Anladım ama kafanı karıştırmış yine de..
Sana ve burdaki arkadaşlar çevremden bir örnek vereyim.Bir tanıdık evliyken evnetten biriyle tanıştı;Sonra boşandı;onun bulunduğu şehre gitti;çocuklarını bırakmak zorunda kaldı.ir ev Ama sonra döndü bizim şehre ;kendine ayrı bir ev tuttu.Adam kendinden küçük ve bekardı;doğal olarak ailesi istememiş;bnikaelliki adam da macera arıyormuş.Adam evlendi başkasıyla remi nikahla;bunla da dini nikahlı arada geliyor yanına.Şimdi mutlu mu bilmiyorum..Eski kocasını beğenmezdi pek..Ama o adam olmasa evliliğini bitrimezdi..Bir sebep oluyor..
Anladım ama kafanı karıştırmış yine de..
Sana ve burdaki arkadaşlar çevremden bir örnek vereyim.Bir tanıdık evliyken evnetten biriyle tanıştı;Sonra boşandı;onun bulunduğu şehre gitti;çocuklarını bırakmak zorunda kaldı.ir ev Ama sonra döndü bizim şehre ;kendine ayrı bir ev tuttu.Adam kendinden küçük ve bekardı;doğal olarak ailesi istememiş;bnikaelliki adam da macera arıyormuş.Adam evlendi başkasıyla remi nikahla;bunla da dini nikahlı arada geliyor yanına.Şimdi mutlu mu bilmiyorum..Eski kocasını beğenmezdi pek..Ama o adam olmasa evliliğini bitrimezdi..Bir sebep oluyor..
merhaba kızlar ben 5 senelik evliyim. bir kızım var. 3 sene önce kızıma hamileyken eşim bana soğuk davranmaya başladı. bu güne kadar sabırla yürüttüm evliliğimi. her yaptığını anlayışla karşılamaya gayret gösterdim. küçük tartışmalarımız oldu ama kızım için büyütmedim hiç. sanırım bu davranışlarım işe yaradı ve eşim şimdi bana çok aşık. ama ben başka birine aşık oldum. aslında utanıyorum kendimden hem evli olup hemde başka birini görmek. ama oldu işte. o kişininde bana ilgisi var ama birbirimize söyleyemiyoruz. eşimden boşanmak istedim o istemiyor. seni asla bırakmam diyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben onu istemiyorum ama beni hep zorluyor. kimsemde yokki yardım isteyeyim. nasıl kurtulabilirim bu adamdan ne olur bi fikir verin. kafayı yiyicem.
çok teşekkür ederim canım buna çok ihtiyacım vardı. ozamanda karşı çıkardı mutlaka ama belkide kabul ederdi. bilmiyorum çünkü çok salaktım teklif bile etmedim. okadar pişmanım ki. kelimelerle bile anlatılamaz. herkes eşimi aldattımı ve o adama gitmek istediğimi sandı. aslında öyle bişi yok. ben yanlış anlattım. ve aşık olduğumuda bilmelerini istedim. sadece
eğer seni seven sana değer veren birini bulduysan ve o gerçekten gerçekse ama bundan emin onu kaybetme kocana gelince aşık olduğun adamla birlikte olabilmen ya da olamamaa hiç önemli değil eğer sana kendini değersiz hissettiriyorsa gitmek için bir dakika bile kaybetme çünkü giden zaman senden gidiyor ondan değil
yalnız bir şeyi iyi anlamalısın senin kafan karışık olduğu için ayrımı yapmıyorsun ya da yapamıyorsun
iki sorunun var tek dosya haline getirme.
