evliyim ve aşık oldum

Anladım ama kafanı karıştırmış yine de..

Sana,burdaki arkadaşlara,kendime çevremden bir örnek vereyim.Bir tanıdık evliyken netten biriyle tanıştı;Sonra boşandı;onun bulunduğu şehre gitti;çocuklarını bırakmak zorunda kaldı.Ama birkaç ay sonra döndü bizim şehre ;kendine ayrı bir ev tuttu....Adam kendinden küçük ve bekardı;doğal olarak ailesi istememiş;belliki adam da macera arıyormuş.Adam evlendi başkasıyla resmi nikahla;bunla da dini nikahlı ,arada geliyor yanına.Şimdi mutlu mu bilmiyorum..Eski kocasını beğenmezdi pek..Ama o adam olmasa evliliğini bitrimezdi..Bir sebep oluyor..

Son düzenleme:

canım keşke eşim bana yaşattıklarını hiç yaşamasaydım. salak gibi katlandım ona. şimdi iyi oldu ama midem bulanıyor ondan. beğenmemezlik değil ki bu. bu adam pislik şimdi melake olsa ne olur. çaresiz bıraktı beni. kendimi bunları yaşamak için geliştirmişim. allaha şükür yine daha beterleri vardır. kızımla mutlu yaşamak istiyorum artık bi izin verse.

canım keşke eşim bana yaşattıklarını hiç yaşamasaydım. salak gibi katlandım ona. şimdi iyi oldu ama midem bulanıyor ondan. beğenmemezlik değil ki bu. bu adam pislik şimdi melake olsa ne olur. çaresiz bıraktı beni. kendimi bunları yaşamak için geliştirmişim. allaha şükür yine daha beterleri vardır. kızımla mutlu yaşamak istiyorum artık bi izin verse.

iki defa olmuş yazı hatta 3 defaydıda düzelttim. gitmedi bi türlü bende göndere bir kaçkez bastım ondan oldu galiba.

canım biz tabikide 5 sene boyunca ne yaşadını bilemeyiz ama yaptıgın çok yanlış evliyken bi başkasınıa aşık olman sakın ilişkiye başlama bu daha büyük bi hata olur hem kızına hem eşine haksızlık bu kızını düşün önce eşinden ayrıl sonra ne yaşamak istiyosan yaşa ama şunu unutma sen önce bi annesin ailenle konuş ayrılmak istedini söyle aşık oldun adamlada görüşme sonradan pişman olucan şeyler yapma bence bu hissettiklerinide şimdilik kimseye söyleme en azından boşanıncaya kadar

Şu anki duygu karmaşasıyla böyle düşünüyor olabilirsin.Sana kendimden örnek vereyim..Bu sıralar iş yeri bana çok batıyor ;ama anlık bir durum;işyerinde yorulmaktan;orda birkaç sıkıntıyla başetmede yetersizlikten ;kendi ufak tefek sıkıntılarım..biraz uzaklaşsam iyi gelecek ama yıllık izin vermiyorlar şu an..Bir de eski evliliğimden bahsedeyim;o an bana da herşey batmıştı;anlık bir duygu karmaşasıydı;babam hastaydı ,kendi ailemle problemlerim vardı,onun ailesiyle sorunlarım vardı,eşimle ufak tefek sorunlarım vardı;yeni bir yer,yeni bir ortam,eş ailesine alışma,işi bırakma;evde sıkılma,ona daha çok ihtiyaç duyma,ilk yılların tecrübesizliği işte..Oan ben de ondan soğumuştum;o da benden soğumuştu,ama şimdi herşey açık net..Gereksizce bir yıkılıştı..Eminim o da öyle düşünüyordur..Bir de ablam..İsterse beni aldatsın derdi;okadar soğumuştu.Bir mesajlaşma yakaldı;çıldırdı..Anlık duygulardır eminim..Biraz bir yerlere git;annnlere mesela;ayrı kal..Eşine (en iyisi o şüphelenmeden;veya isterse farketsin aranızdaki anlayışa bağlı) bunu teklif et..Kafanı dinleyince herşey farklı olacak..

