Evliyim ama Sanki Yalnız Yaşıyor Gibiyim...

Allah bağışlasın çocuklarınla hep mutlu olursun inş. Dediğin gibi bende aynı durumdayım yarın taşıncaz dese şimdi eşyaları toplarım:) Ama "ailenin yaşadığı şehre gidince çokmu mutlu olcaksın, ordada sıkılırsın her gün annenemi gitceksin" vs diyor eşim. Tamam öyle olmaz ama en azından bir hastalandığımda bir derdim olduğumda çalacak kapım olur. İllaki anne değil aile dostu, arkadaş.. Burda hiçbiri yokki...

Asıl demek istediğim o zaten. Monotonluk değil aslında YALNIZLIK. Yani zaten bu şehirde kendimi aşırı derecede yalnız hissediyorum bu hissettiklerimi eşimin yanında unutmak istiyorum ama doğru dürüst vakit geçiremeyince aynı his evliliğim içinde de oluyor. Başka napmak isterdim: sadece daha çok ilgilenmesini, daha çokk vakit geçirmeyi..

Sağolasın canım..Allah her isteyene nasib eder inşallah...İşte aynen..Hiç biri yok..Valla eşimle hayalimiz bir gün İzmir e gidebilmek...Her gün anneye gitmek gerekmiyor...Aile dostu arkadaş vs vs...İnsana bunlar da gerekiyor....Ben hastalandığımda sadece eşim var yanımda..Bazan işten izin almak zorunda kalıyor ben hastalandığımda....Çok zor çok.....

dediğin gibi hastalandığımda sadece eşim vardı yanımda. geçen ay kötü hastalandım ateşlendim 4gün yattım sağolsun ilgilendi eşim ama ne kadar? Çalışmak zorunda. Ayağa bile kalkamıcak durumdayken beni bırakıp işe gitmek zorundaydı. Onuda anlıyorum ama bende haksızmıyım ya:)

Canım benim desteğin için tşk...Haklısın nefes aldığımız sürece umut var...Son açtığım konuyu okumuşmuydun canım bıktım artık diye Adam hala uğraşıyor benle yaaa...Namusuma bile dil uzattı

cnm bi hafta sonu yakınlarda bi sayfiye yeri fln varsa oraya gidip otelde kalmayı teklif metsen kabul etmezmi? yada en yakn şehir merkezine gidin atlayıp otobüse günübirlik gider dönersnz haftasonu..en azndn açılırsın..durumunu bulunduğun ruh halini güzelce anlat, onu okşa sev böyle biraz cilveli hatta brz pohpohla erkekler hoşlanır ve sonrada teklifini sun..dene yani bişey kaybetmezsn

onuda düşündüm inan internette araştırdım ama düğün borçları bitmedi daha. Her ay bir sürü kredi kartı borcu geliyor, ha 2günlük gitmek 200 250liradır belki ama o bile kalmıyor bazen o yüzden teklif sunmuştum eşim gitmeyelim demedi ama durum ortada...

Öğretmenevlerinde kalabilirsiniz..Sivil olarak da kalınabiliyor ve diğer otellerden çok daha ekonomik.....

cnm hayvanlarla aran nasıl? bnde yalnızımda eşim malum iş yüzündn akşamdan akşama evde bnde gündüzleri yalnızım çok sıkıldım o yzdn koca bi akvaryum ve kuş aldım..kuşumu konuşturdum öyle bi arkadaşlık ediyoki bna..yada evin müstakilse köpek kedi flnda alabilirsin çok gzl arkadaş oluyolar..onlarla uğraşmaktan kndine zmn ayıramazsın..hatta bzde yazlıkta ördek fln almıştık bahçeye çok eğlenceli hayvanlarla uğraşmak..tabi sevenler içn

Öğretmenevlerinde kalabilirsiniz..Sivil olarak da kalınabiliyor ve diğer otellerden çok daha ekonomik.....

teşekkürler fikrin için. Onuda bir araştırayım. Kesinlikle ihtiyacım var değişikliğe. Gidersek bi yerlere gidip gelince yine kaldığımız yerden devam:)

Hayvanları severim ama uzaktan:) Köpekten kediden korkarım zaten, kedi ısırmaz evet ama bir arkadaşımın vardı hep elleri kolları çizik içindeydi=) Kuş olabilir belki ama bilmiyorum eşim ne der, kıla tüye karşı kıldır biraz:) alsak eminim bir kez bile yemde vermez kafeste temizlemez.

ya arkadaşım yazdıklarını okuyunca tırstım valla:18:
bende 11 yıllık evliyim ve memleketimden 1000 km uzaktayım hiç çevrem yok
son 1 yıldır yalnızlıktan çıldırmak üzereyim son 1 aydır baş ağrılarım oluyo dr gittim antidepresan ilaç vereceğini söyledi
eşimin üzerine çok gidiyorum
son zamanlarda evi çocukları ve eşimi boşladım eşim yaklaşık 5 aydır haftada 1-2 gün kahvehaneye bile gitmeye başladı
o da yavaş yavaş sıkılmaya başladı sanki offfff yaaa ne yapsak ki

konu sahibi arkadaşım tek değilsin
aynı yerde olsaydık arkadaşlık yapardık seninle

teşekkürler fikrin için. Onuda bir araştırayım. Kesinlikle ihtiyacım var değişikliğe. Gidersek bi yerlere gidip gelince yine kaldığımız yerden devam:)

Rica ederim..Bak mesela bazan Eskişehir e gideriz..Vip oda 2 yetişkin 2 bebek için toplam günlük oda kirası 100 tl..:) Ayda yılda 1 olan değişiklik 1 gün bile olsa iyi geliyor....

