Şimdi anlıyorum evli kadınların bekar erkekelre neden yiyecek gibi baktıklarını.
Allah sizi bildiği gibi yapsın!
lütfen arkadaşım genelleme yapmayalım yüzde 50 miz evli burada..
arkadaşlar kadının yazdıklarını bi okuyun üşeniyorsunuz hepsini okumaya sonra böyle yorumlar yapıyorsunuz. sadece aldatmakmıymış sorun kadın kaç kere anlatmış. hele biride katlanmışsın şimdide katlansana demiş. koca yapabileceği tüm kötülükleri yapmış işine gelince kötü işine gelince güzel davranacak sonra bu kadında katlanacak. siz devam edermisiniz. 1 senedir boşanmak istiyorum o adamıda 4 aydır tanıyorum diyor. bu nedemek acaba tubii_ hanım?
tatlım ozaman kocanın o yaptığı kötülüklerde ayrılacaktı başka erkeği beklemiycekti.katlanma kelimesini kendi yazmıştı sen üşenmeden okursan sevinirim
eğer buzamana kadar kızım için katlandım diyorsa devem etsin katlanmaya başka erkek çıkıncamı o katlanma kalktı ortadan.
bayanlar neden anlamak ıstemıyorsunuz !!!
konu sahıbı esını sevmıyor turlu turlu ezıyetlerıne aldatmasına ses cıkarnmamıs ama dayanamıyorum artık dıyor
ona ayrıl hayatını kur dıyenlerde suclu olmus sımdı herseyı sıneye cekelım o zaman
ayrıca kadın ayrılmayı dusunuyormus zaten uzun zamandır bu etkılendıgı adam sonradan cıkmıs pıyasaya okuyupta yorum yapın lutfennn
konu sahıbı ayrılamamıs cunkı calısmıyormus
sımdı calısıyorum param var dıyor okumadan aklınıza geldıgı gbı cvp yazmayın
asık oldugu adam yuzunden ayrılmıyor yanı
konu sahıbı ayrılamamıs cunkı calısmıyormus
sımdı calısıyorum param var dıyor okumadan aklınıza geldıgı gbı cvp yazmayın
asık oldugu adam yuzunden ayrılmıyor yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?