evliyim ve aşık oldum

Şimdi anlıyorum evli kadınların bekar erkekelre neden yiyecek gibi baktıklarını.
Allah sizi bildiği gibi yapsın!

sadece kızın için üzüldüm.boşanaksın başkasına olan aşk sandığın şey için.aşk inan gelip geçicidir,kalan tek şey saygı sevgidir gerisi boş.heleki kız çocuğun var,o adama ne kadar güveniyorsun?sen aile ortamına alışmış insansın o bekarmış sen ve kızınla böle bi sorumluluğuna gögüs verebilecekmi?ileride sen zamanında evliyken beni sevdin dierek sana türlü baskılar kurmayacağı güvensiz olmayacağına inanıyormusun?bu yolda kızınla yalnız kalmaktan korkmuyorusun?bence eşinin tavırları bu adama aşık oldum dediğin andan sonra batmaya başlamıştır?beş kere düşün bir kere karar ver

ben bişey sormak istiyorum evet eşin çok hatalar yanlışlar yapmıs boşanmak istemekte haklısın peki boşanmaya seni bu kadar iten ve tetikleyen başka birine aşık olman olabilirmi? Demek istediğm boşanmayı hep düşündün, ama aşık olunca kesinleştirip karar verdin. Bişey daha var esim zamanında beni çok aldattı dövdü sövdü ama yavrum için katlandım demişsin peki şuan ne degisti aşık olmanmı?
Çok zor bir durum Allah şaşırtmasın dicem ama Rabbim bize akıl ve irade vermiş şaşarsa insan sadece kendi aklı ve iradesiyle şaşar, konumu, anneliği, sorumluluğu sebebiyle insan isterse bazı duygularına gem vurup engel olabılır ben buna inanıyorum
Allah yardımcın olsun

ben senin yerinde olsam evliligime biraz mola veriridim biraz ayrı kal canım eşinle bak ozaman sevip sevmedigin ortaya çıkar arada evladın var sen istermisin babasız büyüsün bir evlat için ne acı onun psikolojisini düşün ama hemen boşanmayı düşünme derim ben şeytana uyma inan seviniyodur şeytan senin böyle yaptıgına en azından eşinden ayrı kaldıgın müddetçe iyice bir düşünürsün derim ben benim bir arkadaşım vardı 2 evladı var bunun eşinin ilgisi yok garipte ne yapsın netten sen birini bul muhabbet koyu bunuda sen ele ver şimdi boşandılar 5 senedir evlatlarıyla görüşmüyo bu yaz tatilinde bana dediki yavrularımı çok özledim keşke dinleseydim seni dedi şimdi evlatları ona düşman senin ne yaşadıgını bilemeyiz yanında dada degiliz canım bir fırsat ver derim ben eşine inan yuvayı kurmak çok zor ama yıkması bir dakikanı almaz pişman olucagın şeyleri yapma derim ben belkim rabbim seni sınıyodur kulum ne yapıcak diye senin yerinde olsam eşime derim biraz ayrı kalalım diye inan güzel bir şekilde karşılar şu laflarıda unutma gelen gideni aratır ve son pişmanlık fayda etmez canım eger düşündügünde iyice baktın olmadı yollarını ayır derim ben allah yardımcın olsun ne diyeyim kimseyede yaradan böyle imtaan etmesin

tatlım ozaman kocanın o yaptığı kötülüklerde ayrılacaktı başka erkeği beklemiycekti.katlanma kelimesini kendi yazmıştı sen üşenmeden okursan sevinirim
eğer buzamana kadar kızım için katlandım diyorsa devem etsin katlanmaya başka erkek çıkıncamı o katlanma kalktı ortadan.

Arkadaşlar çok güzel tavsiyeleriniz var kardeşimizi gaza getirecek çok az yorum var şükür ki herkes yuvanın kurtulması taraftarı çok güzel davranışlar bunlar kadınlar fevri davranıp çok hata yapa biliyo bazen...iyi güzel düşünceli kulüp arkadaşlarımız var ....

bayanlar neden anlamak ıstemıyorsunuz !!!
konu sahıbı esını sevmıyor turlu turlu ezıyetlerıne aldatmasına ses cıkarnmamıs ama dayanamıyorum artık dıyor
ona ayrıl hayatını kur dıyenlerde suclu olmus sımdı herseyı sıneye cekelım o zaman
ayrıca kadın ayrılmayı dusunuyormus zaten uzun zamandır bu etkılendıgı adam sonradan cıkmıs pıyasaya okuyupta yorum yapın lutfennn

konu sahıbı ayrılamamıs cunkı calısmıyormus
sımdı calısıyorum param var dıyor okumadan aklınıza geldıgı gbı cvp yazmayın
asık oldugu adam yuzunden ayrılmıyor yanı

bence bir an once bosan , o istemiyor diye evlimi kalacaksin inla sevmedigin bir adamla ?
ver mahkemeye , evdende ayril.

arkadaşım başlığı okumadın galiba evliyim ve aşık oldum dior?sebebinide benim gibi nerdeyseye %90 başka birisi yüzünden ayrılıyor anladı vede öyle.madem öyle aşkı araya katmayıp ben ayrılıyorum şimdiye kadar katlandım artık işimde paramda var ayrılacam deyip fikir alabilirdi.ben sadece o küçük kızı düşünüyorum.adam düzelmiş madem düzelincemi ayrılası gelmiş herşeye katlanmışta saçma.bal gibide aşık olduğu için boşannıyor

kadınlar yalnız kalmaktan cok korkuyor mutsuzda olsa yalnız kalmamak ıcın katlanıyor konu sahıbıde bırınden hoşlanınca daha onceden yhapması gerekenı yapmaya karar wermıs.bence madem oyle bır esınız var ayrılın ama asık oldugunuz adama guwenerek deıl ve yelkenlerı suya ındırmemenızı onerırım bır kızınız var mantıklı hareket edın bır boslukla o adama sarılmayın belkı oda sızde yaralar acabılr ben bunu onerırım

ben bu yazıya sadece gülüyorum
aşık oldum diyor tatlım iyi oku.kocam beni aldatacak en önemlisi çalışmayı beklemem asla okadarda onursuz değilim.zaten şimdiye boşanmıştım buzamana kadar beklemesi hataydı aklına aşık oluncamı gelmiş ayrılmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…