evliyken ünv.okumak?

Çok takdir ediyorum sizi

Eve iş getiren, çok yoğun çalışan kadın gibi düşün kendini.
Ev işlerine rağmen, işine devam ederdin değil mi?

Günde 13 saat çalışan kadınlar var evli, sen günde 6 ders alıp, evinde tekrar yapacaksın.

Elbette olur, zaten evdeki işler müşterek diye düşünüp yazıyorum

Ben de ilk evlendigimde bir yandan çalışıp bir yandan da uzaktan eğitim olarak üniversite okudum. Eşim her konuda çok anlayışlı ve yardımcı oluyordu. Yine de her sınav donemi ufak çaplı depresyon geçirip okulu bırakmak istiyorum diyordum :) eşim sağolsun her daim motive etti. Üstüne bir de haftasonları formasyon eğitimi aldım. Yetmedi bir de kpss ye çalışıp atandım. Simdi geri donup baktığımda çok zor görünüyor. Kendime hayret ediyorum nasıl başarmışım diyorum. İnsan yaşarken o kadar anlamıyor. Azimliysen başlayan herşey öyle veya böyle bitiyor. Çok aşırı mükemmelliyetçi değilsen, hem evim dört dörtlük olsun hem de derslerim hep 100 olsun hem de işimi en iyi şekilde yapayım demeyeceksen bence yaparsın. Zorlukla beraber kolaylık da vardır. Sen kendine ne kadar çok şey yüklersen taşıma kapasiten o kadar artar.

Ben de 2.üniversitemi okuyorum ve psikoloji okuyorum, hep içimde kalmıştı çok şükür şimdi yapabiliyorum. Hayalinizden vazgeçmeyin, insan zaten severek yaptığı zaman her türlü zorluğuna da severek katlanıyor. Düzenli ve disiplinli olursanız bence birlikte yürütebilirsiniz. Bol şans diliyorum:)

Aciktan liseyi btrmeme az kaldi universte okuyacam allah nasip ederse hemsirelik dsunuyorum geri kafali bir kocam allahin belasi bir kaynanam ve 1.5 yaşinda dunya tatlisi oglum var isteyince yaparsiniz

Ben evliydim okurken okulu bitirdim 4 yıllık şimdi ikinci üniversite okuyacağım inşallah o da 4 yıllık, sınava hazırlanıyorum ve sadece hobi için okuyorum. Her gün de gidip geliyordum örgün öğretim. Zorlanmadım.

Bilemiyorum zor olur gibi geliyor ama imkansız değil yeterki iste...Herşeyi başarırsın.Eşinde anlayışlı biriyse ve zaman zaman sana ev işlerinde yardımcı olursa çok daha kolay olur.

Suan ayni durumdayim. Acayip zorlaniyorum. Hem de psikolojiden dha zor bir bolum okuyorum.allahtan esim destekliyor. Yoksa kaldiramazdim.
Sana tavsiyem cok iyi dusun. Bnm stajlarim oluyo. Haftanin her gunu evde bile olamiyrm. Cok iyi dusun hemde.

Okumak kadar güzel bir şey yok :) bence ne olursa olsun okumalısın. Eşiniz de size yardımcı olmalı. Fakat şunu diyeyim psikoloji biraz ağır bir bölüm. Normalde 3 günde bir evi temizleyeceksen bu haftada 1e inecek, 3 4 çeşit yemek hazırlamak yerine 1 2 tane hazirlayacaksin. Bu yüzden esin yardimci olmalı. Hatta final ve vize haftasında ders çalışmaktan hiçbir şey yapamayacaksin. Yine bu dönemde eşinin büyük fedakarlık yapması gerekiyor. Bunları başlamadan önce sen okumaya uzun uzun konuşmalı ve plan yapmalisiniz. Çünkü evde sen derslerle bogusurken yemek yapmamissin derse sinirlerin bozulur hatta kavga edebilirsiniz.

Ben de universite mezunuyum ama istedigim bir bolumu bitirmedigim icin hic mutlu olmadim.Bu yil kendimi deneyeyim diye cikmis sorulardan deneme yapip puanimi hesapladim ve yasadigim sehri kazanabildigimi gordum.Su an calisiyorum.Universite bitirmenin de zor olmadigina inaniyorum.Oyle olsa hic derslere bile gitmeden bitiremezdim :) Ben de evliyim ustelik bitane de cocugum var ayrica calismaya da baslayacagim.Yine de inaniyorum hatta cift anadal falan dusunuyorum istedigim bolum olursa.İstedikten sonra neden olmasin esin de destekciyse.

4 sene ve de üstüne yl yı de düşünüyorum zor olacak belkı ama değer hayallerımden vazgecmek ıstemıyorum

tebrik ederim sizi çok guzel :)) ben hepsı mükemmel olsun demıyorum sadece ünv.yi bitireyim yl yi başlatayım yeter diyorum

çok teşekkür ederim :))

Aciktan liseyi btrmeme az kaldi universte okuyacam allah nasip ederse hemsirelik dsunuyorum geri kafali bir kocam allahin belasi bir kaynanam ve 1.5 yaşinda dunya tatlisi oglum var isteyince yaparsiniz
kaynana neyse de kocanın böyle olmasına üzüldüm ama sen bildiğin yolda devam et inşaallah başaşrırsın :)

tebrik ederim sizi çok guzel :)) ben hepsı mükemmel olsun demıyorum sadece ünv.yi bitireyim yl yi başlatayım yeter diyorum

inşallah gönlüne gore olsun canım :) benim de şimdiki hedefim oğlum kreşe başlayınca yuksek lisans yapmak (kazanabilirsem tabi inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…