- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Sevgili Koalina bir de size açıklayayım aşağıda tane tane, madem sordunuz ve merak ettiniz:
Mune Hanım'a yazının aynısı gönderdiğimi dürüstçe ben yazdım zaten ilgili mesajımda. Bunun da sebebi site ve forum kuralları ile ilgili nacizane yorumumu Mune ile paylaşmak istemem, sanırım buna hakkım var değil mi?
Konu sahibi ise; benimle ilgili ispat edemediği bir takım söylemlerde bulunmuş: "Özel mesaj atacak kadar" demiş, yasaklı olduğu halde "mesajlarını bulduğumu beğenmediğimi" yazmış (ki teknik olarak imkansızlığını anlattım önceki yorumumda), üstüne üstlük "stalker" diye itham etmiş. Bir forumda gördüğümüz, denk geldiğimiz mesajlara bakıp yorum ya da emoji bırakmak ne zaman yanlış oldu acaba?
Ben de bunlar üzerine diyorum ki, özel mesajı gösterebilir misiniz, üstelik rica ederek belirtiyorum. :)
Bir de diyorum ki, konu sahibi yasaklı iken nasıl olur da ben konu sahibinin mesajlarını bulabilirim?
Son olarak da stalker olduğumu düşündüğü için bununla ilgili de bir kanıt sunmasını rica ediyorum.
Bir zahmet madem siz sorumluluk aldınız yorum yazarak, siz bir izah edebilirseniz inanın çok mutlu olurum :)
Yoksa uzatmak değil niyetim. Ama sonuçta kişisel olarak birkaç zan altına birden sokmuş beni. Doğal olarak ben de anlamak istiyorum. :)
acının bir tarifi yok evet katılıyorumsuan olmasaydi diyosun ya dogunca sakin hic bir zaman gitme diyeceksin.Allah bagislasin acisini yasatmasin zira evlat acisinin bi tarifi yok.
I inessa armand Hanım siz de cevap verebilirsiniz mesela, seri şekilde ekran başında bu konudaki her mesajıma beğenmedim emojisi ekliyorsunuz ilk 3-5 saniye içinde. Sizden de rica edebilirim cevabı :)
bence siz bu konudan rahatsız oluyorsunuz uğramayın bu konuyaSevgili kavunkokusu, insanları “özel mesaj attı” diyerek itham edip bir nevi zan altında bıraktıktan sonra kanıt isteyince öyle demedim demek ne kadar kolay değil mi? Bir de sıkışınca “aslında engelledim ama siteden çıktım da, bir de öyle baktım öyle gördüm mesajı” demeler.
Site ile bu kadar saat bu kadar ince tekniklerle meşgulseniz ve bir üyeye sadece size aksi yönde görüş yorum yazdı diye bu kadar takılıyorsanız kusura bakmayın ama ben size sadece güler geçerim, hatta hamile olduğunuzdan bile şüphe duyarım. Konu, belki de ilgi çekmek isteyen bir insanın fake konusu bile olabilir bu donelere bakınca.
Değilse de size acilen zihin dinginliği diliyorum, zira bir can dünyaya gelecekse biraz daha ruh sağlığı yerinde birine denk gelsin inşallah :)
sizin yaptığınız gibi STALKER oldum ben, buyrun siz devam edin. Polemiğe girmiyorum sizinle, hoşlanmadığım mesajlarınızı rapor etmekle meşgulüm. İyi günler
bence siz bu konudan rahatsız oluyorsunuz uğramayın bu konuya
canınızı sıkmayın boşyere.
muhalif olacağım diye üzmeyin kendinizi
tamam olmuş olan böyle herkes üzülüyor.Çok haklısınız
Teşekkür ederim ama insan muhalif ya da değil, bu şekilde kanıt sunulamadan stalker diye itham edilmek çok kötü.
yok abla çözdük biz mevzuyu başka sorun olursa müdahale edersin.Kara kaşlı yar söyle derdini, ne bileyim ben senin cama geldiğini, candan sevdiğini, gönül verdiğini
Hanımlar hanımlaaaaaaar,
sizi üzmek istemedikçe üzülmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Tamam bu konuda farklı yaklaşımlar olur, eleştirilerde olur ama koca koca insanlarız değil mi? Uzatmanın iddialaşmanın bir faydası yok.
Siz burada tartışırken bebek neredeyse doğacak kıvama gelecek, hayır yani paylaşamadığınız nedir?
Kurban olayım siz söyleyin ben size ne yapayım da aranızdaki mesele kapansın, hayır yani biriniz dahi geri adım atmıyor, alıntıya alıntıyla cevap verip devam ediyorsunuz, sonra zalim ben oluyorum, yazıktır bana da :)))
tamam olmuş olan böyle herkes üzülüyor.
kadınız biz birbirimize yardımcı olmamız gerek taş atınca olmuyor.
kendi aramızda bu karmaşayı çözmemiz gerek.
bence dediğim gibi yapın bana bile cevap vermeyin en sağlıklısı bu
Kara kaşlı yar söyle derdini, ne bileyim ben senin cama geldiğini, candan sevdiğini, gönül verdiğini
Hanımlar hanımlaaaaaaar,
sizi üzmek istemedikçe üzülmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Tamam bu konuda farklı yaklaşımlar olur, eleştirilerde olur ama koca koca insanlarız değil mi? Uzatmanın iddialaşmanın bir faydası yok.
