Evliyim ama hala bakireyim yardım edin !!!!!

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.340
882
168
Merhaba bayanlar uzun süredir sizi uzaktan takipteyim günde bir kaç kez bakıp çıkıyorum malum çalışıyorum aynı zamanda 1.5 yıllık evliyim 24 yaşındayım ama ben hala eşim ile tam anlamı ile birlikte olamadım allah ondan razı olsun bir kez bana ters bir şey demedi bu konu ile ilgili ilk zamanlar takmıyordum duzelirim zaman diyordum ama artık beni de bu konu germeye ve yıpratmaya başladı çocuk istiyoruz her ikimizde ama ben hala ilişkiye giremiyorum ön sevişmemiz çok iyi iş oraya gelince kasılıyorum öyle şeyler düşünmeye başladımki kızlıgım bozulmadan hamile kalmayı bile düşünüyorum partnerinizin vajina içine boşalır ise yumurtlama dönemindeysek eğer hamile kama şansımız olabilirmiş bu şekilde hamile kalan tanıdıklarınız var mıdır yardımınıza ihtiyacım var lütfen biri yardım etsin. Teşekkürler sevgiler hanımlar

Bu yaşadığınız sorunla alakalı hiç doktora gittiniz mi? Bunun tedavisi olduğunu duymuştum.

bu yaşadığınız sorunla alakalı hiç doktora gittiniz mi? Bunun tedavisi olduğunu duymuştum.

hayır gitmedim eşim doktor işine hiç yakın durmuyor parmak egzersizi yapmayı düşünüyorum okudugum kişiler bu şekilde olumlu sonuca varan çok kişi var ne yapacağımı bilmiyorum :84:

Bu şekilde gebelik zor imkansız değil ama insanlar neler yapıyorda olmuyor bile bence bi psikolog sana iyi gelir tam anlamıyla bir olmanızı sağlayabilir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam, bi arkadaşım sarhoş olup denedi başarılı oldu ( yani kör kütük değil tabi ) .

ben de aynı durumdaym.30 yasındym ve 2yıl oldu evleneli..tam anlamıyla hiç bişey yasayamıyorm.doktora gtmeye cekiniyorum.ama cocuk da istemeye bsladım.o egzersizleri yapmak istemiyorum.bilemiyorum nasıl olacak.esim de artık umudu kesti.bi gun olur belki çok kafaya takma diyor.takmıyorum da artık annem bile gecen gun suphelendi.hiç ewli gbi görmuyorum seni daha kızsındır belki dedi.gulerek geciştirdim.ama çok şaşırdım.2yıl oldu ewleneli..öle kimseye de anlatamıyorum.ama bu sorunu olup da hamile kalanlar war diğer sayfalarda okudum.kendimi çok eksik ve basarısız göruyorum.ilk gece hiç olsun istemedim esimde anlayışlı dawrandı.senin uzulmeni istemiyorum fln dedi.ama şimdi dyorum keske ilk gunlerde olsaymış..

allah onlardan razı olsun benimde eşim hiç üstelemedi sen ne zaman istersen o zaman olsun kendini üzme sen benim karım olarak hep kalacaksın dedi ama yinede insan tamamen eşine vermek istiyor kendini gerçekten çok üzgünüm bende cok okudum bu şekilde hamile kalan bakireler var partneriniz tamamiyle vajinaya boşalır ise birde yumurtlama dönemindeyseniz hamile kalma şansınız vardır diyor bugun cok gordum burda parmak egzersizi ile başaran çok var bende deneyeceğim sanada tavsiye ederim inşallah atlatırız bu durumu tatlım :18::18:

