Evliyim ama aklım başkasında

Ergen wattpad kitap özeti mi bu

nicki görünce aklıma bihterin ölüyorum anlasana sahnesi geldi. aşırı saçma bir hikaye. uydurmaysa bir zamanlar çukurova dan arak gerçekse zeka seviyesi yerlerde bir sürü barzonun bir araya geldiği saçma bi varoş semti hikayesi. yok zamanla seversin yok eski sevgilim evlenirse naparım kendimi zaten 2 kere doğradım

Konu gerçek degil buyuk ihtimalle. Ergen birinin romantik aşk hikayesinin kokusu var konuda)

kaçarak evlendin ama aklın başkasında : ))))

Eeee dostum burada da eşinizle severek kaçarak evlenmişsiniz??

Yine bir patolojik çoklu üyelik vakası, zaten nicki de değişmiş ve üyelikler birleştirilmiş

Tam aynısını yazmıştım mesajınızı görmeden, ellerinize sağlık kazen bey.

Tamam

Valla harikasın Otreracım. Kulübün Sherloke Holmesu gibisin

Eski konunuza bakinca "kacarak evlendim, 3 yillik sevgilimle 6 aylik evliyiz vb" metin yazarligi denemeleri yaptiginizi dusundum.. konu soyle devam ederse dizi cikar; bu hikayedeki eski sevgili zengin olup gorumcenizle evlenir ve eski sevgililer ayni ortamda bir araya gelmek zorunda kalirlar.. Hatta bir de cocuklariniz olursa aşk ve cocuklar arasinda tercih yaparsiniz vb...
Ama cok var bu senaryodan, klişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…