Asik oldugunu sanip evlenenler sizin gibi dusunuyor desek yada sadece ask yetmez saygi hosgoru sevgide lazim evlilik icin desek daha dogru olur.Evlilikte sadece ask bi yere kadarmis
Evlilikte sadece ask bi yere kadarmis
Valla anneannelerimiz dedelerimiz zamanında aşk evliliği mi varmış? Saygı sevgiyi doğurup Mutlu oluyorlarmış. Ne boşanma ne şikayet hiç duyulmazmış. Evet çağımızda aşk ön planda ama aşık olayım derken diğer değerleri unutur olduk. Aşkın bittiği yerde sevgi ve saygı başlamalı diyorum ben.Evlilikte sadece ask bi yere kadarmis
+1 katiliyorum çoğu kişi ask peşinde.. Ama askin bittiği bence sevgi saygi olmali. Konu sahibi Kocasindan cabuk sikilmiş ask olmayinca. Belli etti tek cümleyle.. Bosanmayi artik dursun istiyoruz.. Kadinlae ise başladı aman kocaya ne gerek var diyerekten bosaniyor günümüzde.. Eskiden kadınlar calisir miydi gul gibi çocuk bakardi boşanmak nerdeee.. Şimdiki bosanmis ve çalışan kadinlarin çocukların çoğu mutsuz. Hayattan keyf alamiyor ne yazik ki.. Çok zor vahim yaniValla anneannelerimiz dedelerimiz zamanında aşk evliliği mi varmış? Saygı sevgiyi doğurup Mutlu oluyorlarmış. Ne boşanma ne şikayet hiç duyulmazmış. Evet çağımızda aşk ön planda ama aşık olayım derken diğer değerleri unutur olduk. Aşkın bittiği yerde sevgi ve saygı başlamalı diyorum ben.
malesef şikayet ve boşanma olmaması her şeyin yolunda olduğu anlamına gelmiyorValla anneannelerimiz dedelerimiz zamanında aşk evliliği mi varmış? Saygı sevgiyi doğurup Mutlu oluyorlarmış. Ne boşanma ne şikayet hiç duyulmazmış. Evet çağımızda aşk ön planda ama aşık olayım derken diğer değerleri unutur olduk. Aşkın bittiği yerde sevgi ve saygı başlamalı diyorum ben.
He anacım he kadınlar çalışıyor diye evlilikler bitiyor çocuklar mutsuz.+1 katiliyorum çoğu kişi ask peşinde.. Ama askin bittiği bence sevgi saygi olmali. Konu sahibi Kocasindan cabuk sikilmiş ask olmayinca. Belli etti tek cümleyle.. Bosanmayi artik dursun istiyoruz.. Kadinlae ise başladı aman kocaya ne gerek var diyerekten bosaniyor günümüzde.. Eskiden kadınlar calisir miydi gul gibi çocuk bakardi boşanmak nerdeee.. Şimdiki bosanmis ve çalışan kadinlarin çocukların çoğu mutsuz. Hayattan keyf alamiyor ne yazik ki.. Çok zor vahim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?