- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Bu yaşadığınız sorunla alakalı hiç doktora gittiniz mi? Bunun tedavisi olduğunu duymuştum.Merhaba bayanlar uzun süredir sizi uzaktan takipteyim günde bir kaç kez bakıp çıkıyorum malum çalışıyorum aynı zamanda 1.5 yıllık evliyim 24 yaşındayım ama ben hala eşim ile tam anlamı ile birlikte olamadım allah ondan razı olsun bir kez bana ters bir şey demedi bu konu ile ilgili ilk zamanlar takmıyordum duzelirim zaman diyordum ama artık beni de bu konu germeye ve yıpratmaya başladı çocuk istiyoruz her ikimizde ama ben hala ilişkiye giremiyorum ön sevişmemiz çok iyi iş oraya gelince kasılıyorum öyle şeyler düşünmeye başladımki kızlıgım bozulmadan hamile kalmayı bile düşünüyorum partnerinizin vajina içine boşalır ise yumurtlama dönemindeysek eğer hamile kama şansımız olabilirmiş bu şekilde hamile kalan tanıdıklarınız var mıdır yardımınıza ihtiyacım var lütfen biri yardım etsin. Teşekkürler sevgiler hanımlar
bu yaşadığınız sorunla alakalı hiç doktora gittiniz mi? Bunun tedavisi olduğunu duymuştum.
selam, bi arkadaşım sarhoş olup denedi başarılı oldu ( yani kör kütük değil tabi ) .
ben de aynı durumdaym.30 yasındym ve 2yıl oldu evleneli..tam anlamıyla hiç bişey yasayamıyorm.doktora gtmeye cekiniyorum.ama cocuk da istemeye bsladım.o egzersizleri yapmak istemiyorum.bilemiyorum nasıl olacak.esim de artık umudu kesti.bi gun olur belki çok kafaya takma diyor.takmıyorum da artık annem bile gecen gun suphelendi.hiç ewli gbi görmuyorum seni daha kızsındır belki dedi.gulerek geciştirdim.ama çok şaşırdım.2yıl oldu ewleneli..öle kimseye de anlatamıyorum.ama bu sorunu olup da hamile kalanlar war diğer sayfalarda okudum.kendimi çok eksik ve basarısız göruyorum.ilk gece hiç olsun istemedim esimde anlayışlı dawrandı.senin uzulmeni istemiyorum fln dedi.ama şimdi dyorum keske ilk gunlerde olsaymış..
yaşadığınız bu sorunu yaşayan bir çok kişi var. Bu bir hastalık o yüzden bence bir doktora gitmelisiniz. Bu bir rahatsızlık ve tedavisi de doktorda. Kendi araştırmalarınızla kendi başınıza bu işin içinden çıkabileceğinizi sanmıyorum. Evli değilim bu konularda hiç bir bilgim yok yani belki bende evlendiğimde sizin yaşadığınız soruları yaşarım bilemiyorum ama bu konuda doktora gidilmesi taraftarıyım. Eşiniz neden izin vermiyor doktora anlamadım erkek olursa falan diye mi izin vermiyor. Sonuçta onun bir çözümü var bayan doktoru isteyebilirsiniz. Mahremim bilinmesini istemiyorum diyorsa bir şey diyemem tabi ama tanımadığınız bir yerde tanımadığınız bir doktora gidebilirsiniz bu da bir çözümdür.Bence eşinizi de ikna edip uzmana başvurmalısınız.hayır gitmedim eşim doktor işine hiç yakın durmuyor parmak egzersizi yapmayı düşünüyorum okudugum kişiler bu şekilde olumlu sonuca varan çok kişi var ne yapacağımı bilmiyorum :84:
:18: :18: bilemiyorum teşekkürler fikriniz için
yaşadığınız bu sorunu yaşayan bir çok kişi var. Bu bir hastalık o yüzden bence bir doktora gitmelisiniz. Bu bir rahatsızlık ve tedavisi de doktorda. Kendi araştırmalarınızla kendi başınıza bu işin içinden çıkabileceğinizi sanmıyorum. Evli değilim bu konularda hiç bir bilgim yok yani belki bende evlendiğimde sizin yaşadığınız soruları yaşarım bilemiyorum ama bu konuda doktora gidilmesi taraftarıyım. Eşiniz neden izin vermiyor doktora anlamadım erkek olursa falan diye mi izin vermiyor. Sonuçta onun bir çözümü var bayan doktoru isteyebilirsiniz. Mahremim bilinmesini istemiyorum diyorsa bir şey diyemem tabi ama tanımadığınız bir yerde tanımadığınız bir doktora gidebilirsiniz bu da bir çözümdür.Bence eşinizi de ikna edip uzmana başvurmalısınız.
