- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Ben de ediyorum,çok yakında tatlı bir kuzu innsallah...Canım çok teşekkür ederim. İnan ki ilaç gibi geldi duan, sağolasın.
Bence o materyal,baba olmak isteyen biri tarafından süzgece çevrilmiş olabilir:)Kadın mesajın neresinde korunmadam seviştik demiş
Ben göremedim de
Ben kondom ile korunduklarını okudum
Ama siz de kinadiniz şimdiGercekten icimde tutamayacagim yazacagim.cocuk istemezsin bebek sevmezsin sevmek zorunda degilsin.fakat oyle igrenir tarzda bir yazi yazmissiniz ki gercekten midemi bulandirdiniz.siz kimsiniz ki anneligi hamileligi bu sekilde asagiliyorsunuz yeryuzunde kucuk daglari benden sorulur diye gezenlerdensiniz belli.o kadar iticisiniz ki ama dunya sizin etrafinizda donmuyor once bunun farkina varip o kaf dagindaki burnunuzu gorun.resmen alayci asagilik uslubunuzla kisiliginiz az cok belli zaten.hic olmeyecek hic yaslanmayacak bu dunyaya gelme amaciniz yemek icmek gezmek sevismek....
Anne olmak istemessiniz icinizde yoktur hepsi normaldir fakatttttt anneleri ve hamileleri ayrica sizin gbi evliligi sevismek!!! Olarak gormeyip cocuk yapip aile olmak isteyenleri uremek icin evlenmiyorum diyerek ti ye alamazsiniz.eminim cevreniz sizden ne cekiyordur.esiniz nasil tahammul ediyor adamada yazik..
Daha bebegi varmi yokmu belli degilken sezertan vucudumu bozar normal genislicem diye sacma sapan dusuncelerle kendine asik bencil egosu tavan yapmis oldukca simarik ergenlikten cikamamis olgunlasamamis birisiniz.eminim duvarlarda boy boy fotolariniz vardir..inanin dogurmakla anne olunmuyor her doguran anne olsaydi o minicik bedenleri bogup atan tuvalete atip sifonu ceken bir cop gibi cope atan canavarlarmis bir anne kopek! Kadar olamayan insan gorunumlu mahluklar anne midir sizce!!!
Burada ne sizin hamileliginiz nede duygulariniz umurumda.acinacak halde olan sizsiniz bunu bilin.ne yazik simdi igrendiginiz!!!! O kadinlar gibisiniz..Allah layiginizi vermis eee Allahin sopasi yoktur.o yavrucak Allah omur vermisse dogar ama siz ona bakmazsiniz zaten bakici bakar anane bakar dede bakar babasi cok guzel bakar eminim o yonden sansli en azindan bir baba seflati hissedicek.emzirmek mi aaaaa sarkarsiniz tam seyma subasi tipi!!!
Son olarak size bol bulantili depresyonlu anyayi konyayi anlayacaginiz 9 ayi 9 yil gibi gececek bir hamilelik diliyorum.o sabi p masum yavruyuda Allah korusun insallahhhh...
NOT:bana cvp yazma zahmetinde bulunmayin hic bakmayacagim zira iki kucuk kizimin vaktinden sizin gibiler! Icin calamam..
Kimseyi kinamayiniz kisi kinadgini yasamadan ölmez.....
Yazmayacaktım polemik de hiç olsun istemem ve sevmem ama, eline ultrasonda yumurtalığındaki tümör resmi tutuşturulan kadınlar varken halinize şükredin. O kadınlar da bebek için uğramıyor kadın doğum bölümüne. Jinekoloji tüm kadınlar içindir. Ya sağlık sorununuz olsa yine gidecektiniz aynı doktorlara. Kim emin olabilir sağlık sorunu yaşamayacağından. Bu da bir egodur işte.Sormayın, biz de kese var mı diye girdik ultrasona, görüntüleri verdi doktor, ne yapayım ben bunu dedim, atamak üzereydim, eşim attırmadı, anı diyor. Yahu karanlık bir görüntü, hiçbir şey belli değil, ne anısı diye düşünüyorum ama atmadık, çekmecede duruyor. Ona buna anı muamelesi yapacaksak bilmiyorum onları nerede tutacağız. Size de hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun.
Hem de ne kınama! Hamile bir kadına bu kadar ağır konuşmak, beddua etmekte ne bileyim...Ama siz de kinadiniz şimdi
sizi de burda yerden yere vurmuslardi hatirladim.insallah daha iyisinizdir.aslinda var ya hic boyle konulari acmamak lazim.herkes melek bi konu sahibi caniymis gibi yorumlar geliyor.Konunuzda kendimi gördüm bende evlenme aşamasındayım hamile kaldım dünyanın en zor şeyi resmen asla istemiyordum önümüzdeki beş senede isteyecek gibi durmuyorum.yasınız kaç o önemli bence?
çok yazık kadının kadına yaptığını hiç kimse birbirine yapmıyor.Gercekten icimde tutamayacagim yazacagim.cocuk istemezsin bebek sevmezsin sevmek zorunda degilsin.fakat oyle igrenir tarzda bir yazi yazmissiniz ki gercekten midemi bulandirdiniz.siz kimsiniz ki anneligi hamileligi bu sekilde asagiliyorsunuz yeryuzunde kucuk daglari benden sorulur diye gezenlerdensiniz belli.o kadar iticisiniz ki ama dunya sizin etrafinizda donmuyor once bunun farkina varip o kaf dagindaki burnunuzu gorun.resmen alayci asagilik uslubunuzla kisiliginiz az cok belli zaten.hic olmeyecek hic yaslanmayacak bu dunyaya gelme amaciniz yemek icmek gezmek sevismek....
