- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Aman yarabbi, öldüreceğim, öldürülecek, gördünüz mü başımıza gelenleri?+1
Bebeğe annelik yapmak arzusuna bürünemezseniz çocuğun ihtiyacı olan sevgiyi ona vermemekle manen öldüreceğiniz gerçeği kürtajdan daha mı az korkunç ?
Tutucu değilim, muhafazakar değilim, çocuklar konusundaki fikrim radikal değil, anormal değil.Çocuk doğurma konusunda bu kadar radikal fikirlere sahip olup da kürtaj konusunda bu kadar tutucu olmanız aşırı garip ya. Sanki birinden biri gerçek hissiniz değil de, dışarıdan ihraç edilmiş gibi.
2020 haziran anneleri topiğine gidersin artık :)) bdv ye de uğra ara sıraİfşa olduğum arkadaşım hamilelik kaydı yap dedi, kayıt değil de bazı üyelerin mesajların altında çıkıyor ya doğum tarihi falan. Oradaki bilgileri gördükçe benimseme sürecin artar dedi. Nereden yapılıyor acaba o? Deneyelim bakalım.
Haziran mı oluyor, yarabbim bunu bile hesaplamamışım, şimdi 4 haftalık dedi, 9 ay 10 gün derler, 10 gün illa olacak diye bir kural yok, 9 ay eşittir 36 hafta, 4 haftası elde kaldı 32, 32 hafta da 8 ay eder,2020 haziran anneleri topiğine gidersin artık :)) bdv ye de ara sıra
Şuraya bir höst bırakayım, cahil cesaretinize hayran kaldım.Bu kadar çocuk istemeyen kadın gider evlenmeden önce tüplerini bağlatırdı.
Zira hiçbir koruma yöntemi %100 koruma sağlamaz bunu bilmeniz lazımdı.
Ayrıca çocuk %99 annenin alanında sözünüzü de yadırgadım babalığı bu kadar gömmesek?
zira aynı babalardan çocuk için ilgi alaka bekliyoruz ama söze geldi mi çocuk annenin ''tapulu malı'' neredeyse..
hatta bu kadar çocuk istemeyen bir kadının evlenmesi de saçmalıktır.
sevgili hayatı yaşayın mis gibi.
çocuk istememek en doğal hakkın ama ona uygun yaşayacaksınız.
Sorry :) 3 ay çıkardım Haziran çıktıHaziran mı oluyor, yarabbim bunu bile hesaplamamışım, şimdi 4 haftalık dedi, 9 ay 10 gün derler, 10 gün illa olacak diye bir kural yok, 9 ay eşittir 36 hafta, 4 haftası elde kaldı 32, 32 hafta da 8 ay eder,
ekim, kasım, aralık, ocak, şubat, mart, nisan, mayıs.
Yanlış mı hesapladım
Şuraya bir höst bırakayım, cahil cesaretinize hayran kaldım.
Bu kadar çok çocuk istemeyen bu kadın araştırdı bunu zaten, ancak hiçbir doktor bunu yapmadı, çünkü yasak.
1. Ya 40 yaşında olmalıydım
2. Ya da birkaç tane çocuğum olmalıydı.
Diğer türlü sadece merdiven altı denilen yerler kalıyordu yapmak için.
Yine sizin gibi hadsizler "zaten nikahı yok onun" diyeceklerdi, o yüzden evlendim. Yoksa sizle sadece üreme ihtimaliniz için mi evlendiler?
Allahın cahilihöst cahil sana benzer o kadar biliyorsan bu işleri nasıl hamile kaldın? dikkat etseydin??
ben evli değilim bir.
ikincisi kıbrıs'ta pekala yapılıyor tam araştıramamışsın canım.
daha ergen sayılacak yaşta koşa koşa evlenmişsin şimdi burada ben çocuk istemiyorum yeaa diye geziniyorsun.
Allahtan kadın tavsiye istedi ya kadın gerçekten kadının düşmanı bunu anladım.höst cahil sana benzer o kadar biliyorsan bu işleri nasıl hamile kaldın? dikkat etseydin??
ben evli değilim bir.
ikincisi kıbrıs'ta pekala yapılıyor tam araştıramamışsın canım.
daha ergen sayılacak yaşta koşa koşa evlenmişsin şimdi burada ben çocuk istemiyorum yeaa diye geziniyorsun.
Mayıssa iyi, mayıs eşimin doğum günü. "istiyordun al sana bebe, bundan sonra da hediye mediye bekleme, ömürlük hediyen budur" der çekilirim.Sorry :) 3 ay çıkardım Haziran çıktı
Şimdi 1 aylık olduğunu hesaba katmamışım mayıs olacakmış:))
Önemli değil ya, var böyle tipler. Kıbrıs'a gidecek olsam parasını verecekti galiba.Allahtan kadın tavsiye istedi ya kadın gerçekten kadının düşmanı bunu anladım.
Hayır aldırma gibi bi düşünceniz olmadığını söylemişsiniz o hala Kıbrıs diyo neyse sinirlendim gece gece ya insan konu açarken kırk kere düşünüyo artık..Önemli değil ya, var böyle tipler. Kıbrıs'a gidecek olsam parasını verecekti galiba.
Önemli değil ya, var böyle tipler. Kıbrıs'a gidecek olsam parasını verecekti galiba.
Hayır aldırma gibi bi düşünceniz olmadığını söylemişsiniz o hala Kıbrıs diyo neyse sinirlendim gece gece ya insan konu açarken kırk kere düşünüyo artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?