Evliyim ama derdim cok

Arada nokta olmadığından çoğu cümleyi anlayamadım anladığım kadarıyla yorum yazıyorum. Hala aynı kafadasınız. Çocuk bu canlı yani oyuncak bebek değil. Sizin daha kendi hayatınız yok kendi başınıza birey değilsiniz şimdi bunu devam ettirerek hayatınızı çocuğunuza adayacakmışsınız. Aileniz boşanmaya karşı diye boşanmıyorsunuz. Eş ailesi her şeye karışma hakkı buluyor bu durumu normalleştirmişsiniz. Kimin ne haddine giyiminize dışarı çıkmanıza karışmak? Bu zaman kadar kocanızın, eş ailesinin istediği hayatı yaşamışsınız kendinizi onlara adamışsınız şimdi de çocuğa adayacaksınız. Kendi hayatınızı ne zaman yaşamayı düşünüyorsunuz?
Sizin öpmenizden sarılmanızdan hoşlanmayan adamla çocuğu nasıl yapacaksınız leylekler mi getirsin? Siz kulukça Makinesi olarak mı görüyorsunuz kendinizi?
Çalışın para kazanın genç kadınsınız kendi hayatınızı kendiniz kurun kimseye ihtiyacınız yok

Eşin ailesiyle yaşayınca eşin gözûnde değersizleşiyor bence kadınlar. Allah yardımcınız olsun.

Ya yine herkes ezberlemiş gibi böyle adama çocuk niye? Neyse, eşiniz neden böyle davranıyor,baştan da böyle miydi sonradan bazı problemler mi oldu?Asil problem nedir? ??
Verilecek tek cavap bu, kötü davranan bir eşe ,huzursuz bir evliliğe neden bencillik edip çocuk doğurulur ki?

Ben çocuğun koca için yapıldığını düşünmüyorum, zaten çocuk yapmaya değer nitelikte erkek mi var ki?
Koca icin yapilmadigi icin etraf depresif, yalniz, her iş başına kalmış annelerle dolu. Koca babaliga hazir degilse cocuk yapilmamali evet, ama annelik icgudusu iste adamlarin odun oldugunu bile bile doguruyoruz. Sonra da sikayet sikayet

Hahha bu hoşuma gitti işte. Yalnız, her iş başına kalmış anneler var ya biri de benim işte,ama halimden memnunum valla. Onlar benim dünyada var oluş sebeplerim, onlar için ve onlarla geçirdiğim her saniye bana mutluluk veriyor.

çocuk falan yapmayın sonra olan çocuğa oluyor.anne olmak,bilmem ne için mutsuz olduğunuz adamlardan çocuk yapıyorsunuz ondan sonra bütün o olumsuzlukları çocuklara yansıtıyorsunuz.mutsuz bireyler mutsuz bir topluma dönüşüyor.annem babamla anlaşamıyor gitmiş iki çocuk yapmış madem anlaşamıyorsun neden yapıyorsun.babama kızar bize patlar vs...kısacası eşiniz adam olup sizi mutlu etmeden siz çocuk yapmayın.

Evliyim AMA derdim çok derken? Evli olunca dertsiz mi olurum sanmıştınız anlamadım

Bilemiyorum anne olmayı çok istiyorum belki durumumu sen anlarsin çocuk isteyipte anne olamamak çözebilseydim zaten çözülürdü 1 senedir uğraşıyorum olmadı yanliz agresif biri oldum
Hala anne olmaktan bahsediyorsun. Bencillik ediyorsun. Babasız bir çocuk büyütürsün.

Ben çocuğun koca için yapıldığını düşünmüyorum, zaten çocuk yapmaya değer nitelikte erkek mi var ki?
Elbette sadece koca için yapılmaz çocuk ,sağlıklı bir aile ortamı varsa babalık vasfını tasıyabılcek bir erkek varsa yapılmalı bence. Aksi durum anne için hayatın zorlaşması demektir.

Benim hikayem de biraz seninkş

Benim hikayem de biraz seninkine benziyor, evlendik her kadın gibi bende anne olmak istedim, kendi başıma dr lara gittim geldim, eşim hiçbir zaman istemedi herşeyin zamanı var dedi geçiştirdi, daha kendimize bakamazken çocuğa nasıl bakıcaz falan dedi, ama ben dururmuyum dayatmaya ısrara devam ettim, neyse gerekli herşeyi yaptık eşime varikosel ameliyatı önerildi, gün verildi, 1 gün öncesinden hastaneye yattı ve gece saat 12 den itibaren bişey yiyip içmemesi söylendi tabi dayanamadı ve hastaneden firar etti küfür ederek, 2.kez zor bela hastanede ameliyat için ikna ettim ve ameliyat oldu,ama Allah evlat nasip etmedi çok üzüldüm ağladım, daha sonra gene benim ısrarım üzerine daha kapsamlı tedaviye başladık, ama oda yarıda kaldı, şuanda da boşanma arifesindeyim.. Eşim sorumsuz, evliliğin idrakına varamadı o yüzden boşanma raddesine geldik, çocuk istemeden önce sana tavsiyem 2-3 defa düşün

Benim hikayem de biraz seninkine benziyor, evlendik her kadın gibi bende anne olmak istedim, kendi başıma dr lara gittim geldim, eşim hiçbir zaman istemedi herşeyin zamanı var dedi geçiştirdi, daha kendimize bakamazken çocuğa nasıl bakıcaz falan dedi, ama ben dururmuyum dayatmaya ısrara devam ettim, neyse gerekli herşeyi yaptık eşime varikosel ameliyatı önerildi, gün verildi, 1 gün öncesinden hastaneye yattı ve gece saat 12 den itibaren bişey yiyip içmemesi söylendi tabi dayanamadı ve hastaneden firar etti küfür ederek, 2.kez zor bela hastanede ameliyat için ikna ettim ve ameliyat oldu,ama Allah evlat nasip etmedi çok üzüldüm ağladım, daha sonra gene benim ısrarım üzerine daha kapsamlı tedaviye başladık, ama oda yarıda kaldı, şuanda da boşanma arifesindeyim.. Eşim sorumsuz, evliliğin idrakına varamadı o yüzden boşanma raddesine geldik, çocuk istemeden önce sana tavsiyem 2-3 defa düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…