Evliyim aldatıldım

Kocası yüz vermese konuşmasa bunlar olmazmış.
Kocası zaten koca değil adam değil beş kuruş etmez. Nasıl midesi kaldırdı da affetti aklım almıyor. Ama herkesin bir iradesi vardır. Evli bir adam bana yüz verse benimle konuşmaya çalışsa ben kendimi bi geri çekerim. ''ÇOCUK'' diye adlandırdığınız kız evli olduğunu bile bile metreslik yapıyorsa orada erkek kadar kadında hatalıdır. Yumuşatmayın bunu küçük çocuk diyerek. Biz de çocuk olduk her bize yüz verene gidip mendil mi uzattık ya ne alaka? Sadakat yeminimiz yok diye bekarlar olarak evlilerle görüşsek sorun olmayacak mı? Birde bu ÇOCUK konu sahibi yakaladığı zamanda ''öyle bir şey yok ruh hastası seni'' diyor.

Aldattığı için erkek suçlu.
Affettiği için kadın suçlu. (tekrar yapacak)
Evli olduğunu bildiği halde görüşmeye devam eden kız da suçlu.

Kocası yüz vermese konuşmasa bunlar olmazmış.
Tamam koca zaten pislikte kız neden mağdur ilan edildi onu anlamadım? Ailesine söylememeliymis, kızın ailesi kalp krizi çekilebilirmis, kız işinden olmuş... Bunlar kızın düşünmesi gereken şeyler değilmi? Burda sayfalarca kadına yüklenildi kızın ailesine neden söyledin diye.

Bu forumda ''evli erkeğe aşık oldum'' diye konu açıp linç yiyenler var. Bundan sonra onlara da ''senin sadakat yeminin yok, görüşebilirsin, eğer evli olduğu halde seninle olmayı kabul ederse onun problemi onun suçu'' diyelim lütfen
bi farkları yok

Son düzenleme:
Haklısınız. Kocasını affetmesini beni sinirlendirirdi. Yorumumun arkasındayım Kocası eşiyle o kızı muhatap etmiş sonuçta .

Kızın ailesi kıza zarar verse ne olacak? Bunu düşündüğüm için yorum yaptım. Konu sahibi kocasını baş köşeye oturtup affetmiş.

Haklısınız. Kocasını affetmesini beni sinirlendirirdi. Yorumumun arkasındayım Kocası eşiyle o kızı muhatap etmiş sonuçta .
Bunu da konu sahibi düşünecek. Nasıl içi sine sine o adamla aynı yatağa yatabiliyor? Adamın ilk falsosu da değilmiş birde öncesi varmış. Hadi bu kız gitti, başkası gelmeyecek mi? GELECEK!

Biraz sinirli yorum yaptım kusura bakma ama burada ''evli erkeğe aşık oldum'' diye konu açıp linç yiyen çok üye var onlara bir ton laf söyleyip burada ''kızın sadakat yemini yok'' diyen bazı üyelere bu yorumum aslında. Biraz çizginiz olsun arkadaşlar bi böyle bi şöyle olmayın. Bu konudaki kızın sadakat yemini yoksa evli erkeğe aşık olup konu açan kadının da yemini yoktur ve adam yüz verirse görüşür. Ona göre linç edin :)

Kızın ailesi kıza zarar verse ne olacak? Bunu düşündüğüm için yorum yaptım. Konu sahibi kocasını baş köşeye oturtup affetmiş.
Kızın ailesinin kıza zarar vermesinide kız hesap edecek, konu sahibi değil. Geçen bir üye konu açmıştı, kocası aldatmış, kadında adamın metresine telefonla ulaşıp hakaret etmiş, sonrada adamı terk etmiş. Kadına sayfa sayfa senin o kadına hakaret etmeye hakkın yok yazıldı. Kadını arayamazmış, muhatabı sadece kocasıymış.
Bu konuda kızın 18 yaşında oluşu ve adamın affedilmesi bahane ediliyor ama diğer tüm aldatma konularında ikinci kadın kanatsız melek oluyor. Kadına birşey diyemezmis, kadının sadakat borcu yokmuş. E evli adama aşık olanlarada sen keyfine bak, istediğin gibi takıl adamla, senin sadakat borcun yok diyelim o zaman. Onları niye linçliyoruz her defasında.

Burada evli adama aşık olup konu açanlar linç edilir ama aldatılan kadın konu açtığı zaman 2.kadın için ''suçu yok sadakat yemini yok'' denir. Bu iki yüzlülükte beni çıldırtıyor işte. Oysa ikisi arasında fark var mı? YOK.

Yorumları okudum çoğu da o tür konuları linçleyen tayfa bu arada. Ama burada ''yoo kocon soclo kozon soco yok'' yazmış. Koca suçlu anladık o belli ama kızı da masum göstermeyin suçu yok diyerek

Tabi kii kizin sucu cok buyuk ama kadinin kocasiyla problemi yani ailesi ne alaka ben onu anlamadim

2.5 sene önce saçımı kızıla boyatmıştım hiç unutmam dönüşte sürekli gittiğim tekele uğradım ve orada kasada duran adam bana ''sürekli buraya geliyorsun ama bi kahve içemedik numaranı ver kahve ısmarlayayım sana'' (önce saç rengimden konuya girmişti) dedi. Ve bu adam bizim mahallede daha yeni evli biriydi. E bu adam bana yüz vermekle kalmadı birde teklif etmiş görüşseydim ne olacaktı ? Yeminim yok diye metres olmanın rahatlığını mı yaşayacaktım? Adam şerefsiz. E ben bu durumda ne olacaktım bunu bile bile?

okurken o kadar üzüldüm ki hem size hem çocuğunuza, benim eşimde pazarlamacı yeni nikahlanıp düğünü beklediğimiz süreçte bi kadını engellemiş instagramda müşterilerinin birinin kızı ve ben şirket telefonundan kadının eşime samimi mesajlarını gördüm samimi de diyemem de yakınlaşmaya çalışmış eşimde umursamamış. Neden engelledin diyorum, İnstagramımı sordu bende bulamasın diye diyor, o zaman çok şüphe ettim çok sorguladım. Dünya başıma yıkıldı sanki o an ne yapıcam bilememiştim çok haklısın

Sen şimdi git adamla gez toz, yat kalk sonra karısı gelip hakaret edince mağdur ol, ne güzel. Zaten evli adamla ilişki yaşayan kadın işittiği hakaretlerden zerre etkilenmiyordur, burdakiler kendi kendilerine avukatlık yapıyorlar.

