- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Ben suan acik ögretimden 2 tane bolum okuyorum.8 aylik bir kızım var. Allah nasip ederse dgsye girip hemsirelik tamamlama yapacagim. 4.donem staj gorecegim. Evet biraz yorucu oluyor bebek oldugu icin. Bebek olmasaydi evlilik buna hiçç engel olmazdı. Aksine eşim destekliyor calış calis baski yapıyor daha çok ders calısıyorum.merhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Ben son sınıfta evlenmiştim ama son sınıf olduğum için program biraz daha rahattı haftada 3 yada 4 gün okula gidiyordum ..bölümümde ağır bir bölümdü sürekli ders çalışıyordum yeni evliyken..üstelik İstanbul Kocaeli arası git gel yaptım Kocaeli mezunuyum..ayrıca son sene not ortalamam çok yükelmişti evlilik yaradı diye takılıyordu arkadaşlarımmerhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Eşin yardımcı olursa hiç zor olmuyor hatta benim için tam tersi ben bekarken daha çok zorlanmıştımmerhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Bende nasipse Haziran ayında evleniyorum. İkinci üniversitem ve 3. Sınıf öğrencisiyim şu an . Evliyken 4. Sınıfı okuyacağım bence eş adayına danış o destekledikten sonra sorun olmaz. Benim müstakbel eşim de destekliyor. Özellikle kayınvalidem sen yeter ki derslerini aksatma takıldığın zaman yemeğine de yardımcı olurum ev işine de yardımcı olurum diyor nitekim öyle de olur. Onların desteği olduktan sonra zorlanmazsın bence kalkabilirsin altından kendine güven bu konuda. Okumak için evlenmek bi engel olmamalı. En fazla bebek olursa zorlanırsın onda da kontrol sendemerhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Allah bağışlasın süper anne gibisiniz o zaman :))ben hem bi evin sorumluluğunu alıyorum hem çalışıyorum hem okuyorum açıköğretim okuyorum ama dgs ile örgüne geçmeyi düşünüyorum ve ben geç bile kaldım işyerimdekilerin hepsi okudu bitirdi bile yani yapabilirsiniz gözünüz korkmasın (bu arada bide 3 yaşında oğlum var )
biliyorum mimarlık okuyan arkadaslarım var gercekten çok zor Allah yardım etsınmerhaba
tanidigim bir cok kisi okurken evleniyor, yapilmayacak gibi degil. hersey planlamaya bakiyor, ben mesela aksam yatmadan yemegi hazirliyor eve ceki duzen veriyordum 2 kisi pek dagitmiyorda. dersimide rahat calisabiliyordum.
yanliz mimarlik icin ayni seyi soyleyemicem mimarlik insanin anasini aglatiyor hep proje hep maket tanidim mimarlik ogrencileri değim yerindeyse part time ögrencilik yapiyorlar o derece yorucu bir bolum
darısı basıma :) helal olsun yanı tebrıkler :)4 yıllık bir üniversite bitirmiştim evlenince de 2 yıllık bir bölüme kayıt oldum aynı zamanda çalışıyordum. Okulun son senesi hamileydim. Tezim için gittiğimde oğlum 1 aylıktı :))
örgün mü okuyorsun?Bende nasipse Haziran ayında evleniyorum. İkinci üniversitem ve 3. Sınıf öğrencisiyim şu an . Evliyken 4. Sınıfı okuyacağım bence eş adayına danış o destekledikten sonra sorun olmaz. Benim müstakbel eşim de destekliyor. Özellikle kayınvalidem sen yeter ki derslerini aksatma takıldığın zaman yemeğine de yardımcı olurum ev işine de yardımcı olurum diyor nitekim öyle de olur. Onların desteği olduktan sonra zorlanmazsın bence kalkabilirsin altından kendine güven bu konuda. Okumak için evlenmek bi engel olmamalı. En fazla bebek olursa zorlanırsın onda da kontrol sende
evlilik yaramış sana o zaman herhalde :)Ben de açık öğretim okuyorum.
Bekarken sınavlara bile girmezken şimdi maşallahım var.
ben bıraz sererım gıbı gelıyor ya çalışmayı sevmıyorum ya pek o yuzdenBen suan acik ögretimden 2 tane bolum okuyorum.8 aylik bir kızım var. Allah nasip ederse dgsye girip hemsirelik tamamlama yapacagim. 4.donem staj gorecegim. Evet biraz yorucu oluyor bebek oldugu icin. Bebek olmasaydi evlilik buna hiçç engel olmazdı. Aksine eşim destekliyor calış calis baski yapıyor daha çok ders calısıyorum.
evet yaramış gercekten :))Ben son sınıfta evlenmiştim ama son sınıf olduğum için program biraz daha rahattı haftada 3 yada 4 gün okula gidiyordum ..bölümümde ağır bir bölümdü sürekli ders çalışıyordum yeni evliyken..üstelik İstanbul Kocaeli arası git gel yaptım Kocaeli mezunuyum..ayrıca son sene not ortalamam çok yükelmişti evlilik yaradı diye takılıyordu arkadaşlarım
bebekle zor evet ya biraz buyusun olur inşallah2 yaşında bebeğim var. Bu sene kpss a çalıştım, yok bebekle olmuyor. 75e yetişememişim bile bazı puan gruplarında...
ona rağmen basardınız yanı helal olsunBen açıköğretim okudum benimde 2 yıllıktı 4e tamamladım.okula başladığımda kızım 3 yaşındaydı. aynı zamanda kpss ye hazırlandım evde.1-2 puanla atanamadım.açıköğretimdende her dönem onur belgesi aldım 3.60 ortalama yaptım.ayrıca eşim her konuda titiz bi adamdır.akşam bikaç çeşit yemek ister.ev işlerinde hiç yardımcı değildir.bence istersen olur.
bekarken ekmek elden su gölden ya o yuzdenEşin yardımcı olursa hiç zor olmuyor hatta benim için tam tersi ben bekarken daha çok zorlanmıştım
Simdi bekar oldugun için öyle geliyor. Insan bos zamani varken ders calışmiyor. Ama işi sorumlulugu varken tekrar calısma imkanı bulamayacagıni bildiği icin her fırsatta ders calışıyor. Şahsen bende bekarken hiç calişmiyordum ama simdi öyle deģil :)ben bıraz sererım gıbı gelıyor ya çalışmayı sevmıyorum ya pek o yuzden
Evet Düzce üniversitesinde okuyorum. Müstakbel eşim Sakarya'da görev yapıyor evimiz Sakarya'da olacak ve ben gidiş geliş yapacağım düzceye. O derece gözümüzü kararttık yani sen düşün gerisiniörgün mü okuyorsun?
Aa ne kadar güzel bende DüzcedeyimEvet Düzce üniversitesinde okuyorum. Müstakbel eşim Sakarya'da görev yapıyor evimiz Sakarya'da olacak ve ben gidiş geliş yapacağım düzceye. O derece gözümüzü kararttık yani sen düşün gerisiniİsteyince yapılmayacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?