- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi hayaykalben09
-
Clupte tanıştığı kızla evlenip onu clube goturmemekmisizi neden bukadar kısıtlıyor yani evlenmeden hiç anlamadinizmi
Hayır bilerek evlenmedim çünkü evlenmeden önce böyle değildiBunları bilerek evlenmediniz mi?
Sizin calisasiniz olsa kabul etmediniz zaten.
Adam sizinle gece kulübünde tanışmış, işi de yine gece kulübünde ama sizi götürmüyor, arkadaşlarınızla çıkmanızı istemiyor, gündüz de çıkarıyorsunuz gibi anladım. Sizi almış ebe hapsetmis o zaman. Nasil razı geliyorsunuz buna?
Evlenmeden önce çalışıyor muydunuz? Hiç mi aranızda geçmedi bu konular?Hayır bilerek evlenmedim çünkü evlenmeden önce böyle değildi
Ben ne yapacağım bilmiyorum ayrılmak istiyorum ama nasılKusura bakmayın ancak seviyorum lafları faso fiso. Tam tersine seven ve güvenen erkek asla böyle tavırlar sergilemez, karışmaz, kırmaz. Sevgi böyle bi şey değil. Sizinde yanında götürse ne olacak? Demek ki gönlünüzün kayacağını düşünüyor. Mutlaka bir şüphesi var ki sürekli engel olma çabaları var. Arkadaşlarınızla görüşmenize karışmak nedir ya şaka gibi. En nefret tipler. Bence çocuk falan yapmayın en azından bu gidişatı değerlendirme fırsatınız olsun ki bana göre ayrılmanız en hayırlısı.
Çalışıyordum ama bıraktım eğer ihtiyacımız olursa çalışırım demiştim oda tamam demişti evlendikten 1 ay sonra dayanamadım işe tekrar girmek istedim ama kabul etmediEvlenmeden önce çalışıyor muydunuz? Hiç mi aranızda geçmedi bu konular?
Evlenmeden önce hiç mi sinyal vermedi böyle davranacağına dair?Konuştum düzelicem diyip aynı şeyleri yapıyor yine
Bir iş bulup çalışacaksınız. Arkadaşınızla çıkmak istediğinizde çıkacaksınız. Kimseyle görüşemiyorum diyorsunuz. Hapis hayatı bu farkında mısınız?Razı gelmeyip ne yapacağım boşanmak istediğimi söyledim ama ben ayrılmam asla nolur bir şans ver diye yalvardı ama sonuç aynı
Hayır diyorum ya sürekli beraber gidiyorduk ne kıyafetime ne başka bişeye karışmazdı ama nikahı kıydıktan sonra sen karım oldun diye hep kurallar koyduEvlenmeden önce hiç mi sinyal vermedi böyle davranacağına dair?
Bir insan bir anda değişmez yani.
Nasıl derken? Eşiniz istemediği için mi korkuyorsunuz?Ben ne yapacağım bilmiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl
Kavga kıyamet koparıyor sürekli çıktığıma bin pişman olup geri döndüm bir keresinde arkadaşlarımın yanında rezil etti beniBir iş bulup çalışacaksınız. Arkadaşınızla çıkmak istediğinizde çıkacaksınız. Kimseyle görüşemiyorum diyorsunuz. Hapis hayatı bu farkında mısınız?
Hayır ailem var bi yandan aslında onlar pek bişey demezler ama eşim ayrılmaz zorluk çıkartıyor bi gün evdeki eşyalarımı herşeyimi toplayıp bir not bırakıp ertesi gün dava açmayı düşünüyorum artıkNasıl derken? Eşiniz istemediği için mi korkuyorsunuz?
Hayır öyle olsa 1 yıl boyunca götürmezdi ve kaç kere gittim bir kere bile yanlış bir hareketim olmadı kimseye karşıBence bu kız club da beni buldu. Bir daha giderse başkasını bulur beni aldatır kafasındaki ataerkil erkek. Bence kurtulun biran önce
O an koysanıza şartlarınızı masaya. Yalvardı her sey aynı ne demek? Ya boşan ya kabul ettir.Razı gelmeyip ne yapacağım boşanmak istediğimi söyledim ama ben ayrılmam asla nolur bir şans ver diye yalvardı ama sonuç aynı
Çalışmamı istemiyor,Eşim akşam saat 10 da gidiyor gece de 2 de geliyor haftaiçi izinli ama ondada evdeyiz benim çalışmamı istemiyor
Söyledim hiçbirşeye karışmayacaksın diye hepsini söyledim tamam dedi söz verdi ama yine aynıO an koysanıza şartlarınızı masaya. Yalvardı her sey aynı ne demek? Ya boşan ya kabul ettir.
Ne demek kabul etmedi ya şaka mı yapıyorsunuz? Okurken yüzümü buruşturmaktan kırıştımÇalışıyordum ama bıraktım eğer ihtiyacımız olursa çalışırım demiştim oda tamam demişti evlendikten 1 ay sonra dayanamadım işe tekrar girmek istedim ama kabul etmedi
Ne demek aynı ya ben bunu anlamiyorum. Napiyo silah dayayıp çıkmayacaksın mı diyo. Çık işte. Napabilir yani?Söyledim hiçbirşeye karışmayacaksın diye hepsini söyledim tamam dedi söz verdi ama yine aynı
Herhalde beni evde kukla gibi görüyor ne bayramımız var ne başka bişey Ramazan bayramında bile evde tek geçirdim kendisi işteydi şimdi de aynı konser yapıyolar bayramda hiç seni de götüreyim demiyor zoruma gidiyorÇalışmamı istemiyor,
Gezmemi istemiyor,
Arkadaş buluşmalarını istemiyor….
Peki siz bunun neresindesiniz?
Bilmiyorum biraz sinirli zarar verir diye korkuyorumNe demek aynı ya ben bunu anlamiyorum. Napiyo silah dayayıp çıkmayacaksın mı diyo. Çık işte. Napabilir yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?