Bu saatten sonra evliliğiniz düzgün olmaz. Siz psikolojik zarra görürsünüz. Eşiniz şimdi pişmanım diyor yarın öbür gün sen de ne abarttın aş artık bunları der. Yine aldatır hatta. Olan size olur. Hala aşıkmışsınız. Aşkınızı kalbinize gömün boşanın kendiniz için

İşte o nedenle aldattığı kişiyle muhatap olma boşuna onla uğraşma diyoruz. Bu kız gider, başkası gelir. Hepsiyle yoluşacağına rezil edeceğine evdekinden kurtul. Sinekleri avlamak yerine bataklığı kurutmak gerek. Yalnız ben hep şunu tavsiye ediyorum; adamlar yakalandığında, hani kalakalıyorlar gizlemeye saklamaya çalışıyorlar yeminler ediyorlar ya, işte o an baskın basanın yapıp ne varsa üstüne geçireceksin. Hemen sabahında notere bankaya gidip birikimi tapuyu alacaksın elinden. Parası malı olmayanı da haraca bağlayacaksın. Her ay şu kadar para koyacak ve gram da olsa altın alınacak. Ama bunun yerine ne yapıyorlar, önce adamları uyandırıyorlar, boş rüzgar estirip tüm kartlarını açık ediyorlar. Barışma affetme sinyallerini gören adamlar da rahatlıyor. Sayfalarca romantizm kasmış, kocam şöyle kocam böyle. İşte öyle kocalar da aldatıyor, hem de sevgilisine seni seviyorum diyor. Orada burada gezip tozup gözüme sokma diye kıskanmış sevgilisini. Demek ki yüz yüze neler söyleyip ne yalanlar attıysa kız da ona göre karşılık vermiş.

O kiza bisey olmaz, malin gozu cunku, boyleleri gezer tozar sonra bulur biraz geckince zengin sevgili/es gununu gun eder. Olan size olmus. Yazanlar dogru yazmislar, illa affedecekseniz de altin, para koparin, kenarda dursun.

kazık kadar adam tavrını koysaymış keşke kızdada hata var ama yaşı daha 18 küçük yanı hata yapabılır biz bile ne hatalar yapıyoruz ailesine taşımanız olmamış, yani ne gerek var alırsın karşına konuşursun lafınla döversin bende aldatıldım aklın çıkıyor sana yapılanlar aklından çıkmıyor boşandım çünkü yaşayamazdım şüpheyle çokkk zorr

Ben Kızın 18 yaşında olduğuna bile inanmıyorum. Kız reşit bile değil, kocaya pedofil denmesin diye söylenmiyor ki yaşı kaç olursa olsun kızda da hata var. Üstelik insan çalışanının yaşını da bilir, ay 8 yaş büyük anladım demek çok saçma. Neyse tazminat nafaka alıp kafa sakin bu pislik olmadan güzelce Hayata devam etmek vardı ama konu sahibi ömrünü çürütme yolunu seçmiş. Kendi hayatı kendi kararları. Adamın ilk aldatışı da değildir bu, bundan sonra 2ci telefon alıp tam gaz devam eder, 2 göz yaşıyla hall etti işi, şimdi seviniyordur.

aldatılan kadın başlıkları hep aynı. karşı taraf yani kocaların beraber olduğu kadınlar b.klanır. itin g.tüne sokulur. başlık sahibi biraz da kendini sorumlu tutar. ben de şöyleydim böyleydim der. kocasına azcık atıp tutar ama sonuçta yani son paragrafta hiç değişmeyen bir şey vardır. koca "mecburen" affedilir. ya çocuk vardır, ya aileler araya girmiştir ya da koca çok pişman olup ağlamıştır. bu hikayelerde karşı taraf günahkar, koca aklanmış, herkes normal hayatına dönmüş olur.

bizler kıza melek demiyoruz. ama o kız gider başka kız gelir. koca denen kişi akıllı olmalı. sadık olmalı. gözü dışarı kaymış. bir kez yapan hep yapar.

Sürekli yapmaz yapmaz dediğiniz eşiniz sizi aldatmış ama siz gidip kıza ve ailesine faturayı kesmişsiniz. Sevgilisi kızın utandı e? Size yaşadıklarınızı unutturabildi mi ailesinin sözleri? Dinlemiyor deyip geçtiler değil mi? Ya hu sizin muhatabınız eşiniz, siz hemcinsime yakıştıramıyorum diye karşı tarafa bu kadar çok nasıl yüklenirsiniz.

Bu ne kadına ne de erkeğe yakışır bir durum değil ki. Kaç yıllık kocanıza nasıl yakıştırdınız peki? Kocanız karşılık vermeseydi kız boğazına mı yapışacaktı zorla? Eve gelip yatağınızdan mı alacaktı kocanı? Tek taraftan hırsınızı almak için ne bahane bulacağınızı şaşırmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…