Evliyim aldatıldım

Başınıza gelenler gerçekten çok kötü ama ısrarla 18 yaşında gencecik bir kızı suçluyorsunuz. O kız neredeyse çocuk. Bence kocanız hele ki 30 yaş ustundeyse kızdan faydalanmış( cinsellikten bahsetmiyorum, belki de egosunu tatmin etmek için)
Ayrıca babasının kıza tecavüz etmediğini nereden biliyorsunuz? Siz ailesine ulaşınca ne diyeceklerdi aaa öyle bir şey oldu tecavüz ettik denmesini mi bekliyordunuz? Kusura bakmayın ama siz iyi birisi değilsiniz, psikolojiniz bozuk olsa dahi bir kadın olarak baska ihtimalleri göz önünde bulundurmanız gerekli.
Bir de her şey 2 haftada oldu diyorsunuz, ya 2 hafta nedir ki esimizi 2 hafta birakamayacaksak hiç evlenmeyelim biz. Sizin eşiniz sorunlu ve sıkıntılı. Bu durum da tekrar başınıza başka birisiyle gelecek muhtemelen, o yeni kadının da ailesine ulaşıp arkasından bir sürü şey diyebilirsiniz ama asıl sorununuz ortada : eşiniz.

Kız suçsuz falan değil.Mesele burda kızın sana sorumluluğu yok diye onu korumaya almak degil. Ya da evli adama aşık olan kadınların konusunu linçleyip bu kızı masum göstermek de degil. Neyin masumu zaten.

Yaşı ne olursa olsun bir kadın adamın peşine düşseydi, adam hayır deseydi.O kadına ne yapsa mübah ohhh iyi olmuş derdim.

Bu konuda sorun anlatım ve düşünce tarzı. Ne kadar inkar ederse etsin, sayfalarca uzun uzun yazsın konu sahibi eşini icinde aklamak için kızı şeytan ilan ediyor. Peşine takıldı, aklına girdi. O yapmasa benim eşim yapmayacaktı sinirinde. Kızdığım nokta bu. O kadına bir kızıyorsan kocana 10 kızacaksın.

Böyle çok komik oluyor. Bir sürü rezillik çıksın, kavga gürültü olsun, kız iğrenç olsun ama koca evde evlilikte kalmaya devam etsin. İçinde affetsen ne affetmesen ne. Dışarıdan gözüken, kadın programlarinda ben kocamı sana yedirir miyim, boşamam diye kadınlara cirkinlesip, kocamdir yapmış bir kere diyen kadınlardan bir farkı olmaması olayın. Istedigi kadar İçinde böyle düşünmesin. Dışarıdan gözüken tam olarak bu.

Kocasını o gün kapının önüne koysa gidip kızı da rezil rüsva edip saçını başını bile yolmuş olsa ohhh ellerine sağlık derdim gerçekten. Niye kızı rezil ettin demezdim. İkisine de hak ettigini vermişsin helal olsun derdim.

Ha bu arada kızın 18 olduğunu da düşünmüyorum ben. Konu sahibinin dediğine gore 32 yaşında babası varmış. Kız doğduğunda babası 14. Rahme düştüğünde 13. İmkansız degil ama kızın 15 16 yaşlarında olması daha olası.

eşiniz kaç yaşında? siz 25 misiniz?
Bu hesaba göre annesi en az 36 civarında. Eşim de birkaç yaş küçük diyorsa çok iyimser bi hesaba göre 30 yaşında adam 18 yaşında kızla salağa yatarak, hayır bu kız bana 25im dedi diyerek eşini aldatmış.
Bir kere bu asla normal değil, 30 yaşında bir adamın 18 yaşındaki kızla ne işi olur? Belli ki adam korktuğu için otellere de gitmemiş, fiziksel olarak çok fazla yakınlaşmamış sonra da küçük aklıyla "bak hiç yakınlaşmadım bile, ben zaten beceremem" diye kendini aklamaya çalışmış, bizim Mesude de inanmaya dünden hazır.
Ne yazılsa boş aslında. Mesude çoktan o akılsız çocuğu suçlu çıkarmış, sevgilisinin bilmesi gerekiyor diye bahane bularak ailesine, çevresine rezil etmiş. Asıl suçlu olan kocasını da çocuğumuz var diye affetmiş. Olan da annesinin sütü kesilen bebeğe olmuş

hadi yakaladin tamam da kizin niye ailesine kadar tasidin olayi? Sana sadakat sözü mü var bu insanlarin? Sen esinden soracaktin hesabini. Kimse icin asla o yapmaz demiyeceksin, herkes herseyi yapabilir bu hayatta.
Valla bir şey diyim mi iyi yapmış elbette en büyük suç kocasın da am o kız da dersini alsın rezil olsun benim çocukluk arkadaşım 16 yaşın da evli adama kaçtı şimdi üç çocuğu oldu bunlar yaşı küçük falan ama yuva yıkmaya gelince profesyonel oluyorlar ortada suç varsa yüz de ellisi de onun cezasız kalmasın

