evliyken ünv.okumak?

ay ben evli e cocukluyken kpssye hazrlandım guzel bı puan aldım hatta unıyede gircektım eşim muhasebe okursan gir dedi okumıcam dedım

Bir arkadaşım evli çocuklu hem çalışıp hem üni okuyor. Çocuğu kreşe gidiyor şu an ama öğlene yakın bir saatte bu nedenle sabahları kv. çocuğa bakıyor. Ev işlerine yardımcı olacak birini çağırıyor böylelikle evde yemek ve temizlik sorunu ortadan kalkmış oluyor. Evin sorumluluğu cidden zor çalışırken. Şimdi senin soruna gelirsek; senin çocuk durumun yok . Derslerinin yoğunluğu şu an belli değil, iş yerindekiler bu duruma sıcak bakacaklar mı bilmiyorsun çünkü gerektiğinde işten izin alıp okula gitmen gerekebilir ve sınavlar, sınav stresi vs. bunlarla baş etmen gerekecek . Kendine bu konuda güveniyorsan yardımcılarla işini halledebilirsin eş adayının da bir görüşünü al derim:)

Evlendikten sonra tez yazdım. Hem iş hem tez hem ev zorladı beni. Ev işi de çok yapmadığım halde. Evlenmeden önce birlikte tezini yazarız diyen kocam evlenince eve iş getirdi. Evlenmeden bol keseden atıyorlar....

Ben düğün hazırlığında yaz tatilindeydim hazırlık sürecinde derse konsantre olmak mümkün olmuyo. Ben yapamadım üniyi bıraktım malesef yapabilenler vardır belki bölümün zorluğunada bağlı. Aöf bitirdim onun bile zorluğu oluyo çocuk olunca o bile zor

Evlendikten sonra tez yazdım. Hem iş hem tez hem ev zorladı beni. Ev işi de çok yapmadığım halde. Evlenmeden önce birlikte tezini yazarız diyen kocam evlenince eve iş getirdi. Evlenmeden bol keseden atıyorlar....
Evet canım bende evlenmeden önce okur nolcak gider gelir diyolardı ama evlenince beklentiler artıyo

bekarken ekmek elden su gölden ya o yuzden
Benim için tam tersiydi işte
Üniv okurken tek yaşıyordum ama daha zordu
Evlendikten sonra yüksek yaptım hala yapıyorum
Eşim yardımcı olduğu için şimdi çok daha kolay oldu
Notlarım bile çok daha yüksek lisansa göre

Olur niye olmasın.
Ben son sınıfa gecerken evlendim.
Ve iyi ortalamami da son sene yaptim.
Simdi de cocugum var ve kpss ye çalışıyorum. Cocuksuz oldugu kadar kolay degil ama en azindan kızım kresteyken rahatca çalışıyorum.
Bu noktada esinizin desteği önemli tabi.
Evde is bölümü yaptığınız sürece zorlanmazsiniz.

Evet evlilik galiba insanı her Açıdan sorumluluk sahibi yapıyor

Ne azimler var kendimden utandım

Kesinlikle Haklısınız

Eş adayım olumlu karşıladı iştende zaten ikinci öğretim okuyacağım için sorun olmaz sınav haftalarımda da yıllık izin kullanırım ya da rapor alırım

AÖF zaten örgün okumaktan daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…