Evliyim aldatıldım

Yatabiliriz mi demek istiyorlar acaba bakire değilim gibi
Galiba. Normal insan değiller, boderline da olabilirler. Konu sahibi eşine tekmeyi vursa da eşi o deliyle evlenmek zorunda kalsa da görse dünyanın kaç bucak olduğunu. Ama yok beyler gününü gün etsin, eşi de evde çocuk bakıp bunların kahrını çeksin. Şundan %100 eminim bu adam bekar olsa bu kızın yüzüne bile bakmaz. Benim eski eş tekrar görüşmedi o kızla sanırım kimseden duymadım.

böyle kafayı erken bozmuş ve toparlamasını henüz çözememiş genç insanlar zeki bile olsa o zekayı ya kullanamıyor ya da yanlış yere harcıyor.
fakat sizin örnekteki kız baya kurnaz, çıkarcı ve cin gibi diye tabir edilen biri gibi duruyor, iş orada psikolojik bozukluktan çıkar işte benim için.
erken yaşta istismar, psikolojik bozukluk, uçlarda yaşama vs. ilk yorumda anlattığım şeyleri ben de deneyimledim ama bu cin gibilik başka bir hal, bir karakter bozukluğu bence, bende de böyle olsaydı ben iyileşemezdim gibi geliyor bana.
çok geçmiş olsun size, umarım şuan huzurunuz yerindedir.

siz ikisinin ilişkisini öğrendikten sonra mı kız eski eşle birlikte olmayı kabul etti?

siz ikisinin ilişkisini öğrendikten sonra mı kız eski eşle birlikte olmayı kabul etti?
Neler yaşadınız bilmiyorum ama size çok geçmiş olsun. Benim olayda kız da eski eşin altında çalışan biriydi. Bir gün tüm birim toplanıp pikniğe gittiler ben de çocuklarımı aldım o zaman eski eşle anası yüzünden küstük. Kız bana nefretle bakıyordu, kızım 7 aylıktı o zaman kızımı kucağına alıp eski eşe gösteriyordu sanki “ bak karını boşa beni al, ben çocuklarına da bakarım “ dercesine..Ben bundan kıllandım, eski eşi de izliyorum orada kıza hiç bakmıyordu. Ben hiç ses etmedim eski eşi eski telefonundan takip ediyordum zaten. Bu arada da kızımın gelişim geriliğinden şüphe ediyorum içim içimi yiyor, eski eş anasının derdine düşmüş benimle konuşmuyor. Bu olaydan iki ay sonra eski eş bana falanca yere gideceğim deyip kızı alıp 2 saatlik mesafede başka yere gidiyor, cebine de prezervatifini koyuyor. Kız da dediğim gibi ilk seferde birlikte olmuyor. Bu olayı öğrenince ben boşanmak istedim, avukatımı tuttum. Eski eş yalvardı boşanmak istemedi, tatile gidelim düşünelim dedi. Ben de kızımın neyi var netleşsin öyle boşanayım diye düşünürken görümcemin benim evde büyük bir kavga çıkarmasıyla boşandık. Zorlanıyor muyum ? Çokkkk. Ama kafam rahat. En azından bir pisliğin karısı olarak hayatıma devam etmiyorum. Herkes için hayırlısı…

Off okuyunca içim daraldı... eşi boşamışsınız iyi ama o kızı da rezil etseydiniz ya keşke,ömrü boyu gitmesin bu Leke ikisinin de üstünden. Bence herkes yaptığı hatanın cezasını bu dünyada da paşa paşa çekmeli.

Eski eş beni zorla konuşturdu o kızla, inanın muhatap bile olmak istemedim, ne hali varsa görsün. Tüm dünya bilse bile bu insanlarda utanma duygusu yok zaten. Eski eş bu olayları anlatmamam karşılığında evi bana bıraktı. Şimdi oğlumun özel okulunu ödüyor, kızımı da iki gün fizik tedaviye ücretli götürüyor. Onu kötülemeyeyim diye sürekli bana aba altından sopa gösteriyor. Tam narsist. Beyefendinin itibarı önemli tabi. Beni suçlu gösterip iyi bir evlilik yapmaya çalışıyor. Çocuklarımın hatırına susuyorum ne hali varsa görsün.

en mantıklısını yapmışsınız aslında böyle soğukkanlı davranabilmek gerekli. Bundan sonra hayatınız çok güzel olur umarım,en iyisini hak ediyorsunuz