Bakın bir adam daha yeni evini yaktı sevgilisiyle evlenmek için o hapiste kadın çocuklar mezarda o sevgili dışar da nerde adalet

Metres olmuş bana ne yaşın Dan onuda parçalardım kocamı da sonra da defolup giderdim

Kadın kimsem yok, çocuğum var bakmak zorundayım affettim demiş. Aldatan kıza küfür falan da etmemiş. Derdini anlatmış. Kadın tek ayak cezası almış. Kadını niye zorbalıyorsunuz anlamıyorum. Herkes aynı şartlarda ya da güçde değil. Derdini paylaşmak için kadın konu açıyor, sonra ceza alıyor. Ya da zorbalanmaktan tam derdini de açamıyor. Al konu yine yarım kaldı. Şimdi aldatılan kadın gelip burda o aldattığı kadını mı savunacak?

Konuyu okurken ilk başta kendinizi o kadar ezmis, bu durumda aldatmasi normal gibi yazmışsınz başından eşinizi affetiğinizi anladim. Eşinizle ayrılmamışsiniz bu sizin kararınız ama kendinizi suçlu gibi kivrana kıvrana durmak nedir. Hayır döndünüz anladık ama dik durun aldatmaya bahane yok Önce bunu kabullenin. 18 yaşında reşit oldu diye o kız büyük sayılmıyor o kizdz kandirilmis. Onu ortaya dökene kadar eşinize dönüp sen senden 10yas küçük biriyle hayırdır deseydin. Ya üzülüyorum gerçekten affetmis olabilirsiniz ne diyebilirim size ama eşiniz hariç siz hatalisiniz, diğer kiz suçlu ama eşiniz boşluktaydi gibi davranmayin. Madem siz ittiniz buna bosansaydi sizle

Konu senin bahtsız eşinin elin orsbu kızı tarafından nası kandırıldığı hikayesine dönmüş bacım, bizim bi yere çektiğimiz yok senin anlattığın bu. Adamı aklamazsan evliliğe devam edemezsin çünkü bu işin kuralı bu. Kız 18 babası 32 nası oldu ona kafam basmadı 14 yaşında mı baba olmuş adam

Kimseyi savunsun demedik, kocayı aklayıp satır arasında kocamı baştan çıkardı orsbu demesin, kocam suçlu gidecek durumum yok içimi dökmeye geldim desin yeterli.

Kendinizi ilk başta neden öyle yerdiniz ki? Burada da okuyorum bazen doğum sonrası eşine ilgi göster falan diye. Yahu bu erkekler grip olunca yatıp kalkmayan canlılar. Doğum yapmış bir kadından niye hemen toparlanmasını falan bekliyor bu insanlar? İnsanın şaftı kayar derdi kocanın gönlü mü olacak ne münasebet? Bunu yazmadan edemedim.

Annesi de kızın 12 yaşındaymış evlendirildiğinde öyle yazmış
Muhtemelen kız 18 den küçük

Annesi de kızın 12 yaşındaymış evlendirildiğinde öyle yazmış
Muhtemelen kız 18 den küçük

Bence kiz 18 yasinda bile degil
Kızın 18 olmadığına eminim ama ispatlamayamam. Ya da konu sahibi öğrendiği zaman 18 ine girmiştir belki. Görüşürken 17 civarıdır. Adamın otele gitmeme sebebi de Kızın yaşıdır zaten. Yememiştir bir tarafları.Pedofili damgası alacak eşi , herkes burda çıldıracak diye 18 yazdı. Ki ne fark edecekse. 30 yaşında düzgün bir adamın 18 yaşında biriyle ne işi olur. Eşinin yaptığı çirkinlik aldatmadan bile öte ama işte boşa konuşuruz.

