evliyim. başka birini seviyorum.

Konu sahibesi , meslek hanenize sosyolog yazmışsınız. Sosyal bir deneyse de değilse de boşanıp devam etmek diye bir seçenek var.

Adam kac yasinda ki?

En bastan konusmaniz yanlismis zaten,evli bir kadin elin adamiyla ne konusur ki,konusulacak neyi olabilir,zaten karsidaki adamda dürüst bir adamsa kadinin evli oldugunu duydugu anda sohbeti kesmeliydi ki devam etmis o da bir süre.
Yazik,esinede cok yazik cocuklarinada cok yazik..kendini esinin yerine koy,sana baktiginda bir baskasi dusunecek,baskasinin hayalini grecek sürekli,ne kadar aci verirdi degil mi bu sana..aklini basina al..cocuklarin icin,esin icin,mutlu yuvan icin..ha yok bundan oncede esime sevgim yoktu zaten diyorsanda ayril,sonra kimle nette ne konusuyorsan konus,karisanin edenin,vicdaninin sesi olmaz iste o zaman.

Bence böyle hissetmenin en kuvvetli sebebi aklının içindekiler. Bir insan bir insanla normal konuşabilir. Kadın erkek karşılıklı olunca illa çekim mi olması gerekiyor. Çok mu kısıtladin kendini bunca zaman herhangi bir erkekle normal bir diyalog kurmadin mı? Kusura bakma da ben onun senden hoslandigina inanamadım. Aklında kurma böyle şeyler. Ima yok görüşme isteği yok eee nerden çıkardın hoslandigini? Kadınlar nasıl hisseder böyle şeyleri biri bana anlatsin. Bazen tartistigimizda acaba esim beni sevmiyor mu diye dusundugum bile oluyor.

Seni burda cig cig yerler
Git bosan ne diye iki cocugunun, biseyden habersiz kocanin gunahina giriyosun ?
Bir iki konustunuz diye aşık mı oldun?
Burdaki herkes aşkı çok yanlış yaşıyor o zaman !

Ben sizin aşık olduğunuzu düşünmüyorum .
Yaptığınız çok çirkin ..
Eşinizin siz de oluşturduğu boşluğu böyle kapatmaya çalışıyor olabilir misiniz ?
Çok mu ilgisizdir eşiniz ?

Ben bu tür konularda nasil bu kadar rahat yazabiliyorsunuz sasiriyorum..
Hangi pc den giriyorsun?belki casus programi kurdu adam?belki telefonundan gorucek..detayli bir sekilde bilgide vermissin...ben mi paranoyagim ne..
ben olsam hayatta burdan bunları yazamazdim..

Hadi kızın bana,iğrenç diyin de vicdanınızı rahatlatmanızın bi yöntemi mi?

ne bileyim devamlı düşünmek aşk değildir değil mi. Sadece ulaşılamamazlık mı beni cezbeden.
Senin sevhetindir bu ask falan degil..İki gül gibi evladin varken,onların babası seni seviyorken bu igrenclik sadece bunu gösterir..
Erkekleri cok duyardik ve tiksinirdik onlardan..Simdi kadinlari duyar olduk evlatlarnzdan utanin yazik onlara yazik yazik...

Allah şeytana uydurmasin Bu sadecebir kıvılcım. Sizi yakıp kül etmesine izin vermeyin.

biran önce boşan eşinden..bunca zaman aldatmışsın adamı...daha fazla uzatma....mümkünse çocukların velayetide babaya verilsin...

insanlar işte senin hayatında herşey pürüzsüz bence evlisin eşin iyi biri, çocukların olmuş bazı dertlerle boğuşmak zorunda kalmamışsın elin adamına vakit ayırabilecek kadar da özgürsün anlaşılan canım benim senin adına çok üzüldüm ben gerçekten eşine yazık adamı resmen aldatıyorsun zannediyormusun ki o bekar adam başka kadın bulamadı da sana kaldı ahhh ahhhh iki çocuklu evli birisin ve bunu biliyor seninle konuşuyor demek ki o da heyecan arıyor ki bu devirde bekar gayet güzel bayanlar bile doğru düzgün erkek bulamıyorken sana mı kalmış kala kala ona bunu sormayı çok isterdim doğrusu..üstelik te eşini aldatan birine................pehhhhhhhhhh

Sen kendine heyecan aramışsın.
Eşinle tatile falan git hayatınıza heyecan katın.
Evli birisinin internetten ya da real hayattan başka bir erkekle konusması sohbet etmesi bence hiç etik değil
Şeytan dürtüyor adamı resme
Ateşle barut yanyana olmuyor

Erken evlenmişsiniz belliki. 25 yaşındasınız ve iki çocuğunuz var.
Muhtemelen boşluktasıniz ama tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Hiçbirseyden haberi olmayan çocuklarınıza ve eşinize yazık.
Mutluluğu baska yerlerde aramayın. Bir anneye çocukları yeter de artar mutlu olmak için.
Bir an önce dönün bu yanlıştan , donemiyorsanız, boşanın, eşinize ve çocuklarınıza yazık etmeyin.
Eşiniz bilse, mahkemeye verse Çocuklarınızı bile bırakmaz size bence.

Eğer başka birinden hoşlanabildiysen o evlilik bitmiştir. Çocuk için evli kalınmaz aşk, sevgi için kalınır.
Hayata çok erken başlamışsın 25 yaşında 2 çocuk. Genç evlenebilirsin ama keşke çocuk olmasaydı..
Eşinle arana soğukluk girmiş belli ki böyle bir duyguya kapılmışsın. Bence düzelmez bu saatten sonra zaten vicdanın rahat bırakır mı? Ne bileyim ben istemezdim, eşim benim haberim olmadan birinden hoşlansın sonra onu unutmaya çalışıp benimle yeni bi başlangıç yapsın kendi kendine.. Ne kötü bi durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…