- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Dimi ben de öyle düşündüm masraf ettiyse durumu yoksa kiradan düşer. Bu bize evden çıkarsanız veririz paranızı diyor. Ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Dört evden kira alan dükkan sahibi insanlar bi de bunlar İnanın. İnsan “bunların eti ne budu ne bebekleri olacak yazık” der. Uç kuruşumuza göz dikiyorlar..dediğiniz gibi çıkarken sökmeyeceğinize göre tabi ki ev sahibi ödemeli. ya o öder ya da siz yaptırıp kiradan düşerseniz. sakın ödemeyin derim ben. geçici silikon vs yapın.
Eşim işten direk annesine gelmişti çok yorgundu eve giderken bile uyukluyordu adam yukarı çağırınca kendi bile uğraşamayacağı icin beni çağırdı eşim yukarı. Ben sak sak konuştum ama o yine eşimi cekti kenara baskınlık yaptı. Eşim kabul etmiş gibi yaptı ama asagi inince ne verecek misim ya onun evine dedi. “Benim Babam ev sahibi bi gün kiracıdan kuruş almamış ben mi elelamin evini onarcam” dedi. Konuşsun dursun o bırak dedi. Ödeme yanlısı değil yaniEşiniz niye kabul ediyor ki, saçmalık. Adam evine yapıyor, size mi yapıyor, cidden mantıksız. '00'ü de vermem ben. Tatlı su kurnazı adam. Hayır evi yaptırdı diye zaten kiraya filan da zam yapar. Sanki hayrına yapıyor ya, ben bile sinir oldum.
Tamam o zaman sıkıntı yok, ödemezsiniz olur biter. Strese sokmayın kendinizi.Eşim işten direk annesine gelmişti çok yorgundu eve giderken bile uyukluyordu adam yukarı çağırınca kendi bile uğraşamayacağı icin beni çağırdı eşim yukarı. Ben sak sak konuştum ama o yine eşimi cekti kenara baskınlık yaptı. Eşim kabul etmiş gibi yaptı ama asagi inince ne verecek misim ya onun evine dedi. “Benim Babam ev sahibi bi gün kiracıdan kuruş almamış ben mi elelamin evini onarcam” dedi. Konuşsun dursun o bırak dedi. Ödeme yanlısı değil yani
Bana diyor “çıkacak okursanız veririm paranızı” diyor ama o düşüncede insan (para sıkıntısı da Yok Emin’im) kiradan düşer en fazla. Alamayız biz o parayı çıkarken benceDüpedüz saçmalık .
Vermemenız gerek .
Adamın kendı evı sizde çıkarken götürmeyecegınıze göre sizin para veremenız gereksiz
Ben de öyle biliyorum ama adam öyle bir emin öyle bir bilmiş ki sormak istedim. Ben de ilk defa duydum onun dışında kendi ailemle evlenene kadar kirada oturdum kaç ev değiştirdik bir kere kardeşim camı kırdı onu biz değiştirmiştik başka da bisey bilmiyorum ödediğimizKiradan düşmesi gerek.niye siz ödeyecekmişsiniz öyle sacmalikmi olur canım.Evdeki sizin kırıp dokmediginiz her türlü tadilat ev sahibine aittir.
Biz kullanmak dışında zarar vermedik ustalar saçma sapan is yapmış temizlik yapmaya korkuyor insan silikonlar atacak diye. Ama biz kullandık biz eskittik gözüyle bakıyor herhalde adam. Ya da asagi kattakilerden yüz bulup bize de yaptırın siz oturuyorsunuz hesabı yapıyor. Yaptırmamaya karar verdik gittiği yere kadar gitsin diyoruz şimdilik tehlikeli bi durum olmadıkçaSiz zarar vermediyseniz ödemek zorunda değilsiniz 200 tl yide vermeyin
Bu bize evden çıkarsanız veririz paranızı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?