Kadın kocasını affediyorsa aldatıldığı kişiyi de affedecek o zaman. Adamın ailesi kızı da oğullarını da işten atmış ama koca affedilmiş. Karısı affetiyse bize ne diyip işin başına geri geçirmiştir oğullarını. Adalet mi bu şimdi, erkeği yüceltme koruma kollama değil mi? Utana sıkıla affettim diyor; pisliği yapan iki kişi, ilişki yaşayan iki kişi, birbirine aşk mesajları gönderen iki kişi, otel kapılarına kadar giden iki kişi ama bedeli tek kadın ödüyor. Adamla aynı sofraya oturup aynı yatağa gireceksen kıza pavyon meraklısı demeyeceksin. Ailesine anlatıp işten attırmayacaksın. Ya ikisi ya hiç biri, Kızı rezil edip de kocam gel evimize diyemez, derse de linçlenir. İşe bak 18 yaşında kız adamı dağa kaldırdıya dönecek sonunda. Zorbalamaksa kendi de zorbalamış. Sizin kızınız şöyle böyle diye kanıtlı detaylı anlatacak ama boşanmaya gelince çocuğum küçük, çalışamam, ailem yok, param yok, maddi güvencem yok diyip ağlamayacak. Ben iki yüzlülük yapayım ama herkes beni pohpohlasın ve de kocama laf etmesin yazmasın kimse burada.

Neden kıza takılıyorsunuz anlamıyorum ? Siz bence beyninizi ona inandıracak bir bahane üretmeye çalışıyorsunuz . Kız en kötü ama en kötü de olsa sorun kızda değil eşinizde . Size kimse zorla bir şey yapabilir mi ? Mesaj atsa yakınlaşsa siz istemeseniz devam ettirebilir mi ? Her şey bundan ibaret …. Çok kötü bir durum ama maalesef yüzde yüz eşiniz size yanlış yapmış . Kabul edilemez ….

hanimefendi oncelikle aldatmak tek tarafli bir fiil: biri bir baskasini aldatiyor. sizin bu eylemde ne bir yeriniz ne de bir sucunuz var. esiniz sizi aldatmis bu kadar basit. bebegimiz oldu oyleydi boyleydi diye de o kisi icin bir bahane uretmeyin, yapacagini yapmis. karar da sizin barisirsaniz barisin ama unutamayip kendi hayatinizi zindana cevirecekseniz (ki bana oyle bir izlenim verdiniz), ayrilin. cocuk sevgisiz ve aksi bir ailede buyuyecegine, iki ebeveynini de ayri ayri gorsun, iyi hatirlasin.

esinizin pesinden kostugu (sasmaz) kiza yaptiginiz imalar cok cok cok ve cok kotu. ben de 18 yasinda oldum demissiniz, hepimiz olduk o yuzden o kizin hala cocuk oldugunu en iyi biz biliriz. kizi rezil etme adina yaptiginiz her sey cok sacma ve cok yersiz, cok haksizsiniz. uslubunuzdan da ote, esinize bu kadar cevval olamayip, kizin yedi sulalesine laf yetistirmissiniz. ne kazandiniz? kiz dayak yedi diye bunlar yasanmadi mi? bunu da biraz dusunun bence.

Offf kim kizin sucu yok diyo siz saka misiniz ? Bu kiz olmasa baskasi olacak farkinda misiniz ? Tabi cok hasmetli kocalarimiza bi sey demeyelim ona buna saldiralim di mi yok ya oyle? Kiz ucuzdur kabul eder seninle bi bagi yok asiri seven hemen salya sümük yakalaninca aglayan kocalar niye kabul ediyo bunu ? Ucuz kadinlardan nefret evet ama esi bebekle ugrasirken bi kadin yazmis diye sazan gibi atlayan ezige ne demeli? Kadinda oturmus bu ezik icin kizin ailesine yazmis ok kocayi bosamis mi ? Onu söyle bana yok susup oturmus iste bi sonraki aldatmasinda da aynisi yapar bu dongu devam eder . Etrafinizi suclamayin evet kirip dokun o kadina had bildirmek istiyorsaniz bildirim ama cok kıymetli kocalariniza da bildirin bosayin senin yerine baskasini secmis sen daha hala o su bu bos isler

Kadın kocasını affediyorsa aldatıldığı kişiyi de
Ama kendini ezikleyen, manipule edilebilen bir kadın var.Adam ondan kimin hoşlandığını bile söylüyormuş, gelip onu bile anlatırmış. Konu sahibi bunu güven unsuru olarak görüyor. Halbu ki bir erkek karısına bunu söyleme cesareti bulamaz. Başka kadın işkillenir. Ve abartma diyomuş çevreside. Bir de bu tarz bir çevresi var. Ya siz haklısınız ama şurda sakince kadına akıl verilse belki kadın az uyanacak. Mesela bende geçen bir konu açtım burda. Kendimi haklı buluyordum. Ama herkes aslında suçlunun ben olduğumu söyledi. Farkına vardım. Bazen insan göremiyor yani. Aldttığı kadın savunulcağına, aldatılan kadına düzgünce akıl verilmesi lazım. Zaten herşeyi doğru yaptımızı düşünsek şuraya konu açmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…