- 15 Haziran 2023
- 44
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayaykalben09
-
Clupte müdürlük yapıyorİş ne ?
Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım 8 aydır evliyim ben evlenmeden önce sürekli gezen bir insandım eşimle gece clubunde tanıştık ilk başta arkadaştık daha sonra sevgili olduk bu dönemde onun işini hiç problem etmemiştim çünkü gerçekten ciddi bir ilişki yaşamak istediğini söylemişti işi yüzünden ona ön yargılı davranmadım daha sonra beni sürekli götürüyordu clube beraber eğleniyorduk yani yapacağım herşeyi onunla yapıyordum orda yanlış birşey yapmadığını düşünüyordum sonra biz evlendik ve evlendiğimiz günden belli beni bir kere dışarı çıkarttı başka hiç bi yere gitmedik kendisi beni tek yollamıyor arkadaşlarımla çıksam sorun çıkartıyor kendisi de götürmüyor sürekli işle ilgileniyor ve evlendikten sonea clube de hiç götürmedi neymiş karısı olmuşum onun ve şimdi o kadar sinir oluyorum ki kendisi gidip kafa dağıtıyor orda en azından bir ortam görüyor ama ben artık bırakın clubu felan insan göremiyorum eve tıkılıp kaldım 8 aydır ne yapacağımı şaştım söylediğimde bıkmış hayattan ben hanginize yeteyim diyor bende diyorum madem benimle vakit geçirip bişeyler yapmayacaktın neden evlendin en azından kendin götürmüyorsan arkadaşlarımla vakit geçirmeme izin ver değilmi ne yapacağım bilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum insan sevdiğini mutlu eder
Bana yanlış birşey yaptığını hiç görmedim telefonu ortadadır sürekli eve gelir işten çıkınca ama ben çok bunaldımİş ne ?
Yazmayı unutmuşum gece clubünde müdürlük yapıyorEşinizin işi nedir ?
Clupte müdürlük yapıyorİş ne ?
Kendince sizi temiz hayata çekmiş, ataerkil kafayla bu benim namusum deyip eve tıkmış. Her haltı yemek ona hak size yasak.Clupte müdürlük yapıyor
Yazmayı unutmuşum gece clubünde müdürlük yapıyor
Bilmiyorum birşey yakalamadım hiç aldattığından şüphelenmiyorum ama resmen beni eve tıkadı sizin dediğiniz gibi bir kere de eşim bunaldı oda eğlenmeye hakkı gezmeye hakkı var diye umursamadıKendince sizi temiz hayata çekmiş, ataerkil kafayla bu benim namusum deyip eve tıkmış. Her haltı yemek ona hak size yasak.
Beyinsiz erkek milleti işte.
Eşim akşam saat 10 da gidiyor gece de 2 de geliyor haftaiçi izinli ama ondada evdeyiz benim çalışmamı istemiyorEşinizin çalışma saatleri, izin günü ve düzeni nasıl ? Siz okuyor musunuz, çalışıyor musunuz ?
Aldatmayla ilgili birşey demedim. Ama nereye kadar böyle devam edebilir ki? Adamakıllı alın karşınıza konuşun.Bilmiyorum birşey yakalamadım hiç aldattığından şüphelenmiyorum ama resmen beni eve tıkadı sizin dediğiniz gibi bir kere de eşim bunaldı oda eğlenmeye hakkı gezmeye hakkı var diye umursamadı
Ay niye her seye o karar veriyor? Siz kukla misiniz? Niye sesiniz çıkmıyor?Eşim akşam saat 10 da gidiyor gece de 2 de geliyor haftaiçi izinli ama ondada evdeyiz benim çalışmamı istemiyor
Clupte tanıştığı kızla evlenip onu clube goturmemekmiKızlar merhaba ben 23 yaşındayım 8 aydır evliyim ben evlenmeden önce sürekli gezen bir insandım eşimle gece clubunde tanıştık ilk başta arkadaştık daha sonra sevgili olduk bu dönemde onun işini hiç problem etmemiştim çünkü gerçekten ciddi bir ilişki yaşamak istediğini söylemişti işi yüzünden ona ön yargılı davranmadım daha sonra beni sürekli götürüyordu clube beraber eğleniyorduk yani yapacağım herşeyi onunla yapıyordum orda yanlış birşey yapmadığını düşünüyordum sonra biz evlendik ve evlendiğimiz günden belli beni bir kere dışarı çıkarttı başka hiç bi yere gitmedik kendisi beni tek yollamıyor arkadaşlarımla çıksam sorun çıkartıyor kendisi de götürmüyor sürekli işle ilgileniyor ve evlendikten sonea clube de hiç götürmedi neymiş karısı olmuşum onun ve şimdi o kadar sinir oluyorum ki kendisi gidip kafa dağıtıyor orda en azından bir ortam görüyor ama ben artık bırakın clubu felan insan göremiyorum eve tıkılıp kaldım 8 aydır ne yapacağımı şaştım söylediğimde bıkmış hayattan ben hanginize yeteyim diyor bende diyorum madem benimle vakit geçirip bişeyler yapmayacaktın neden evlendin en azından kendin götürmüyorsan arkadaşlarımla vakit geçirmeme izin ver değilmi ne yapacağım bilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum insan sevdiğini mutlu eder
Eşim akşam saat 10 da gidiyor gece de 2 de geliyor haftaiçi izinli ama ondada evdeyiz benim çalışmamı istemiyor
Konuştum düzelicem diyip aynı şeyleri yapıyor yineAldatmayla ilgili birşey demedim. Ama nereye kadar böyle devam edebilir ki? Adamakıllı alın karşınıza konuşun.
Bunları bilerek evlenmediniz mi?Eşim akşam saat 10 da gidiyor gece de 2 de geliyor haftaiçi izinli ama ondada evdeyiz benim çalışmamı istemiyor
Hayır evlenmeden önce hiç karışmazdı evlendikten sonra sürekli kurallar koymaya başladı neymiş beni çok seviyormuş ondanmışClupte tanıştığı kızla evlenip onu clube goturmemekmisizi neden bukadar kısıtlıyor yani evlenmeden hiç anlamadinizmi
Razı gelmeyip ne yapacağım boşanmak istediğimi söyledim ama ben ayrılmam asla nolur bir şans ver diye yalvardı ama sonuç aynıBunları bilerek evlenmediniz mi?
Sizin calisasiniz olsa kabul etmediniz zaten.
Adam sizinle gece kulübünde tanışmış, işi de yine gece kulübünde ama sizi götürmüyor, arkadaşlarınızla çıkmanızı istemiyor, gündüz de çıkarıyorsunuz gibi anladım. Sizi almış ebe hapsetmis o zaman. Nasil razı geliyorsunuz buna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?