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim..Bak mesela bazan Eskişehir e gideriz..Vip oda 2 yetişkin 2 bebek için oda kirası 100 tl..:)

Aslında eskişehir yakın sayılır buraya 3saatmiş sanırım. Günü birlik gidelim bir gün dedim. Sabah çıkar gece eve geliriz, yok neymiş çok soğukmuş kış günü üşümekten gezemezmişiz. Giderse ancak abant,kartepe vs gidilirmiş şimdi. Yahu sıkıldım diyorum sıkıldım. E hadi ozaman alışveriş merkezine gidelim diyo:) Yok anlaması için tüm gücümle bağırmam lazım:)

mesela birlikte uludağa gitmek daha çok vakit geçirmek midir,
veya satranç oynamak.. yada ev dışında birşeyler yapmak mıdır? mesela ben konuşabiliyor olmayı çok önemserim, sevişiyorken de konuşabilmeyi önemserim.
çerçevesiz pencere bir hayat yaşamak değil gayem, çerçeveleri olmayan pencereden düşünceleri seslendirmek. -ebilmek.
sinema seyretmeyi, izledikten sonra tartışabiliyor isek severim. isterim. değilse niye birlikte gidelim ki? beklentim, tartışabiliyor olmak ise
beklentim karşılanmadığı için eksiklik hissedicem, bu da huzursuz edicek beni.. huzursuzluk duyacağıma niye gideyim..
senin için daha çok vakit geçiriyoruz, daha çok ilgileniyor dediklerin hangi zaman dilimleridir misalen? hangi tavırlardır? doyum hissetme aktivitelerin nelerdir? dile getir bunları..
tatile gitmek dersin misalen.. tatilde ne yapmak istiyorsun, diye sormak isterim. evdeyken sıkıldığın kişi ile niye tatile gitmek istersin?
dışarı çıkıp gezelim dersin,, nereyi gezmek istersin, avm leri mi,, bi oturumluk kahve mi içmek istersin,, evde içemediğin kahvenin dışarıda ne egzantirikliği var?

sahi,, evli arkadaşlar; evlilik genellikle monotonluk klişesi, iki kişilik yalnızlık tanımı, sıkıldım artık mırıldanmalarını barındırmaz mı?

Aynı evde iki insanında yalnızlık çekmesi ne kötü, ne acayip birşey. Ben yalnızlıktan ilgisizlikten şikayet ediyorum, onu da yalnız bırakıyorum. Ki sizdede durum benzeri. Aynı ev içinde iki kişinin birden yalnız hissetmesi... İçinden çıkamıyorum sanırı napmalı

Nerede oturuyorsunuz sakıncası yoksa ? Bolu taraflarında mı ?

haddim değil belki ama (bekarım)
uzun süre flört ettiğinizi söylemissiniz merak ettim. çıkarken ne yapıyordunuz?
birlikte yaptıgınız şeyler yok muydu? -hayır insan ortak zevkleri olmayan biriyle niye evlenir?-

Dediklerin doğru. Zaman mekan önemli değil aslında. Dediğin gibi evde yakınırken tatilde aynı kişiyle daha mı mutlu olucaksın. O zaman senin bu dediklerin kendimi sorgulamam neden oluyor: Sıkıldım mı? Sıkılmayı bilmem ama çok fazla beklentide olup sonra evliliğinde o kadar da romantik o kadar pembe bulutlar üzerinde yaşatan bişey olmadığını gördüm diyebilirm. Bekar arkadaşlarım soruyor hep, evlilik nasıl gidiyor ne güzel her gün yanında, onunla uyuyosun hep sevdiğin kişiyi görüyorsun diye özeniyorlar. Evet bende öyleydim hiç kötü bir tarafını düşünmedim. Sadece hep aynı ev içinde yaşamak fikri bile yetiyordu ama öyle değilmiş galiba.

Nerede oturuyorsunuz sakıncası yoksa ? Bolu taraflarında mı ?

senin oturduğun şehre yakın sayılır:)

ortak zevklerimiz yok denemez ama o biraz tembel ve çabuk mutlu olan bir insan. Benim sıkılmam ona garip geliyordum eminim. Yani nasıl anlatsam vurdumduymaz desem değil ama yaşıyor geçiyor:) çıkarken birlikte tabiki pek çok şey yapıyorduk aktivite olarak soruyorsan ama dedimya burası küçük bir yer hadi şunu yapalım desem gidecek yer yok. Tek aktivite sinema galiba burda:) Paylaşım açısından diyorsan evlenmeden benim en iyi arkadaşım, sırdaşım, dostumdu da aynı zamanda. Ama şimdi zaten her şeyimi bütün gün naptığımı biliyorsun, zaten her şeyini neler yaptığını biliyorum ne anlatayım durumuna geldik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…