Siz burada tartışırken bebek neredeyse doğacak kıvama gelecek, hayır yani paylaşamadığınız nedir?
Kurban olayım siz söyleyin ben size ne yapayım da aranızdaki mesele kapansın, hayır yani biriniz dahi geri adım atmıyor, alıntıya alıntıyla cevap verip devam ediyorsunuz, sonra zalim ben oluyorum, yazıktır bana da :)))
Size kizamadim, zaten haddim de degil bence.. ama son cümlede yazdigniz "Anne olmaya calisanlardanim", insallah banada mutlulukla ve heyacanla "Hamileyimm" demek nasip olur en kisa zamanda, hayirlisiyla ve saglikla.. Ama ne demek istedignizi anliyorum, ve gercekten hicc istemedigniz icin böyle düsünüyorsunuz,, zaten 9 Ay bunun icin var, Kadin kendisini hazirlasin diye, yoksa Allah istese 2-3 ay da da büyüdür bebisler, bu 9aylik sürec Kadinlarin kendisini alistirsin, sevgisini hissetsin diye, BENCE.. Rabbim eksikligni göstermesin, saglicakla gelsin dünyaya.. Ve sunu düsnün, yillarca isteyip deneyip ama Allahimin nasip etmedigi Bebekler var, ve sizin belki birkez korunmadiniz veya yirtik gelen bir Kondomdan hamile kaldiniz, Bu bir mucize, o gün yumurtlama gününüz olmayabilirdi, esinizin spermleri döllemeyebilirdi, döllenmese bile bebeginiz tutunmayabilirdi.. milyonlarca sperm bir yumurtayi dölleyemiyor, ulasamiyor, sizin yirtilmis olan kondomdan gelen "birkac tane" sperm yetmis,, bu bir MUCIZE.. icinizdeki Mucizenin er gec farkina varacaksiniz.. ve kendizi zorlamayin, sevmek icin..Anne gibi hissetmek icinde zorlamayin.. Rabbimin var bir bildigi.. ve benim gibi tüm Anne olmak isteyen herkese Rabbim en kisa zamanda saglikli hayirli evlatler versin, AMINKoalina lütfen gel ve yorum yaz, lütfen.
Ağlamak ile çığlık atmak arasında gidip geliyorum.
Erken yaşta evlendim, evlenirken amacım üremek değil, sevdiğim adamla aynı evde olmaktı. Hatta üniversiteyi bıraktım evlendiğim için, sonra beni eşim okuttu.
10 küsur yıldır da evliyim.
Kendimi bildim bileli emin olduğum tek şey çocuk istemediğimdi. Hatta bir tık üstü, çocuk sevmem. Bir çocuğa tebessüm etmem için çok sevimli ya da güzel olması gerekir. Ağladığı anda araziyim.
Bunca yıl gayet güzel korun, bir kere bile kürtaj ya da hamilelik deneyimin olmasın, sonra pat!
Yıllardır deli gibi uğraşanlar, ilaçlar kullananlar, çocuk diye yalvaranlar varken elbette çocuk istemeyen birisi hamile kalacaktı, çünkü hayat böyledir. Murphy kanunları geçerlidir.
Önce evde test yaptım, 2 tane. 5 dakika bile beklemeye gerek kalmadı, anında iki çizgi.
Testler aynı markaydı, bozuktur dedim, ama içten içe hissediyorum, zaten hayatımda ilk defa test yapma gereği duydum.
Koştur koştur git sağlık ocağına. Sabah 10a kadar kan alıyorlarmış. Devlete gidersem mesai bitimine çıkarmış. (saat daha 11)
Koş özel hastaneye. Sonuç? Beta denilen bir şey varmış 4000e yakınmış, gözüm aydınmış. Ama kese diye bir şey varmış, o olmazsa dış gebelikmiş yani gebelik yokmuş. Randevu al, ultrasona gir.
Bir gözünüz aydın silsilesini de orada ye. Nasıl bir suratım varsa artık
"şoktasınız galiba"
"istenmeyen gebelik galiba"
"3. çocuğunuz falan mı çok mu geldi"
gibi laflar duydum sık sık.
Bunlar söylenirken eşim ayağıyla beni dürtüyor. Benim yerime cevap veriyor. Ben hayatım boyunca uğramayacağıma emin olduğum kadın doğum bölümünde irite bir şekilde etrafa bakıyorum, kadınlar birbirlerini anlayan, onaylayan bakışlarla bakıyor. Yanımda bir çocuk olmadığına göre karnımda var demek, ben de onlardanım demek, herkes mutlu, ben içime böğürüyorum.
