Hayvanları severim ama uzaktan:) Köpekten kediden korkarım zaten, kedi ısırmaz evet ama bir arkadaşımın vardı hep elleri kolları çizik içindeydi=) Kuş olabilir belki ama bilmiyorum eşim ne der, kıla tüye karşı kıldır biraz:) alsak eminim bir kez bile yemde vermez kafeste temizlemez.
senin oturduğun şehre yakın sayılır:)
ortak zevklerimiz yok denemez ama o biraz tembel ve çabuk mutlu olan bir insan. Benim sıkılmam ona garip geliyordum eminim. Yani nasıl anlatsam vurdumduymaz desem değil ama yaşıyor geçiyor:) çıkarken birlikte tabiki pek çok şey yapıyorduk aktivite olarak soruyorsan ama dedimya burası küçük bir yer hadi şunu yapalım desem gidecek yer yok. Tek aktivite sinema galiba burda:) Paylaşım açısından diyorsan evlenmeden benim en iyi arkadaşım, sırdaşım, dostumdu da aynı zamanda. Ama şimdi zaten her şeyimi bütün gün naptığımı biliyorsun, zaten her şeyini neler yaptığını biliyorum ne anlatayım durumuna geldik.
cnm sn temizlersin zaten ne diye aldın uğraşmak için adam işten geliyo bide kafes mi temizlesin :)) bnmkide oynamaya gelince oynuyo ama bi kere ne yem ne su uğraşmamıştır..ama tabi kuştanda korkarsan alma çünkü bnmki çok yılışık kafes açık olsun sbhtn akşama omzumdan inmiyo geliyo öpücükler veriyo aşkım cnm bnm fln diyoo çok tatlı bna arkadaş oldu yani..hani korkmuyosan uzaktan değilde yakından sevebilceğin bi hayvan iyi oluyo :)) çünkü bn ilk akvaryumu aldm başta çok gzl izliyodum ama sonra dedim eşime ama bn bunları sevemiyomm..bna kuş al..oda aldı sonrada diyo izlemek içn balık aldm sevmek içn kuş aldm bakalm sırada ne var :))
yok canım öyle elime fln alamam. Daha küçükken başını okşadığım civcivler dışında bir hayvanla yakın temasım olmadı hiç:) O zaman korkarım galiba kuştan. Balıkta öyle bön bön yüzüyor:) ee ne kaldı
sanırım evlilikten çok fazla şey beklemişsiniz
yani ne olacaktı ki? padişah torunu değilseniz geçnme derdi
büyük şehirse sabahın 6sında işe gitme zorunluluğu küçük şehirse gidecek bir yer olmaması gibi dertler
24 yaşında ve üniversite mezunu biri bunları öngörmüş olmalı diye düşünüyorum biraz gerçekçi olunmalı
ben evli değilim işin kötü tarafı tüm arkadaşlarım yurtdışında ve sağlık sorunlarıyla boğuşuyorum
şu anda görüştürüğüm biri var aramız 5bin kmçok uzun süredir tanışıyoruz (10 yıldan fazla oldu) ama daha bir kaç aydır bu anlama büründü ilişkimiz
çok güzel fotograf çeker mesela -kendi blogları filan var-
ben de bir albüm hazırladım her ay için bir fotograf çektim ona yolladım
hem yeni yıl hediyesi hem de profesyonel gözle değerlendir bakalım beğenecek misin dedim
hoşuna gitti -pahalı birşey de değil -hem de bana eğlence oldu baya da vakit aldı
ortak zevklerinize hitap eden bişeyler bulabilirsiniz
İnsandanKaçanHümanist konu ile ilgili neler demiş; Ben her şeyi seninle istiyorum;
Benimle yemek ye. Benimle kahve iç. Benimle kurabiye yap. Benimle kitap oku. Benimle Sünger Bob izle. Benimle dönme dolaba bin. Benimle uyu.
Ben her şeyi seninle yapmak istiyorum.
Seninle pes oynamak. Seninle Galatasaray'ın bütün maçlarına gitmek. Seninle küfür etmek. Seninle yağmurda ıslanmak. Seninle balık tutmak. Seninle sabahlara kadar içmek. Seninle dans etmek.
Seni istiyorum.
Böyle, tam bir gün dolu dolu gülüp eğlenmek. Tam bir gün ağlamalı. Sarıla sarıla, hıçkıra hıçkıra.
Seni izlemek.
Yani gelirsen.
Yani gel. Sensiz her şey biraz fazla eksik...
İ.K.H.
Yani demek istiyor ki; sana sahip olarak, her şeye sahip olmak istiyorum.
yaşama belirli konularda birbirine yakın zeminlerde bakıyorsak mümkün olur bu.
aynı aktiviteden mutlu olmak ile birbirine yakın fikri benimsiyor olmak farklı durumlardır.
