Evliyim ama yalnızım

Kusura bakmayın ancak seviyorum lafları faso fiso. Tam tersine seven ve güvenen erkek asla böyle tavırlar sergilemez, karışmaz, kırmaz. Sevgi böyle bi şey değil. Sizinde yanında götürse ne olacak? Demek ki gönlünüzün kayacağını düşünüyor. Mutlaka bir şüphesi var ki sürekli engel olma çabaları var. Arkadaşlarınızla görüşmenize karışmak nedir ya şaka gibi. En nefret tipler. Bence çocuk falan yapmayın en azından bu gidişatı değerlendirme fırsatınız olsun ki bana göre ayrılmanız en hayırlısı.

Clupte tanıştığı kızla evlenip onu clube goturmemekmi sizi neden bukadar kısıtlıyor yani evlenmeden hiç anlamadinizmi
Hayır bilerek evlenmedim çünkü evlenmeden önce böyle değildi

Ben ne yapacağım bilmiyorum ayrılmak istiyorum ama nasıl

Razı gelmeyip ne yapacağım boşanmak istediğimi söyledim ama ben ayrılmam asla nolur bir şans ver diye yalvardı ama sonuç aynı
Bir iş bulup çalışacaksınız. Arkadaşınızla çıkmak istediğinizde çıkacaksınız. Kimseyle görüşemiyorum diyorsunuz. Hapis hayatı bu farkında mısınız?

Bence bu kız club da beni buldu. Bir daha giderse başkasını bulur beni aldatır kafasındaki ataerkil erkek. Bence kurtulun biran önce

Bir iş bulup çalışacaksınız. Arkadaşınızla çıkmak istediğinizde çıkacaksınız. Kimseyle görüşemiyorum diyorsunuz. Hapis hayatı bu farkında mısınız?
Kavga kıyamet koparıyor sürekli çıktığıma bin pişman olup geri döndüm bir keresinde arkadaşlarımın yanında rezil etti beni

Çalışıyordum ama bıraktım eğer ihtiyacımız olursa çalışırım demiştim oda tamam demişti evlendikten 1 ay sonra dayanamadım işe tekrar girmek istedim ama kabul etmedi
Ne demek kabul etmedi ya şaka mı yapıyorsunuz? Okurken yüzümü buruşturmaktan kırıştım

Çalışmamı istemiyor,
Gezmemi istemiyor,
Arkadaş buluşmalarını istemiyor….
Peki siz bunun neresindesiniz?
Herhalde beni evde kukla gibi görüyor ne bayramımız var ne başka bişey Ramazan bayramında bile evde tek geçirdim kendisi işteydi şimdi de aynı konser yapıyolar bayramda hiç seni de götüreyim demiyor zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…