Neler yaşadınız bilmiyorum ama size çok geçmiş olsun. Benim olayda kız da eski eşin altında çalışan biriydi. Bir gün tüm birim toplanıp pikniğe gittiler ben de çocuklarımı aldım o zaman eski eşle anası yüzünden küstük. Kız bana nefretle bakıyordu, kızım 7 aylıktı o zaman kızımı kucağına alıp eski eşe gösteriyordu sanki “ bak karını boşa beni al, ben çocuklarına da bakarım “ dercesine..Ben bundan kıllandım, eski eşi de izliyorum orada kıza hiç bakmıyordu. Ben hiç ses etmedim eski eşi eski telefonundan takip ediyordum zaten. Bu arada da kızımın gelişim geriliğinden şüphe ediyorum içim içimi yiyor, eski eş anasının derdine düşmüş benimle konuşmuyor. Bu olaydan iki ay sonra eski eş bana falanca yere gideceğim deyip kızı alıp 2 saatlik mesafede başka yere gidiyor, cebine de prezervatifini koyuyor. Kız da dediğim gibi ilk seferde birlikte olmuyor. Bu olayı öğrenince ben boşanmak istedim, avukatımı tuttum. Eski eş yalvardı boşanmak istemedi, tatile gidelim düşünelim dedi. Ben de kızımın neyi var netleşsin öyle boşanayım diye düşünürken görümcemin benim evde büyük bir kavga çıkarmasıyla boşandık. Zorlanıyor muyum ? Çokkkk. Ama kafam rahat. En azından bir pisliğin karısı olarak hayatıma devam etmiyorum. Herkes için hayırlısı…