Tabiki şükür Baharcim.kilo kaybettigimiz sürece sorun yokBen de tartıldım ve geçen hafta sanırım 81.4 idim bugün 81.1 çıktım sonuncunuz benim -300 gr ile buna da şükür doğru dürüst devam edememe rağmen
Tabiki şükür Baharcim.kilo kaybettigimiz sürece sorun yokbu dogru yolda oldugumuzu gösterir di mi..bir hafta 300 gr 1hafta 1 kilo derken gidicek veeeeee ne yapıcaz koruma grubu fit kızlar grubumuza devam edicez inşallah kıskananlar çatlıycak
Bence de hiç canını sıkma 300 gr bir mesafe kat ettiğini gösterir iştelik diyet yapmadan önceki haline göre bir çok şeyi bırakmışsındır eminim o yüzden aynen böyle devam baharBen de tartıldım ve geçen hafta sanırım 81.4 idim bugün 81.1 çıktım sonuncunuz benim -300 gr ile buna da şükür doğru dürüst devam edememe rağmen
Aynen canım evimde olsam mutlaka daha iyi olurdu spor yürüyüş felan yapardım ama misafirlikte hep burda değilsin diye onu ye bunu ye sürekli sormadan yapılan bol kalorili yemekler o yüzden kaçamaklı gidiyor inşallah hep birlikte veririz ya baya burası hiç değilse topluyor beni kizlarTabiki şükür Baharcim.kilo kaybettigimiz sürece sorun yokbu dogru yolda oldugumuzu gösterir di mi..bir hafta 300 gr 1hafta 1 kilo derken gidicek veeeeee ne yapıcaz koruma grubu fit kızlar grubumuza devam edicez inşallah kıskananlar çatlıycak
Aynen 10- 15 kilonun lafı olmaz dimi kızEvet gercekten birbirimizi destekleyip mıcadele edersek yasaklara karsı hep birlikte hedeflere ulasırız sunun surasında ne ki 8-10 kilocuk birşey
Tabi tabi merak etme 300-500 300-500 bitcek hepsiAynen 10- 15 kilonun lafı olmaz dimi kız
Oh oh azıcık da hareket olsa herşey güzel olur kiz
Tabi tabi merak etme 300-500 300-500 bitcek hepsi
Ay canım bende evdeyken takip ediyorsun eşim kızıyordu izleme diye bende onlara baktıkça hırslanıyorum diyorum çünkü yakınken insan aman veririm diye rehavete kapılıyor o yüzden motivasyon sartEvet Baharcım Huzura katılıyorum.TLC de AĞIR YAŞAMLAR diye bir program var.salı ve çarşambaları ...hiç kacırmiyorum.cok kilolu olanların zayıflama serüvenlerini anlatiyor.ordaki kişiler öyle fena ki yazık nasıl düzelir bunlar dersino kadar zayıflıyorlar ki 20-30-50 derken ...bir de deri ameliyatı oluyorlar.bir de o süreçte acı çekiyorlar. BİZİM 10-15-HATTA 20 kilonun bile lafı olmaz.bu son olucak ve hayatımıza bundan sonra o kadar fit ve mutlu devam edicez ki inşallah.sağlıklı yaşamı hayatımıza kazandırdık mı artık diyet de yapmıycaz
Tebrikleeer meslektaşımKızlarrrr
Bugün 68.4. Yani giden 1200 grammm sizlere bakacağım birazdan yoğunum
eferimmmm
Bende cnm senin gibi buraya girince daha dikkat ediyorum
aynen kızlar hepimiz beraberce fıstık gibi olcazzzGel gel bacım birlikte fit fit olucaz
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah sağlığına kavuşsunNe korkuyon kız kaç çocuğun var senin :) ayy benim haftaya babam anju olacak ona göre belki yakında beyinden ameliyat olacak uzunca bir süre eve gitmeyeceğim elimden geldiğince aktif ve olmaya kilo vermeye çalışıyorum
huzurum2 kucuk var 1.5 ve 3
Allah yardımcınız olsun inş sag salim babanızla birlikte evinize döner agız tadıyla guzel saglıklı yemekler yersiniz. Dualarımız seninle bize de haber ver ameliyat olcagında
ben biliyorum onu süperevet kökü, sekli turpa benziyo ama tadi daha güzel
ha gayret ideale doğru yaklaşıyorsunEvet kızlar hemen menüme geçiyorum
Sabah 10 da
1 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir 1 çatal bal kaymak 1 tane közlenmiş biber 4 zeytin ve bol bol yeşillik
Öğlen 14 de
Bir kase yoğurt
Akşam 19 da
Bir kase çorba 2 lokma ekmek ile türlü 3 çatal makarna 2 kaşık yoğurt
1 lt dukan birasi
2 lt su
50 dk yürüyüş kızlar ufak sıkıntılar olsa da iyiydi çok şükür bugün
Sehraa cnm beni unuttuneferimmmm
aynen kızlar hepimiz beraberce fıstık gibi olcazzz
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah sağlığına kavuşsun
huzurum
ben biliyorum onu süper
ha gayret ideale doğru yaklaşıyorsun
Evet kızlar yani özetle
Huzurum 1800
Sehraa yani ben deniz1200
Baharım 300
Meslektaşım berinim 1200
Trolün 500 vererek başarılı bir hafta geçirdik.
Yalnız tabiki bu yarışın birincisi huzurum olduve ona ödül olarak gün içerisinde çook hoşunuza giden bir resim ya da özlü söz ya da video ne isterseniz burdan paylaşın, ve huzurum ödül olarak bugün ve yarın bir kaçamak hakkın var...yani toplam iki ödül hakkın var. Ama ne yendiğini aynen yazacaksın yine.kızlar sizin de 1 kaçamak hakkınız var bugün ya da yarın herkes yine aynen yazsın menüsünü.
Ve Bahar senden bu hafta 1000gram üstü performans
Trol senden 700
Berilim senden 800
Huzurum senden 700 en az ve kendimden en az 800 bekliyorum .yani almak şöyle dursun zaten vereceğiz yani.. burdayız ve amacımız belli. Eğer çok bişeyler canınız çekerse bi çatal bi ısırık böyle böyle yapmayı deneyin..her şeyin tadını biliyorsunuz kızlarrrrHuzuruma bi alkış
Cnm hafta içi memlekete gidicem . Orda belki evdeki kadar rahat davranamam . Ondan dolayı evde olana kadar sıkı diyet .Meleğim afiyet olsun canım...bu kaçamak mi Allahaşkına...minicik hamburgerden başka yiyecek girmemiş ağzına
Sehraa cnm beni unuttun
dehraaa ben degilim canıms birinci melekcimiz olduu ona butun alkıslar tebriklerSehraa cnm beni unuttun
Cnm hafta içi memlekete gidicem . Orda belki evdeki kadar rahat davranamam . Ondan dolayı evde olana kadar sıkı diyet .
Cnm senide tebrik ederim tüm arkadaşlarıda sehraa bi gelsin söylesin belki bi bildiği var cnm . Bu hafta çok azimli davrandım . Çocuklara eşime yemek pişirdim yemedim . Acaba unuttumu beni . Bu haftada işallah böyle gider :) bendeki bu diyet azmi. Arkadaşlar iyi varsınızdehraaa ben degilim canıms birinci melekcimiz olduu ona butun alkıslar tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?