insallah canim hepimiz istedigimiz kilolara bir an önce ulasirizGercekten tebrikler haftada 3 kilo ciddi bir kayıp darisı başımıza inşallh
KIZLAR BEN 19 MAYIS 1985 DOĞUMLUYUM.YANİ 18 YAŞINDAYIM..ANKARALIYIM.ANNEM ÖĞRETMEN BABAM BAŞKOMİSER.4 KARDEŞİN EN MİNNAKLARIYIM.LİSE BİTİNCE ÜNİV SINAVLARINDA İSTANBULU YAZDIM VE MARMARA ÜNİVERSİTESİNİ KAZANDIM FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİNİ VE BABAM DOĞULU OLDUĞU İÇİN KIZ KISMI BAŞKA ŞEHİRDE OLMAZ BEKAR DEYİP BENDEN YAŞÇA BÜYÜK EŞİMLE EVLENDİRİLİDİM AİLE DOSTUMUZUN OĞLU İLE..VE EVLİYKEN OKUDUM BİTİRDİM OKULU ZAMANLA SEVDİM BİRAZ BİRAZ.SONRASINDA OĞLUŞUM DİPLOMA ALACAĞIM GÜN ERKEN DOĞDU VE BİR AY SONRA DİPLOMAMI ALABİLDİM SONRASINDA EŞİMDEN KAYNAKLANAN BAZI PROBLEMLER OLDU MÜCADELE ETTİM ÜÇ KEZ DAVA AÇTIM VS HEPSİNDE OĞLUM İÇİN TEKRAR AFFETTİM.MEZUN OLDUĞUM YIL DERSANEDE ÇALIŞTIM SONRA KPSS YE ÇALIŞIP BİR YIL BOYUNCA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÜÇ KAŞIK KAHVE YUTUP 94 ALDIM VE İL İKİNCİSİ OLARAK YERLEŞTİM ÇOK ŞÜKÜR..SONRASINDA DEVAM EDERKEN ÇALIŞMA İŞ VE EVLİLİĞE...BAZI ŞEYLERİN YOLUNDA GİTMEDİĞİNİ FARK ETTİM..OLMAYACAĞINI EŞİME YABANCI HİSSETTİĞİMİ ANLADIM KENDİMİ..VE SONRASINDA DA BOŞANMADAN AYRILIK SÜRECİ VE SONRASINDA DA ANLAŞMALI OLARAK AYRILDIK..HALA GÖRÜŞÜYORUZ KÖTÜ BİRİ DEĞİL AMA OLMADI İŞTE..OĞLUM ŞU AN 11 YAŞINDA BERABERİZ..ANNEM ABLAM VE BEN AYNI SİTEDEYİZ,EVLERİMİZ FARKLI..BEN GEÇTİĞİMİZ YIL BU OLAYLARDAN ÖTÜRÜ HAKSIZLIĞA UĞRAYARAK İHRAÇ OLDUM DEVLETTEN.HİÇBİR SUÇUM YOKKEN..HERHANGİ BİR ADLİ İŞLEM GEÇİRMEDEN..GÖREVE TEKRAR DÖNECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HALİHAZIRDA HALA ÖZEL DERS VERİYORUM
BUNUN YANINDA AİLEMİN DURUMU İYİ OLDUĞU İÇİN BU YIL ÇALIŞMA DEDİLER GEÇEN YIL ÇALIŞMADIM VE TAM 10 KİLO ALDIM
EYLÜL BAŞINDA GÖREVE DÖNMEYİNCE İŞ BAKTIM VE NETTEN BULDUĞUM İLK İŞE HEMEN KABUL EDİLDİM.19 EYLÜLDE BAŞLADIM BURAYA BİŞEY BİLMEDEN GİRDİM AMA ENERJİM İSTEĞİM VE MOTİVASYONUM ÖYLE YÜKSEKTİ Kİ HER ŞEYİ KISA ZAMANADA ÖĞRENDİM..
NEDEN BUNLARI ANLATTIM
BİLMEM:)SANIRIM BENİ İYİ TANIYIN KAYNAŞALIM VE KENDİMİ DAHA AİT VE AİDİYET DOLU HİSSETMEK ADINA BELKİ DE..BELKİ DE SORUMLU HİSSETTİM KENDİMİ TOPİC SAHİBİ OLARAK..
KİLO SERÜVENİM İSE
2003 EVLİLİK 66 KG
2007 DOĞUM 94 KG
2008 76 KG
2009-2010-2011 67
BURAYLA TANIŞTIM 2011 DE BURDA 67.7 DEN 56.5 A KADAR DÜŞTÜM
SONRA KORUDUM 58 59
SONRA GEÇEN YIL EYLÜLDE 61-62 İDİM SONRA EN SON İŞTE 71.4 DÜ
BUGÜN ADETİMİN 6.GÜNÜ VE 70.1 ÇIKTIM VE İKİ GÜN HAFTASONU DİKKAT EDEMEDİĞİM HALDE DURUM BU KIZLAR
Hangi caydan memnu kaldınız benim de tuvalete çıkma problemim var dayok özel hicbirsey yapmadim,ekmek falan yemedim iste meyve cok az yedim ve aksamlari form cayi ictim oda ertesi gün rahat wc ye cikayim diye
cok markasina takilmiyorum aslinda benim icin form olmasi yeterli. suanki kullandigim „dogadan“Hangi caydan memnu kaldınız benim de tuvalete çıkma problemim var da
bayar canım öncelikl ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH ANNEECİĞİĞİNİN,HEPİMİZİN GİDECEĞİYER AYNI..CANIM İNŞAALLAH KISA ZAMANDA HEDEFİNE ULAŞIRSIN MENÜN GAYET İYİ EKMEK YEMEDİN Mİ BİDE ADET BELİRT EMİ.BİDE İÇTİĞİNİZ SUYU SPORU DA YAZIN Kİ ARKADAŞLAR MOTİVASYON OLSUN
Sehracım iyi niyetlerin için çok tesekkür ederim.anlattıklarından çok etkilendim güçlü bir annesin...Allah hep yolunu açık etsin kardeşim...bu diyet serüvenin de mümkün olduğunca birbirimize destek olmak dileğiyle
bana hergün tarti günüKızlar tartılma gunümüz var mı bu arada..
Bu arada ben çok korkuyorum yaa
Şuanki kilom:63.5
Hedef kilomdua:
Bende oyleydim ama bu hafta tuttum kendimi cumartesi bekliyrumbana hergün tarti günüben hergün tartiliyorum
Menün çok iyi canim...salı başladım ben de...sali mi tartılsamögle yemegim saat 11 de
kiymali karnibahar yemegi
bir bardak ayran
ara ögün 15 de sade türk kahvesi
aksam yemegi
yagsiz olarak kavurdugum tavuk gögsü yaklasik 100 gr ve yogurt
havuc
olabilir sonucta haftalik ne kadar kilo verdigini görürsün. ben motive olabilmek icin hergün tartilip yaziyorum ama istenirse grup olarak bir tartilma ( hesap günüMenün çok iyi canim...salı başladım ben de...sali mi tartılsam
Vaaav is kızısacakk heeEvet olabilir birlikte karar verelim ...hesap gunümüzehaftalık şampiyon mu belirlesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?