- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Cnm senide tebrik ederim tüm arkadaşlarıda sehraa bi gelsin söylesin belki bi bildiği var cnm . Bu hafta çok azimli davrandım . Çocuklara eşime yemek pişirdim yemedim . Acaba unuttumu beni . Bu haftada işallah böyle gider :) bendeki bu diyet azmi. Arkadaşlar iyi varsınız
İşallah cnm . Darısı senin başına cnmHedefine birsey kalmamıs bir hafta 10 gune tamamlarsın böyle gidersen aynen devam sonra kafan rahatlar istedigin gibi dengelersin canım hiç bırakma sakınNana929
Benim yolum baya uzun biz de verebilsek keske öyle haftada 4 kilo bir aya biter vallaİşallah cnm . Darısı senin başına cnm
Nar çiçeği çayını içiyorum cnm . Bu hafta reglaydım . Bunlarda bu hafta etki oldu cnm . Hedefin olduktan sonra yolun senimde kısalır . İşallah verirsin cnmBenim yolum baya uzun biz de verebilsek keske öyle haftada 4 kilo bir aya biter valla
Aa nasıl canım o cay etki ediyormu dersin ben hiç dıymadımNar çiçeği çayını içiyorum cnm . Bu hafta reglaydım . Bunlarda bu hafta etki oldu cnm . Hedefin olduktan sonra yolun senimde kısalır . İşallah verirsin cnm
Bence de gözünden kaçtı meleğim...tekrar tebriklerGözünden kacmıstır canım zira ortada 4 kilo bivar resmen
Netten araştır cnm . Hatta nar çiçeği cayı kadınlar kulübü yaz . Kulüptekiler daha güzel izah ediyorAa nasıl canım o cay etki ediyormu dersin ben hiç dıymadım
Teşekkürler cnm darısı başınızaBence de gözünden kaçtı meleğim...tekrar tebrikler
Süper kaçamak hakkın var ben bi albeni çikolata hüplettim bileSabah 1 subardagı sirkeli su
1 yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
1 ceviz
1 kivi
Yarım dilim cok tahıllı ekmek
Ara yesilcay
Oglen
4 yemek kasıgı et haslama
Salata
Ara 1 avuc fındık
Aksam
18.00
1 avuc fındık 7 hurma
2 litre su
Kosubandında 20 dk 2 km kosuldu
Aksam bölgesel calısacagım
Sabah ; 6 zeytin
1kk peynir
2dilim tam b.ekm
Domates
Biber
Öğlen:1kase çorba .salata
Ara:greyfurt
Akşam:firında dilimlenmiş patlıcan
Biber yogurt salata
KAÇAMAK:1 avuç siyah çekirdek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?