şöyle yaptı ,eşine güzel bir masa hazırladı birlikte romantik bir yemek yediler ve bişeyler içtiler. sonra başarılı oldu dedi ... denemekte fayda var, çünkü bu basit gibi geliyor kulağa ama aslında çok ciddi bir konu. bu şekilde çocuk olsa n'olacak ki sanki!. önce probleminizi çözmelisiniz, belkide eşinin sana yaklaşımı yanlıştır. illa psikoloğ değil, bir kadın doğum uzmanıyla konuşarakta başlayabilirsin tedaviye... allah kolaylık versin, umarım tez zamanda çözülür problem
Bu sorunu atlatmadan çocuk sahibi olma yollarını aramayın benden söylemesi. Eşler arası cinsellik, eşlerin paylaşımlarını arttırır, yakınlaştırır, mutlu evliliğin sırlarından biridir eşler arası yaşanan cinsellik. Cinsellik sadece erkekler için önemli denir ama, bazı şeyleri yaşadıktan sonra ben hem kadın hem erkek için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu bu şekilde devam ettirerek mutlu olamazsınız, böyle bir eve de çocuk getirmek çok yanlış, sırf çocuk sahibi olmak için bu gerginliğin içine bir bebek yerleştirmeyin.
Ve kesinlikle uzama gidin. 1 gün 2 gün 1 hafta değil yıllardan bahsediyorsunuz, bunu kendi kendinize aşabileceğinizi sanmıyorum.
benim eşim ile herhangi bir sorunum yok evimizde gergin bir ortamda yok aksine biz bu konu dışında hiç bir konuda ters düştüğümüz yok bu konuda bile ters düşmüyoruz ben çok kafaya takıyorum fazlasıyla doktor dışında bu durumu yenebilen bayan arkadaşla gördüm tanıdım ilginize çok teşekkür ederim.
Yine eşinizi ikna edecek kişi sizsiniz. Sonuçta bu tarz şeyler bir anda geçecek ya da kendiliğinden geçecek şeyler değil ki. Sorunların üstüne gitmez zamana bırakırsanız çözümsüz kalacak. Sağdan soldan duyduğunuz şeyler 1,5 yıldır evliyim dediniz 1,5 yıldır işinize yaradı mı ? Bir gelişme oldu mu hayatınızda o anlamda ? Eşinizle halledebileceğiniz bir durum olsaydı bu zamana kadar çoktan halletmiş olurdunuz.İnternet araştırmaları başkalarının geçen hastalık deneyimlerini anlatmalarını dinleyerek hareket ederseniz yanılırsınız. Hiç jinekoloğa kontrole gitmiyor musunuz? Rutin kontrolleriniz esnasında bu konu hakkında jinekoloğunuzdan bilgi alabilirsiniz. Sonuçta o uzman biri onun faydası bizden çok olacaktır size. Hem bu tarz şeyler çekinelecek utanılacak bir şey değil sonuçta tıpta ayıp olmaz. Bu tarz şeyleri doktorunuzla daha iyi çözüme ulaştırabilirsiniz. Eşinizin bu bağlamda size anlayışlı davranması iyi bir şey doktorun önerileri,yardımları ve eşinizin anlayışıyla bu zor zamanları atlatabilmeniz için çok uygun bir ortamınız var. Bence bunu iyi değerlendirmelisiniz.eşim bu işi çözeceğimize inandığı için doktor istemıyor doktorluk kadar vahim bir durum yok diyor konuyu actıgımda bilemiyorum :84:
Merhaba bayanlar uzun süredir sizi uzaktan takipteyim günde bir kaç kez bakıp çıkıyorum malum çalışıyorum aynı zamanda 1.5 yıllık evliyim 24 yaşındayım ama ben hala eşim ile tam anlamı ile birlikte olamadım allah ondan razı olsun bir kez bana ters bir şey demedi bu konu ile ilgili ilk zamanlar takmıyordum duzelirim zaman diyordum ama artık beni de bu konu germeye ve yıpratmaya başladı çocuk istiyoruz her ikimizde ama ben hala ilişkiye giremiyorum ön sevişmemiz çok iyi iş oraya gelince kasılıyorum öyle şeyler düşünmeye başladımki kızlıgım bozulmadan hamile kalmayı bile düşünüyorum partnerinizin vajina içine boşalır ise yumurtlama dönemindeysek eğer hamile kama şansımız olabilirmiş bu şekilde hamile kalan tanıdıklarınız var mıdır yardımınıza ihtiyacım var lütfen biri yardım etsin. Teşekkürler sevgiler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?