yıkıntılar arasından bir umut aramak,belki sizlerle olabilir arkadaslar.Tekrar tesekkurler hepinize//

mücadele ettiğine inanıyorsan o zaman hiç düşünme artık
geriye değil hep ileriye bak tatlım
2 yıl zaman olarak uzun gibi görünür ama boşanma sonrasında hiçde uzun bir zaman değildir aslında
etkileri yeni yeni geçeçektir üzeinden, sende bunun için çabalıyorsan mutlaka olur
zaman zaman, isyanlar, sorgulamalar, korkular muhakkak olur
ama inşallah bizlerde hayatımıza doğru düzgün birilerini aldığımızda onlarda geçecek tatlım

evet gercekten uzun gibi geliyor ama değil zaten gunler yılalr nasıl geciyor anlamıyorum bile ve hep bos geciyor...dedigin cok dogru isyanlar sorgulamalar ve korkular bunları yasıyorum resmen insallah dedigin gibi olur...çok tesekkurler arkadasım.ne zormus hersey seviyorsun ama ayrılıyorsun bu da hayatın bi oyunu olmalı bizlere,hadi ben güçlü değildim karşımda ki benden zayıfmıs ne kadar üzücü birsey...

geçecek geçecek buna emin ol
yalnız sana tavsiyem, hayatına girmek isteyenler olursa şans ver onlara
kabuğuna çok çekilirsen, kırması zor oluyor sonrada

bak çok sevip ayrılma konusunda çok haklısın
o nedenle karşı tarafın seni daha çok sevmesine izin ver hep
ve kendin bilincin yerinde olarak sev ne olursa olsun
insan sevince bazen bilinçsizce olabiliyor çünkü

içini ferah tut ve çevrenle iletişimini kesme hiç

bişi sormak istiyorum, merak ettim kaç yaşındasın?

yok arkadasım evlilik bitince arkadaslıkta bitiyormus dedim ya gercek bu zaten gorustugum bir iki kişi var onlarda tam olarak beni anlamıyor bazen biriyle dertlesmek istersin yaa,gülüşmeler ya da bosverrrrr deyip gecistirmeler ben tabi ki illa olumlu birsey duymak için yapmıyorum ama insan bazen dinlenmek istiyor,suan hayatıma birinin girecegi bir oratmda yok dedigim gibi istende ayrılınca iyice köseme cekilmis gibi oldum.Bu arada yasım 33 canım yolun yarısı gibi birsey artık

yolun yarısı falan diil canım
biz ona hayatının baharı diyoruzz
o zaman bütün çabanı iş bulma konusuna verip sonrasında da sana en iyi gelenleri sıraya koyup yapabilirsin

yolun yarısı falan diil canım
biz ona hayatının baharı diyoruzz
o zaman bütün çabanı iş bulma konusuna verip sonrasında da sana en iyi gelenleri sıraya koyup yapabilirsin

cok haklısın herseyden önce iş ama yok yokk...neyse elbet birgün çıkacaktır bir iş...
hayatın baharı çok güzel ama bazı şeyler içinde geç kalınmış demek,demek ki benim hayatımda böyle olacakmıs sorgulamak olmaz..
umarım senin dediğin gibi hersey yoluna girer canım benim cok tesekkurler.

çıkar çıkar sıkma canını
bu durumda olan bir tek sen değilsin, bak mesela bir tanede ben varımsenin gibi ve daha milyonlarca insann..
herşeyin hayırlısı olsun inşallah, hayrınıda görmeyi nasip etsin yüce mevlamm
rica ederim ne demekk

hangi şehirdesin sen tatlım?

bazı seyler yasanırken insan hiç başına gelmeyeceğini sanıyor ama hersey bizler içinmiş,üst üste gelmeseydi bu kadar zorda hissetmezdim kendimi,,
seninde aynı durumda olmana üzüldüm çünkü seni o kadar iyi anlıyorum ki ,aynı seyleri yasamak ama güçlü oldugunu da hissediyorum,
istanbuldayım sen nerdesin arkadasım bu arada senin yas nedir :)

Evet doğru!!!
Evlilik bitince herşey biter!
Yepyeni bir sayfa açarsınız hayatınızda.
Yeni acılarınız,yeni sevinçleriniz,yeni gözyaşlarınız,yeni kahkahalarınız olur.
Bunu farkedebildiğinize göre şu an yapmanız gereken tam gaz yola devam etmelisiniz.
Çünkü geçmişi kurcalamak sadece size zarar verir. Zaman öyle hızlı akıyor,insanlar öyle bir koşuşuyor ki siz aynı yerde sayıp durmaya devam ederseniz yazık olur inanın.
Mutlu olun inşallah bundan sonra!

