evvvet başlıyoruz

Ben de tartıldım ve geçen hafta sanırım 81.4 idim bugün 81.1 çıktım sonuncunuz benim -300 gr ile buna da şükür doğru dürüst devam edememe rağmen
Tabiki şükür Baharcim.kilo kaybettigimiz sürece sorun yok bu dogru yolda oldugumuzu gösterir di mi..bir hafta 300 gr 1hafta 1 kilo derken gidicek veeeeee ne yapıcaz koruma grubu fit kızlar grubumuza devam edicez inşallahkıskananlar çatlıycak

Evet gercekten birbirimizi destekleyip mıcadele edersek yasaklara karsı hep birlikte hedeflere ulasırız sunun surasında ne ki 8-10 kilocuk birşey

Ben de tartıldım ve geçen hafta sanırım 81.4 idim bugün 81.1 çıktım sonuncunuz benim -300 gr ile buna da şükür doğru dürüst devam edememe rağmen
Bence de hiç canını sıkma 300 gr bir mesafe kat ettiğini gösterir iştelik diyet yapmadan önceki haline göre bir çok şeyi bırakmışsındır eminim o yüzden aynen böyle devam bahar

Aynen canım evimde olsam mutlaka daha iyi olurdu spor yürüyüş felan yapardım ama misafirlikte hep burda değilsin diye onu ye bunu ye sürekli sormadan yapılan bol kalorili yemekler o yüzden kaçamaklı gidiyor inşallah hep birlikte veririz ya baya burası hiç değilse topluyor beni kizlar

Evet Baharcım Huzura katılıyorum.TLC de AĞIR YAŞAMLAR diye bir program var.salı ve çarşambaları ...hiç kacırmiyorum.cok kilolu olanların zayıflama serüvenlerini anlatiyor.ordaki kişiler öyle fena ki yazık nasıl düzelir bunlar dersino kadar zayıflıyorlar ki 20-30-50 derken ...bir de deri ameliyatı oluyorlar.bir de o süreçte acı çekiyorlar. BİZİM 10-15-HATTA 20 kilonun bile lafı olmaz.bu son olucak ve hayatımıza bundan sonra o kadar fit ve mutlu devam edicez ki inşallah.sağlıklı yaşamı hayatımıza kazandırdık mı artık diyet de yapmıycaz

Ay canım bende evdeyken takip ediyorsun eşim kızıyordu izleme diye bende onlara baktıkça hırslanıyorum diyorum çünkü yakınken insan aman veririm diye rehavete kapılıyor o yüzden motivasyon sart

Bende cnm senin gibi buraya girince daha dikkat ediyorum
eferimmmm

Gel gel bacım birlikte fit fit olucaz
aynen kızlar hepimiz beraberce fıstık gibi olcazzz
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah sağlığına kavuşsun

2 kucuk var 1.5 ve 3

Allah yardımcınız olsun inş sag salim babanızla birlikte evinize döner agız tadıyla guzel saglıklı yemekler yersiniz . Dualarımız seninle bize de haber ver ameliyat olcagında
huzurum

evet kökü, sekli turpa benziyo ama tadi daha güzel
ben biliyorum onu süper

ha gayret ideale doğru yaklaşıyorsun

Evet kızlar yani özetle

Huzurum 1800
Sehraa yani ben deniz1200
Baharım 300
Meslektaşım berinim 1200
Trolün 500 vererek başarılı bir hafta geçirdik.
Yalnız tabiki bu yarışın birincisi huzurum olduve ona ödül olarak gün içerisinde çook hoşunuza giden bir resim ya da özlü söz ya da video ne isterseniz burdan paylaşın, ve huzurum ödül olarak bugün ve yarın bir kaçamak hakkın var...yani toplam iki ödül hakkın var. Ama ne yendiğini aynen yazacaksın yine.kızlar sizin de 1 kaçamak hakkınız var bugün ya da yarınherkes yine aynen yazsın menüsünü.
Ve Bahar senden bu hafta 1000gram üstü performans
Trol senden 700
Berilim senden 800
Huzurum senden 700 en az ve kendimden en az 800 bekliyorum .yani almak şöyle dursun zaten vereceğiz yani.. burdayız ve amacımız belli. Eğer çok bişeyler canınız çekerse bi çatal bi ısırık böyle böyle yapmayı deneyin..her şeyin tadını biliyorsunuz kızlarrrr Huzuruma bi alkış

Sehraa cnm beni unuttun

Mrb arkadaşlar ben bu gün kaçamak yaptım :) çocuklara hamburger alınca 1 tane ayranla bende yedim . Küçüktü ama çocuk menüsünün :)
Sabah

10:30 süt
11:30 nar çiçeği cayı
Öğlen
Yürüyüş 45 dakika
1:30 hamburger 1 bardak ayran

4:00. Kahve

5:00. Yoğurt

Nar çiçeği cayı
Su bol bol
Spor akşama

Meleğim afiyet olsun canım...bu kaçamak mi Allahaşkına...minicik hamburgerden başka yiyecek girmemiş ağzına

Meleğim afiyet olsun canım...bu kaçamak mi Allahaşkına...minicik hamburgerden başka yiyecek girmemiş ağzına
Cnm hafta içi memlekete gidicem . Orda belki evdeki kadar rahat davranamam . Ondan dolayı evde olana kadar sıkı diyet .

dehraaa ben degilim canıms birinci melekcimiz olduu ona butun alkıslar tebrikler
Cnm senide tebrik ederim tüm arkadaşlarıda sehraa bi gelsin söylesin belki bi bildiği var cnm . Bu hafta çok azimli davrandım . Çocuklara eşime yemek pişirdim yemedim . Acaba unuttumu beni . Bu haftada işallah böyle gider :) bendeki bu diyet azmi. Arkadaşlar iyi varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…