Evliyim aldatıldım

Yatabiliriz mi demek istiyorlar acaba bakire değilim gibi
Galiba. Normal insan değiller, boderline da olabilirler. Konu sahibi eşine tekmeyi vursa da eşi o deliyle evlenmek zorunda kalsa da görse dünyanın kaç bucak olduğunu. Ama yok beyler gününü gün etsin, eşi de evde çocuk bakıp bunların kahrını çeksin. Şundan %100 eminim bu adam bekar olsa bu kızın yüzüne bile bakmaz. Benim eski eş tekrar görüşmedi o kızla sanırım kimseden duymadım.

böyle kafayı erken bozmuş ve toparlamasını henüz çözememiş genç insanlar zeki bile olsa o zekayı ya kullanamıyor ya da yanlış yere harcıyor.
fakat sizin örnekteki kız baya kurnaz, çıkarcı ve cin gibi diye tabir edilen biri gibi duruyor, iş orada psikolojik bozukluktan çıkar işte benim için.
erken yaşta istismar, psikolojik bozukluk, uçlarda yaşama vs. ilk yorumda anlattığım şeyleri ben de deneyimledim ama bu cin gibilik başka bir hal, bir karakter bozukluğu bence, bende de böyle olsaydı ben iyileşemezdim gibi geliyor bana.
çok geçmiş olsun size, umarım şuan huzurunuz yerindedir.

siz ikisinin ilişkisini öğrendikten sonra mı kız eski eşle birlikte olmayı kabul etti?

siz ikisinin ilişkisini öğrendikten sonra mı kız eski eşle birlikte olmayı kabul etti?
Neler yaşadınız bilmiyorum ama size çok geçmiş olsun. Benim olayda kız da eski eşin altında çalışan biriydi. Bir gün tüm birim toplanıp pikniğe gittiler ben de çocuklarımı aldım o zaman eski eşle anası yüzünden küstük. Kız bana nefretle bakıyordu, kızım 7 aylıktı o zaman kızımı kucağına alıp eski eşe gösteriyordu sanki “ bak karını boşa beni al, ben çocuklarına da bakarım “ dercesine..Ben bundan kıllandım, eski eşi de izliyorum orada kıza hiç bakmıyordu. Ben hiç ses etmedim eski eşi eski telefonundan takip ediyordum zaten. Bu arada da kızımın gelişim geriliğinden şüphe ediyorum içim içimi yiyor, eski eş anasının derdine düşmüş benimle konuşmuyor. Bu olaydan iki ay sonra eski eş bana falanca yere gideceğim deyip kızı alıp 2 saatlik mesafede başka yere gidiyor, cebine de prezervatifini koyuyor. Kız da dediğim gibi ilk seferde birlikte olmuyor. Bu olayı öğrenince ben boşanmak istedim, avukatımı tuttum. Eski eş yalvardı boşanmak istemedi, tatile gidelim düşünelim dedi. Ben de kızımın neyi var netleşsin öyle boşanayım diye düşünürken görümcemin benim evde büyük bir kavga çıkarmasıyla boşandık. Zorlanıyor muyum ? Çokkkk. Ama kafam rahat. En azından bir pisliğin karısı olarak hayatıma devam etmiyorum. Herkes için hayırlısı…

Off okuyunca içim daraldı... eşi boşamışsınız iyi ama o kızı da rezil etseydiniz ya keşke,ömrü boyu gitmesin bu Leke ikisinin de üstünden. Bence herkes yaptığı hatanın cezasını bu dünyada da paşa paşa çekmeli.

Eski eş beni zorla konuşturdu o kızla, inanın muhatap bile olmak istemedim, ne hali varsa görsün. Tüm dünya bilse bile bu insanlarda utanma duygusu yok zaten. Eski eş bu olayları anlatmamam karşılığında evi bana bıraktı. Şimdi oğlumun özel okulunu ödüyor, kızımı da iki gün fizik tedaviye ücretli götürüyor. Onu kötülemeyeyim diye sürekli bana aba altından sopa gösteriyor. Tam narsist. Beyefendinin itibarı önemli tabi. Beni suçlu gösterip iyi bir evlilik yapmaya çalışıyor. Çocuklarımın hatırına susuyorum ne hali varsa görsün.

en mantıklısını yapmışsınız aslında böyle soğukkanlı davranabilmek gerekli. Bundan sonra hayatınız çok güzel olur umarım,en iyisini hak ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…