Evliyim ama aklım başkasında

Aynen bende kara sevda ya özentisi bir kurgu olarak düşünüyorum

ya bi insan neden kalkıp böyle kendini aciz göstersin bir filim kurgulasın benim işim gücüm yok senaryolar yazayım burda bişeyler uydurayım insanlardan akıl fikir alayım inanmak zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız eğer inanmasanız yorum yapmak zorunda değilsiniz iyi kötü yorum yapabilirisiniz ama böyle değil incitmeden yalan olsa uydurma hikaye olsa elime bişey geçecek mi bundan ne çıkarım olacak anlatırmısınız ne kazanacağım ne söyleyin hadi ben de çok istedim yalan hikaye olsun ama değil anladınız mı bi dakika yerime geçme şansınız olsaydı verirdim alın siz çekin bu dertleri derdim bakın kolay mı intihar teşebbüsünden damarımı dirsekten kestim her iki kolum kan kaybından ölmek üzereydim ama maalesef kurtuldum çok isterdim …her iki kolumda sadece 6 dikiş izi kaldı öyle uzaktan yargılamakta kolaydır emin olun kimse kendini hiç tanımadığı insanlara aciz göstermek için böyle hikayeler uydurmaz daha çok güzel şeyler anlatır Buda hoşunuza giderdi. Kötü yorum yapanları sadece Allah’a havale ediyorum diğerlerine de teşekkür ediyorum daha dayanmıyorum kötü yorumlarınızı üyelikten çıkıyorum

Anadolu kadını tavsiyesi

Eğer doğru ise tam bir psikopat ile evlisiniz .Aklınızda başkası olduğu için değil bu nedenle boşanın.Biraz dizi senaryosu tadında ama gerçekse de kişiliğiniz oturmamış . Kardeşinizin hayatını kurtardı diye kardeşiniz madem sizi sunmuş, sevgilisi karısı yokmuydu daha makbule geçerdi

Böcüüüm

Konu başlığı da özenle seçilmiş, hadi gelin kaos çıksın, kavga edelim birbirimize girelim
Sinirler bozulsun diye bağırıyor .

Nasıl inanalım ki

İyiliğin karşılığında evlenmişsiniz de velev ki siz evli olsaydınız, başka bekar abla/kız kardeş de olmasaydı ne yapacaktınız bu iyiliğe karşılık olarak

Evlenmek nedir ya zorla?? Aklınız fikriniz yok mu?? Nikah memuru sorarken başkası mı evet dedi??

Bu şey değil mi ya Kara Sevda Nihan Kemal
Gülüyorum çünkü face olduğunu düşünmek istiyorum

konu iyi oyunculuk kötü üzgünüm daha yaratıcı oyna

Gündüz kuşağı dizisi olur bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…