hayır gitmedim eşim doktor işine hiç yakın durmuyor parmak egzersizi yapmayı düşünüyorum okudugum kişiler bu şekilde olumlu sonuca varan çok kişi var ne yapacağımı bilmiyorum :84:
yaşadığınız bu sorunu yaşayan bir çok kişi var. Bu bir hastalık o yüzden bence bir doktora gitmelisiniz. Bu bir rahatsızlık ve tedavisi de doktorda. Kendi araştırmalarınızla kendi başınıza bu işin içinden çıkabileceğinizi sanmıyorum. Evli değilim bu konularda hiç bir bilgim yok yani belki bende evlendiğimde sizin yaşadığınız soruları yaşarım bilemiyorum ama bu konuda doktora gidilmesi taraftarıyım. Eşiniz neden izin vermiyor doktora anlamadım erkek olursa falan diye mi izin vermiyor. Sonuçta onun bir çözümü var bayan doktoru isteyebilirsiniz. Mahremim bilinmesini istemiyorum diyorsa bir şey diyemem tabi ama tanımadığınız bir yerde tanımadığınız bir doktora gidebilirsiniz bu da bir çözümdür.Bence eşinizi de ikna edip uzmana başvurmalısınız.

:18: :18: bilemiyorum teşekkürler fikriniz için

şöyle yaptı ,eşine güzel bir masa hazırladı birlikte romantik bir yemek yediler ve bişeyler içtiler. sonra başarılı oldu dedi ... denemekte fayda var, çünkü bu basit gibi geliyor kulağa ama aslında çok ciddi bir konu. bu şekilde çocuk olsa n'olacak ki sanki!. önce probleminizi çözmelisiniz, belkide eşinin sana yaklaşımı yanlıştır. illa psikoloğ değil, bir kadın doğum uzmanıyla konuşarakta başlayabilirsin tedaviye... allah kolaylık versin, umarım tez zamanda çözülür problem

Bu sorunu atlatmadan çocuk sahibi olma yollarını aramayın benden söylemesi. Eşler arası cinsellik, eşlerin paylaşımlarını arttırır, yakınlaştırır, mutlu evliliğin sırlarından biridir eşler arası yaşanan cinsellik. Cinsellik sadece erkekler için önemli denir ama, bazı şeyleri yaşadıktan sonra ben hem kadın hem erkek için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu bu şekilde devam ettirerek mutlu olamazsınız, böyle bir eve de çocuk getirmek çok yanlış, sırf çocuk sahibi olmak için bu gerginliğin içine bir bebek yerleştirmeyin.

Ve kesinlikle uzama gidin. 1 gün 2 gün 1 hafta değil yıllardan bahsediyorsunuz, bunu kendi kendinize aşabileceğinizi sanmıyorum.

eşim bu işi çözeceğimize inandığı için doktor istemıyor doktorluk kadar vahim bir durum yok diyor konuyu actıgımda bilemiyorum :84:

inşalllah canım inşalllah ben inanıyorum başarıcam bunu içimde bi umut var bunun için

benim eşim ile herhangi bir sorunum yok evimizde gergin bir ortamda yok aksine biz bu konu dışında hiç bir konuda ters düştüğümüz yok bu konuda bile ters düşmüyoruz ben çok kafaya takıyorum fazlasıyla doktor dışında bu durumu yenebilen bayan arkadaşla gördüm tanıdım ilginize çok teşekkür ederim.

Benim sizin hissettiklerinizi hissetmem zor tabi ki, ancak bunu bir an önce aşmalısınız. Bunun bu şekilde ne zamana kadar süreceğini düşünüyorsunuz merak ediyorum. İki genç insan var ortada, bu hem sizin için hem eşiniz için çok önemli olmalı bence. Tamam evet anlayışlı bir bu harika, Allah mutluluğunuzu bozmasın ama, bugün böyle idare ediyor olmanız ileride de aynı olacak değil. İnsan psikolojisi değişikir, sürekli oyun oynar. Bir süre sonra, eşinizi mutlu edemediğinizi düşünmeye başlayacaksınız, bunun arkasından da acaba beni aldatır mı? düşüncesi başlayacak. Son olarakta , en ufak şeyde şüpheler çıkacak gün yüzüne. Bunu öncelikle kendinize sonrada eşinize yapmayın.

