- 12 Nisan 2016
- 2.109
- 8.561
- 158
- 24
- Konu Sahibi mavilercemorlar
-
Kocası zaten koca değil adam değil beş kuruş etmez. Nasıl midesi kaldırdı da affetti aklım almıyor. Ama herkesin bir iradesi vardır. Evli bir adam bana yüz verse benimle konuşmaya çalışsa ben kendimi bi geri çekerim. ''ÇOCUK'' diye adlandırdığınız kız evli olduğunu bile bile metreslik yapıyorsa orada erkek kadar kadında hatalıdır. Yumuşatmayın bunu küçük çocuk diyerek. Biz de çocuk olduk her bize yüz verene gidip mendil mi uzattık ya ne alaka? Sadakat yeminimiz yok diye bekarlar olarak evlilerle görüşsek sorun olmayacak mı? Birde bu ÇOCUK konu sahibi yakaladığı zamanda ''öyle bir şey yok ruh hastası seni'' diyor.Kocası yüz vermese konuşmasa bunlar olmazmış.
Tamam koca zaten pislikte kız neden mağdur ilan edildi onu anlamadım? Ailesine söylememeliymis, kızın ailesi kalp krizi çekilebilirmis, kız işinden olmuş... Bunlar kızın düşünmesi gereken şeyler değilmi? Burda sayfalarca kadına yüklenildi kızın ailesine neden söyledin diye.Kocası yüz vermese konuşmasa bunlar olmazmış.
Haklısınız. Kocasını affetmesini beni sinirlendirirdi. Yorumumun arkasındayım Kocası eşiyle o kızı muhatap etmiş sonuçta .Kocası zaten koca değil adam değil beş kuruş etmez. Nasıl midesi kaldırdı da affetti aklım almıyor. Ama herkesin bir iradesi vardır. Evli bir adam bana yüz verse benimle konuşmaya çalışsa ben kendimi bi geri çekerim. ''ÇOCUK'' diye adlandırdığınız kız evli olduğunu bile bile metreslik yapıyorsa orada erkek kadar kadında hatalıdır. Yumuşatmayın bunu küçük çocuk diyerek. Biz de çocuk olduk her bize yüz verene gidip mendil mi uzattık ya ne alaka? Sadakat yeminimiz yok diye bekarlar olarak evlilerle görüşsek sorun olmayacak mı? Birde bu ÇOCUK konu sahibi yakaladığı zamanda ''öyle bir şey yok ruh hastası seni'' diyor.
Aldattığı için erkek suçlu.
Affettiği için kadın suçlu. (tekrar yapacak)
Evli olduğunu bildiği halde görüşmeye devam eden kız da suçlu.
Kızın ailesi kıza zarar verse ne olacak? Bunu düşündüğüm için yorum yaptım. Konu sahibi kocasını baş köşeye oturtup affetmiş.Tamam koca zaten pislikte kız neden mağdur ilan edildi onu anlamadım? Ailesine söylememeliymis, kızın ailesi kalp krizi çekilebilirmis, kız işinden olmuş... Bunlar kızın düşünmesi gereken şeyler değilmi? Burda sayfalarca kadına yüklenildi kızın ailesine neden söyledin diye.
Bunu da konu sahibi düşünecek. Nasıl içi sine sine o adamla aynı yatağa yatabiliyor? Adamın ilk falsosu da değilmiş birde öncesi varmış. Hadi bu kız gitti, başkası gelmeyecek mi? GELECEK!Haklısınız. Kocasını affetmesini beni sinirlendirirdi. Yorumumun arkasındayım Kocası eşiyle o kızı muhatap etmiş sonuçta .
Kızın ailesinin kıza zarar vermesinide kız hesap edecek, konu sahibi değil. Geçen bir üye konu açmıştı, kocası aldatmış, kadında adamın metresine telefonla ulaşıp hakaret etmiş, sonrada adamı terk etmiş. Kadına sayfa sayfa senin o kadına hakaret etmeye hakkın yok yazıldı. Kadını arayamazmış, muhatabı sadece kocasıymış.Kızın ailesi kıza zarar verse ne olacak? Bunu düşündüğüm için yorum yaptım. Konu sahibi kocasını baş köşeye oturtup affetmiş.
