evliyken ünv.okumak?

Ben suan acik ögretimden 2 tane bolum okuyorum.8 aylik bir kızım var. Allah nasip ederse dgsye girip hemsirelik tamamlama yapacagim. 4.donem staj gorecegim. Evet biraz yorucu oluyor bebek oldugu icin. Bebek olmasaydi evlilik buna hiçç engel olmazdı. Aksine eşim destekliyor calış calis baski yapıyor daha çok ders calısıyorum.

Ben son sınıfta evlenmiştim ama son sınıf olduğum için program biraz daha rahattı haftada 3 yada 4 gün okula gidiyordum ..bölümümde ağır bir bölümdü sürekli ders çalışıyordum yeni evliyken..üstelik İstanbul Kocaeli arası git gel yaptım Kocaeli mezunuyum..ayrıca son sene not ortalamam çok yükelmişti evlilik yaradı diye takılıyordu arkadaşlarım

Ben açıköğretim okudum benimde 2 yıllıktı 4e tamamladım.okula başladığımda kızım 3 yaşındaydı. aynı zamanda kpss ye hazırlandım evde.1-2 puanla atanamadım.açıköğretimdende her dönem onur belgesi aldım 3.60 ortalama yaptım.ayrıca eşim her konuda titiz bi adamdır.akşam bikaç çeşit yemek ister.ev işlerinde hiç yardımcı değildir.bence istersen olur.

Eşin yardımcı olursa hiç zor olmuyor hatta benim için tam tersi ben bekarken daha çok zorlanmıştım

Bende nasipse Haziran ayında evleniyorum. İkinci üniversitem ve 3. Sınıf öğrencisiyim şu an . Evliyken 4. Sınıfı okuyacağım bence eş adayına danış o destekledikten sonra sorun olmaz. Benim müstakbel eşim de destekliyor. Özellikle kayınvalidem sen yeter ki derslerini aksatma takıldığın zaman yemeğine de yardımcı olurum ev işine de yardımcı olurum diyor nitekim öyle de olur. Onların desteği olduktan sonra zorlanmazsın bence kalkabilirsin altından kendine güven bu konuda. Okumak için evlenmek bi engel olmamalı. En fazla bebek olursa zorlanırsın onda da kontrol sende

Allah bağışlasın süper anne gibisiniz o zaman :))

biliyorum mimarlık okuyan arkadaslarım var gercekten çok zor Allah yardım etsın

örgün mü okuyorsun?

ben bıraz sererım gıbı gelıyor ya çalışmayı sevmıyorum ya pek o yuzden

evet yaramış gercekten :))

ona rağmen basardınız yanı helal olsun

ben bıraz sererım gıbı gelıyor ya çalışmayı sevmıyorum ya pek o yuzden
Simdi bekar oldugun için öyle geliyor. Insan bos zamani varken ders calışmiyor. Ama işi sorumlulugu varken tekrar calısma imkanı bulamayacagıni bildiği icin her fırsatta ders calışıyor. Şahsen bende bekarken hiç calişmiyordum ama simdi öyle deģil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…