Tek kalmış bir prezervatif, kutusu olmayan, tek duran, onun yanında da jelatini daha açılmamış yeni kutu. Sevişme anında kim jelatini, arkasından kutuyu, arkasından da prezervatifi sırasından koparır? Tek başına duran varken kimse yapmaz işte. Yapmazsan böyle oluyor demek. Yırtıldı belki de.
Keyfi kürtaja karşıyım, haliyle benim için seçenek değil.
Zaten bütün bunlar olurken eşin ne alemde derseniz, eşim çocuk istiyordu ama ben istemediğim için ve çocuk %99 annenin alanı olduğu için baskı yapmıyordu. Şu an çok mutlu ama mutsuz olduğum için anlık mutluluk yaşayabiliyor. Adama yine huzur yok yani.
Gerçekten anlamıyorum. Çocuk isteyenlerin beni anlamayacağını da biliyorum. Peki ben sizden ne istiyorum?
4 haftalık mıymış neymiş, 2-3 hafta sonra bir şey için gidecektik unuttum ne için olduğunu da, ben (olumsuzluk harici) hiçbir şey hissetmiyorum. Annelik mannelik yok içimde. Ben nasıl alışacağım? Bana tavsiye verin.
Arkadaşım "kızım-oğlum" diyerek karnını sev dedi. Ben karnımı ellediğimde tek düşündüğüm "zaten 8-9 kilo fazlam vardı, bir de bu çıktı" oluyor. Diyetisyene gideceğim, neden? En faydalı besinler nedir diye değil, en az kiloyu alarak nasıl atlatırım onu öğrenmek için.
Çok mutsuzum. Umutsuzum. Hayatın artık bittiğini düşünüyorum. İpoteklendi hayatım.
Bu yazdıklarımı okumak zorunda olan, tedavi gören arkadaşım senin için de mutsuzum. Benim bunları yazmam yerine senin mutlulukla "hamileyim" diye konu açman gerekiyordu. Lütfen bana kızma. Hayat adil değil, bunu bilmiyor muyduk zaten?
Ben de açıkçası bu konunun üzerine bu kadar düşmenizi, özel mesaj atmanızı, sğrekli gelip gidip yanlış yanlış itici üslup kötü tarzı yazmanızı doğru bulmuyorum.Sevgili Koalina bir de size açıklayayım aşağıda tane tane, madem sordunuz ve merak ettiniz:
Mune Hanım'a yazının aynısı gönderdiğimi dürüstçe ben yazdım zaten ilgili mesajımda. Bunun da sebebi site ve forum kuralları ile ilgili nacizane yorumumu Mune ile paylaşmak istemem, sanırım buna hakkım var değil mi?
Konu sahibi ise; benimle ilgili ispat edemediği bir takım söylemlerde bulunmuş: "Özel mesaj atacak kadar" demiş, yasaklı olduğu halde "mesajlarını bulduğumu beğenmediğimi" yazmış (ki teknik olarak imkansızlığını anlattım önceki yorumumda), üstüne üstlük "stalker" diye itham etmiş. Bir forumda gördüğümüz, denk geldiğimiz mesajlara bakıp yorum ya da emoji bırakmak ne zaman yanlış oldu acaba?
Ben de bunlar üzerine diyorum ki, özel mesajı gösterebilir misiniz, üstelik rica ederek belirtiyorum. :)
Bir de diyorum ki, konu sahibi yasaklı iken nasıl olur da ben konu sahibinin mesajlarını bulabilirim?
Son olarak da stalker olduğumu düşündüğü için bununla ilgili de bir kanıt sunmasını rica ediyorum.
Bir zahmet madem siz sorumluluk aldınız yorum yazarak, siz bir izah edebilirseniz inanın çok mutlu olurum :)
Yoksa uzatmak değil niyetim. Ama sonuçta kişisel olarak birkaç zan altına birden sokmuş beni. Doğal olarak ben de anlamak istiyorum. :)
1 Senedir bebek için, öncesinde de 2 sene rahimsel sağlık sorunları için hastane yollarında yaşayan ben, bu konunuzu görüp keşke dedim içimden. Yalan değil. Plansız gebelere hayatım boyu hep gıptayla bakacağım, çünkü benim böyle bir şansım yok maalesef. Bunları söylediğim için bana belki çok kızacaksın ama gerçekten evren bazen çok acımasız.
Konuna gelince, bebek istemiyorsan gebeliğine son vermeyi düşünmelisin. Neticede, bebek doğunca ona aynı ölçüde ilgi ve sevgi verememek daha zor.
Fakat fikrini değiştirir de doğurmak istersen de Allah şimdiden sorunsuz hamilelik nasip etsin diyorum...
Bu arada yüzsüz bir Hayyal olarak, bizler gibi isteyenler için de hamile duası eder misin? :)
Canım çok teşekkür ederim. İnan ki ilaç gibi geldi duan, sağolasın.Ettim bile en tez vakitte insallahhh diyeAmin
Sevmeyen coook,söyleyen az...Hangi kadın dogurdugu çocugunu sevmemişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?