bana gore hoslanamaz
ben cok sertım bu konuda
benım evlı oldugumu bılıyorsa eger benı etkılemeye calısırken benım gozumde sapıktır
evlı oldugumu bılmıyorsa bu benım boslugumdandır o agırlıgı yansıtamamısım karsımdakıne dıye
sebebı ne olursa olsun evlı bır bayan yada erkek evlı oldugu surece bır baskasının kurlarına gonul kaydırmamalı, kaydıramaz
Evli barkli cocuklu bir kadina neden bekar bir erkek kafayi takar sence?
Asik oldugu icinmi? Ciddi bir beraberlik hatta evlilik düsündügü icinmi?
Hayir sirf faydalanmak icin.....
O adamda namus seref delikanlilik olsa bir kere, sana hayatta o gözle bakmaz, kardes abla yenge gözü ile bakar....
Aklini basini topla güzelim, atesle oynama!
Hem sen niye onunla bu konu hakkinda muhatap olacaksinki?.....Ters davran, as suratini ilgisine duyarsiz kal, essek degilse anlayacaktir.
cinsel anlamda kullanmak isiyodur seniaklinialirimsmile
kim ne yapsn evli,çocuklu kadını?
söylediğin kadar mutlu olsaydın o çocuktan hoşlanmazdn
arkadaslar bende erkek ortamında çalışıyorum.benim bölümümde sadece bayan benim...daha 1 kere bile bana yan gözle bakan olmadı bu konuda bayanların biraz daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.birde sunu anlamıyorum severek ve asık olarak evlenen bir insan nasıl oluyorda evliyken baskasını sevebiliyor....ben eşimden baska hiç kimseyi onu sevdiğim gibi sevememki....yanlışmı düşünüyorum arkadaslar...bence tavrını koy ve bu olayı kafandan at derim.başka bir erkek için evliliğini yıkmaya değmez .senin böyle düşünmen bile çok kötü......bence sende o adamdan hoşlanmaya baslamıssın.bence bu bile eşini aldatmadır.sen eşinle otururkken onunla sohbet ederken o adam olacak aklında demi....böyle yaparakta eşini aldatmış olursun.
evliliğimde bir sorun yok çok şükür o kişi evli değil ilk günden beri bana diğerlerine davrandığından farklı davranıyor hoşlanmakmı etkilenmekmi bilmiyorum adını ama bu ilgi beni şımartıyor galiba
ama çok haklısınız aklımı başıma toplamam lazım onunla konuşup ya banada herkese davrandığı gibi davranmasını söyliycem aksi takdirde işi bırakacağımı da belirticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?