- 15 Haziran 2023
- 44
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayaykalben09
-
öyle birşey olmaz çocuk istemiyorum spiral taktırdım en kısa sürede boşanacağımIse girmenizin yaptirimi ne olacak? Boşanacak mı mesela? Siz gidin, is basvurusu yapin baslayin ise. Sonrada bosanin. Ben bu hikayeyi biliyorum. 4 ay sonra gelip: "korunurken hamile kaldim, farketmedim aldiramadim, su an bu evi terk edemem, cocuk buyuyunce ise gireceğim, bosanacagim ve kapanış"
öyle birşey olmaz çocuk istemiyorum spiral taktırdım en kısa sürede boşanacağım
Genç insanlarsınız. Gezmek tozmak varken eve kapatılmışsın. Hafta içi izinliymiş ne bileyim hiç pikniklere, yemeklere, kahve içmeye falan çıkmaz mısınız haftada 2-3 kere?
Önerim aylık ya da 3 aylık iğne, daha garanti bence. Tabi günü geçmemesi lazımöyle birşey olmaz çocuk istemiyorum spiral taktırdım en kısa sürede boşanacağım
Gerçekten içimdekileri yazmışsın bu adamla evli kalmaya devam edersem zaten bu hayati iyice kabullenmiş olacağım sizce nasıl ayrılmayım ayrılmayı yüz yüze konuştuğumda kabul etmedi ansızın gidesim geliyor herşeyi toplayımGenç insanlarsınız. Gezmek tozmak varken eve kapatılmışsın. Hafta içi izinliymiş ne bileyim hiç pikniklere, yemeklere, kahve içmeye falan çıkmaz mısınız haftada 2-3 kere?
Onun gece kulübü olmadı başka bi yere müzik dinlemeye gidilebilir. Arkadaşlarla karışma olayına girmiyorum bile asla kabul edilebilir değil. Eğer böyle devam edecekse ciddi adımlar at yazık bidaha 23 yaşında olmicaksın. Bide bu adam kucağına çocuk verirse sen tamamen unut artık sosyal hayatı, kendine bunu yapma
Tamam teşekkürleriBurdakiler genelde spiralle hamile kaliyo, aman dikkat edin
Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım 8 aydır evliyim ben evlenmeden önce sürekli gezen bir insandım eşimle gece clubunde tanıştık ilk başta arkadaştık daha sonra sevgili olduk bu dönemde onun işini hiç problem etmemiştim çünkü gerçekten ciddi bir ilişki yaşamak istediğini söylemişti işi yüzünden ona ön yargılı davranmadım daha sonra beni sürekli götürüyordu clube beraber eğleniyorduk yani yapacağım herşeyi onunla yapıyordum orda yanlış birşey yapmadığını düşünüyordum sonra biz evlendik ve evlendiğimiz günden belli beni bir kere dışarı çıkarttı başka hiç bi yere gitmedik kendisi beni tek yollamıyor arkadaşlarımla çıksam sorun çıkartıyor kendisi de götürmüyor sürekli işle ilgileniyor ve evlendikten sonea clube de hiç götürmedi neymiş karısı olmuşum onun ve şimdi o kadar sinir oluyorum ki kendisi gidip kafa dağıtıyor orda en azından bir ortam görüyor ama ben artık bırakın clubu felan insan göremiyorum eve tıkılıp kaldım 8 aydır ne yapacağımı şaştım söylediğimde bıkmış hayattan ben hanginize yeteyim diyor bende diyorum madem benimle vakit geçirip bişeyler yapmayacaktın neden evlendin en azından kendin götürmüyorsan arkadaşlarımla vakit geçirmeme izin ver değilmi ne yapacağım bilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum insan sevdiğini mutlu eder
Tamam öyle ama davet edebiliyor işine gelen arkadaşlarını gel seni misafir edeyim ikram edeyim diye sorun çalışan olması değil sorun club de değil ben yalnızım sürekli ruh gibi yaşıyorum ilgi desen ilgi yok sabah uyanır gidene kadar telefonla oynar ne bi karımı gezdireyim ne başka birşey ve beni de çıkartmıyor sorun club mü sizce