Slm bende eşimle bir tartışma sonucu ayrılık kararı aldım iki gün sonra dilekçemi verdim aynı gün on dakika içinde boşandık. Herhalde ikimizinde kabı dolmuşki tek bir tartışma bu fitili alevledi. Boşanalı iki hafta oldu kendimi nadiren kötü hissediyorum ama ya daha kötü olursam diyede endişe ediyorum. Sonuç olarak öyle yada böyle verdiğim bir karar iyi veya kötü günler beni bekliyor. Gerçekten zor bir süreç ama bence öncesi çok daha zordu; ayrılsam mı bir şans daha versek mi çocuk yapsak mı vs.. derken en kötü karar kararsızlıktan iyi oluyor sanırım... Umarım Lale hanımında dediği gibi yeni bir sayfa yeni bir hayat bizi bekliyordur... Sevgiler...

gercekten de öyle herşey yenileniyor ama hep eski mazi olarak kalıyor, hüzün olarak aklımıza geliyor...yaşanmışlıklar yaşanmamışlıklar birer girdap oluyor...
umarım dediğiniz gibi mutluluk bize de ulaşır...
birkaç yıldır yerimde sayıyorum artık yeter dedim yenilenme zamanı insallah ilk önce işle başlar bu yenilenme,çok teşekkür ediyorum yorumunuz için hep mutlu olun...

ilk önce şunu söyleyeyim gerçekten çok üzüldüm...
umarım sizin için hayırlısı olmuştur ve dogru bir karar olmuştur...
bende bir tartışma sonu bu kararı almıştım,sonrasında üzülmüştüm bir boşluğa düşmüştüm çünkü...
artık ne yapacagım şimdi kime aşkım diyeceğim diye kafamda sorular birikmişti...
çocugu hiç düşünmemistik bile biliyormusuz bizde bu evliligin yürümüyecegini...
inşallah arkadasım sizin icinde benim için de bizim gibi olanlar için de hersey iyi olur,,
ama su sözünüz cok dogru en kötü karar kararsızlıktan iyi oluyor...
yeni sayfalar umarım bizlere daha umutlu gelir,,lütfen güçlü olun ben de olmaya çalışacagım,sevgiler :81:

hayattaki felsefem hep şu oldu
yaşıyorsak ve insansak hayatta herşey başımıza gelebilir
dirayetli olmaya çalıştım, bazı zamanlarda içim başka hissetti dışım başka şeyleri gösterdi
ben izmirdeyim tatlım, 30 yaşıma gircem şurda 3 ayım kaldı
daha bu sabah neyi düşündüm biliyormusun
hayat akıp gidiyor ve ben buna seyirci olmamalıyım, o hayatın içinde hatta başrol oyuncusu olmalıyım...

seviyorum senin yorumlarını

mutlaka öncesi olmuştur ama biraz acele olmuş gibi geldi bana
umarım sizin içinde herşey güzel olur

Canım üzüldüm gerçekten :2: Keşke ayrılmasaydınız.Son zamanlarda ayrılıklar oldukça çoğaldı.Çok zor şartlar altında evleniliyor.Evlilik işi uzatılıyor.Ama çabuk bitiriliyor.İlişkiler çok basit sebeplerle bitirilmese keşke.İnsanlar birbirlerini anlamaya çalışsa keşke.Terk etmek bu kadar kolay olmamalı.Karşındaki insanı en ufak hatasında yadırgamamalı.Bazen görmezden gelmeli.Etraftaki insanlar da menfaatperest dünyanın etkisiyle sana pamuk ipliği ile bağlı oldukları için ilk fırsatta terk ediyorlar.Her şeye rağmen Haktan hayırlısı diyorum.Artık yapacak bir şey kalmamış sanırım.Ama tekrar barışma ihtimaliniz varsa.Bir daha deneyin derim.
Sevgilerimle

umarım siz başarırsınız ben cok denedim ama yapamadım,inan ki demekle olmuyor içten istemakle ilgili belki de...
ben her aksam yatarken yarın cok farklı olacak diyorum ama yine aynı yine aynı...
zaten kosullar belli suan da ev ev ev...iş olmalı bir an once...
ne garip birsey bu yaa daha dun nelerin planını yaparken bugun neler olması icin ugrasıyorum,
Allah'tan hayırlısını dilemek lazım her zaman,
nerde o hava da uctugum gunler,hergun aldıgım guzel guzel msjlar,tlfnlar
ne kadar garip hic yasanmamış gibi...
illa bunlar olsunda istemiyorum hayatımda ama artık yerine otursun,,
insallah senden güzel haberler bekliyorum sm793...inan ki kalpten

cok keskeler var ama geri dönüşleri yok...ünlü bir yazar söyle demiş,hayatınızda keşkeleriniz yoksa yaşamamışsınız...
demek ki ben cok yasamısım
gercekten bazı seyler elimizde olmuyor,hani diyorlar yaa seviyorsa olu,seviyorsan olur,,olmuyor gercekten olmuyor...
birsey engel oluyor illa ki,,sukrediyorum en azından askın ne oldugunu biliyorum
devam etseydi iyiydi ama etmedi,üzülmüyor muyum,cokkkk...ama elden birsey gelmez artık o yoluna ben yoluma...
yeter ki yoluma bulayım,beni bir bosanalım lafıma pesimden gelen bu eski esimi olene kadar maziye gomeyim,Alla^'tan baska birsey istemiyorum,,
cok tesekkur ediyorum kalp doktoru güzel yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…