Burada evli adama aşık olup konu açanlar linç edilir ama aldatılan kadın konu açtığı zaman 2.kadın için ''suçu yok sadakat yemini yok'' denir. Bu iki yüzlülükte beni çıldırtıyor işte. Oysa ikisi arasında fark var mı? YOK.Kızın ailesinin kıza zarar vermesinide kız hesap edecek, konu sahibi değil. Geçen bir üye konu açmıştı, kocası aldatmış, kadında adamın metresine telefonla ulaşıp hakaret etmiş, sonrada adamı terk etmiş. Kadına sayfa sayfa senin o kadına hakaret etmeye hakkın yok yazıldı. Kadını arayamazmış, muhatabı sadece kocasıymış.
Bu konuda kızın 18 yaşında oluşu ve adamın affedilmesi bahane ediliyor ama diğer tüm aldatma konularında ikinci kadın kanatsız melek oluyor. Kadına birşey diyemezmis, kadının sadakat borcu yokmuş. E evli adama aşık olanlarada sen keyfine bak, istediğin gibi takıl adamla, senin sadakat borcun yok diyelim o zaman. Onları niye linçliyoruz her defasında.
Tabi kii kizin sucu cok buyuk ama kadinin kocasiyla problemi yani ailesi ne alaka ben onu anlamadim''Kızı neden ailesine rezil ettin sana sadakat sözü olan eşin'' diyenler neyin kafasında ya? Tamam en büyüüük problem zaten eşinde en suçlusu o zaten burada kocasında problem var! Kızın ailesine söylemesi de hoş olmayabilir. Ama sadakat sözü yok diye 18 yaşındaki bir kızında evli olduğunu bile bile bir adamla konuşmasını normalleştirmeyin! Böyleleri evli adamla konuşmaktan utanmıyorsa ailesine rezil olmaktan da utanmaz. Çıkın artık şu kadının sadakat sözü yoktur kafasından ya! Konu sahibi aramış konuşmuş birde ''ruh hastası öyle bir şey yok'' demiş hasta damgası yemiş metres tarafından! ama sonra yine seviyorumlar havada uçuşmuş.
Bazıları da gelmiş diyor ki ''kadının sadakat sözü yok'' ya bırakın allah aşkına komik misiniz siz? Burada koca kadar kızda da suç var. Kız evli olduğunu bilmez kandırılmıştır o zaman amenna. Ama bile bile evli erkeklerle konuşan kızlara da ''onun suçu yok, onun sadakat sözü yok'' demeyi bırakın artık !
2.5 sene önce saçımı kızıla boyatmıştım hiç unutmam dönüşte sürekli gittiğim tekele uğradım ve orada kasada duran adam bana ''sürekli buraya geliyorsun ama bi kahve içemedik numaranı ver kahve ısmarlayayım sana'' (önce saç rengimden konuya girmişti) dedi. Ve bu adam bizim mahallede daha yeni evli biriydi. E bu adam bana yüz vermekle kalmadı birde teklif etmiş görüşseydim ne olacaktı ? Yeminim yok diye metres olmanın rahatlığını mı yaşayacaktım? Adam şerefsiz. E ben bu durumda ne olacaktım bunu bile bile?Kızın ailesinin kıza zarar vermesinide kız hesap edecek, konu sahibi değil. Geçen bir üye konu açmıştı, kocası aldatmış, kadında adamın metresine telefonla ulaşıp hakaret etmiş, sonrada adamı terk etmiş. Kadına sayfa sayfa senin o kadına hakaret etmeye hakkın yok yazıldı. Kadını arayamazmış, muhatabı sadece kocasıymış.
Bu konuda kızın 18 yaşında oluşu ve adamın affedilmesi bahane ediliyor ama diğer tüm aldatma konularında ikinci kadın kanatsız melek oluyor. Kadına birşey diyemezmis, kadının sadakat borcu yokmuş. E evli adama aşık olanlarada sen keyfine bak, istediğin gibi takıl adamla, senin sadakat borcun yok diyelim o zaman. Onları niye linçliyoruz her defasında.
