evvvet başlıyoruz

Sabah önce yarım limon sıkılmıs bir bardak ılık su

1 haslanmıs yumurta
1 ceviz
1 kayısı
1 kk peynir
Domates maydonoz dereotu
Yarım dilim tahıllı ekmek

Ara ogun
Kirqz saplı cay 3 kurukayısı

Tabi acıktıracagı kesin de ben de aksam yemeginden hafif de olsa tok kalkınca sanki sis gibi hissediyorum kendimi iyice takıntılastık mı ne oldu bilemiyorum tabi bakalım birka. Gun hafif atlatıcam denicem gunduz normal takılırım zaten. Bu arada annem ve kızkardesim cuma kalmaya geliyorlar 10 gunlugune 3 aydır görüşemiyoruz yaklasan tehlikenin farkındamısınız

Günaydin hanimlar bu sabah itibariyle diyette birinci haftamizi doldurduk tartim 65.2 yi gösterdi bir haftada 3 kilo vermisim. bunun hepsi yagdan olmadada baslangic icin iyi moral oldu.

Trollissin masallahı var zaten ben de onun gibi yapmaya calışayım bakalım
hepimiz iyi gidiyoruz arkadaslar ,aksamlari hafif gecirmek gercekten iyi oluyor ama sonrasindada dikkat etmek cok ac kalmamak gerekir yoksa gecenin bir saati kendimizi mutfakta buluruz

sabah 7de
2 yumurta
bir avuc cerez
beyaz peynir
bir mandalina
saat 10da
limonlu yesil cay

misafir varken diyet yapmak gercekten zor, sana tavsiyem diyet yapamasan bile saglikli beslenmeye calis en azindan suanki kilonu korursun

Günaydın kızlar sabah haşlanmiş yumurta yeşillik 1 parça peynir 5 zeytin ve 2 ceviz yedim...sabah uyaninca 1 kuru kayısı ve 1 bardak ilik su içmiştim...
bayar canım öncelikl ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH ANNEECİĞİĞİNİN,HEPİMİZİN GİDECEĞİYER AYNI..CANIM İNŞAALLAH KISA ZAMANDA HEDEFİNE ULAŞIRSIN MENÜN GAYET İYİ EKMEK YEMEDİN Mİ BİDE ADET BELİRT EMİ.BİDE İÇTİĞİNİZ SUYU SPORU DA YAZIN Kİ ARKADAŞLAR MOTİVASYON OLSUN

hepimiz iyi gidiyoruz arkadaslar ,aksamlari hafif gecirmek gercekten iyi oluyor ama sonrasindada dikkat etmek cok ac kalmamak gerekir yoksa gecenin bir saati kendimizi mutfakta buluruz
AYNEN HAKLISIN ..AKŞAM YOĞURT DA YİYİN MUHAKKAK ÇOK ÖNEMLİ
misafir varken diyet yapmak gercekten zor, sana tavsiyem diyet yapamasan bile saglikli beslenmeye calis en azindan suanki kilonu korursun
KİLOSUNU KORUSUN AMA VERSE DE SÜPER OLUR HEM ANNEMLER GELDİ HEM DE ÜSTÜNE KİLO VERDİM DERRR

EVET KIZLAR KENDİMDEN BAHSEDEYİM BİRAZ..BİR HAFTADIR İNANILMAZ BİR YOĞUNLUK VAR HALA DA BİTMİŞ DEĞİL ŞİRKETTEKİ YOĞUNLUK.EVET ŞİRKET DEDİM
ANLATAYIM BİRAZ ŞİMDİ SİZE KENDİMİ HAZIR VAKİT VARKEN ŞU AN..

Günaydin hanimlar bu sabah itibariyle diyette birinci haftamizi doldurduk tartim 65.2 yi gösterdi bir haftada 3 kilo vermisim. bunun hepsi yagdan olmadada baslangic icin iyi moral oldu.
Uuu superr 3 kilo harika insan 1 ay ugrasıyor bunu. İcin nornal dede bukadar hızlı mı verirsin trollis yoksa özel birşey yapıyormusun ekstra

Evet zor olacak ama onları da katmayındusunuyorum peşime :) yapamasam bile aklamları yememeye gunduzleri onlara eslik etmeye calışıcam bilirsin boyle yakının gelince özel bir yemek memleketin özel seyleri yapılır hep beraber afiyetle takılınır ama bakalım dirayetli olmakta kararlıyım siz de sestek olursanız atlatırım ben bu işi

