umarım siz başarırsınız ben cok denedim ama yapamadım,inan ki demekle olmuyor içten istemakle ilgili belki de...
ben her aksam yatarken yarın cok farklı olacak diyorum ama yine aynı yine aynı...
zaten kosullar belli suan da ev ev ev...iş olmalı bir an once...
ne garip birsey bu yaa daha dun nelerin planını yaparken bugun neler olması icin ugrasıyorum,
Allah'tan hayırlısını dilemek lazım her zaman,
nerde o hava da uctugum gunler,hergun aldıgım guzel guzel msjlar,tlfnlar
ne kadar garip hic yasanmamış gibi...
illa bunlar olsunda istemiyorum hayatımda ama artık yerine otursun,,
insallah senden güzel haberler bekliyorum sm793...inan ki kalpten
cok keskeler var ama geri dönüşleri yok...ünlü bir yazar söyle demiş,hayatınızda keşkeleriniz yoksa yaşamamışsınız...
demek ki ben cok yasamısım
gercekten bazı seyler elimizde olmuyor,hani diyorlar yaa seviyorsa olu,seviyorsan olur,,olmuyor gercekten olmuyor...
birsey engel oluyor illa ki,,sukrediyorum en azından askın ne oldugunu biliyorum
devam etseydi iyiydi ama etmedi,üzülmüyor muyum,cokkkk...ama elden birsey gelmez artık o yoluna ben yoluma...
yeter ki yoluma bulayım,beni bir bosanalım lafıma pesimden gelen bu eski esimi olene kadar maziye gomeyim,Alla^'tan baska birsey istemiyorum,,
cok tesekkur ediyorum kalp doktoru güzel yorumun için
Allah yardımcınız olsun. Bu aralar kendimi o kadar yakın hissediyorum ki, hislerinizi öğrenmek için girip baktım konuya. Çok da iyi anladım aslında, köprünün diğer tarafına o kadar yakınım ki
insanın severken ayrılması zor birşey gerçekten ve çok üzücü ..
çok üzüldüm durumuna ,senin yerine kendimi koydum ..
ama her evlilikte bir alışma süreci oluyor ..ç
Çiftler ilk başlarda böyle anlaşamıyorlar ama bu süreçte bence sabretmek lazım .çünkü zamanla insan alışıyor birbirine ve eskisi gibi kavgalar olmuyor ..z
aman herşeyin ilacı gerçekten ...
biz de ilk evlendiğimizde bazı konularda anlaşamıyorduk ,ama ben sabrettim ,zamana bıraktım ,ikimizde de suç vardı ,zamnla hatalarımız anladık , birbirimizin huyuna alıştık ve şimdi çok şükür çok mutluyum ..
o zaman ben de sabretmeyip ayrılmayı düşünseydim boşu boşuna bir ayrılık olacaktı ve ben eşime 7 yıldır deli gibi aşığım..
hayatta bazen hemen yılmamak ,mücadele tmek gerekiyor..
zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef.
.keşke daha fazla mücadele etseydiniz..
ama vardır bunda da bir hayır..
eğer eşiniz olmadan yapamıyorsanız ,sorunları düzeltebileceğinize inanıyorsanız ,arayın onu ..
hiçbirşey için geç değil ..
sonuçta arada büyük bir sevgi var ..
bir ömür boyu sevgisiz yaşamaktansa ,sorunları çözmeye çalışın bence ..
gerçi eşiniz de sizi aramıyorsa onda da sorun var ? size olan sevgisi bittimi? bitmediğine inanıyorsanız sevginizin peşine düşün derim ben size ..ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
Buna da katılmıyorum.
Hiç bir kadın mücadelesini vermeden boşanmaz.
Emin olun ki kanının son damlasına kadar savaşmıştır.
Ama peygamber değiliz ki sabrımız da bitiyor sonuçta bir yerde.
Sevgi... Hep seviyorum diyoruz da sadece sevgi evliliği kurtaramıyor maalesef!
Buna da katılmıyorum.
Hiç bir kadın mücadelesini vermeden boşanmaz.
Emin olun ki kanının son damlasına kadar savaşmıştır.
Ama peygamber değiliz ki sabrımız da bitiyor sonuçta bir yerde.