Son düzenleme:

eğer seni seven sana değer veren birini bulduysan ve o gerçekten gerçekse ama bundan emin onu kaybetme kocana gelince aşık olduğun adamla birlikte olabilmen ya da olamamaa hiç önemli değil eğer sana kendini değersiz hissettiriyorsa gitmek için bir dakika bile kaybetme çünkü giden zaman senden gidiyor ondan değil
yalnız bir şeyi iyi anlamalısın senin kafan karışık olduğu için ayrımı yapmıyorsun ya da yapamıyorsun
iki sorunun var tek dosya haline getirme.
1-sana değer vermeyi kendi canı istediğinde yapan istemediğinde yapmayan seni insan olarak önemsemeyen ve kendisini isteği gibi beklemek zorunda olduğunu düşünen bir adamla evlisin. çünkü seni istemediği zaman soğuk davranıyor ve bunu beklemelisin seni istediği zaman seviyor ve buna da karşılık vermelisin pardon ama ALLAH (CC) bile kulları üzerinde böyle bir inisiyatif kullanmazken (ki gücünün yettiğini hepimiz biliyoruz amenna veseddana) bu adamın senin üzerindeki egemonyası nedir bu büyük bir problem
2- aşıksın ve onu kaybetmek üzeresin çünkü hala evlisin
bu arada aşık olman senin gibi birinin hayatı için çok güzel ancak sakın nefsine uyup bişey yapma o zaman sen de başka yönden insanlık ve kadınlı değerlerini kaybedersin
profesyonel destek almanı şiddetle öneririm
tekrar söylüyorum Allah yardımcın olsun ve kim ne düşünür bilmem ama ben hep buradayım

allah razı olsun canım. beni anlıyorsun. bu adam insanda psikoloji bırakmadı ki. haklısın gitmeliyim kesinlikle. belki o boşanmamada yardımcı olur. çünkü ben kesinlikle istemiyorum.

arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için fakat lütfen yazdıklarımı okuyun. benim ailem yok. 1 yaşından beridir ailem yok benim. bakın ben o adamı 4 aydır tanıyorum ve seviyorum. ama eşimden 1 senedir ayrılmak istiyorum. ama o beni bırakmıyor. kısaca özetliyim. bir kadının yaşamak istemediği temel sorunları bana yaşattı. şiddet aldatma aşağılama. hepsine karşı ben sesiz kalmayı tercih ettim kızım için. 2 sene uğraştım sonra düzeldi. ama ben ondan iğreniyorum. artık sabredemiyorum. bazıları sorunlar varken dayanmışsın şimdi iyi oluncamı yada birini sevincemi aklın başına geldi diyorlar. öyle değil. 1 sene boyunca ondan ayrılmak istedim hep tehtidler savuruyor bana. zorluyor beni. daha önce çalıştırmıyordu. şimdi çalışıyorum. güveniyorum kendime.

birazdan çıkıp eşimin annesine gideceğim. konuşacağım. bana dua edin kızlar.

Allah yardımcın olsun inş annesi sana yardım edebilir nede olsa oda bir anne seni istememişte olsa oğlunun sana zarar verip kendisine zarar gelmesini istemez
eşini ikna ederse anca annesi ikna eder.
bence çok haklısın sakın kararından vazgeçme boşan bir ömür çekilmez böyle birisi şimdi iyidir ama sonra yine eskiye döner can çıkar huy çıkmaz boşuna dememişler bir kere şiddet uygulayan hep uygular o kimki sana şiddet uyguluyor tabi seni sahipsiz gördüler ondan bu kadar üzerine geliyorlar
bide birisine aşık oldum demişsin lütfen boşanmadan o kişiyle iletişime girme ilerde boşanma sürecinde eşine delil olacak bir şey vermemeye çalış
o kişiyle yakınlaşırsan senin kalbinde bitmişte olsada resmi olarak evli olduğun için hem suç işlemiş olursun hemde o kişide ileride sana saygı duymaz ve ileride bu durumu hep başına kakabilir
erkeklerin çoğunluğu bekarken herşeyi kendilerinde mübah görürler ama evlenirkende namus adına mangalda kül bırakmazlar
inşallah herşey istediğin gibi olur

birazdan çıkıp eşimin annesine gideceğim. konuşacağım. bana dua edin kızlar.