Kusura bakmayın, size "ay zamanla geçer, ne kadar anlayışlı eşin var harika, zamana bırak" gibi pembe yorumlar yapmak isterdim ama yorumum gayet gerçekçi. Kızabilir yada sinirlenebilirsiniz belki ama, durumun göründüğünden daha acil olduğunu anlamanız gerekiyor sanırım. Bazen burada bazı bayanlar "eşimle ayda 1 ancak, yada eşim bana yanaşmıyor, ya da eşime sokuluyorum ama kaçıyor" diye konu açan bayanlar oluyor. Çoğu bayan da yorum olarakta "erkek işte ya istediği kadar yorgun olsun, asla dayanamaz" yada "ayda 1 mi, eşinde bir sorun var bence" gibi yorumlar yapıyorlar. Ve siz burada 1,5 senedir evli olduğunuzu ve hiç olmadığını söylüyorsunuz, ve eşinizde gayet sakin öyle mi, çözüm için doktoru bile kabul etmiyor ? İlginç

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251269 bu başlığı okumalısın bence..

bende evlendikten 3 ay kadar sonra ancak oldu diyebilirim.. acıyacak acır vs diye aklına bile getirme..başka şeyler düşün..kafan rahatlarsa bedeninde rahatlar

eşinin düşüncesi eğer sen hamile kalıpta normal doğum yaparsan bu problem hallolur diye düşünüyor bence..

eşim bu işi çözeceğimize inandığı için doktor istemıyor doktorluk kadar vahim bir durum yok diyor konuyu actıgımda bilemiyorum :84:
Yine eşinizi ikna edecek kişi sizsiniz. Sonuçta bu tarz şeyler bir anda geçecek ya da kendiliğinden geçecek şeyler değil ki. Sorunların üstüne gitmez zamana bırakırsanız çözümsüz kalacak. Sağdan soldan duyduğunuz şeyler 1,5 yıldır evliyim dediniz 1,5 yıldır işinize yaradı mı ? Bir gelişme oldu mu hayatınızda o anlamda ? Eşinizle halledebileceğiniz bir durum olsaydı bu zamana kadar çoktan halletmiş olurdunuz.İnternet araştırmaları başkalarının geçen hastalık deneyimlerini anlatmalarını dinleyerek hareket ederseniz yanılırsınız. Hiç jinekoloğa kontrole gitmiyor musunuz? Rutin kontrolleriniz esnasında bu konu hakkında jinekoloğunuzdan bilgi alabilirsiniz. Sonuçta o uzman biri onun faydası bizden çok olacaktır size. Hem bu tarz şeyler çekinelecek utanılacak bir şey değil sonuçta tıpta ayıp olmaz. Bu tarz şeyleri doktorunuzla daha iyi çözüme ulaştırabilirsiniz. Eşinizin bu bağlamda size anlayışlı davranması iyi bir şey doktorun önerileri,yardımları ve eşinizin anlayışıyla bu zor zamanları atlatabilmeniz için çok uygun bir ortamınız var. Bence bunu iyi değerlendirmelisiniz.

Merhaba canım üzme kendini bu sıkıntıyı 3 yıl çektim ben ve kk vajinusmus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim başlıklı bir form var oradaki kişiler sayesinde elhamdülillah kısa bir sürede bitti kabus sana tavsiyem orayı incelemen İnş tez zamanda çözersin

1 bçk yıldır eşiniz dayanıyor ve oluruna bırak mı diyor... bence gerçekten normal bir durum değil. en iyisi siz böyle kalın cinsellikten kaçan kocalardansa böyle kalmanız daha iyi. çileğin tadını bilmeyen birinin canı çilek istemez:)

he olmaz 10 yıl olmaz ama ortada bir çaba olur vs.. olabilir eşiniz de çabanızı görüp susabilir.. ama böyle birşey yapmadan..

ve evet öyle de hamile kalınabilir..

Son düzenleme:
Ablacim regl sonrasında yaparsanız öyle birşey hamile kalabilirsin.. Kim bilir hamile kalirsan belki daha bir cesaret gelir bilemiyorum .. Allah yardimciniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…