Sevgi... Hep seviyorum diyoruz da sadece sevgi evliliği kurtaramıyor maalesef!
ben de size katılmıyorum ..
kadınların özellikle çalışan kadınların çoğu kendilerini başbakan sanıp ,evleniyor..
işine gelirse ,gelmezse boşanırım ne olacak diye bir düşünce var artık insanlarda...
ekonomik özgürlüğü olan hiçbirşeyle mücadele etmeyip en kolay yolu seçiyor..
arkadaşlarımdan çok var böyle tipler..
tartıştıkları konuları ,akıllarına taktıkları incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden boşanmaya gidiyorlar ..
çünkü artık insanların ahlak anlayışı da değişti..
olmazsa boşanırım düşünceis var ..halbuki bir evliliğe adım atarken iice düşünüp ona göre evlenmek lazım ..baştan böyle düşünüp evlenirse insan sonu hezimet oluyor..
dizilere bakın ..o kadar rahat bir şekilde gayrı meşru hayatları önümüze seriyorlarki insanların bilinçaltına bu düşünceleri empoze ediyorlar..
kiminin eli kiminin cebinde belli değil dizilerde ..boşanıyor ,evleniyor ,boşanıyor ,aldatıyor..insanlar da izledikçe ne var ben de boşanırım bak boşananlar da ayakta kalıyor fikrine kapılıyor ...ama gerçek olan öyle değil işte ..
arkadaş zaten basit meselelerden ayrıldık demiş kendi söylemiş..
bir erkeğin içkisi varsa ,alkolikse,kadın kız ayağı varsa ,her türlü yolsuzluğu yapıyorsa vs ahlak dışı işleri varsa o zaman boşanırsın tabi..
ama böyle ufak tartışmalarda ,iki tarafın da kendi egosunu tatmin etme yarışına girmesiyle boşanmak çok yanlış bana göre..
Evlendim hemde severek ama olmadı yürümedi birşeyler oldu anlaşamadık çok kırdık birbirimizi,üzdük...Ne o beni aldattı ne de ben onu sebep bu tür şeyler hiç değil,çok basit birşey hatta bu kadar basitlik yüzünden biten bir evlilik demek ki kopmakda haklıymış.Ne o beni durdu ayrılmayalım diye ne ben onu,seviyorduk ama yapamadık.Olmadı üzüldüm çok üzüldüm hala içimde acısı vardır bu ayrılığın.Ne zaman bir müzik duysam bir film izlesem benzer bir söz duysam o aklıma gelir neden yapamadık derim.Görüşmedik hiç bitti çünkü/ama biten sadece bu değilmiş arkadaşlarda bitti teker teker,iyi gün dostu arkadaşlar tek tek çektiler ellerini,nasılsın diye sormak bile çok geldi bazen.Ne düşündüler acaba neler geçti akıllarından bir tek ayrılan biz miyiz? Zararım kendime olmussa sen niye korkuyorsun benden,şanslıysan ailen destek ben sanslıydım...Herşey çok çabuk değişiyor saniyede hayatlar değişiyor ne oldum değil ne olacağım demeli insan,,ama yinede iyi tarafından bakıyorum çok geç belki ama dostu düşmanı ayırt etmeyi gördüm.Kim içten kim değil anlıyorsunuz ama neye üzüleceğinizi bilemiyorsunuz ben hala içimde ki acıya üzülüyorum arkadaşılkar dostluklar demek ki sadece sen iyiysen varlar,ayağın bir sekteye vurdu mu herkes etrafından kaçıyorlar en iyi arkadaş kendinsin.Bundan sonrası için hayatıma çok ilk sayfalar açacaga benziyorum,umarım bundan sonra karşıma hep vefalı insanlar çıkar,yüzden değil gönülden.Çok kırgınım gerçekten herşeye bu hayata özellikle kendime,hiç affetmeyeceğim.
