Eşinizin maaşıyla geçinebiliyor musunuz?
Ben sizin yerinizde olsaydım, maddi açıdan çok zorlanmayacaksak işimi bırakırdım.. Ben bir süre çocukların annelerinden ayrı kalmaması gerektiğini düşünüyorum.. Benim annemde çocukluğumda hep çalışırdı ve bu kesinlikle büyük bir eksiklik bana göre.. [/QUOTE
doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin hakkı var memurların ve bende o süreyi kullandım 2 ay doğum sonrasını kullandım kızım 14 aylıkken tekrar başladım benden pek ayrı deği sabah 8 akşam 4 çalışıyorum ama babasından hafta içi ayrı.
maddi açıdan çok şükür şimdilik geçinebiliriz ama ya sonrası diye düşünmeden edemiyor insan. ya işler iyi gitmezse ya Allah korusun ölüm kalımı düşünüyo insan.
kendi ayaklarımın üstünde duruyorken istifa edersem sanki hayatla olan bağlarımı koparacakmışım gibi geliyor.
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
arkadaşım yapma gözünü seviyim memur olmak bu kadar zorken sen memur olmuşsun..
sıkıp dişini oturacaksın yapacak bir şey yok..
allah yardım etsin ne diyelim sen çalışmak istiyorsun ayrılmak istemedeğin belli. durum olması gerektiğinden fazla yormuş herkesi.. evde çocukla ilgilenmek iş hayatından daha yorucu ama senin durumunda psikolojik olarak etkilemeye başlamışsın ki bir süre sonra ne işinde verimli olabileceksin ne evinde..
hem annen iki eve bölünmüş üstelik 19 aylık zıpırcanı zaptedebilme çabasında 5 evi çekip çevirmeye bedel..
hem kendi kızımdan biliyorum akşamları babası işten geldiğinde nasıl deliriyor sabah öpüşüyorlar işe uğurluyor hem kızın hem eşin bunlardan mahrum.. ocak ayına kadar işler düzelmezse eşin huzursuzluk çıkarırmı?
sen istifa etmek istemiyorsun onun için başka bir çıkar yol lazım. inşallah becayiş yada tayin birşey olurda ailecek harap olmazsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun...
canım ya 2010 kpss ıcın hazırlansan o puanınla tekrar tercıh yapsan esının oldugu ıle
sonucta eger 2008 kpss ıle atanınca o puanla 2010a kadar tercıh yapamıyorsun
ya da ıstısnaı memur olarak torpıl bulabılırsen oyle atanıp 657 hakları alıp daha sonra kpss ıle yenıden tercıh yapabılırsın bolelıkle 657ye gecmıs olursun
4/b sın dıye dusunuyorum ama yanılıyor muyum?
kimsenin hayatı dört dörtlük değil
herkes bir mücadelenin içinde
eşim sürekli 12saat çalışıyor
hafta değil ayda 1gün izni yok
yönetici olarak çalışıyor
konumundan sabır ediyor
ben ise ikiz bebeklerim var onlarla sürekli haşır neşir
haftanın bir günü 2saat dışarı çıkabilirsem ne ala
böyle işte güzelim..herkesin bi sıkıntısı var
keşke çalışabilsem...asla işini falan bırakma
esinin senin ikamet ettigin yerde is yeri acabilme gibi bir olanagi yok mu peki ?
cmn eşim burada muayenehane açamaz demişsin bence bunu iyice araştırmalısınız sen tayinin için tekrar başvurursun tayinin çıkana kadar da eşin sizin yaşadığınız yerde çalışmalı madem sen gidemiyosun o gelmeli iş yapamasa da akmasa da damlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?