Evliyim ama yalnızım

öyle birşey olmaz çocuk istemiyorum spiral taktırdım en kısa sürede boşanacağım

Genç insanlarsınız. Gezmek tozmak varken eve kapatılmışsın. Hafta içi izinliymiş ne bileyim hiç pikniklere, yemeklere, kahve içmeye falan çıkmaz mısınız haftada 2-3 kere?
Onun gece kulübü olmadı başka bi yere müzik dinlemeye gidilebilir. Arkadaşlarla karışma olayına girmiyorum bile asla kabul edilebilir değil. Eğer böyle devam edecekse ciddi adımlar at yazık bidaha 23 yaşında olmicaksın. Bide bu adam kucağına çocuk verirse sen tamamen unut artık sosyal hayatı, kendine bunu yapma

Gerçekten içimdekileri yazmışsın bu adamla evli kalmaya devam edersem zaten bu hayati iyice kabullenmiş olacağım sizce nasıl ayrılmayım ayrılmayı yüz yüze konuştuğumda kabul etmedi ansızın gidesim geliyor herşeyi toplayım

Konunuzu yeniden okuyun. Eşiniz klübe kafa dağıtmaya, ortam görmeye değil çalışmaya gidiyor öncelikle.

Arkadaşlarını çağırma durumu da, mekanı dolu tutma ve müşteri çekme stratejisi ile ilgili bir durum.

Eşinizin izin günü her ne zamansa, o gün için birlikte plan yapabilirsiniz.

Ayrılmamak için şartlar sun öyle durumda. Arkadaşlarımla çıkıp gezmeme laf etme, yeni evliyiz birlikte gezelim, seninle zaman geçirmek istiyorum bunlar olursa ayrılmayı bende istemem ama bu yaşımda hapis hayatı yaşamak istemiyorum tarzında konuşabilirsin ancak.. umarım anlar

Razı gelmeyip ne yapacağım boşanmak istediğimi söyledim ama ben ayrılmam asla nolur bir şans ver diye yalvardı ama sonuç aynı
Adamın hiç yalvarir bir hâli yok bence..
Klübun müdürü olunca,gittiğiniz mekanda hafiften lüks olunca ; kaçırmayayim bu adama basayım nikahı dedin değil mi ?
E tabi,bu alemin de akıllısı sensin..
Hiç dusunmedin mi seni oraya goturmeyisinin sebinin başka bir kadın olmadığını ?
Zaten kaçırmış ağzından,hanginize yeteyim demiş gayri ihtiyari
Olmaz deme çünkü seni de orada tanıdı.
Ayrıca kaç yaşında bu adam, sevgililik döneminiz ne kadar sürdü ?
Sen kafesledim sanirken kocan seni kafeslemis.
Buna ava giderken avlanmak deniyor

Alakası yok benim param var zaten istediğim her mekana girip parasını da öderdim maddi anlamda birbirimizden hiçbir beklentimiz olmadı müdür sonuçta orada ne kadar alabilir 30 35 en fazla aylık bilmiyorum başka kadın olsaydı yakalardım telefonu elimde sürekli birde iş dışında biryere de gittiği yok sürekli evde 29 yaşında 2 yıldır tanışıyoruz toplam

30-35 bin az mi ?
Ölelim o zaman biz..
Madem paraniz var,istediğinizi yapabilecek,arzu ettiğiniz yerlere gidip gelecek imkanınız da var ; sizi izinsiz çise bile gondermeyecek bir adamı neden çekiyorsunuz ?
Sanki pavyon işletiyor kocanız.
Mekanına gelen kadınlari potansiyel olarak hafif ve ahlaksız mi görüyor.
Yani siz bu adamla evlenmeseydiniz ahlaktan yoksun mu kalacaktiniz.
Sonuçta siz de o mekanın müdavimiymissiniz.

Seven insan bu kadar kısıtlamaz. Evet belki ataerkillik yapıyor ama dizinde hava almanız lazım. Sizi bu kadar çevrenizden soyutlayamaz. Bence bu sevgi değil. Birde kendi müdürü olduğu clube neden götürmüyor. Ben olsam şöyle düşünürüm en azından benim olduğum yerde arkadaşlarıyla eğlensin başka yere gitmesindense derim. Birde yaşınız çok küçük daha neden bu yaşta evlilik yaptınız? Hayatınızı daha yaşayarak evlilik yapsaydınız keşke. Ben bütün genç kızlara şunu söylüyorum hayatınızı sonuna kadar yaşayın evlilik için koştur koştur gitmeyin. Bir kadın 30 lu yaşlarından sonrada evlenebilir kaba bir tabirle söylücem ama bu kadının evde kalmış kız kurusu olduğunu göstermez. Ama bir kere böyle bir evlilik yapmışsın genç yaşında en azından hemen hamile kalma sakın. Eşini karşına al adamakıllı konuş seninde biraz gezip tozmaya hakkın var evlilik evde oturup adam beklemek değil bunu ona anlat.

Siz ne mezunusunuz ?
mesleğiniz var mı ?
Eşinizle ilgili aşmanız gereken bir sürü sorun var yetişkin bir bireyi eve kapatıp hiçbir şey yapmasına izin vermemek ne demek. Çalışmak bir kadının garantisidir bunu elinizden alamaz. Dünyanın bin bir türlü hali var. Senin yaşın tam kariyer yapmaya başlama mesleğinde ilerleme yaşı bu yaşlarınızı bir adam için heba etmeyin. Madem evdesiniz tüm gün online eğitim alıp dil öğrenin KPSS çalışın atanırsanız sormayın dik durun gidin çalışın. Atanamasanız bile yine sormayın dik durun gidin mesleğiniz üzerine işe girin çalışın. Çalışmanıza alışırsa zamanla sosyal hayatınıza da karışmamaya başlar.

Bilmiyorum birşey yakalamadım hiç aldattığından şüphelenmiyorum ama resmen beni eve tıkadı sizin dediğiniz gibi bir kere de eşim bunaldı oda eğlenmeye hakkı gezmeye hakkı var diye umursamadı
Aldatması mi gerekiyor ya zaten sizi aldattığı söylenmemiş, adam hayatına bakıyor sizi eve kapatmış bu kadar basit. Çocuk olmadan ayrılın bence

Önce ailenizle konuşun ve hiçbir şey demeden terkedin onu,gece kulübü insanları belalı olur. Ailenizin desteği çok önemli burada.

Hayır evlenmeden önce hiç karışmazdı evlendikten sonra sürekli kurallar koymaya başladı neymiş beni çok seviyormuş ondanmış
şimdi biraz şüpheci bir yaklaşım olacak ama
muhtemelen kulüpteki kişilerle sizinle yakınlaşmadan önce sizin veya arkadaşlarınızın fiziği vs hakkında konuştu
şuna bak taş vs
şimdi onların yanına sokmak istemiyor "namusum" ayağına..... (haspam)

eşinizden çok toksik erkek vibe'ı aldım. Peki sizin bir arkadaş çevreniz yok mu, illa club'a gitmek değil ama dışarıda vakit geçirebileceğiniz arkadaşlarınız olması lazım. Çalışıyor musunuz? Eve tıkılıp kaldıysanız en iyi ilaç bir işe girip çalışmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…