Benim kendime ait iş yerim vardı burada ..Ama mümkün değil gidemiyorum..O yüzden iş yerimdeki ne var ne yok satıyorum...Boşa dükkan kirası ödüyorum..Depo gibi oldu orası da zaten...Bebeklerime kavuşmak için çok uğraştım..Allaha hep şükrediyorum..4 senedir bu şehirdeyim..Alışırsın buraya dediler ama alışamadım..Alışamayacağım...Eşimin işi nedeniyle buradayız..Hadi kalk yarın taşınıcaz dese koşa koşa gidicem..O derecede yani :)
Allah bağışlasın çocuklarınla hep mutlu olursun inş. Dediğin gibi bende aynı durumdayım yarın taşıncaz dese şimdi eşyaları toplarım:) Ama "ailenin yaşadığı şehre gidince çokmu mutlu olcaksın, ordada sıkılırsın her gün annenemi gitceksin" vs diyor eşim. Tamam öyle olmaz ama en azından bir hastalandığımda bir derdim olduğumda çalacak kapım olur. İllaki anne değil aile dostu, arkadaş.. Burda hiçbiri yokki...
Sağolasın canım..Allah her isteyene nasib eder inşallah...İşte aynen..Hiç biri yok..Valla eşimle hayalimiz bir gün İzmir e gidebilmek...Her gün anneye gitmek gerekmiyor...Aile dostu arkadaş vs vs...İnsana bunlar da gerekiyor....Ben hastalandığımda sadece eşim var yanımda..Bazan işten izin almak zorunda kalıyor ben hastalandığımda....Çok zor çok.....
umudunu kaybetme. okudum sorunlarını yaşadıklarını.
şöyle düşünn (ben öyle yapıyorum) ileride çok mutlu olacaksın , kıymetini bilmen için bu olumsuzlukları yaşadın.
nefes aldığımız sürece umud vardır.
cnm bi hafta sonu yakınlarda bi sayfiye yeri fln varsa oraya gidip otelde kalmayı teklif metsen kabul etmezmi? yada en yakn şehir merkezine gidin atlayıp otobüse günübirlik gider dönersnz haftasonu..en azndn açılırsın..durumunu bulunduğun ruh halini güzelce anlat, onu okşa sev böyle biraz cilveli hatta brz pohpohla erkekler hoşlanır ve sonrada teklifini sun..dene yani bişey kaybetmezsn
onuda düşündüm inan internette araştırdım ama düğün borçları bitmedi daha. Her ay bir sürü kredi kartı borcu geliyor, ha 2günlük gitmek 200 250liradır belki ama o bile kalmıyor bazen o yüzden teklif sunmuştum eşim gitmeyelim demedi ama durum ortada...
Öğretmenevlerinde kalabilirsiniz..Sivil olarak da kalınabiliyor ve diğer otellerden çok daha ekonomik.....
cnm hayvanlarla aran nasıl? bnde yalnızımda eşim malum iş yüzündn akşamdan akşama evde bnde gündüzleri yalnızım çok sıkıldım o yzdn koca bi akvaryum ve kuş aldım..kuşumu konuşturdum öyle bi arkadaşlık ediyoki bna..yada evin müstakilse köpek kedi flnda alabilirsin çok gzl arkadaş oluyolar..onlarla uğraşmaktan kndine zmn ayıramazsın..hatta bzde yazlıkta ördek fln almıştık bahçeye çok eğlenceli hayvanlarla uğraşmak..tabi sevenler içn
Bak canım doğru tahmin ettin.Sıkıntıdan ona çatardım hep.Oda hep alttan alırdı.Sonrada başka sorunlar çıktı.Kavgalar üst üste yaşanınca aileside müdahale etmeye başladı.Eski sevgilisyle falan görüşmeye başlamış bu.Şiddet falanda başladı.Sevmiyorum demeler başladı.Neden evlendin ozaman dediğimdede kavgalarımız sana olan sevgimi bitirdi dedi.Dilerim kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz.
