evliyken ünv.okumak?

Suan ayni durumdayim. Acayip zorlaniyorum. Hem de psikolojiden dha zor bir bolum okuyorum.allahtan esim destekliyor. Yoksa kaldiramazdim.
Sana tavsiyem cok iyi dusun. Bnm stajlarim oluyo. Haftanin her gunu evde bile olamiyrm. Cok iyi dusun hemde.
gözümü korkuttun şimdi ne okuyosun?

konuştuk yardımcı aolacağım kesinlikle dedi

bende aynı senın durumundayım bende okudum ama istediğim bölüm olmadığı için hiç mutlu olamadım o yuzden kendi sediğim işi yapmak ilerlemek istiyorum

Merhaba psikoloji bitirdim, çok keyifli bir bölümdür okula devamınız sorun olmayacaksa dersler sizi yormaz. Ben dinleyerek öğrenenlerdenim dersi iyi dinleyip evde çok çalıştığımı hatırlamam Sınıfta evli olan arkadaşlar da vardı final haftası bir parça sıkılabilirsiniz belki onda da evli olan biri ile bekar olan biri benzer sorunlar yaşıyor diye düşünüyorum kişisel gözlemim.

okulumun ilk senedi bitmeden evlendim. Finalden çıktım kınama gittim
düğün oldu diğer finaller kaldı , bütlerine girdim geçtim
şimdi 4. sınıfın 2. dönemine geçiyorum. Allahtan alttan dersim yok. Staj falan zorluyor biraz ama hallediyorum mezun olucam bu yaz başı
Sanırım en büyük problemim yemek. ben yemek yapmayı seven biriyim ama yorgun olunca yemek yiyemediğim için yapmayı da tercih etmiyordum. gecenin bir yarısı gelsin pizzalar gitsin hamburgerlet Haliyle eşim de ben de kilo aldık. Evim hafta içi genelde savaş çıkmış gibi haftasonu hallediyordum. eşim hep destek oldu hiç ses çıkarmadı Allah razı olsun. Finallere hep o götürür kapıda bekler çıkınca alır beni. Çocuk düşündüm Nasip olmadı henüz. sanırım okurken bir de o eklense problem olabilirdi. Ama isteyince yapılıyor zor değil. merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin

Benim icin cok zordu canım yaa. Kamu Yönetimi okuyordum. Çalışamadim hic. Gelenim gidenim olur hep benim. Yemek ev telasi. Sonra es gelir isten yemek hazirla cay demle tv sesi vs vs olmadi benim yani

okula devam işten dolayı sorun olabılır onun için 2.öğretim yazacağım zaten ama bu seferde hafta içi işten sonra okula gitmek yoracaktır diye düşünüyorum ama çok istiyorum

hersey sende bitiyor yani. ben aynı zamanda işe de gidiyorum yemek falan hallederim diyordum ama 2.öğretim okuyacağım için zor olur galiba iyice

Benim icin cok zordu canım yaa. Kamu Yönetimi okuyordum. Çalışamadim hic. Gelenim gidenim olur hep benim. Yemek ev telasi. Sonra es gelir isten yemek hazirla cay demle tv sesi vs vs olmadi benim yani
olsun ilerde olur inşallah yeni evliyken daha zor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…