evvvet başlıyoruz

Gözünden kacmıstır canım zira ortada 4 kilo bivar resmen

Sabah 1 subardagı sirkeli su
1 yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
1 ceviz
1 kivi
Yarım dilim cok tahıllı ekmek

Ara yesilcay

Oglen
4 yemek kasıgı et haslama
Salata

Ara 1 avuc fındık

Aksam
18.00
1 avuc fındık 7 hurma

2 litre su
Kosubandında 20 dk 2 km kosuldu
Aksam bölgesel calısacagım

Benim yolum baya uzun biz de verebilsek keske öyle haftada 4 kilo bir aya biter valla
Nar çiçeği çayını içiyorum cnm . Bu hafta reglaydım . Bunlarda bu hafta etki oldu cnm . Hedefin olduktan sonra yolun senimde kısalır . İşallah verirsin cnm

Süper kaçamak hakkın var ben bi albeni çikolata hüplettim bile

Aaaa çok ilginç , ben meleği okudum aslında ama nasıl gözümden kaçmış ya da beynim mi reddetmiş anlamadım vallahi herhalde şok yaşayıp beynim reddetti Melek’i kibarca bi emoji olsaydı keşke Hakşkaten birinci sensin o zaman , 4kilo ne demek yaaa cidden tebrik. Evet meleğe yüklenin kızlar . Huzurum iki değil tek kaçamak hakkın var. Melek senin 2.meşek senden bu hafta en zaman 700gram bekliyorum

He Melek yazmamış miktarı o yüzden siz hesap yapıp bulmuşsunuz o yüzden araya kaynadı meleğim , tebrik ediyorum gerçekten tatlım

Evet bu sözü seviyorum , açamayanlar için resmin içeriğini yazayım

“Hiçbir şeyi değiştirmezseniz, hiçbir şey değişmez..”

O halde menüleri kilolu haldeykinden farklı yapalım ki değişsin değil mi, hem tartıda görünen hem de görüntümüz , evet kesinlikle böyle

Sabah ; 6 zeytin
1kk peynir
2dilim tam b.ekm
Domates
Biber
Öğlen:1kase çorba .salata
Ara:greyfurt
Akşam:firında dilimlenmiş patlıcan
Biber yogurt salata
KAÇAMAK:1 avuç siyah çekirdek

İçindeki mucizeyi keşfeden meleğimize gelsin bu da benden

Eklentiler

• IMG_3339.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 35
Sabah ; 6 zeytin
1kk peynir
2dilim tam b.ekm
Domates
Biber
Öğlen:1kase çorba .salata
Ara:greyfurt
Akşam:firında dilimlenmiş patlıcan
Biber yogurt salata
KAÇAMAK:1 avuç siyah çekirdek

Yoo hiç de kacamak olmamıs masallah cok iyi bebce .. ben kacamak yapmaya korkuyorum devamını getiririm diye ya kıyamıyorum

Arkadaşlar beni bu gün çok mutlu ettiniz . Sizin motivasyonunuzdan dolayı böyle oldu cooooook teşekkürler .sizi cooook seviyorum böyle olunca dahada azimlendim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…