Sen şimdi git adamla gez toz, yat kalk sonra karısı gelip hakaret edince mağdur ol, ne güzel. Zaten evli adamla ilişki yaşayan kadın işittiği hakaretlerden zerre etkilenmiyordur, burdakiler kendi kendilerine avukatlık yapıyorlar.2.5 sene önce saçımı kızıla boyatmıştım hiç unutmam dönüşte sürekli gittiğim tekele uğradım ve orada kasada duran adam bana ''sürekli buraya geliyorsun ama bi kahve içemedik numaranı ver kahve ısmarlayayım sana'' (önce saç rengimden konuya girmişti) dedi. Ve bu adam bizim mahallede daha yeni evli biriydi. E bu adam bana yüz vermekle kalmadı birde teklif etmiş görüşseydim ne olacaktı ? Yeminim yok diye metres olmanın rahatlığını mı yaşayacaktım? Adam şerefsiz. E ben bu durumda ne olacaktım bunu bile bile?
Bu saatten sonra evliliğiniz düzgün olmaz. Siz psikolojik zarra görürsünüz. Eşiniz şimdi pişmanım diyor yarın öbür gün sen de ne abarttın aş artık bunları der. Yine aldatır hatta. Olan size olur. Hala aşıkmışsınız. Aşkınızı kalbinize gömün boşanın kendiniz içinTekrar açıklıyorum...
Ben suçlu değilim, anne olduğum için aldatilacaksam, zaten karşımdaki insan evladı insan değildir. Gerçi aldatmak da aynı şekilde ama anlatmaya çalıştığım o değildi, O yüzden aldattığını söylemiyorum, kendisi bile zaten o şekilde söylememişti. Kendi yanlışım diyor. Bana gelince, ben o süreçte çocuğumla ilgilendiğim için gözümün önünde yan odada balkonda kapı önünde konuşsa bile yakalayamadım, o amaçla söylemiştim onu. O sebeple aldatıldım değil, o sebeple yakalayamadım, benim dibimde oldu bunlar ama göremedim çünkü çocuğuma bakıyordum, ve bu işi daha da kırıcı hale getiriyor
İşte o nedenle aldattığı kişiyle muhatap olma boşuna onla uğraşma diyoruz. Bu kız gider, başkası gelir. Hepsiyle yoluşacağına rezil edeceğine evdekinden kurtul. Sinekleri avlamak yerine bataklığı kurutmak gerek. Yalnız ben hep şunu tavsiye ediyorum; adamlar yakalandığında, hani kalakalıyorlar gizlemeye saklamaya çalışıyorlar yeminler ediyorlar ya, işte o an baskın basanın yapıp ne varsa üstüne geçireceksin. Hemen sabahında notere bankaya gidip birikimi tapuyu alacaksın elinden. Parası malı olmayanı da haraca bağlayacaksın. Her ay şu kadar para koyacak ve gram da olsa altın alınacak. Ama bunun yerine ne yapıyorlar, önce adamları uyandırıyorlar, boş rüzgar estirip tüm kartlarını açık ediyorlar. Barışma affetme sinyallerini gören adamlar da rahatlıyor. Sayfalarca romantizm kasmış, kocam şöyle kocam böyle. İşte öyle kocalar da aldatıyor, hem de sevgilisine seni seviyorum diyor. Orada burada gezip tozup gözüme sokma diye kıskanmış sevgilisini. Demek ki yüz yüze neler söyleyip ne yalanlar attıysa kız da ona göre karşılık vermiş.Yorumları okurken sinirden tam kendimi ifade edemedim benimde hislerime tercüme olmuşsunuz. ''kız kocamı baştan çıkartmıştır'' ''kocam da kocam'' kafasında kadınlarda ki konu sahibi öyle benim gözümde leşler. Bu kız gitti ama başka bir kız gelecek ve tekrar başa saracaklar. Hangi birini rezil edecek? Adam aldatmanın dışında bile zaten falso biriymiş. İnanın aldatmayı affedenlere tek bir kelime söyleyesim gelmiyor mideleri bunu kaldırabiliyorsa bize söyleyecek söz yokkk!!! Ben sadece ''şüphe'' duyduğum halde bunu kaldıramadım da ayrıldım midem almadı! başkasıyla duygusal-fiziksel bir şeyler yaşayan biriyle ASLA ASLA ASLA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?