Evlendim hemde severek ama olmadı yürümedi birşeyler oldu anlaşamadık çok kırdık birbirimizi,üzdük...Ne o beni aldattı ne de ben onu sebep bu tür şeyler hiç değil,çok basit birşey hatta bu kadar basitlik yüzünden biten bir evlilik demek ki kopmakda haklıymış.Ne o beni durdu ayrılmayalım diye ne ben onu,seviyorduk ama yapamadık.Olmadı üzüldüm çok üzüldüm hala içimde acısı vardır bu ayrılığın.Ne zaman bir müzik duysam bir film izlesem benzer bir söz duysam o aklıma gelir neden yapamadık derim.Görüşmedik hiç bitti çünkü/ama biten sadece bu değilmiş arkadaşlarda bitti teker teker,iyi gün dostu arkadaşlar tek tek çektiler ellerini,nasılsın diye sormak bile çok geldi bazen.Ne düşündüler acaba neler geçti akıllarından bir tek ayrılan biz miyiz? Zararım kendime olmussa sen niye korkuyorsun benden,şanslıysan ailen destek ben sanslıydım...Herşey çok çabuk değişiyor saniyede hayatlar değişiyor ne oldum değil ne olacağım demeli insan,,ama yinede iyi tarafından bakıyorum çok geç belki ama dostu düşmanı ayırt etmeyi gördüm.Kim içten kim değil anlıyorsunuz ama neye üzüleceğinizi bilemiyorsunuz ben hala içimde ki acıya üzülüyorum arkadaşılkar dostluklar demek ki sadece sen iyiysen varlar,ayağın bir sekteye vurdu mu herkes etrafından kaçıyorlar en iyi arkadaş kendinsin.Bundan sonrası için hayatıma çok ilk sayfalar açacaga benziyorum,umarım bundan sonra karşıma hep vefalı insanlar çıkar,yüzden değil gönülden.Çok kırgınım gerçekten herşeye bu hayata özellikle kendime,hiç affetmeyeceğim.
arkadslarım bende suan aynı durumdayım sizin mesajınızın her satırında kendimi buldum benim düşündüğüm gibi pişmanlıklar korkular acabalar fakat ben henüz ayrılmadım bir boşanalım lafıma peşimden gelen adam ayrıyız bende istiyorum devam etsin ama bi şekilde olmuyor ne yapmam gerek gercekten bilemiyorum net değilim daha davamız acılmadı bu iş uzasında istemiyorum ya tamam ya devam ama nasılumarım siz başarırsınız ben cok denedim ama yapamadım,inan ki demekle olmuyor içten istemakle ilgili belki de...
ben her aksam yatarken yarın cok farklı olacak diyorum ama yine aynı yine aynı...
zaten kosullar belli suan da ev ev ev...iş olmalı bir an once...
ne garip birsey bu yaa daha dun nelerin planını yaparken bugun neler olması icin ugrasıyorum,
Allah'tan hayırlısını dilemek lazım her zaman,
nerde o hava da uctugum gunler,hergun aldıgım guzel guzel msjlar,tlfnlar
ne kadar garip hic yasanmamış gibi...
illa bunlar olsunda istemiyorum hayatımda ama artık yerine otursun,,
insallah senden güzel haberler bekliyorum sm793...inan ki kalpten
cok keskeler var ama geri dönüşleri yok...ünlü bir yazar söyle demiş,hayatınızda keşkeleriniz yoksa yaşamamışsınız...
demek ki ben cok yasamısım
gercekten bazı seyler elimizde olmuyor,hani diyorlar yaa seviyorsa olu,seviyorsan olur,,olmuyor gercekten olmuyor...
birsey engel oluyor illa ki,,sukrediyorum en azından askın ne oldugunu biliyorum
devam etseydi iyiydi ama etmedi,üzülmüyor muyum,cokkkk...ama elden birsey gelmez artık o yoluna ben yoluma...
yeter ki yoluma bulayım,beni bir bosanalım lafıma pesimden gelen bu eski esimi olene kadar maziye gomeyim,Alla^'tan baska birsey istemiyorum,,
cok tesekkur ediyorum kalp doktoru güzel yorumun için
arkadslarım bende suan aynı durumdayım sizin mesajınızın her satırında kendimi buldum benim düşündüğüm gibi pişmanlıklar korkular acabalar fakat ben henüz ayrılmadım bir boşanalım lafıma peşimden gelen adam ayrıyız bende istiyorum devam etsin ama bi şekilde olmuyor ne yapmam gerek gercekten bilemiyorum net değilim daha davamız acılmadı bu iş uzasında istemiyorum ya tamam ya devam ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?