canımm Allah yardımcın olsun...bıan once bu karmasadan kurtulursun umarım her zaman burdayız unutma gelısmelerı yaz mutlaka...

konunuzda yazdığınız şu cümleye takıldım nasıl kurtulacağım bu adamdan dediğiniz şahı kocanız vede en önemlisi kızınıızın babası ne olursa olsun arada sevgide kalmasa kızınızın babası olduğunu unutmayın

ben evli değilim ama başta anne ve babam olmak üzere ne evlilikler gördüm,
yaşadığınız daha doğrusu hissettiğiniz duyguları, eşinizin size zamanında soğuk davranmasına yada sizi aldatmasına bağlayarak vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyosunuz gibi geldi..
eğer arada bu kişi olmasaydı şuan bu kararlılıkla eşinizden boşanmak istemeycektiniz çünkü zamanında eşiniz boşanmak istememiş ve boşanmadığınıza göre sizde bu kararlılığı o zaman göstermemişsiniz..
demekki eşinizle o dönem yaşadıklarınızı şuan bi nevi bahane olarak kullanıyosunuz kendi vicdanınıza karşı..
ayrıca gerçekten artık bu forumda evli bayanların, eşimden soğudum ayrılıcam, eşimden soğudum başkasına aşık oldum, eşimden soğudum şöyle eşimden soğudum böyle gibi muhabbetleri yüzünden evlilikten soğudum ve bi kadın olarak ne kendime ne kendi cinsime saygım kalmadı..
soğumak bu kadar kolay bişey mi anlamıyorum..
insanlar evliliklerinde ne badireler atlatıyo, evlilik bu kadar basitleştirilince gerçekten çok üzülüyorum..
lütfen bana aldatıldım vs diye tepki vermeyin çünkü dediğim gibi aldatılmanıza rağmen o zaman değil şimdi boşanmak istiyosunuz sebebide belli..
yani siz eşinizden soğudunuz için başkasına aşık olmadınız; başkasına aşık olduğunuz için eşinizden soğudunuz..
benim görüşlerim bunlar ve umarım yanlış adımlar atıp sonradan kahretmessiniz kendinizi..

neden aldatıldığında ayrılmadında aşık olduğunda gözünüz hemen karardı.bahane kızın için katlanmaksa devam edin katlanmaya hop başka erkek araya girince evlatda düşünülmüyor o bahanede kalkıyor

arkadaşlar kadının yazdıklarını bi okuyun üşeniyorsunuz hepsini okumaya sonra böyle yorumlar yapıyorsunuz. sadece aldatmakmıymış sorun kadın kaç kere anlatmış. hele biride katlanmışsın şimdide katlansana demiş. koca yapabileceği tüm kötülükleri yapmış işine gelince kötü işine gelince güzel davranacak sonra bu kadında katlanacak. siz devam edermisiniz. 1 senedir boşanmak istiyorum o adamıda 4 aydır tanıyorum diyor. bu nedemek acaba tubii_ hanım?

bunu okuyun derim

Bir kadının asaleti yuvasına olan bağlılığıdır bunca zamandır sabretmek erdemdir ozaman sabrınızda devam ediniz karşınıza sevebileceğiniz biri çıktığındanmı sabrınız tükendi yoksa... Bir kızınız varmış madem sabrettiniz kocanız şimdi size değer veriyor ayrılmak istemeyip yalvarıyor ozaman gitmek olmaz... Yetişen bir kız evlat var oda kocasına yapar aynını..... Evlendiğiniz adam (şayet evlenirseniz) kızınıza asla baba olamaz... Kadın evlenirken yuva kurmak niyetiyle evlenmemelidir şimdi hayatlar evlilikler pamuk ipliğine bağlı bugün evlen yarın boşan bunun nebali altında ezilmeyelim allahın gazabı var yer altında 3 günlük hevesler gelip geçer akıllar başa toplansın lütfen... Elin adamı, benim için kocasını bırakan yarın başkası için beni satar der seni ayağına paspas yapar haberin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…