Evliyim aldatıldım

Hiç bir şey öneremeyeceğim insanın kendinden canından ailesinden bile çok güvendiği insandan bunları görmesi yaşaması dünyanın en yıkıcı şeyi. Çünkü bu bokları yiyen biriyse güven probleminiz varsa hazırlıklı oluyor kendinizi hep tetikte tutuyorsunuz. Bende eşime kendimden ailemden çok güveniyorum satırları okurken içim sızladı size anlayabiliyorum o şoku. Umarım ya atlatırsınız ya da yolunuzu ayırırsınız. Belki bir süre ayrı kalırsınız duruma bakarsınız.

Oyle bir yazmissiniz oyle bir karma olusturmussunuz ki ben yazacak birsey bulamadim
18 yasinda kizin basini oksamayan! affettiginiz esinizle bakalim sizi neler bekleyecek neler karsiniza cikacak

yorumların hepsini okumadım ama sürekli “en çok da hemcinsimden böyle bir şey görmek canımı acıttı, görseniz ne güzel kız ay parçası vs. , annesiyle de konuştum gençtir yapmıştır bi hata” falan demişsiniz de dümdüz samimiyetsizsiniz. derdiniz büyük diye çok yüklenmek istemiyorum da.

ben çok yüce gönüllüyüm tavırlarını bi kenara bırakıp “şu kızı bi elime verseler de evire çevire dövsem o.ospuyu, masum kocamı baştan çıkarmış” diyin de rahatlayın, paragraf paragraf kocanızı güzelleyeceğinize. içim şişti samimiyetsizlikten.

son olarak allah yardımcınız olsun diyelim geçelim.

Adamin kizla yatmamasinin tek sebebi ilerlemeden yakalanmis olmasi. Yakalanmasa catir catir yapacakti konu sahibi halaaa koca akliyor burda delirmemek isten degil. Gonul iliskisi yoksa daha beter kizi kandirmak icin seni seviyorum demis demekki mide bulandirici.

Siz boşanmazsınız. El alemin çocuğunu düşüneceğinize kendi çocuğunuzu düşünün.Kız çok küçük üzüldüm demeler vs bana çok saçma geldi.Bırakın onu da kendi anası babası düşünsün.Bu arada eşiniz ne söylediyse yalan söylüyor ne diyecekti evet öpüştük koklaştık yattık mı tabii ki birşey olmadı diyecek bu kadar saf olmayın lütfen yaaa

Kıza acımış gibi bir hal sezdim. Çocuktur hata yapmıştır gibi gelmiş sanki size. Bence de kızın yaşı 18 bile değil. Ayrıca şu dönemde ortaokul çocukları bile “yatmak” nedir biliyor. Hele hele diyelim ki 18 yaşındaki bu kız evli çocuklu adamla görüşüyor ise sandığınız kadar saftirik birşey değil. Siz yakalamasanız eşinize seni seviyorum dedirttiren o kız, gün gelir eşinizi sizden boşatırdı da… yani sizin yapamadığınızı eşiniz o küçük dediğiniz kız için yapabilirdi.
Bence annelik rolüyle beraber fedakarlık işini abartmışsınız. Sizi kimse düşünmüyor farkına varın.

Böyle bir kocayı affeden kadında da hata var diğer yorumları mı okursan seninle aynı düşüncede olduğumu anlarsın

Bence tek sebeb kizin resit olmamasi. 18 olmak uzereydi hic risk almak istemedi bence 18 olsun catur cutur...

Arkdaşlara katılıyorum sanki aldatılmamışsınız da öyle bişi olmuş gibi yazmışsınız ne üzülcem ya bu durumda milletin kızına , kocam da yapmaz yazmanı ayrı bir avuntu gün gibi yapmış işte. Yaklanmasa kızın peşinden gidip zaten o boşayacaktı sizi bahane bulup . Bir avukatla görüşün haklarınızı isteyip boşanın, bu romantik cümlelerle kendinizi kandırmayın.

Bazen gerçekleri dan diye vurmak gerekir kişi sevgisinden yanlış kararlar verebilir bu kötü bşy değil ters etki yaratır...

Canım çok geçmiş olsun kimse sınanmadığı acıyı kınamasın diyecek bir şeyim yok ama helal olsun ailesine . Oğlumuz yapmaz diyebilirlerdi ya da ne olacak bişey olmamış diyebilirlerdi. Miss gibi dövmüşler oh ellerine sağlık

Kızlar konu sahibi eşini affedecek boşuna kendinizi yormayın da ben bir şey soracağım. Benim eski eşe de beni aldattığı kız ailemden birinin tecavüzüne uğradım, başım açık olduğu için ailem beni evlatlıktan reddetti gibi şeyler söylemiş bu yalanların altında ne yatıyor acaba konuda da görünce aklıma geldi.

yalan veya gerçek bilemem ama psikolojisi erken yaşlarda çeşitli şekillerde tecavüze uğramış bazı insanlar bir süre daha da b*kun içine batırırlar kendilerini. hayatın ve başkalarının sınırlarını test eder gibi uçlarda gezerler. pek bir şey umurlarında olmaz, hatta kendi dünyaları hariç hiçbir şeyin farkında bile olmazlar ve bunlar genelde istismara uğramış olur, ya fiziksel şiddet ya da cinsel şiddet. hayatın pis yüzüyle -cinselliğin de pis yüzüyle- erken ve istekleri dışında tanışmış olurlar.

Yatabiliriz mi demek istiyorlar acaba bakire değilim gibi

Kız normal biri değildi ama aptal da değildi. Eski eşi kendine aşık etmeye çalışıyordu, kızla eski eş yatmak istemişti ama kız ilk buluşmada yatmadı. Benim eski eşten ev araba beklentisi falan vardı ama ben öğrenince bunların hepsi o zaman yattı. Ben ne güzel kurtulmuşum hiç konu sahibi gibi eş güzellemesi yapmadım şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…