1-sana değer vermeyi kendi canı istediğinde yapan istemediğinde yapmayan seni insan olarak önemsemeyen ve kendisini isteği gibi beklemek zorunda olduğunu düşünen bir adamla evlisin. çünkü seni istemediği zaman soğuk davranıyor ve bunu beklemelisin seni istediği zaman seviyor ve buna da karşılık vermelisin pardon ama ALLAH (CC) bile kulları üzerinde böyle bir inisiyatif kullanmazken (ki gücünün yettiğini hepimiz biliyoruz amenna veseddana) bu adamın senin üzerindeki egemonyası nedir bu büyük bir problem
2- aşıksın ve onu kaybetmek üzeresin çünkü hala evlisin
bu arada aşık olman senin gibi birinin hayatı için çok güzel ancak sakın nefsine uyup bişey yapma o zaman sen de başka yönden insanlık ve kadınlı değerlerini kaybedersin
profesyonel destek almanı şiddetle öneririm
tekrar söylüyorum Allah yardımcın olsun ve kim ne düşünür bilmem ama ben hep buradayım
canım biz tabikide 5 sene boyunca ne yaşadını bilemeyiz ama yaptıgın çok yanlış evliyken bi başkasınıa aşık olman sakın ilişkiye başlama bu daha büyük bi hata olur hem kızına hem eşine haksızlık bu kızını düşün önce eşinden ayrıl sonra ne yaşamak istiyosan yaşa ama şunu unutma sen önce bi annesin ailenle konuş ayrılmak istedini söyle aşık oldun adamlada görüşme sonradan pişman olucan şeyler yapma bence bu hissettiklerinide şimdilik kimseye söyleme en azından boşanıncaya kadar
Şu anki duygu karmaşasıyla böyle düşünüyor olabilirsin.Sana kendimden örnek vereyim..Bu sıralar iş yeri bana çok batıyor ;ama anlık bir durum;işyerinde yorulmaktan;orda birkaç sıkıntıyla başetmede yetersizlikten ;kendi ufak tefek sıkıntılarım..biraz uzaklaşsam iyi gelecek ama yıllık izin vermiyorlar şu an..Bir de eski evliliğimden bahsedeyim;o an bana da herşey batmıştı;anlık bir duygu karmaşasıydı;babam hastaydı ,kendi ailemle problemlerim vardı,onun ailesiyle sorunlarım vardı,eşimle ufak tefek sorunlarım vardı;yeni bir yer,yeni bir ortam,eş ailesine alışma,işi bırakma;evde sıkılma,ona daha çok ihtiyaç duyma,ilk yılların tecrübesizliği işte..Oan ben de ondan soğumuştum;o da benden soğumuştu,ama şimdi herşey açık net..Gereksizce bir yıkılıştı..Eminim o da öyle düşünüyordur..Bir de ablam..İsterse beni aldatsın derdi;okadar soğumuştu.Bir mesajlaşma yakaldı;çıldırdı..Anlık duygulardır eminim..Biraz bir yerlere git;annnlere mesela;ayrı kal..Eşine (en iyisi o şüphelenmeden;veya isterse farketsin aranızdaki anlayışa bağlı) bunu teklif et..Kafanı dinleyince herşey farklı olacak..
birazdan çıkıp eşimin annesine gideceğim. konuşacağım. bana dua edin kızlar.
birazdan çıkıp eşimin annesine gideceğim. konuşacağım. bana dua edin kızlar.
canım çok düşündüm. eşim olacak bu adam beni 2 sene içinde defalarca aldattı. kızım için katlandım. ama öyle olmuyormuş. bitmesi gerektiğinde bitecekmiş. kızıma baba kimse olamaz tabiki onun babası var. ama ben onunla yatağa giremiyorum artık. bana her dokunduğunda kusmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi bırakmıyor beni yapıştı bizi kimse ayıramaz ancak ölüm ayırır diyor.
ben evli değilim ama başta anne ve babam olmak üzere ne evlilikler gördüm,
yaşadığınız daha doğrusu hissettiğiniz duyguları, eşinizin size zamanında soğuk davranmasına yada sizi aldatmasına bağlayarak vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyosunuz gibi geldi..
eğer arada bu kişi olmasaydı şuan bu kararlılıkla eşinizden boşanmak istemeycektiniz çünkü zamanında eşiniz boşanmak istememiş ve boşanmadığınıza göre sizde bu kararlılığı o zaman göstermemişsiniz..
demekki eşinizle o dönem yaşadıklarınızı şuan bi nevi bahane olarak kullanıyosunuz kendi vicdanınıza karşı..
ayrıca gerçekten artık bu forumda evli bayanların, eşimden soğudum ayrılıcam, eşimden soğudum başkasına aşık oldum, eşimden soğudum şöyle eşimden soğudum böyle gibi muhabbetleri yüzünden evlilikten soğudum ve bi kadın olarak ne kendime ne kendi cinsime saygım kalmadı..
soğumak bu kadar kolay bişey mi anlamıyorum..
insanlar evliliklerinde ne badireler atlatıyo, evlilik bu kadar basitleştirilince gerçekten çok üzülüyorum..
lütfen bana aldatıldım vs diye tepki vermeyin çünkü dediğim gibi aldatılmanıza rağmen o zaman değil şimdi boşanmak istiyosunuz sebebide belli..
yani siz eşinizden soğudunuz için başkasına aşık olmadınız; başkasına aşık olduğunuz için eşinizden soğudunuz..
benim görüşlerim bunlar ve umarım yanlış adımlar atıp sonradan kahretmessiniz kendinizi..
ozaman bebeğim çok küçüktü bir umuttur diye katlandım. benim ailem yok. kimseden yardım isteyemedim. 1 senedir bana eskisi gibi davranmıyor. kızımada çok iyi davranıyor. bakın ben yaptığımın iyi bişey olduğunu savunmuyorum onu aldatmadım da sadece birine aşık oldum ona söylemedim. konuşmadım. ama artık dayanamıyorum. şimdi iyi ama okadar kendimi sıkmışım demekki artık midem bulanıyor ondan. zaten birini sevmesemde ondan boşanacaktım. ozamanlar çalıştırmıyordu beni artık çalışıyorum. kendime güveniyorum. aşık olduğum kişiye değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?