Evrenin saç baş yolduran espri anlayışı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

I inessa armand Hanım siz de cevap verebilirsiniz mesela, seri şekilde ekran başında bu konudaki her mesajıma beğenmedim emojisi ekliyorsunuz ilk 3-5 saniye içinde. Sizden de rica edebilirim cevabı :)

I inessa armand Hanım siz de cevap verebilirsiniz mesela, seri şekilde ekran başında bu konudaki her mesajıma beğenmedim emojisi ekliyorsunuz ilk 3-5 saniye içinde. Sizden de rica edebilirim cevabı :)

sizin yaptığınız gibi STALKER oldum ben, buyrun siz devam edin. Polemiğe girmiyorum sizinle, hoşlanmadığım mesajlarınızı rapor etmekle meşgulüm. İyi günler

bence siz bu konudan rahatsız oluyorsunuz uğramayın bu konuya
canınızı sıkmayın boşyere.
muhalif olacağım diye üzmeyin kendinizi

sizin yaptığınız gibi STALKER oldum ben, buyrun siz devam edin. Polemiğe girmiyorum sizinle, hoşlanmadığım mesajlarınızı rapor etmekle meşgulüm. İyi günler

Hala konu sahibi ve siz stalker diye itham ediyorsunuz ama ne kadar ayıp... ve kanıt rica edince de dalgaya vuruyorsunuz, farkında mısınız?

1 Senedir bebek için, öncesinde de 2 sene rahimsel sağlık sorunları için hastane yollarında yaşayan ben, bu konunuzu görüp keşke dedim içimden. Yalan değil. Plansız gebelere hayatım boyu hep gıptayla bakacağım, çünkü benim böyle bir şansım yok maalesef. Bunları söylediğim için bana belki çok kızacaksın ama gerçekten evren bazen çok acımasız.
Konuna gelince, bebek istemiyorsan gebeliğine son vermeyi düşünmelisin. Neticede, bebek doğunca ona aynı ölçüde ilgi ve sevgi verememek daha zor.
Fakat fikrini değiştirir de doğurmak istersen de Allah şimdiden sorunsuz hamilelik nasip etsin diyorum...
Bu arada yüzsüz bir Hayyal olarak, bizler gibi isteyenler için de hamile duası eder misin? :)

bence siz bu konudan rahatsız oluyorsunuz uğramayın bu konuya
canınızı sıkmayın boşyere.
muhalif olacağım diye üzmeyin kendinizi

Çok haklısınız
Teşekkür ederim ama insan muhalif ya da değil, bu şekilde kanıt sunulamadan stalker diye itham edilmek çok kötü.
Bir de konuya geri dönüp bakmamın sebebi de özel olarak isminin tagleniyor olması idi :/

Son düzenleme:
Çok haklısınız
Teşekkür ederim ama insan muhalif ya da değil, bu şekilde kanıt sunulamadan stalker diye itham edilmek çok kötü.
tamam olmuş olan böyle herkes üzülüyor.
kadınız biz birbirimize yardımcı olmamız gerek taş atınca olmuyor.
kendi aramızda bu karmaşayı çözmemiz gerek.
bence dediğim gibi yapın bana bile cevap vermeyin en sağlıklısı bu

Kara kaşlı yar söyle derdini, ne bileyim ben senin cama geldiğini, candan sevdiğini, gönül verdiğini

Hanımlar hanımlaaaaaaar,
sizi üzmek istemedikçe üzülmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Tamam bu konuda farklı yaklaşımlar olur, eleştirilerde olur ama koca koca insanlarız değil mi? Uzatmanın iddialaşmanın bir faydası yok.
Siz burada tartışırken bebek neredeyse doğacak kıvama gelecek, hayır yani paylaşamadığınız nedir?

Kurban olayım siz söyleyin ben size ne yapayım da aranızdaki mesele kapansın, hayır yani biriniz dahi geri adım atmıyor, alıntıya alıntıyla cevap verip devam ediyorsunuz, sonra zalim ben oluyorum, yazıktır bana da :)))

yok abla çözdük biz mevzuyu başka sorun olursa müdahale edersin.

Ne güzelsiniz :) İçimi açtınız sabah sabah.
Tamam bu sözünüz bana o kadar iyi geldi ki :) bir daha giriş yapmıyorum bu konuya söz.

Güzele ve iyiye yönlendirdiğiniz için kalben çok teşekkür ederim.

Mune Hanım büyüklük ben de kalsın tamam tamam :)

Neysesakinim Hanım beni çok güzel yönlendirdi sağolsun :)

Ben susuyorum bu konuya dair, bir ki üç tıp :)))

Herkesi öptüm!

