bak amanede, sen daha sözlüsün, her ne kadar kabul etmesinde tuhaf ilişkileri olan rahat bir aileye gelin gideceksin bu gidişle. sen evliliğin ne olduğunu bilmeden atlama. yarın daha beteri başına gelir. sen evlenince her gece kocanla olursun.... ne diyim sana evlen de gör gününü... sana akıl verip iyiliğini isteyen insanlara böyle yaklaşıyorsun ya sen o sedeften çok da farklı değilmişsin.
sen o sözlüne layıksın. sakın ayrılma. git evlen onunla... sonra buraya yazarsın..
konu sahibi arkadaşım, hayat böyle.. evleniyorsun... eşin çalışmak zorunda. iş bulabiliyorsan sen de çalışıyorsun. ev işi yemek tv derken gece oluyor... istanbulda da emin ol hayat hemen hemen böyle. eşinle sarılarak tv izlemek bir sürü insanın hayali ama hergün olunca monoton oluyor. arada sinemaya gidiyoruz. kitap okurken genelde sarılıp aynı kitabı okuyoruz. ps3 oynuyoruz bazen... öyle vakit geçiriyoruz. evlilik bu güzelim. ah keşke çok paramız olsa dünya turu yapsak diye hayal ediyoruz:) bazen eşim tvde sevmediğim bi programa takılıyor, ben de netten ayakkabı modelleri açıp bakıyorum. kocama da gösteriyorum anlıyomuş gibi "hııı güzelmiş" diyor. o da futbolla ilgili bişiler diyince ben de anlıyormuş gibi "hıı evet" diyorum... eşinin yeni birşeyler akıl etmesini bekleme erkek o... sen değişiklik yap. ne bileyim ben sevdiğim yabancı dizileri gündüzden indiriyorum, akşam onu izliyoruz. bazen kağıt oyunu oynuyoruz. ikimiz birlikte sanal şirinler oyunu oynuyoruz (1.5 senedir her gün aman ekinler öldümü şu saate ek...), bazen otururken eşime kalk üstünü değiltir bunu bunu giy gel diyorum. gözüme güzel gözüksün. o da bana diyor.... yani sen canın ne istiyorsa eşine de. eşin kendi akıl etmiyor diye üzülme. erkeklerin kafası öyle şeylere çalışmaz.