- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251269 bu başlığı okumalısın bence..
bende evlendikten 3 ay kadar sonra ancak oldu diyebilirim.. acıyacak acır vs diye aklına bile getirme..başka şeyler düşün..kafan rahatlarsa bedeninde rahatlar
eşinin düşüncesi eğer sen hamile kalıpta normal doğum yaparsan bu problem hallolur diye düşünüyor bence..
Merhaba canım üzme kendini bu sıkıntıyı 3 yıl çektim ben ve kk vajinusmus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim başlıklı bir form var oradaki kişiler sayesinde elhamdülillah kısa bir sürede bitti kabus sana tavsiyem orayı incelemen İnş tez zamanda çözersin
evet bende dun cok uzun okudum başaran kişilerin hikayelerini dün akşam eve gittiğimde parma egzersizi yaptım hiç bukadar bu konuda cesaretli olacağımı düşünmemiştim bile ve başardım eşimle paylaştım bu durumu oradaki başaranların hikayeleri inanılmaz şevk veriyor insana ilk adımı başardım yapacağım bu işi ilginiz için çok teşekkür ederim:2:
Evet canım işte bu beni de o egzersizler kurtardı İnan gerisi geliyor bu derdi çekmeyen anlamaz bizi tek değilsin bu sıkıntıyı çeken o kadar insan varki sen çözebileceğin bir formdasın Allah'ın izniyle aşacaksın İnş
1 bçk yıldır eşiniz dayanıyor ve oluruna bırak mı diyor... Bence gerçekten normal bir durum değil. En iyisi siz böyle kalın cinsellikten kaçan kocalardansa böyle kalmanız daha iyi. çileğin tadını bilmeyen birinin canı çilek istemez:)
he olmaz 10 yıl olmaz ama ortada bir çaba olur vs.. Olabilir eşiniz de çabanızı görüp susabilir.. Ama böyle birşey yapmadan..
Ve evet öyle de hamile kalınabilir..
doktorum bana yendikten sonra bile 3 ay çocuk yapma dedi. Sağlıklı bi cinsel birliktelik çok daha önemli. Sıkmayın kendinizi sadece başarmayı isteyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251269. Canım bende 8 ay çektim bu çileyi 3.günde bakireliğim gitmişti ama ilişki yaşamıyordum ist.bakırköy de bi doktora gittim 6 seans ta çözüm oldu tabbime şükürler olsun şimdi sağlıklıyım. Rabbim nasip edrse bebeğim olsun istiyorum.
ablacim regl sonrasında yaparsanız öyle birşey hamile kalabilirsin.. Kim bilir hamile kalirsan belki daha bir cesaret gelir bilemiyorum .. Allah yardimciniz olsun..
Bu sorunu atlatmadan çocuk sahibi olma yollarını aramayın benden söylemesi. Eşler arası cinsellik, eşlerin paylaşımlarını arttırır, yakınlaştırır, mutlu evliliğin sırlarından biridir eşler arası yaşanan cinsellik. Cinsellik sadece erkekler için önemli denir ama, bazı şeyleri yaşadıktan sonra ben hem kadın hem erkek için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu bu şekilde devam ettirerek mutlu olamazsınız, böyle bir eve de çocuk getirmek çok yanlış, sırf çocuk sahibi olmak için bu gerginliğin içine bir bebek yerleştirmeyin.
Ve kesinlikle uzama gidin. 1 gün 2 gün 1 hafta değil yıllardan bahsediyorsunuz, bunu kendi kendinize aşabileceğinizi sanmıyorum.
Sana kesinlikle katılıyorum canım.6yıllık evliyim.zaten bu durumu çözmezseniz erkekde dişari gidebilir.bence hemen doktora git tedavı ol yada gercekten sarhos olup dene bizim ilk oyle olmuştu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunun dışında başka sorunları yokmuş, çok huzurlu ve mutlularmış. Ne diyim, Allah mutluluklarınız bozmasın. Beni şaşırtan, 1,5 senedir olmaması değil, evet duyuyoruz senelere bununla mücadele eden insanlar var, çiftler var. Ama burada bir mücadelede yok, sadece başarı hikayelerini okuyarak çözüleceğini sanmıyorum. Hele ki eşinin bu duruma karşı soğukluğu hayret verici.
Ayni sıkıntı biz de de var..kimselere de soylenmiyor( dogru delik mo diye bile bakiyorum kendi vucudumu hic bu yonuyle arastirmamisim. ( cunku iliski esnasinda kemige geliyor bu normal mi
kremde etkili oluyor.haberin bile olmuyor diyebilirim bi denesen.
bu hafta surekli parmak egzersizini denedim hiç buakadar cesaretli olduğumu düüşünmemiştim başardım bebeyağı aldım dün akşam bu akşam deneyecğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?