- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
yardımcı olacağına dair söz verdi inş tutarBilemiyorum zor olur gibi geliyor ama imkansız değil yeterki iste...Herşeyi başarırsın.Eşinde anlayışlı biriyse ve zaman zaman sana ev işlerinde yardımcı olursa çok daha kolay olur.
gözümü korkuttun şimdiSuan ayni durumdayim. Acayip zorlaniyorum. Hem de psikolojiden dha zor bir bolum okuyorum.allahtan esim destekliyor. Yoksa kaldiramazdim.
Sana tavsiyem cok iyi dusun. Bnm stajlarim oluyo. Haftanin her gunu evde bile olamiyrm. Cok iyi dusun hemde.
konuştuk yardımcı aolacağım kesinlikle dediOkumak kadar güzel bir şey yok :) bence ne olursa olsun okumalısın. Eşiniz de size yardımcı olmalı. Fakat şunu diyeyim psikoloji biraz ağır bir bölüm. Normalde 3 günde bir evi temizleyeceksen bu haftada 1e inecek, 3 4 çeşit yemek hazırlamak yerine 1 2 tane hazirlayacaksin. Bu yüzden esin yardimci olmalı. Hatta final ve vize haftasında ders çalışmaktan hiçbir şey yapamayacaksin. Yine bu dönemde eşinin büyük fedakarlık yapması gerekiyor. Bunları başlamadan önce sen okumaya uzun uzun konuşmalı ve plan yapmalisiniz. Çünkü evde sen derslerle bogusurken yemek yapmamissin derse sinirlerin bozulur hatta kavga edebilirsiniz.
bence kesin yaparsınız bu azimle :)inşallah gönlüne gore olsun canım :) benim de şimdiki hedefim oğlum kreşe başlayınca yuksek lisans yapmak (kazanabilirsem tabi inşallah)
teşekkür ederim :)Siz herşeyi düşünmüşsünüz zaten :) Başarılar diliyorum o zaman
bende aynı senın durumundayım bende okudum ama istediğim bölüm olmadığı için hiç mutlu olamadım o yuzden kendi sediğim işi yapmak ilerlemek istiyorumBen de universite mezunuyum ama istedigim bir bolumu bitirmedigim icin hic mutlu olmadim.Bu yil kendimi deneyeyim diye cikmis sorulardan deneme yapip puanimi hesapladim ve yasadigim sehri kazanabildigimi gordum.Su an calisiyorum.Universite bitirmenin de zor olmadigina inaniyorum.Oyle olsa hic derslere bile gitmeden bitiremezdim :) Ben de evliyim ustelik bitane de cocugum var ayrica calismaya da baslayacagim.Yine de inaniyorum hatta cift anadal falan dusunuyorum istedigim bolum olursa.İstedikten sonra neden olmasin esin de destekciyse.
Merhaba psikoloji bitirdim, çok keyifli bir bölümdür okula devamınız sorun olmayacaksa dersler sizi yormaz. Ben dinleyerek öğrenenlerdenim dersi iyi dinleyip evde çok çalıştığımı hatırlamam Sınıfta evli olan arkadaşlar da vardı final haftası bir parça sıkılabilirsiniz belki onda da evli olan biri ile bekar olan biri benzer sorunlar yaşıyor diye düşünüyorum kişisel gözlemim.merhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
okulumun ilk senedi bitmeden evlendim. Finalden çıktım kınama gittimmerhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Benim icin cok zordu canım yaa. Kamu Yönetimi okuyordum. Çalışamadim hic. Gelenim gidenim olur hep benim. Yemek ev telasi. Sonra es gelir isten yemek hazirla cay demle tv sesi vs vs olmadi benim yanimerhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Kaynana cok beter gercekten bugun eşim çiğir aşti oku arkandaym ddi cok sevndmmm ama vazgecmem ciddein :) cok saolunkaynana neyse de kocanın böyle olmasına üzüldümama sen bildiğin yolda devam et inşaallah başaşrırsın :)
maşallah çok guzel :) ne okudunuz?Evlendikten sonra 1 yıl hazırlık + 4 yıl lisans okudum.
Tabi ki zor oluyor ama eş anlayışlıysa sorun olmuyor.
okula devam işten dolayı sorun olabılır onun için 2.öğretim yazacağım zaten ama bu seferde hafta içi işten sonra okula gitmek yoracaktır diye düşünüyorum ama çok istiyorumMerhaba psikoloji bitirdim, çok keyifli bir bölümdür okula devamınız sorun olmayacaksa dersler sizi yormaz. Ben dinleyerek öğrenenlerdenim dersi iyi dinleyip evde çok çalıştığımı hatırlamam Sınıfta evli olan arkadaşlar da vardı final haftası bir parça sıkılabilirsiniz belki onda da evli olan biri ile bekar olan biri benzer sorunlar yaşıyor diye düşünüyorum kişisel gözlemim.
hersey sende bitiyor yani. ben aynı zamanda işe de gidiyorum yemek falan hallederim diyordum ama 2.öğretim okuyacağım için zor olur galiba iyiceokulumun ilk senedi bitmeden evlendim. Finalden çıktım kınama gittim
düğün oldu diğer finaller kaldı , bütlerine girdim geçtim
şimdi 4. sınıfın 2. dönemine geçiyorum. Allahtan alttan dersim yok. Staj falan zorluyor biraz ama hallediyorum mezun olucam bu yaz başı
Sanırım en büyük problemim yemek. ben yemek yapmayı seven biriyim ama yorgun olunca yemek yiyemediğim için yapmayı da tercih etmiyordum. gecenin bir yarısı gelsin pizzalar gitsin hamburgerletHaliyle eşim de ben de kilo aldık. Evim hafta içi genelde savaş çıkmış gibi haftasonu hallediyordum. eşim hep destek oldu hiç ses çıkarmadı Allah razı olsun. Finallere hep o götürür kapıda bekler çıkınca alır beni. Çocuk düşündüm Nasip olmadı henüz. sanırım okurken bir de o eklense problem olabilirdi. Ama isteyince yapılıyor zor değil. merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin
olsun ilerde olur inşallah yeni evliyken daha zor herhaldeBenim icin cok zordu canım yaa. Kamu Yönetimi okuyordum. Çalışamadim hic. Gelenim gidenim olur hep benim. Yemek ev telasi. Sonra es gelir isten yemek hazirla cay demle tv sesi vs vs olmadi benim yani
bence de vazgecme :) kaynanaya da neymişKaynana cok beter gercekten bugun eşim çiğir aşti oku arkandaym ddi cok sevndmmm ama vazgecmem ciddein :) cok saolun
maşallah çok guzel :) ne okudunuz?
çok guzelmiş darısı basıma inşallah :)Tesekkur ederim :) Ingiliz Dili Ve Edebiyati okudum.
çok guzelmiş darısı basıma inşallah :)
Fizik tedavi ve rehabilitasyongözümü korkuttun şimdine okuyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?