- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Genç anne olmak istiyorum ama hayallerimden de vazgeçmek istemiyorumHa bu arada bebek istiyoruz demişsin galiba unut onu. Vakti geliyor wcye gidemiyorsun. Oğlum 5 aylık. Hiç birşeye vaktim olmuyor.
Çok takdir ediyorum siziBenim için tam tersiydi işte
Üniv okurken tek yaşıyordum ama daha zordu
Evlendikten sonra yüksek yaptım hala yapıyorum
Eşim yardımcı olduğu için şimdi çok daha kolay oldu
Notlarım bile çok daha yüksek lisansa göre
Aciktan liseyi btrmeme az kaldi universte okuyacam allah nasip ederse hemsirelik dsunuyorum geri kafali bir kocam allahin belasi bir kaynanam ve 1.5 yaşinda dunya tatlisi oglum var isteyince yaparsinizmerhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Suan ayni durumdayim. Acayip zorlaniyorum. Hem de psikolojiden dha zor bir bolum okuyorum.allahtan esim destekliyor. Yoksa kaldiramazdim.merhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Eş adayım olumlu karşıladı iştende zaten ikinci öğretim okuyacağım için sorun olmaz sınav haftalarımda da yıllık izin kullanırım ya da rapor alırım
tek sıkıntı işim olabilir belkiAynen canım.çocuksuz ve eşin yardımcıysa hayli hayli yaparsın.
teşekkür ederim :)Siz herşeyi düşünmüşsünüz zaten :) Başarılar diliyorum o zaman
4 sene ve de üstüne yl yı de düşünüyorum zor olacak belkı ama değer hayallerımden vazgecmek ıstemıyorumEve iş getiren, çok yoğun çalışan kadın gibi düşün kendini.
Ev işlerine rağmen, işine devam ederdin değil mi?
Günde 13 saat çalışan kadınlar var evli, sen günde 6 ders alıp, evinde tekrar yapacaksın.
Elbette olur, zaten evdeki işler müşterek diye düşünüp yazıyorum
tebrik ederim sizi çok guzel :)) ben hepsı mükemmel olsun demıyorum sadece ünv.yi bitireyim yl yi başlatayım yeter diyorumBen de ilk evlendigimde bir yandan çalışıp bir yandan da uzaktan eğitim olarak üniversite okudum. Eşim her konuda çok anlayışlı ve yardımcı oluyordu. Yine de her sınav donemi ufak çaplı depresyon geçirip okulu bırakmak istiyorum diyordum :) eşim sağolsun her daim motive etti. Üstüne bir de haftasonları formasyon eğitimi aldım. Yetmedi bir de kpss ye çalışıp atandım. Simdi geri donup baktığımda çok zor görünüyor. Kendime hayret ediyorum nasıl başarmışım diyorum. İnsan yaşarken o kadar anlamıyor. Azimliysen başlayan herşey öyle veya böyle bitiyor. Çok aşırı mükemmelliyetçi değilsen, hem evim dört dörtlük olsun hem de derslerim hep 100 olsun hem de işimi en iyi şekilde yapayım demeyeceksen bence yaparsın. Zorlukla beraber kolaylık da vardır. Sen kendine ne kadar çok şey yüklersen taşıma kapasiten o kadar artar.
çok teşekkür ederim :))Ben de 2.üniversitemi okuyorum ve psikoloji okuyorum, hep içimde kalmıştı çok şükür şimdi yapabiliyorum. Hayalinizden vazgeçmeyin, insan zaten severek yaptığı zaman her türlü zorluğuna da severek katlanıyor. Düzenli ve disiplinli olursanız bence birlikte yürütebilirsiniz. Bol şans diliyorum:)
kaynana neyse de kocanın böyle olmasına üzüldümAciktan liseyi btrmeme az kaldi universte okuyacam allah nasip ederse hemsirelik dsunuyorum geri kafali bir kocam allahin belasi bir kaynanam ve 1.5 yaşinda dunya tatlisi oglum var isteyince yaparsiniz
tebrik ederim sizi çok guzel :)) ben hepsı mükemmel olsun demıyorum sadece ünv.yi bitireyim yl yi başlatayım yeter diyorum
ama işe gitmiyorsun değil mi?Ben evliydim okurken okulu bitirdim 4 yıllık şimdi ikinci üniversite okuyacağım inşallah o da 4 yıllık, sınava hazırlanıyorum ve sadece hobi için okuyorum. Her gün de gidip geliyordum örgün öğretim. Zorlanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?