Ayrılmamak için şartlar sun öyle durumda. Arkadaşlarımla çıkıp gezmeme laf etme, yeni evliyiz birlikte gezelim, seninle zaman geçirmek istiyorum bunlar olursa ayrılmayı bende istemem ama bu yaşımda hapis hayatı yaşamak istemiyorum tarzında konuşabilirsin ancak.. umarım anlarGerçekten içimdekileri yazmışsın bu adamla evli kalmaya devam edersem zaten bu hayati iyice kabullenmiş olacağım sizce nasıl ayrılmayım ayrılmayı yüz yüze konuştuğumda kabul etmedi ansızın gidesim geliyor herşeyi toplayım
Hanginize yeteyim derken? kulüpteki kızlardan bahsetmiyordur inşallah. Adsfagagaben hanginize yeteyim diyor
Adamın hiç yalvarir bir hâli yok bence..Razı gelmeyip ne yapacağım boşanmak istediğimi söyledim ama ben ayrılmam asla nolur bir şans ver diye yalvardı ama sonuç aynı
Alakası yok benim param var zaten istediğim her mekana girip parasını da öderdim maddi anlamda birbirimizden hiçbir beklentimiz olmadı müdür sonuçta orada ne kadar alabilir 30 35 en fazla aylık bilmiyorum başka kadın olsaydı yakalardım telefonu elimde sürekli birde iş dışında biryere de gittiği yok sürekli evde 29 yaşında 2 yıldır tanışıyoruz toplamAdamın hiç yalvarir bir hâli yok bence..
Klübun müdürü olunca,gittiğiniz mekanda hafiften lüks olunca ; kaçırmayayim bu adama basayım nikahı dedin değil mi ?
E tabi,bu alemin de akıllısı sensin..
Hiç dusunmedin mi seni oraya goturmeyisinin sebinin başka bir kadın olmadığını ?
Zaten kaçırmış ağzından,hanginize yeteyim demiş gayri ihtiyari
Olmaz deme çünkü seni de orada tanıdı.
Ayrıca kaç yaşında bu adam, sevgililik döneminiz ne kadar sürdü ?
Sen kafesledim sanirken kocan seni kafeslemis.
Buna ava giderken avlanmak deniyor
30-35 bin az mi ?Alakası yok benim param var zaten istediğim her mekana girip parasını da öderdim maddi anlamda birbirimizden hiçbir beklentimiz olmadı müdür sonuçta orada ne kadar alabilir 30 35 en fazla aylık bilmiyorum başka kadın olsaydı yakalardım telefonu elimde sürekli birde iş dışında biryere de gittiği yok sürekli evde 29 yaşında 2 yıldır tanışıyoruz toplam
Kendisi gidiyor ama seni yollamıyor? Beraber gidelim de bakalım napacakkendisi gidip kafa dağıtıyor orda en azından bir ortam görüyor ama ben artık bırakın clubu felan insan göremiyorum eve tıkılıp kaldım 8 aydır
Siz ne mezunusunuz ?Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım 8 aydır evliyim ben evlenmeden önce sürekli gezen bir insandım eşimle gece clubunde tanıştık ilk başta arkadaştık daha sonra sevgili olduk bu dönemde onun işini hiç problem etmemiştim çünkü gerçekten ciddi bir ilişki yaşamak istediğini söylemişti işi yüzünden ona ön yargılı davranmadım daha sonra beni sürekli götürüyordu clube beraber eğleniyorduk yani yapacağım herşeyi onunla yapıyordum orda yanlış birşey yapmadığını düşünüyordum sonra biz evlendik ve evlendiğimiz günden belli beni bir kere dışarı çıkarttı başka hiç bi yere gitmedik kendisi beni tek yollamıyor arkadaşlarımla çıksam sorun çıkartıyor kendisi de götürmüyor sürekli işle ilgileniyor ve evlendikten sonea clube de hiç götürmedi neymiş karısı olmuşum onun ve şimdi o kadar sinir oluyorum ki kendisi gidip kafa dağıtıyor orda en azından bir ortam görüyor ama ben artık bırakın clubu felan insan göremiyorum eve tıkılıp kaldım 8 aydır ne yapacağımı şaştım söylediğimde bıkmış hayattan ben hanginize yeteyim diyor bende diyorum madem benimle vakit geçirip bişeyler yapmayacaktın neden evlendin en azından kendin götürmüyorsan arkadaşlarımla vakit geçirmeme izin ver değilmi ne yapacağım bilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum insan sevdiğini mutlu eder
