Evliyken başka birinden hoşlanmak ? Boşanma süreci.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pişman olacak hiçbirşey yok ortada inan ki. bu evlilik yürümez bitmiş zaten. ayrıca küçücük çocuğa da ne b.k yersen ye denir mı utanmaz herif.
 
Bilemedim bu kararı başkasından hoşlanmasaniz bu kadar kolay veremezdiniz sanki.Bir sure ayri yaşamayı teklif etseniz, genede seffafsiniz ve kendinizi duzgun ifade ediyorsunuz ,kolaylıklar dilerim
 
Boşanmanız daha hayırlı...
 
Bence siz başka biriyle daha iyi hissedebildiğinizi anladığınız icin ilişkinin bittiğine karar vermişsiniz. Direkt olarak diğer kişi için bosandiginizi düşünmüyorum, diğer kişi evli mi ,onu da bilmiyorum ama ,bosanirsaniz zaman ne gösterir onu Allah bilir .Belkide o kişi ile de beraber olursunuz,saygı duyarim ama çocuk söz konusu olunca bir kez daha dusunme taraftarıyım. Esiniz durumun çok farkında değil bence gerekli özeni göstermesi için evliliğin bitmek üzere olduğunun sinyalini almalı.Son bir kez konuşarak biraz ayri kalmayı teklif edebilir misiniz?
 
1) yargıladım.
2) asla başıma geldi.
3) eyvah, ne olacak şimdi? Ben de mi eşimi boynuzlayacağım?
 
kocanı aldatmanı desteklemediği için kadına böyle demek
 
Şanslısın ki onlar da sana karşı birşey hissetmemiş .
 
Taşlandımı bilmiyorum ama ben evlilik içinde seviyeyi düşürmeden ayrılmasını tavsiye ettim buna bozuldu
 
Neden bu kadar geriliyorsunuz ki gayet normal yorum yazmış
 
Bence eger dediginiz adimlari atmissaniz, siradaki asama bosanmaniz. Evliliklerde ask bitebilir, gonlunuz baska birine kaydiysa ilk adim evlilik birliginiz devam ettigi icin o kisiyle iletisimi kesmek, sonrasi bosanmak. Bosandiktan sonra ne isterseniz yaparsiniz. Ama bu sartlarda evli kalmaniz olmaz.
 
Yargılanacak bir tarafı bence yok aksine neler olabileceğini öngörüp boşanmak istiyorsunuz bence bu güzel bir davranış ben kendi adıma konuşuyorum eşimin beni aldatmasındansa karşıma geçip artık seni sevmiyorum diyip boşanmasını tercih ederim
 
ovv ne kadar dusuk bir yorum bu boyle.. inanilmazsiniz.
 
Bence bir an önce evliliğinizle ilgili kararı verin zira bu süreç uzar işin içine çevresel faktörler girerse hem kendinizi kötü hissedecek belkide saygı çerçevesinde bitecek bir durumu çetrefilli hale getirip canınızı sıkacaksınız zaten başlıktaki kelimeler bir arada ise ortada bir sıkıntı var demektir.
 
Eski konunuzdan mutsuz olduğunuzu çocuk için birlikteliğe devam ettiğinizi belirtmistiniz.
Sizin evlilik kağıt ustunde kalmış.
Ve duygusal boşluğa da sebeb olmuş o yüzden artık evli kalmanıza gerek yok.
 
Muhtemelen esinizle de flört döneminizde ya da evliliginizin basinda iletisiminiz daha kalitelidir. Cocuktan sonra evlilik bambaska bir seye evriliyor. Sorumluluklar artiyor ve bu gerilmelere, sorunlara sebep olabiliyor. Bence evliliginizi kurtarmak icin her yolu deneyin. Aklim duygularim karisti diye kestirip atmayin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…