teşekkürler fikrin için. Onuda bir araştırayım. Kesinlikle ihtiyacım var değişikliğe. Gidersek bi yerlere gidip gelince yine kaldığımız yerden devam:)
Rica ederim..Bak mesela bazan Eskişehir e gideriz..Vip oda 2 yetişkin 2 bebek için oda kirası 100 tl..:)
Asıl demek istediğim o zaten. Monotonluk değil aslında YALNIZLIK. Yani zaten bu şehirde kendimi aşırı derecede yalnız hissediyorum bu hissettiklerimi eşimin yanında unutmak istiyorum ama doğru dürüst vakit geçiremeyince aynı his evliliğim içinde de oluyor. Başka napmak isterdim: sadece daha çok ilgilenmesini, daha çokk vakit geçirmeyi..
ya arkadaşım yazdıklarını okuyunca tırstım valla:18:
bende 11 yıllık evliyim ve memleketimden 1000 km uzaktayım hiç çevrem yok
son 1 yıldır yalnızlıktan çıldırmak üzereyim son 1 aydır baş ağrılarım oluyo dr gittim antidepresan ilaç vereceğini söyledi
eşimin üzerine çok gidiyorum
son zamanlarda evi çocukları ve eşimi boşladım eşim yaklaşık 5 aydır haftada 1-2 gün kahvehaneye bile gitmeye başladı
o da yavaş yavaş sıkılmaya başladı sanki offfff yaaa ne yapsak ki
konu sahibi arkadaşım tek değilsin
aynı yerde olsaydık arkadaşlık yapardık seninle
Aslında eskişehir yakın sayılır buraya 3saatmiş sanırım. Günü birlik gidelim bir gün dedim. Sabah çıkar gece eve geliriz, yok neymiş çok soğukmuş kış günü üşümekten gezemezmişiz. Giderse ancak abant,kartepe vs gidilirmiş şimdi. Yahu sıkıldım diyorum sıkıldım. E hadi ozaman alışveriş merkezine gidelim diyo:) Yok anlaması için tüm gücümle bağırmam lazım:)
mesela birlikte uludağa gitmek daha çok vakit geçirmek midir,
veya satranç oynamak.. yada ev dışında birşeyler yapmak mıdır? mesela ben konuşabiliyor olmayı çok önemserim, sevişiyorken de konuşabilmeyi önemserim.
çerçevesiz pencere bir hayat yaşamak değil gayem, çerçeveleri olmayan pencereden düşünceleri seslendirmek. -ebilmek.
sinema seyretmeyi, izledikten sonra tartışabiliyor isek severim. isterim. değilse niye birlikte gidelim ki? beklentim, tartışabiliyor olmak ise
beklentim karşılanmadığı için eksiklik hissedicem, bu da huzursuz edicek beni.. huzursuzluk duyacağıma niye gideyim..
senin için daha çok vakit geçiriyoruz, daha çok ilgileniyor dediklerin hangi zaman dilimleridir misalen? hangi tavırlardır? doyum hissetme aktivitelerin nelerdir? dile getir bunları..
tatile gitmek dersin misalen.. tatilde ne yapmak istiyorsun, diye sormak isterim. evdeyken sıkıldığın kişi ile niye tatile gitmek istersin?
dışarı çıkıp gezelim dersin,, nereyi gezmek istersin, avm leri mi,, bi oturumluk kahve mi içmek istersin,, evde içemediğin kahvenin dışarıda ne egzantirikliği var?
sahi,, evli arkadaşlar; evlilik genellikle monotonluk klişesi, iki kişilik yalnızlık tanımı, sıkıldım artık mırıldanmalarını barındırmaz mı?
Nerede oturuyorsunuz sakıncası yoksa ? Bolu taraflarında mı ?
haddim değil belki ama (bekarım)
uzun süre flört ettiğinizi söylemissiniz merak ettim. çıkarken ne yapıyordunuz?
birlikte yaptıgınız şeyler yok muydu? -hayır insan ortak zevkleri olmayan biriyle niye evlenir?-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?