eşinin mesleği ne
ne kadar daha orda yaşayacaksınız
bence yalnız olduğun için çok şanslısın güzel yönlerinden bak
müstakil evdesin ne rahat komşu gürültüsü komşu dikizlemeleri yok istediğin zaman süpürge aç istediğin zaman bangır bangır müzik aç dinle istediğin zaman uyu ben hasta olup gürültüden apartman gürültüsünden uyuyamadığım zamanları bilirim
en güzeli zamansız gelen akrabaların yok
kaynana dırdırı ve gerilimi yaşamıyorsun yakın olsan eşinle geçireceğin hafta sonlarını kaynananla geçirecektin
inanki kadınlar kulübünde senin gibi özgür ve rahat olmak isteyen çok bayan vardır
ben senin yerinde olsam kitap okurdum spor yapardım kurslara gidip arkadaşlar edinirdim
en kolayı kk de senle aynı yerdeki bayanlarla yazışıp bir buluşma düzenlerdim
sırf yanındaki insan aynı dışarda farklı ne yapıp tatmin olcaksın meselesi değil bu cnm anlıyorum sni insan farklı şeyler yapmak istiyo..bn dışarda içtiğin kahvenin evde içtiğin kahveden ne farkı var yanındaki insan aynı olunca olayına kesinlikle katılmıyorum biçok kişi içn belki bi farkı olmayabilir ama bn kesinlikle dışarda içtiğim kahveden daha çok zevk alıyorum eşimle evde oturmak yerine dışarda hazır kahvem önüme geliyo ve hava alıyorum farklı mekanlar görüyorum..hem sohbet ediyoruz hem gözümüz farklı yerler görüyo..yani dünyanın en eğlenceli insanı olsun yanında bnce aynı mekan sıkar insanı..bn öyleyim en azından..o zmn her akşam aynı yemeği yapalım amaç karın doyurmak değil mi? karnımız doyuyo sonuçta bu akşam ne yapsam diye düşünme derdide olmaz..katlanabilirmiyiz her akşam aynı yemeğe? nacizane düşüncem :26: farklılıklar değişik aktiviteler evliliğide bnce monotonluktan kurtarır çünkü her mekanda farklı şeyler yaşarsın farklı anıların olur eşinle ama evde en fazla bigün bi odada oturur bigün başka odada oturursun :)) bilmiyorum bn gezmeyi çok seviyorum buda bnm hayatıma renk katıyo ama snn sorunun kçk yerde yaşaman ve bu yüzden kısıtlı imkanlar ve tabi koca faktörüde var..onu bi şekilde yola getirmen lazım cnm sni anlayabilmesi içn.
bence o klasik bir erkek
işe gidiyor eve geliyor karısı yemeğini çayını yapmış ohh sağlığı yerinde senin bi derdin olsa zaten yanında
erkekler kötü gün dostudur biraz
kadınlar ise iyi gün dostu ister oturup konuşsun filan mesela ne yapılacaksa birlikte yapılsın
ama böyle bir ilişki azdır
eminim bütün kadınlar da sıkılıyordur
ama o dediğin büyükşehirde çalışan ve çocuk büyüten kadınlar pek sıkılamıyor çünkü sıkılacak vakit bulamıyor geneli yoksa tabi ki onlar da eşleriyle vakit geçirmek isterler
bende gezmeyi çok sever-dim. Bu şehre gelmeden önce. Bir gün evde durmazdım. Arkadaşlarımla olsun eşimle olsun her gün dışardaydık. Sadece bi çay içmeye avrupa yakasından kız kulesine gidip döndüğümüz çok olmuştur yorulmadan üşenmeden. Şimdi burda gezecek yer yok, olanı uzak... Eşimde bana hak vermiyor değil ama ben napabilirim diyor. Bi yerlere gidelim ama havalar soğuk diyor. Bana sunduğu en değişik öneri hadi sinemaya gidelim. Bu mu yani? Şımarıklıkmı yapıyorum bilmiyorum ama ben boğazı özledim, o kalabalığı özledim. Burda akşam 10dan sonra açık dükkan bile yok bırak sokaklarda insanı
ay cnm bnde bu şehrden kurtulmak istiyodum bian önce ama snden duyunca sanırım bnde yapamam kçk yerde çnkü burda doğdum burda büyüm zor başka yere alışmak herşey ayağının altında.. bnde yapamam heralde öyle bi yerde..ama karamsarlığa kapılma ve yuvanıda koru cnm elbet geçicek bugünler feraha kavuşcaksın
Canım 1 sene çabuk geçer inşallah..Peki daha sonra nereye gideceğiniz belli mi ? İstanbul dan sonra her gün dışarı çıkıp gezen biri olarak ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum..Ben de her gün gezer çıkardım..10 dakikalığına bile hava almak için çıkmak yeterdi bana...Şu an bulunduğum yerde sadece 2 market var..Eczane ,kuaför,kafe vs yok..Bunlar için şehir merkezine gitmek gerek..Orası da uzak...Zaten 2 küçük bebekle yerimden kıpırdayamıyorum..Eşimle ve çocuklarla anca hafta sonları çıkabiliyorum..Artık iyice delirdiğim için eşim pes etti ve biz de eşimin işinin istanbul daki merkezine gideceğiz bu sene sonuna doğru inşallah...
teşhis çok doğru. Klasik bir erkek! Bi eksiğimiz gediğimiz varmı yok? Sağlığımız şükür yerinde. Evime gelirim yemeğimi yer çay içer o zaman sohbet ederim tamam mutluyuz:)
Bu arada o çalışan çocuklu kadınlar sıkılmıyor mu demedim. Durumu yadırgamıyor mu dedim. Yani para kazanmak zorunda olduğun için çocuğundan eşinden ayrı kalıyorsun ve günün yarısında iş yerinde belkide sevmediğin insanlarla dip dibeyken sadece günün 6da birinde ailenle oluyorsun bu beni zorlayan bu durumda olan eşim dahil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?