Eşim asla aldatmaz diyorsun birgün aniden aldattı diyorsun.Boşanma kararı aldım boşanacam diyorsun hemen alttaki paragrafta affettim diyorsun.Kafanın karışıklığına bağlıyorum bunu.Sana şöyle söyleyebilirim bir kere benim kocam asla yapmaz etmez klişelerine girme.Fırsatını bulunca o asla yapmaz kocalar fırsatı değerlendiriyor.18 yaş ki bana göre çocuktur bir çocukla takılan adam herşeyi yapar.Burda kocandan çok kıza takılıyorsun ama unutma sana sadık olması gereken kişi eşin.Sınırını koysaydı o kız ne yaparsa yapsın ilerleyemezdi.Eskisi gibi olmayacak hep bi sinir hem bi güven problemi olacak aranızda.Affettiysen sindirebilmeyide ögrenmelisin ve üzgünüm bir kere yapan yine yapacaktır.

çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun, çok güçlü davranmışsınız.
büyüyünce her şeyi öğrenir çocuklar, muhtemelen sorarlar da. ben biliyorum babamın neler yaptığını ve babamla çocukken neredeyse hiç görüşmedim yani.
ona rağmen kendisiyle tanışmaya gittim ve şuan ara ara görüşüyorum. zaten 70 yaşına geldi, ben kendim için yapmam gerekeni yaptım diyorum.
mesele çocuklara ne kadar babalık yaptığı aslında onlarla bağını kendisi kuracak. siz çok güçlü bir annesiniz umarım mutlu bir ömrünüz olur.

Gerçekten pişman olmuş olsa ilk mesajı yakaladığınız anda “sen rüya gördüğün için” falan diyerek sizi manupüle edip kıza seni seviyorum demeye devam etmezdi. Yakalandığı için pişman. Ayrıca eşiniz o kadar rezil biri ki dürüstçe evet böyle bir şey oldu demek yerine “kız aklımı çeldi, zaten hafif o… ydu” minvalinde açıklamalar yapmış. Seni seviyorum dediği kız hakkında sonradan kendini kurtarmak için böyle diyen biri anlattığınız gibi karakterli değildir yanlış tanımışsınızdır.
Dışarıda sadece kahve içmişler diyorsunuz ama bunu asla bilemezsiniz ne dolaplar döndü allah bilir kız devamlı bişeylere davet ederken eşiniz yok diyecektiyse hiç konuşmazdı zaten.
İlişkiye devam edebilirsiniz küçük bebeğiniz de var şu an için çalışamazsınız mecbur olabilirsiniz ama mecburiyetten o evde olduğunuzu bilin kendinizi kandırmayın. Yoksa ilerde daha çok üzülürsünüz.
Ben boşanma avukatı olarak bu hikayeden yüzlerce gördüm eşiniz size karşı çok ilgili gibi görünecek ama hep affedildiği bilgisini köşede tutacak. İlk fırsatta tekrarlayacak bunu ama 1 yıl ama 5 yıl. Siz de ilk fırsatta kendinizi kurtarmaya bakın.

İnsanlar size sürekli açtığınız konuyla ilgili soru soruyor keşke biraz da kendi konunuzla ilgilenseniz.

bakış açınız çoooook sıkıntılı kurtulun bu yazdığınız düşüncelerden en acilinden
Israrla ben feminen bir insanım derken feminist mi demek istiyor acaba? Ben de sıkıntılı kısımları alıntılayacaktım da o kadar çoktu ki üşendim, siz yapmışsınız. Üzücü bir duru la karşılaşmış hanımefendi, çok zor ama kocayı affedebilmek için bu kadar da yerin dibine sokulmaz karşıdaki kadın. Önce hesabını kocandan soracaksın. Sana karşı yükümlülükleri olan o!

evet muhtemelen kadının yanındayım demek istiyor
kadın kadına, erkek erkeğe, erkek kadına, kadın erkeğe kazık atar :)