KIZLAR BEN 19 MAYIS 1985 DOĞUMLUYUM.YANİ 18 YAŞINDAYIM..ANKARALIYIM.ANNEM ÖĞRETMEN BABAM BAŞKOMİSER.4 KARDEŞİN EN MİNNAKLARIYIM.LİSE BİTİNCE ÜNİV SINAVLARINDA İSTANBULU YAZDIM VE MARMARA ÜNİVERSİTESİNİ KAZANDIM FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİNİ VE BABAM DOĞULU OLDUĞU İÇİN KIZ KISMI BAŞKA ŞEHİRDE OLMAZ BEKAR DEYİP BENDEN YAŞÇA BÜYÜK EŞİMLE EVLENDİRİLİDİM AİLE DOSTUMUZUN OĞLU İLE..VE EVLİYKEN OKUDUM BİTİRDİM OKULU ZAMANLA SEVDİM BİRAZ BİRAZ.SONRASINDA OĞLUŞUM DİPLOMA ALACAĞIM GÜN ERKEN DOĞDU VE BİR AY SONRA DİPLOMAMI ALABİLDİMSONRASINDA EŞİMDEN KAYNAKLANAN BAZI PROBLEMLER OLDU MÜCADELE ETTİM ÜÇ KEZ DAVA AÇTIM VS HEPSİNDE OĞLUM İÇİN TEKRAR AFFETTİM.MEZUN OLDUĞUM YIL DERSANEDE ÇALIŞTIM SONRA KPSS YE ÇALIŞIP BİR YIL BOYUNCA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÜÇ KAŞIK KAHVE YUTUP 94 ALDIM VE İL İKİNCİSİ OLARAK YERLEŞTİM ÇOK ŞÜKÜR..SONRASINDA DEVAM EDERKEN ÇALIŞMA İŞ VE EVLİLİĞE...BAZI ŞEYLERİN YOLUNDA GİTMEDİĞİNİ FARK ETTİM..OLMAYACAĞINI EŞİME YABANCI HİSSETTİĞİMİ ANLADIM KENDİMİ..VE SONRASINDA DA BOŞANMADAN AYRILIK SÜRECİ VE SONRASINDA DA ANLAŞMALI OLARAK AYRILDIK..HALA GÖRÜŞÜYORUZ KÖTÜ BİRİ DEĞİL AMA OLMADI İŞTE..OĞLUM ŞU AN 11 YAŞINDA BERABERİZ..ANNEM ABLAM VE BEN AYNI SİTEDEYİZ,EVLERİMİZ FARKLI..BEN GEÇTİĞİMİZ YIL BU OLAYLARDAN ÖTÜRÜ HAKSIZLIĞA UĞRAYARAK İHRAÇ OLDUM DEVLETTEN.HİÇBİR SUÇUM YOKKEN..HERHANGİ BİR ADLİ İŞLEM GEÇİRMEDEN..GÖREVE TEKRAR DÖNECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM HALİHAZIRDA HALA ÖZEL DERS VERİYORUM
BUNUN YANINDA AİLEMİN DURUMU İYİ OLDUĞU İÇİN BU YIL ÇALIŞMA DEDİLER GEÇEN YIL ÇALIŞMADIM VE TAM 10 KİLO ALDIM
EYLÜL BAŞINDA GÖREVE DÖNMEYİNCE İŞ BAKTIM VE NETTEN BULDUĞUM İLK İŞE HEMEN KABUL EDİLDİM.19 EYLÜLDE BAŞLADIM BURAYA BİŞEY BİLMEDEN GİRDİM AMA ENERJİM İSTEĞİM VE MOTİVASYONUM ÖYLE YÜKSEKTİ Kİ HER ŞEYİ KISA ZAMANADA ÖĞRENDİM..
NEDEN BUNLARI ANLATTIM
BİLMEM:)SANIRIM BENİ İYİ TANIYIN KAYNAŞALIM VE KENDİMİ DAHA AİT VE AİDİYET DOLU HİSSETMEK ADINA BELKİ DE..BELKİ DE SORUMLU HİSSETTİM KENDİMİ TOPİC SAHİBİ OLARAK..
KİLO SERÜVENİM İSE
2003 EVLİLİK 66 KG
2007 DOĞUM 94 KG
2008 76 KG
2009-2010-2011 67
BURAYLA TANIŞTIM 2011 DE BURDA 67.7 DEN 56.5 A KADAR DÜŞTÜM
SONRA KORUDUM 58 59
SONRA GEÇEN YIL EYLÜLDE 61-62 İDİM SONRA EN SON İŞTE 71.4 DÜ
BUGÜN ADETİMİN 6.GÜNÜ VE 70.1 ÇIKTIM VE İKİ GÜN HAFTASONU DİKKAT EDEMEDİĞİM HALDE DURUM BU KIZLAR

YANINDAYIZ CANIM

Misafir varken çok zor tabiii anlıyorum canım..kilo almadan atlatmak bile harika

Sabah
Yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek
Ara
5 fındık türk kahvesi
Öğle
Yulaf lapasi 3 hurma
Ara
Meyve
Akşam
Kofte 2 dilim ekmek salata

Gercekten tebrikler haftada 3 kilo ciddi bir kayıp darisı başımıza inşallh

Öglen :
Brokoli 1 kücük kase
Haydari 3 kaşık
Barbunya salatası 4 kaşık
Yarım dilim tam buğday ekmegi
Karbonhidratı cok az olan protein ağırliklı bir diyet uygulamaya çalısıyorum.
Spora tekrar başliycam inşallah

Hosgeldin canim
Roman gibi okudum yazdıklarını,
Bundan sonra hakkında hayirki olan olur insallah
Bir sekilde hem bosanip hem işten ayrılınca duzenini kurmussun, cok güçlü masallah
güçlü bu kiloları da kiloları gelirsin.

Uuu superr 3 kilo harika insan 1 ay ugrasıyor bunu. İcin nornal dede bukadar hızlı mı verirsin trollis yoksa özel birşey yapıyormusun ekstra
yok özel hicbirsey yapmadim,ekmek falan yemedim iste meyve cok az yedim ve aksamlari form cayi ictim oda ertesi gün rahat wc ye cikayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…