Canım benim okuyunca kendimi gördüm bir an :) Bende izmirden muğlanın küçük bir köyüne gelin gitmiştim.Gezecek bir yek yoktu.Arabamız vardı eşim çıkarırdı pazarları.Tabi bu evliliğimin ilk ayları sıkıntıdan patlardım hafta içi...10 ay kaldım orda şimdi eşimle boşanıyoruz.İnan o küçük yeri okadar özlüyorum kiAllah senin mutluluğunu daim etsin canım benim...
sende iş bul canım.
kurslara git.
hobiler edin.
belediyelerin kursları oluyor.
kendini oyalayacak birşeyler bulmalısın.
bir tane iyi arkadaş edinsen bile yeter.
İzmir Karşıyaka dan Düzce ye geldim..Tek tanıdığımız yok...Ne bir akraba,ne bir komşu...2 küçük bebeğim var..Tek başıma bakıyorum...4. kat ve asansör de yok..Aileler uzakta...Evden dışarı da çıkamıyorum haliyle..Şehir dışındayız..Siz bir de bendeki bunalımı görün.....Ama az kaldı..Kurtulucam buradan yakında...Aksilik olmazsa taşınıcaz inşallah..
devamında şimdi taşındık daha iyiyiz gibi bir cümle bekliyordum açıkcası. Üzüldüm canım boşanmanıza, sebep neydi çok özel değilse? Tahmin edebilirsem eğer, ben sıkılıp sıkılıp ona çatıyorum. Oda daha napayım nasıl ilgileneyim diye bana:) Haliyle tartışmalar birbiri ardına gidiyor. Sizinde benzer şeylermi oldu?
Bak canım doğru tahmin ettin.Sıkıntıdan ona çatardım hep.Oda hep alttan alırdı.Sonrada başka sorunlar çıktı.Kavgalar üst üste yaşanınca aileside müdahale etmeye başladı.Eski sevgilisyle falan görüşmeye başlamış bu.Şiddet falanda başladı.Sevmiyorum demeler başladı.Neden evlendin ozaman dediğimdede kavgalarımız sana olan sevgimi bitirdi dedi.Dilerim kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz.
Korkuyorum sonumuz öyle olacak. Ya ben çekip gideceğim ailemin yaşadığı, 24 yıldır yaşadığım alıştığım ve en azından tanıdığım insanlarla dolu şehre yada burda didişe didişe o gidecek. Yokmu başka yolu bilmem. Hadi meşguliyet buldum yada çalışmaya başladım diyelimki e ozamanda yine aynı bütün gün saaaadece 3-4saat oturup yemek yemek, çay içmek içinmi evlendim ben. Böyle monotonluk sıkıyor zaten..
Bunalımlarımızı paylaşarak birlikte atalım diye var zaten KK. Bazen düşünmüyor değilim aslında bu kadar canım sıkılıyor,işte bulamadım bari bebek bakayım diye:) Ama öyle daha zor olur sanırım? Bilemiyorum
ay sizin monotonluk dediğiniz şeye imrenerek bakıyorum ben.
keşke evlensem sevdiğim adamla , doğusam cocugumu otursam evimde monotonlaşsam
ay sizin monotonluk dediğiniz şeye imrenerek bakıyorum ben.
keşke evlensem sevdiğim adamla , doğusam cocugumu otursam evimde monotonlaşsam
geçen yıl bende öyle diyordum. Ama bi farklılık bekliyor insan. Tamam ayın 28 günü sıkıcı olsunda 1 gün 2 gün değişik birşey yapamazmı? Mesela ona göre ailesinin yaşadığı şehre gitmek değişiklik bizim için:) yani beklentiler çok farklı...
Allah korusun canım...Evliliğe alışma süreci normaldir sıkılmalar :) Kavgalarıda bırakın...İnan kavgalar sevgiyi bitiriyormuş ben eşimde onu gördüm.Gözümün içine bakan adam şimdilerde benim düşmanım...Açık açık kavgalarımız sana olan sevgimi bitirdi dedi.Bişey diyemedim.Sevgisi bitmişse yapacak bişey yokki.7 aydırda ailemin yanındayım.Ve eşim 1 kere bile aramadı ...Saygıyı bitirmeyin..Ayyy ders veriyor gibi oldum kusura bakma :)
canım benimbencede ...Bende öyle düşünüyorum...Keşke tek derdim monotonluk olsaydı
Korkuyorum sonumuz öyle olacak. Ya ben çekip gideceğim ailemin yaşadığı, 24 yıldır yaşadığım alıştığım ve en azından tanıdığım insanlarla dolu şehre yada burda didişe didişe o gidecek. Yokmu başka yolu bilmem. Hadi meşguliyet buldum yada çalışmaya başladım diyelimki e ozamanda yine aynı bütün gün saaaadece 3-4saat oturup yemek yemek, çay içmek içinmi evlendim ben. Böyle monotonluk sıkıyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?