Aldatması mi gerekiyor ya zaten sizi aldattığı söylenmemiş, adam hayatına bakıyor sizi eve kapatmış bu kadar basit. Çocuk olmadan ayrılın benceBilmiyorum birşey yakalamadım hiç aldattığından şüphelenmiyorum ama resmen beni eve tıkadı sizin dediğiniz gibi bir kere de eşim bunaldı oda eğlenmeye hakkı gezmeye hakkı var diye umursamadı
Önce ailenizle konuşun ve hiçbir şey demeden terkedin onu,gece kulübü insanları belalı olur. Ailenizin desteği çok önemli burada.Tamam öyle ama davet edebiliyor işine gelen arkadaşlarını gel seni misafir edeyim ikram edeyim diye sorun çalışan olması değil sorun club de değil ben yalnızım sürekli ruh gibi yaşıyorum ilgi desen ilgi yok sabah uyanır gidene kadar telefonla oynar ne bi karımı gezdireyim ne başka birşey ve beni de çıkartmıyor sorun club mü sizce
şimdi biraz şüpheci bir yaklaşım olacak amaHayır evlenmeden önce hiç karışmazdı evlendikten sonra sürekli kurallar koymaya başladı neymiş beni çok seviyormuş ondanmış
eşinizden çok toksik erkek vibe'ı aldım. Peki sizin bir arkadaş çevreniz yok mu, illa club'a gitmek değil ama dışarıda vakit geçirebileceğiniz arkadaşlarınız olması lazım. Çalışıyor musunuz? Eve tıkılıp kaldıysanız en iyi ilaç bir işe girip çalışmaktır.Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım 8 aydır evliyim ben evlenmeden önce sürekli gezen bir insandım eşimle gece clubunde tanıştık ilk başta arkadaştık daha sonra sevgili olduk bu dönemde onun işini hiç problem etmemiştim çünkü gerçekten ciddi bir ilişki yaşamak istediğini söylemişti işi yüzünden ona ön yargılı davranmadım daha sonra beni sürekli götürüyordu clube beraber eğleniyorduk yani yapacağım herşeyi onunla yapıyordum orda yanlış birşey yapmadığını düşünüyordum sonra biz evlendik ve evlendiğimiz günden belli beni bir kere dışarı çıkarttı başka hiç bi yere gitmedik kendisi beni tek yollamıyor arkadaşlarımla çıksam sorun çıkartıyor kendisi de götürmüyor sürekli işle ilgileniyor ve evlendikten sonea clube de hiç götürmedi neymiş karısı olmuşum onun ve şimdi o kadar sinir oluyorum ki kendisi gidip kafa dağıtıyor orda en azından bir ortam görüyor ama ben artık bırakın clubu felan insan göremiyorum eve tıkılıp kaldım 8 aydır ne yapacağımı şaştım söylediğimde bıkmış hayattan ben hanginize yeteyim diyor bende diyorum madem benimle vakit geçirip bişeyler yapmayacaktın neden evlendin en azından kendin götürmüyorsan arkadaşlarımla vakit geçirmeme izin ver değilmi ne yapacağım bilmiyorum beni çok sevdiğini söylüyor ama inanmıyorum insan sevdiğini mutlu eder
sevgi böyle birşey değil. Erkeklerin kendi komplekslerini sevgi diye kapamaya çalışmasına sinir oluyorum.Hayır evlenmeden önce hiç karışmazdı evlendikten sonra sürekli kurallar koymaya başladı neymiş beni çok seviyormuş ondanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?