Evliyim ama hala bakireyim yardım edin !!!!!

seyy yani yagi sürüp parnagimizi sokup çıkarıyoruz oyle mi :$$// düşünürken bile kasiliyorumm

öyle düşünme bende ilk duydugumda kötü geliyor akla ama öyle değil vajina içine parmağınızla yedirin biraz gayretli olun korkmak aklınıza gelin acı hissetmiyorsunuz kendi kendine içe doğru gidiyor google a parmak egzersizi yazın detaylı anlatıyor

konunu okudum cnm çok zor allah sabır versin ama yapınca diyceksin ki ne kolaymış ben bunun için mi bekledim bu kadar diyceksin kendini hiç kasma eşine bırak derim ilk anın zor olur ama gerisi çok kolay sonnda huzur mutluluk ve bebek var bunu düşün

Geçmiş olsun öncelikle. Benim ablam bu şekilde hamile kaldı.evliliğinin 11. aynda. Kızı 4 yaşına geldiğinde tam olarak ilişkileri oldu.

Tam olarak ilişkileri oldu derken, çocuktan sonra mı birliktelik yaşayabildiler ? :26:

Evet canım. Ben vajinismusdum. 1,5 yıl sonra yendim. Murat ulusoya gittim son çare. Öncesinde kızlık zarı operesyonu falanda geçirdim bir işe yaramadı, yine kasıldım korktum. Ben yendiğimde ablamda 6 yıllık evliydi çocuğu vardı ama hala bakireydi. Ben aynı yöntemi onada anlattım. Bir iki hafta sonra oda başardı.

Murat ulusoy a para veremem ki durumum o kadar iyi değil benim nasıl bir yöntem bu yardımcı olabilir misin bir evladım olsun çok istiyorum

Murat ulusoy a para veremem ki durumum o kadar iyi değil benim nasıl bir yöntem bu yardımcı olabilir misin bir evladım olsun çok istiyorum

Haklısın canım çok fazla para istiyolar. İnsanların çaresizliğinden faydalanıyolar işte. Biz 5 yıl önce 4.500 lira ödemiştik.
Yöntem parmak egzersizine benziyor. Ama çok daha kısa sürede etkili. Ben 1,5 günde yenmiştim.
Şimdi 3 tane aparat var. İlki işaret parmağı kalınlığında daha uzun, ikincisi iki parmak kalınlığında sonuncusuda dilatör dedikleri aparat. penis büyüklüğünde. Bu aparatları sırasıyla bolca kayganlaştırıcı jel sürerek,önünede ayna koyup vajinadan içeri itiyosun. Önce kendin bir kaç kere yapıyosun sonra eşin yapıyor bir kaç kez. İki üç saat ara ile denedim aparatları aynı şekilde sen yaptıktan sonra eşin yapıcak. Ertesi gün penis aşamasına geçirdi bizi. İlk denememde oldu çok şükür. Bolca jel sürdük tabi. Kendiliğinden kayıyor o zaman. Sormak istediğin şeyler varsa sor canım. Üzülme geçer bugünler inşallah. Ben normal doğum bile yaptım o kadar korkmama rağmen. Senin hiç mi girmiyor ucu bile? Benim öyleydi hiç yaklaştırmazdım eşimi

ben burda yenenleri görünce cesaret geldi banada parmak egzersizi yaptım orta parmağımı alabiliyorum içime kayganlaştırıcı ile eşim içe denedik 1,5 2 cm kadar içime alabildim bir anda eşim boşaldı canımda yandı açıkcası yumurtlama günüme denek getirmiştim o gün eşim içime boşaldı kalkmadım yerimden yarım saat ama adet oldum 2 gün gecıkmeli

Hiç umutsuzluğa kapılmadan devam et o zaman egzersizlere. Ama önce bu sorunu tamamen çözüme ulaştırın, sonra bebiş yapın. Hamile kalırsan ilişki denemesine ara vericeksin, sonra çocuk oldu nasılsa diye çok üstüne düşmüceksin ve yıllar geçip gidecek. Önce vajinismusu yen cnm sonra bebiş .