Anne olmak istemessiniz icinizde yoktur hepsi normaldir fakatttttt anneleri ve hamileleri ayrica sizin gbi evliligi sevismek!!! Olarak gormeyip cocuk yapip aile olmak isteyenleri uremek icin evlenmiyorum diyerek ti ye alamazsiniz.eminim cevreniz sizden ne cekiyordur.esiniz nasil tahammul ediyor adamada yazik..
Daha bebegi varmi yokmu belli degilken sezertan vucudumu bozar normal genislicem diye sacma sapan dusuncelerle kendine asik bencil egosu tavan yapmis oldukca simarik ergenlikten cikamamis olgunlasamamis birisiniz.eminim duvarlarda boy boy fotolariniz vardir..inanin dogurmakla anne olunmuyor her doguran anne olsaydi o minicik bedenleri bogup atan tuvalete atip sifonu ceken bir cop gibi cope atan canavarlarmis bir anne kopek! Kadar olamayan insan gorunumlu mahluklar anne midir sizce!!!
Burada ne sizin hamileliginiz nede duygulariniz umurumda.acinacak halde olan sizsiniz bunu bilin.ne yazik simdi igrendiginiz!!!! O kadinlar gibisiniz..Allah layiginizi vermis eee Allahin sopasi yoktur.o yavrucak Allah omur vermisse dogar ama siz ona bakmazsiniz zaten bakici bakar anane bakar dede bakar babasi cok guzel bakar eminim o yonden sansli en azindan bir baba seflati hissedicek.emzirmek mi aaaaa sarkarsiniz tam seyma subasi tipi!!!
Son olarak size bol bulantili depresyonlu anyayi konyayi anlayacaginiz 9 ayi 9 yil gibi gececek bir hamilelik diliyorum.o sabi p masum yavruyuda Allah korusun insallahhhh...
NOT:bana cvp yazma zahmetinde bulunmayin hic bakmayacagim zira iki kucuk kizimin vaktinden sizin gibiler! Icin calamam..
Kimseyi kinamayiniz kisi kinadgini yasamadan ölmez.....
actıgınız konuya ıstemedıgınız uye yorum yapamıyor engelleyebılıyorsunuz ama pro uye olmayanlar yapabılır mı bunu bılmıyorumGöz ardı et haricinde bir engelleme şekli var mı ona bakacağım şimdi. Forumdan çıkış yapıp da girmeyeceğim, görürsem cevap yazarım tutamam kendimi.
Allahım 30-35 lira ile ameliyat ücretini bir tutan kullarını neden üstümüze salıyorsun?
Kadınlığı en büyük lütfu annelik mi? Neye göre, kime göre? Böyle bir evrensel kanun mu var? Siz dünyaya sadece üremeye mi geldiniz? Sizin hayat amacınız bu olabilir ama birçok kadının hayat amacı, vizyonu misyonu amacı bu değil.Madem bu kadar istemiyordunuz neden korunmadınız diyeceğim . Siz de bana ilaçlar kilo aldırıyor hormonal dengemi bozuyor falan diyeceksiniz sanırım. Hatta korunuyorduk, bir seferlik bir hataydı da diyebilirsiniz. Olabilir.
Ama keşke bu denli çocuklardan, hamilelikten, kadınlığın en büyük lütfu olan annelikten bu denli nefret ederken tüplerinizi bağlatmayı düşünseydiniz de hayatı kendinize zehir(!) etmeseydiniz ...
Allahim tez zamanda saglikli bir evlat nasip etsin size cani gönülden1 Senedir bebek için, öncesinde de 2 sene rahimsel sağlık sorunları için hastane yollarında yaşayan ben, bu konunuzu görüp keşke dedim içimden. Yalan değil. Plansız gebelere hayatım boyu hep gıptayla bakacağım, çünkü benim böyle bir şansım yok maalesef. Bunları söylediğim için bana belki çok kızacaksın ama gerçekten evren bazen çok acımasız.
Konuna gelince, bebek istemiyorsan gebeliğine son vermeyi düşünmelisin. Neticede, bebek doğunca ona aynı ölçüde ilgi ve sevgi verememek daha zor.
Fakat fikrini değiştirir de doğurmak istersen de Allah şimdiden sorunsuz hamilelik nasip etsin diyorum...
Bu arada yüzsüz bir Hayyal olarak, bizler gibi isteyenler için de hamile duası eder misin? :)
Allah tez zamanda kucağını doldursun arkadaşım. Keşke herkes senin gibi naif, iyi kalpli olsa :) kalbinin ekmeğini ye inşallah.1 Senedir bebek için, öncesinde de 2 sene rahimsel sağlık sorunları için hastane yollarında yaşayan ben, bu konunuzu görüp keşke dedim içimden. Yalan değil. Plansız gebelere hayatım boyu hep gıptayla bakacağım, çünkü benim böyle bir şansım yok maalesef. Bunları söylediğim için bana belki çok kızacaksın ama gerçekten evren bazen çok acımasız.
Konuna gelince, bebek istemiyorsan gebeliğine son vermeyi düşünmelisin. Neticede, bebek doğunca ona aynı ölçüde ilgi ve sevgi verememek daha zor.
Fakat fikrini değiştirir de doğurmak istersen de Allah şimdiden sorunsuz hamilelik nasip etsin diyorum...
Bu arada yüzsüz bir Hayyal olarak, bizler gibi isteyenler için de hamile duası eder misin? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?