- 26 Ocak 2017
- 27
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Ömrümü yedi Düzce ömrümüAa ne kadar güzel bende Düzcedeyim
Hangi bölümü okuyorsunÖmrümü yedi Düzce ömrümü
fen bilgisi öğretmenliği okuyorum canımHangi bölümü okuyorsunKonuralpe hergün git gel zor vallahi ben Düzcenin köyundeyim 2 gun sınava gittim o bile zor geldi
ay ben evli e cocukluyken kpssye hazrlandımmerhaba, ben bu sonbaharda evleniyorum nasipse daha önceden ünv.bitirmiştim 2 yıllık bir okul okudum ve çalışıyorum 2.ünv ye gitmeyi düşünüyorum psikoloji okuyup sonnrasında da yüksek lisans düşünüyorum ancak 2.ünv.ye başlarsam bu süre evleneceğim zamanlara denk gelecek hem bir evin sorumluluğunu alıp hem ünv.okumak zor mu? tecrübeleriniz varsa aktarır mısınız?
Evet canım bende evlenmeden önce okur nolcak gider gelir diyolardı ama evlenince beklentiler artıyoEvlendikten sonra tez yazdım. Hem iş hem tez hem ev zorladı beni. Ev işi de çok yapmadığım halde. Evlenmeden önce birlikte tezini yazarız diyen kocam evlenince eve iş getirdi. Evlenmeden bol keseden atıyorlar....
Hele şu havada oradaki ayaz insanın burnundaki sümügü dondururfen bilgisi öğretmenliği okuyorum canımevlenene kadar düzcede yurtta kalıyorum ama yine de konuralp şartları zorluyor
Ne mutlu bana ki Adana gibi bir memleketim var ve 15 tatilim ısınarak geçiyorHele şu havada oradaki ayaz insanın burnundaki sümügü dondurur
Benim için tam tersiydi iştebekarken ekmek elden su gölden ya o yuzden
Aynen canım.çocuksuz ve eşin yardımcıysa hayli hayli yaparsın.ona rağmen basardınız yanı helal olsun
Evet evlilik galiba insanı her Açıdan sorumluluk sahibi yapıyorSimdi bekar oldugun için öyle geliyor. Insan bos zamani varken ders calışmiyor. Ama işi sorumlulugu varken tekrar calısma imkanı bulamayacagıni bildiği icin her fırsatta ders calışıyor. Şahsen bende bekarken hiç calişmiyordum ama simdi öyle deģil :)
Ne azimler var kendimden utandımEvet Düzce üniversitesinde okuyorum. Müstakbel eşim Sakarya'da görev yapıyor evimiz Sakarya'da olacak ve ben gidiş geliş yapacağım düzceye. O derece gözümüzü kararttık yani sen düşün gerisiniİsteyince yapılmayacak birşey yok
Kesinlikle HaklısınızOlur niye olmasın.
Ben son sınıfa gecerken evlendim.
Ve iyi ortalamami da son sene yaptim.
Simdi de cocugum var ve kpss ye çalışıyorum. Cocuksuz oldugu kadar kolay degil ama en azindan kızım kresteyken rahatca çalışıyorum.
Bu noktada esinizin desteği önemli tabi.
Evde is bölümü yaptığınız sürece zorlanmazsiniz.
Eş adayım olumlu karşıladı iştende zaten ikinci öğretim okuyacağım için sorun olmaz sınav haftalarımda da yıllık izin kullanırım ya da rapor alırımBir arkadaşım evli çocuklu hem çalışıp hem üni okuyor. Çocuğu kreşe gidiyor şu an ama öğlene yakın bir saatte bu nedenle sabahları kv. çocuğa bakıyor. Ev işlerine yardımcı olacak birini çağırıyor böylelikle evde yemek ve temizlik sorunu ortadan kalkmış oluyor. Evin sorumluluğu cidden zor çalışırken. Şimdi senin soruna gelirsek; senin çocuk durumun yok . Derslerinin yoğunluğu şu an belli değil, iş yerindekiler bu duruma sıcak bakacaklar mı bilmiyorsun çünkü gerektiğinde işten izin alıp okula gitmen gerekebilir ve sınavlar, sınav stresi vs. bunlarla baş etmen gerekecek . Kendine bu konuda güveniyorsan yardımcılarla işini halledebilirsin eş adayının da bir görüşünü al derim:)
Köprüyü gecene kadar mantığıEvlendikten sonra tez yazdım. Hem iş hem tez hem ev zorladı beni. Ev işi de çok yapmadığım halde. Evlenmeden önce birlikte tezini yazarız diyen kocam evlenince eve iş getirdi. Evlenmeden bol keseden atıyorlar....
AÖF zaten örgün okumaktan daha zorBen düğün hazırlığında yaz tatilindeydim hazırlık sürecinde derse konsantre olmak mümkün olmuyo. Ben yapamadım üniyi bıraktım malesef yapabilenler vardır belki bölümün zorluğunada bağlı. Aöf bitirdim onun bile zorluğu oluyo çocuk olunca o bile zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?