bende öyle düşünüyorum sonra bebiş diyorum 1.5 yıllık evliyim Allah yardımcım olsun çok zor çok

bende öyle düşünüyorum sonra bebiş diyorum 1.5 yıllık evliyim Allah yardımcım olsun çok zor çok

İnşallah yeniceksin üzülme. Seninde olucak yavruların. KK da yenen o kadar çok kişi oldu ki, sadece buraya girip parmak egzersizi yapanlar ve kısa sürede başaran bir çok arkadaşımız var.çok zor biliyorum yaşamayan bilemez bu illetin nasıl bişey olduğunu. Sen dua et ve egzersizlere tam gaz devam et canım.

inşallah yenersin, benimde yakınımda var bu durum 7 senedir aşamadı çocukları da yok. Ailenin yetiştirme şeklinden mi yoksa acıdan korkmaktan mı böyle oluyor bilemiyorum. Aslında beyninde bitirmelisin. Bilinçalında bunun ayıp terbiyesizce ahlaksız insanların yaptığı birşey olduğu yatıyor olabilir eğer böyle ise önce bunu değiştirmelisin. Evli karı kocanın en doğal yaşayacağı şeylerden biridir bu beraber yemek yemek gibi. eğer acıdan korkuyorsan. bu organın kolun bacağın gibi delindiğinde canını acıtacak bir organ olmadığını ilişki olacak şekilde yaratıldığını hatta yeterince ıslaklık varsa ki bunu jellerle halledebilirsin hiç acı bile çekilmeyeceğini bilmelisin. Önce beyninde bunu hallet inan, milyonlarca kadın bunu yapıyor acı çekilecek birşey olmamalı değil mi?

Benim korkum acıyacak düşüncesi kafamda. Silip atamıyorum ki diyorum kendime herkes yapıyor ucunda ölüm yok diyorum. Yarın yine deneyeceğiz

eşim bu işi çözeceğimize inandığı için doktor istemıyor doktorluk kadar vahim bir durum yok diyor konuyu actıgımda bilemiyorum :84:

Canım 1.5 sene oldu diyorsun nasıl durum vahim değil bence yardım alın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım 1.5 sene oldu diyorsun nasıl durum vahim değil bence yardım alın

Doktora verebilecek gerçekten durumum yok aslında hayatta hep korkularımın üstüne gittim hep yendim cesaretsiz bir insan değilim kendimi çok iyi tanıyorum olmuyor olmuyor Akşam deneyeceğiz regl olmuştum dün bitti duş aldım abdestimi aldım bakalım bu akşam deneyeceğiz yine bebe yağı almıştım kayganlıştırıcı ile daha kolay olur demişlerdi bakalım hayırlısı

anladim canım bak bende biraz zor yaptım ama bukadar uzun değildi, kayganlastirici gercekten cok ise yariyor..Açık yazmak istemem ama iyice sürünce ve olursa o şey biraz öyle bekleyin alışıyorsun sonra kolay gelsin inşallah olur

kremde etkili oluyor.haberin bile olmuyor diyebilirim bi denesen.

Merhaba kızlar acaba kremin ve kayganlastiricinin adini söyleyebilir misiniz bende 1 yıllık evliyim ve cok zor oluyor hala eşim Üstüm de iken yaptiramiyorum ben kendi elimde yavaş yavaş girdiriyorum hala çocuğumuz olmadı bana göre bu pozisyonda n dolayi olmuyor bu durumu yenmem gerek yardimci olurmusunuz ben zeytinyağı denedim malesef olmadı

Kayganlastirici durex ti olduktan sonrada bir süre kullandım.

Kizlar bende esiyle zor birlikte olanlardanim. Bikere kendini rahatlatmak icin sorun sendeymis gibi dusunme lutfen cogu kisi yasio bunu ama biseyi denemeden de acisini bilemezsin kendini bu yonde telkile ve lutfen doktora git canim bende gittim ve sana en dogru seyi doktor soyleyecektir emin ol. Kayganlastirici kremlerde cok ise yariyor ve sen ustte olursan kendini daha rahat hissedersin biz ole denedik kontrol sende olur. Birde tek seferde degilde yavas yavas darbe seklinde girme calis insallah cozersiniz en kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…