Herkes size yüklenmis ama ben size sarılmak istedim aileniz yok esinize cok güvenmissiniz bir de bebeginiz var ve gidecek yeriniz de paraniz da yok burada atip tutanlara bakmayın onlar ayni durumda olsalar daha beterini yaparlardi kizin ailesine de ulasmaniz iyi olmus akli bes karis havada evli erkeklere sana teslimim diyen genc kızın akil sağlığı cokda yerindr değildir ailesinin ekstra ilgilenmesi lazım hele de babasina attigi iftira korkunç esinizin de elle tutulur bi yani yok yıllar da gecse affedilmez illa afgedicem diyorsaniz bir sene evinizi gecindirsin hicbit şekilde aynı yataga girip duygusal paylaşımda bulunmayin o gitsin annesi ile yaşasin cok sizi düşünüyorsa bir sene birakin yalvarsin

Yaşadığıınız durum gerçekten zor ve onur kırıcı çok üzüldüm inanın. Ama lütfen lütfen rica ediyorum şöyle düşünün siz kocanızı bu kadar iyi tanırken ve eminken o yapmaz çok güvenirdim derken onu hiç tanımayan biri söylediklerine neden inanmasın ? Gerçekten erkekler çok acımasız vefasız ben bu tarz şeylerin ne bir anlık hata ne bir geçiş olduğuna inanmıyorum bilerek isteyerek yapılan şeyler üstelik özürler ve pişmanlıklar da hiç inandırıcı değil . Kocanız baştan sona yanlış... Kız da hatalı evet ama bekar. Kimseye sadakat sözü olmayan birinin hatası kimi ne ilgilendirir kocanızın gönlü olmasaydı ? Siz yeni nesilden dert tanıyorsunuz ona da tamam yine haklısınız ( ki aynı fikirdeyim ) ama yeni nesil de 30-45 yaş aralığı evli bekar ayırt edilmeksizin av peşine düşmüş alçak adamlardan dert yanıyor. Gerçekten çok iğrenç bir dünya burası. Erkekler nasıl olsa eşim bana muhtaç boşanamaz ayrılamaz kafasıyla bu tarz girişimleri rahat eyleme döküyorlar tabi işin bir de saygı boyutu var ki orayı çoktan aşmış. Boşan demek bizlere kolay evet haklısınız ama vereceğiniz her taviz ileride yeni ihanet ve saygısızlıklara kapı aralayacak bundan çok eminim. Çok yakın zamanda evli bir adamın yalanlarına maruz kalmış biri olarak yazıyorum ki ben evdeki kadına çok acımıştım o kadar rahatlar ve evdekine o kadar saygıları yokki lütfen kendinize bunun yapılmasına izin vermeyin aslında kadınlar bu kadar kolay sineye çekip mecburum diye kabullenmese çocukları öne sürüp boyun eğmese hiç bir erkek yapamayacak bunları eminim. Size sabır ve sağlam bir kafa sağlığı diliyorum umarım kendiniz için doğru olanı yaparsınız.

Öyle olsaydı, eşimin iş yerinde birlikte çalıştığı bir kızdı. İnanın ki gidebilirdim, yapabilirdim. Herkes kendi iç dünyasında ki kişiliği karşından beklemesin, aksi takdirde dediğiniz gibi samimiyetsiz gelebilir

Es guzellemesi dediğiniz olay; geçmişi güzellemek değildir. Güzel biri oldugunu savunmaya devam etmektir. Ben eşimin geçmişini guzelliyorum. Ki öyle olmasa zaten eşim olmazdı sonuçta? Güzel gelmiş ki evlenmişim. Bozuk biriyle neden yuva kurayım? Şuanda bozuk oluşu, geçmişi değiştirmiyor. Geçmişte güzel oluşu da şuan bozuk oluşunu değiştirmiyor, şuan affetmeyip gitmek isteyisim geçmişte de severek gelişimi değiştirmiyor. gerçekçi yaklaşıyorum ama insanların öyle bir damgalama huyu oluşmuş ki, birşey diyemiyorum bildiğiniz gibi yorumlayabilirsiniz zihniyet meselesi

18 yaşındaki kıza sulanan biri iğrenç biridir, gelmişi geçmişi de beni ilgilendirmez, böyle biriyle yaşayacak olan sizsiniz, biz değiliz çok şükür canınız ne isterse onu yaparsınız, ister barışırsınız, ister ayrılırsınız. İlişkiler güven üzerine kuruludur benim nazarımda, böyle bir insanla değil aynı sofraya oturmak değil selam vermem. Benim başıma benzer bir olay geldi, ben deneyimlerimi paylaştım, sonucundan da gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…