Size kizamadim, zaten haddim de degil bence.. ama son cümlede yazdigniz "Anne olmaya calisanlardanim", insallah banada mutlulukla ve heyacanla "Hamileyimm" demek nasip olur en kisa zamanda, hayirlisiyla ve saglikla.. Ama ne demek istedignizi anliyorum, ve gercekten hicc istemedigniz icin böyle düsünüyorsunuz,, zaten 9 Ay bunun icin var, Kadin kendisini hazirlasin diye, yoksa Allah istese 2-3 ay da da büyüdür bebisler, bu 9aylik sürec Kadinlarin kendisini alistirsin, sevgisini hissetsin diye, BENCE.. Rabbim eksikligni göstermesin, saglicakla gelsin dünyaya.. Ve sunu düsnün, yillarca isteyip deneyip ama Allahimin nasip etmedigi Bebekler var, ve sizin belki birkez korunmadiniz veya yirtik gelen bir Kondomdan hamile kaldiniz, Bu bir mucize, o gün yumurtlama gününüz olmayabilirdi, esinizin spermleri döllemeyebilirdi, döllenmese bile bebeginiz tutunmayabilirdi.. milyonlarca sperm bir yumurtayi dölleyemiyor, ulasamiyor, sizin yirtilmis olan kondomdan gelen "birkac tane" sperm yetmis,, bu bir MUCIZE.. icinizdeki Mucizenin er gec farkina varacaksiniz.. ve kendizi zorlamayin, sevmek icin..Anne gibi hissetmek icinde zorlamayin.. Rabbimin var bir bildigi.. ve benim gibi tüm Anne olmak isteyen herkese Rabbim en kisa zamanda saglikli hayirli evlatler versin, AMIN

kavun kokusu
kaç yaşındasınız nerede hangi koşullarda yaşıyorsunuz bilemeyiz.
konunuzu ilk günden beri okuyorum.
Koalina ilk açtığında okumuştum.
duygularınızı çok iyi anlıyorum.
doğuştan bende de öyle bir anaçlık yok olmadı.
ama eşim hep istedi. uyuşamadık.
çevreden çok baskı geldi denedik bir tane 9haftalık iken düştü. sonrasında çok bir buhran geçirdim.
zaten istemiyorum ama isteyince de neden olmadı diye.
sonra yaklaşık 2 sene tedavi gördüm iğneler vs olmadı.
2. aşılamada tuttu. iyi dedim oldu zaten istemiyorum birde acı çekip uğraşıyorum ne büyük çelişki!!
30+4 günlük iken preaklamsi geçirdim ölümden döndüm yoğunbakımlar filan. bebek 3gün dayandı ve vefat etti.(o acıyı Allah düşmanıma yaşatmasın )
halada 9aydır uğraşıyorum. tansiyon ve böbreklerde sorun bıraktı.
ve kocaman biçimsiz ve hala sızlayan bir sezeryan izi bıraktı. görmedim kucağıma almadım.
ne oldu ben çocuk sahibi oldum mu olmadım mı? ama ya o hormon iğneleri testler vs neden oldu.
bundan sonrasında ne olur biter hiç bilmiyorum.
ama şunu anladım hepte böyle düşünüyordum hayat çocuk değil.
ama 7sene çocuğu olmayan anneannemin 7 sene sonra 4 çocuğu olmuş şimdi yoğun bakımda 3cocuğu başında pervane ...peki olmasaydı bende olmayacaktım.

çok karışık yazdım kusura bakmayın.
demem o ki kırmayın üzmeyin insanları çocuk çocuk diye baskı yapmayın.
eğer olmuyorsa o insan ne kadar üzülüyor fark etmiyorsunuz.
yeni tanıdığım insanlar soruyor çocuğun var mı diye?
şimdi soruyorum sizlere benim çocuğum var mı,?

Cocugun sevgisiz buyuyecek diye kizan kadinlarimizin icindeki sevgiyi(!) ispat etmek adina nefret dolu cumlelerle hemcimsine saldirmasi
Ironi? Komedi? Acı?
Bence hepsi birden

Ben anne degilim ya da evli de degilim
Ama sizi cok iyi anladim
Bende bazen cocugum olsa diye ister bazen de keske hic olmasa ozgurlugum elden gidecek diye dert edinirim
Biraz dengesizim galiba :)

Korunuyor olmaniza ragmen gelmis bu bebis bence sizi simdiden cok seviyor
Annemle babamin beni cagiracagi yok madem ben gideyim demis
Kendinizi zorlamayin hicbisey icin bence zamanla oturacak.
Umarim hersey cok guzel olur aileniz icin

Ben de açıkçası bu konunun üzerine bu kadar düşmenizi, özel mesaj atmanızı, sğrekli gelip gidip yanlış yanlış itici üslup kötü tarzı yazmanızı doğru bulmuyorum.
Sorumluluk almadım, siz mesja atmadığınızı belirtmişsiniz ama zaten özel mesaj da attım konuyla ilgili buraya da yazıyorum yazmışsınız. Buna ne gerek var? Bu konuyu yöneticiye atmaya her yere yazmaya tabiri caizse haykırmaya?

Ettim bile en tez vakitte insallahhh diye Amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…