evvvet başlıyoruz

Kendini öyle guzel anlatmıssın ki sanki yıllardır tabısıyormusuz da burda karsılasmısız gibi hissettim gel bi öpiyim Guclu kadınları cok severim heleki kendinin ve ne istediginin farkında olan kadınları daha cok üstelik bir cok kilinin dagılacagı meselelerin üstünden gelmişssin ne maddi ne manevi fırtınalar seni yıldırmamıs tebrik ederim azminle cocugunu kendini cok daha guzel yarınlara tasıyacagına eminim kilo işi ise bu basardıklarının yanınd piiiyyuuuuu minnacık bir mesele

Merhaba kızlar akşam menümü paylaşıyorum:
1 kase tavuk parcalı corba
2 kaşık barbunya
Yarım elma yarım portakal
Yatmadan demleme yeşil çayımdan 2 fincan içmeyi düsünüyorum

ögle yemegim saat 11 de
kiymali karnibahar yemegi
bir bardak ayran
ara ögün 15 de sade türk kahvesi
aksam yemegi
yagsiz olarak kavurdugum tavuk gögsü yaklasik 100 gr ve yogurt
havuc

Oglen yemegi

4 kasık kıymalı patates yemegi
1 kase yogurt
Ekmek yok patestes oldugu icin

Ara 16.30 bir bardak yesil cay 7-8 kuruuzum 1 ceviz

Aksam
salata
Bir İki catal ıspanaklı mısır unlu kek

Menün çok iyi canim...salı başladım ben de...sali mi tartılsam
olabilir sonucta haftalik ne kadar kilo verdigini görürsün. ben motive olabilmek icin hergün tartilip yaziyorum ama istenirse grup olarak bir tartilma ( hesap günü)günü de belirlenebiler

Evet olabilir birlikte karar verelim ...hesap gunümüzehaftalık şampiyon mu belirlesek

Bugun 3 litre su icildi

40 dk 4 km kosubandında kosuldu

50 yarım karın mekik
100 sag ic bacak
100 sol ic bacak
50 sag arka bacak
50 sol arka bacak

Ya sizce tatarken ne içilmeli. Bal elma sirkesi karısımı diyen de var yogurtın içine pulbiber limon diyen de

Bu arada annem su börekleri acmış foto atıyor getiricem birlikte yicez diyet miyet anlamam diyo diyet yapanın seytanı ne cok oluyor ya arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…